keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Littlephant - Lindex 
Huomasitteko Lindexin uuden vauvoille suunnatun Littlephant malliston?
Lindex on tehnyt tämän yhteistyömalliston Camilla Lundstenin kanssa.
Mallisto on nyt saatavilla nettikaupasta ja liikkeistä, koot 56-86cm. Kannattaa varmaan käydä nopsaan hakemassa omansa pois, koska osasta näyttää olevan jo kokoja loppunut nettikaupassa.
 
Minusta nämä on aivan ihania, harmi kun ei isommille ole jotain samassa hengessä valmistettua mallistoa. Muistatteko kun vielä joku vuosi sitten sai Lindexiltä aina All kids mallistoja? Eipä ole näkynyt enää, ne mallistot oli aina suosikkejani Lindexillä. Kaipailisin juuri sellaista värikästä unisex mallistoa isommillekin, eikö kukaan muu kaipaa?
 
 

11 kommenttia:

 1. Harmi ettei meillä ole vauvaa! Muistatko maatilakuosin? Ainakin pari vuotta sitten siitä sai maksaa huutiksessa omaisuuden. Viime käynnillä huomasin sen vaan palanneen Lindexille joten josko joskus tuo All kids mallistokin tekisi vielä paluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan! Ai, täytyykin kurkkia Lindexiltä niitä, ne oli tosi kivoja. :)
   Itse kyselin Lindexillä myyjältä ihan vasta, että missä All Kids mallistot. Ei osannut vastata, harmitteli samaa. Tulispa takas..

   Poista
 2. Mietin kuumeisesti menisikö tuo 86 mekko ja ruutuleggarit vielä meillä....Mutta en taida lyhkäseksi hetkeksi kuitenkaan sortua vaatepaljouden keskellä! Ihania kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on paha paikka, kun just ois niinkun sopivat ja liikaa vaatetta. :D Ihania tosiaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä! ;D Oispa itelläkin sopiva käyttäjä!

   Poista
 4. Mie kaipaan myös isommille poijille unisex mallistoa koska tätä nykyä en löydä enään mitään ostamisen arvoista vanhemmalle pojalleni joka on ekaluokkalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että eipä meinaa enää isoille kivaa tai sanotaanko tosi kivaa löytyä. Harmillista ettei tätä "markkinarakoa" ole monikaan firma havainnut.

   Poista
 5. Kiitti vinkistä, vauvan isompien vaatteiden varasto sai täydennystä ihan hups vaan...

  VastaaPoista
 6. Jos joku värikkäitä ja ihania kuoseja kaipaa, niin itse ostin eilen pojalleni KappAhlilta Ingela P. Arrheniuksen suunnittelemalla kuosilla painettuja paitoja. Omasta mielestäni ainakin ihana ja hauska kuosi. Kokoon 122/128 asti näytti olevan kokoja:)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)