sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Nyt näkyy palloja..


Ihan kamala ja samaan aikaan ihana haalarin metsästys Emilille on päättynyt. Ruskea Molo Kidsin haalari sai kaverikseen 104cm Ticketin pallokuosisen haalarin. Olisin mielelläni ostanut jonkun värikkään, mutta en löytänyt tarpeeksi kivaa tai juuri sitä oikean sävyistä. Sitten kun näin livenä tämän Ticketin niin tykästyin siihen.
Koska olen niin ronkeli, niin jouduin myös tänä talvena tinkimään omasta haalarin hinnan ylärajasta. Tämä kun oli niin vaikeaa muutenkin ja halusin kuitenkin juuri ne mieleiset. ;)



 Niilo Ilossa oli sopivasti -15% viikonloppu viikko sitten, joten tilausta lähti sinne (Kiitos!). Ticketin otin siis 104cm ja samalla tilasin ihanaisen AlbaBabyn paidan 110/116cm.
Tuon Lennen villapipon nappasin matkaan Nicky&Nellystä, kun arvelin sopivan haalariin ja sehän onkin sen kanssa täydellinen.



Soviteltiin muhkeaa haalaria ja koko on just passeli 101cm Emilille.
Pari vuotta sitten Othello mallin kaulus tuntui liian korkealta malliltaan, mutta nyt istuu kivemmin minusta. Olisiko sitten se että on jo sitä kaulaa enemmän tai sitten on hiukan malli muuttunut. Nyt ei ainakaan ollut ahdistava Emilistä ollenkaan.
Kuosi on herrrkullisen pallokas! :)

Rukkaset on Reiman ja kengät H&M.



 AlbaBabyn paita on just nappikoko kanssa. Hihoissa on reilummin mittaa noin suorina ja käännettynäkin voi pitää halutessaan. Kauniisti istuva malli paidassa ja ihanan erilainen.

Onnistuneet ostokset siis. :)
Nyt alkaa olla koko talvi meidän pojille kasassa, vain jotain pientä ostettavaa ja ommeltavaa vailla vaan. Laitan sitten setit esille kokonaisuudessaan, kun kaikki loputkin on kasassa.




28 kommenttia:

  1. Oikeesti kiva, mutta 15%-alellakin musta kallis! Sävyistäkin tarkka äiti kuten sinä maksat sen. <minä mietin kuinka monta teatteriesitystä käydään katsomassa "ssästyneellä" rahalla tms.

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen haalari.

    Emil on niin ison pojan näköinen noissa alakuvissa. On kyllä hyvin päälle istuva paita.

    VastaaPoista
  3. Ihana on! Ja tosiaan, tuo hattu on ihan täydellinen! Hassua, että meilläkin meni tyttären haalariprosessi aikalailla samallalailla (ostelin ja palauttelin) ja lopulta meille päätyi violetti pallohaalari jonka hinta kirpaisi, mutta joka on täydellinen niin äidin kuin käyttäjänsäkin mielestä! :) Mutta on tämä kyllä aika vaivalloista, kun on niin tarkka kaikkien ominaisuuksien, istuvuuksien ja ennenkaikkea värien kanssa! Mutta kivaakin toki!

    VastaaPoista
  4. Kiva!

    Mua kiinnostaisi, mitä paitoja teidän Oliverilla on nyt, kun ilmeisesti se koko 122 on mennyt pieneksi. Onko muita kuin niitä Kameleontin paitoja... Ryhdyin etsimään pojalle paitoja, ja en vain löydä - tosin ne tähtipiadatkaan eivät ole ihan mieleen. Tai ehkä yksi, mutta sama paita eri väreissä ei oikein nappaa...

    Olet esitellytkin niitä toki, mutta muistan lähinnä ne viimeisimmätkin hankintasi.

    VastaaPoista
  5. Taas niin ihanat ostokset :). Toi paita on tosi ihana, niin on kyllä haalari ja pipokin!

    VastaaPoista
  6. Mahtavasti sopii Emilille haalari! Ja pipo kruunaa asun!

    VastaaPoista
  7. Tuo haalari on aivan ihana! Ja tuo pipohan sopii ihan tosi passelisti tuohon, hyvin bongattu!

    Myös meidän talvessa nähdään tänä vuonna palloja. Jotenkin tosi kiva kuosi :)

    VastaaPoista
  8. Meillä on sitten samat haalarit.;)

    Ihana tuo keltainen paita! Itsekin olen noita katsellut, mutta en ole raskinut ostaa.

    VastaaPoista
  9. Tosi hyvän hatun olet löytänyt tuon pallohaalarin kanssa! Minulla on vielä keltainen hattu hakusessa, Fransille nimittäin tulee tuo sama haalari talveksi :)

    VastaaPoista
  10. Jipii!!! :D Ihania ovat. Poika ja vaatteet.

    Mukavaa viikonloppua!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  11. Eka anonyymi; Voi kiitos kun jaksat olla huolissasi meidän teatterirahoista! On se kiva että joku huolehtii mihin rahani pistän ja tietää vielä senkin että se on sitten pois jostain muusta! :)

    VastaaPoista
  12. ihana haalari!!!mä tykkään ja meillä onkin violettina oottamassa...ja hyvin sopii hattu!
    Kyllä hyvästä ja mieluisesta kannattaa maksaa ja jokainenhan ite päättää missäkohtaa säästää tai ei tarvi...

    VastaaPoista
  13. Ihana tuo haalari, meillä on myös sama odottamassa kuopukselle :) Pipoina meillä taas on pari erilaista harmaata reimalta :D

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana! Tuota haalaria olen katsellut sillä silmällä, mutta hinnan vielä kirpaistessa se on kaupassa odottamassa. Meidän pojilla kun on jo kaksi haalaria talveksi, mutta ehkä ensi talveen alesta?!?

    VastaaPoista
  15. Ihana tuo Lennen pipo. Meillä on niin monta pipoa tälle talvelle että pidättäydyn tuon ostamisesta koska sävy on hieman väärä meidän haalareihin ;) Hyvä tekosyy =)
    Biggun villalakkia edelleen himoitsen ja väriä vain mietin ja mietin ja mietin..

    VastaaPoista
  16. Söpö poika söpössä haalarissa... Itse maksan myös siitä mistä pidän vaikka välillä mies puristelee päätään... ja mielellään katselee mieluisaa väriä/pukua, onhan talvikausi aika pitkä Suomessa:))

    VastaaPoista
  17. Me käytiin tässä jokunen aika sitten sovittamassa liikkeessä noita tickettejä, kun ei oltu oikeasta koosta selvillä... Niinhän siinä kävi, että poika näki tuon pallollisen haalarin ja oli heti, että toi mulle :) Vielä ei ole äipän kukkaronnyörit auennut, lähinnä ehkä siksi, että kirstun vartijan mielestä (=isi) pallot ei todellakaan saa lupaa muuttaa meille :D On se hankalaa jo ilman miestäkin löytää sopivaa, saati sitten, ettei miehelle kelpaa ne, mitä äiti kelpuuttaisi... Hitsi, kun se sininen ticketti olisi 98cm koossa ollut pieni, se olisi kelvannut kaikille :/

    VastaaPoista
  18. Hei, ihana haalari... Paras kaikista vaihtoehdoista! Tykkäsin kyllä siitä Everestinkin haalarista, mut kyllä tää on parempi :)

    VastaaPoista
  19. Heh,mä putosin kärryiltä tuon teatterikommentin takia;-) piti vain sanomani että hieno setti, ihan teidän Emilille sopiva. Tummapohjaiset puvut ovat kuitenkin "armollisemmat" näiden rymypoikien leikeissä. Nyt saa talvi tulla!
    (tai no, ei ehkä ihan vielä tarvitsisi..)

    VastaaPoista
  20. Kaari; Emil on kasvanut ihan hurjasti taas, siis iso poikahan se on jo ominkin sanoin. Niisk. ;)

    Tulppaanisipuli; Kiva kuulla että kohtalotoverikin löytyy! ;)
    Tämän talven haalarit on olleet hyvin mielenkiintoisia tai sitten itse on vaan niin nirso. Heh.
    Voi se violettipalloinen on ihana kanssa!

    Mari A.; Voisin postata Oliverin nykyisen kaapin sisällöstä..
    Nyt tosiaan ollaan jo koossa 128-134cm.
    Velourhousut on Villervallaa ja Kameleontia. Paidat myöskin Villervallaa, Kameleontia, Småfolkia, Po.P:a ja muuta mistä saa vähintään sitä 128cm. :)

    Hipsu; :)

    Jarna; Juu tuo pipo on just nappi. :)

    Ida-Antonia; Sinun blogissa ihastelinkin sitä Ticketin lipallista raitapipoa, jossa just tuota sitruunan keltaista.. Pitäisköhän sekin vielä. ;)

    Helmi; Hei niin onkin!! :D

    Vauhtivekaroiden äiti; Olin ihan innoissani kun tuon pipon bongasin, noissa oli muuten isoin koko 52 joka meille siis tuli.
    Ajattelin ommella itse toiseksi fleecestä hatun. ;)

    Jamina; Kiiiiitos! ;)

    Pikkuriikki; Se violetti on minusta ihana kanssa ja totta, itse kukin miettii mihin sitä rahansa laittaa..

    Anonyymi; Niin, harmaa menee kanssa kivasti. Kiitos muistutuksesta! :)

    Myrmeli; Ehdottomasti viimeistään alesta! ;)

    Mustikoita ja puolukoita; Ne Biggut on tosi ihanuuksia. :)

    Anonyymi; Sanos muuta! Itsekin mietin että meillä ainakin talvihaalareiden käyttöikä on suunnilleen 5kk!

    ilona; Voi, teillä on siis ihanasti mies mukana valitsemassa. Meillä miehelle on melkein ihan sama mitä ostan, toki sanoo mielipiteensä jos kysyn. ;)

    Anonyymi; :)

    Aamunkukka; Se olikin vähän outo ja vastasin sit siihen pilke silmäkulmassa. ;D
    Se on kyllä totta että valitsin oikein armolliset värit nyt, eipä tartte miettiä pinttyykö lika. ;)

    VastaaPoista
  21. Kivoja vaatteita, mutta täytyy sanoa, että mä hengästyn lukiessani näitä haalari-pipo-rukkas -kirjoituksia. Meillä kyllä kaikki sopii yhteen, mutta ei se ihan näin "ongelmallista" ole ;) Yksinkertaisesti mulla ei vain ole aikaa miettiä ihan näin syvällisesti esimerkiksi rukkasten kämmenosan väriä :D

    Mutta täytyy sanoa, että saa tässä itsekin kattavan esityksen siitä mitä kaupoissa on ja se on ihan kiva asia se!

    Pitipä kysymäni, että oletko laskenut paljonko poikien talvivarustukseen menee rahaa?

    Rose

    VastaaPoista
  22. Tosi kauniit vaatteet :) Nätisti sopii yhteen tuo pipo ja haalari <3

    Sulla kun tuota värisilmää on, niin sanohan mitä väriä voisin yhdistää tumman lilan haalarin kanssa. Kyse on siis ticketin haalarista (värin nimeä en muista). Ellokselta siis tilasin vähän aikaa sitten ;D Nyt pähkäilen minkä värisen pipon ja lapaset ostaisin.

    VastaaPoista
  23. Tuo AlbaBabyn paita on aivan mahtava! Odottelen tässä jotain pientä alea tuon hankintaan...

    Vielä(kin) palaisin vähän tuohon toppa-asiaan: olen etsinyt jo pitkään sopivaa toppatakkia/talvitakkia n. 82cm pitkälle, oikein kapeaharteiselle ja hoikalle pojalle - miltähän valmistajalta löytyisi tässä koossa ja kapea malli, onko tullut vastaan? Kaikki testatut ovat olleet aivan liian leveitä harteilta, ja kun kokoa pienentää, hihat käyvät lyhyiksi... :-(

    -Kirsi

    VastaaPoista
  24. Hieno haalari, mutta kiva on tuo paitakin. Ei ollenkaan "liian retro", niinkuin kuvittelin sen olevan.

    VastaaPoista
  25. Rose; Pilkettä vähän silmäkulmaan! ;D Siis oikeesti enhän minä nyt käytä koko päivää yksien täydellisten rukkasten tai haalarin löytämiseen, saati mieti niitä ympäri vuorokauden.
    Iltaisin lasten nukahdettua mietiskelen näitä asioita ja sitten ilmaisen itseäni täällä, ihan vaan muiden samanhenkisten avuksi/vinkiksi.
    Eli ei nämä ongelmat elämääni hallitse, kyllä meille aina ne oikeat lopulta löytyy. Tarkoitus näissä postauksissa tosiaan on se että muutkin saisivat vinkkiä omiin valintoihinsa.
    Mutta silti en tykkää jos rukkasetkaan on kämmenistäkään väärän sävyiset, se nyt vaan sattuu sattumaan minun silmään. :)

    En laske paljonko poikien ulkovaatteisiin uppoaa, en ole koskaan laskenut. Se ostetaan mitä tarvitaan ja halutaan. :)
    Viime talvena meni vähemmän ja pystyin kierrättämään vanhoja enemmän. Täksi talveksi olen joutunut ostamaan paljon uutta koska koot ei ole sattuneet veljeltä toiselle ja osa on vaan niin kulunutta jo.
    Esim. yleensä toppahousut menee siihen kuntoon, ettei niistä jää seuraavalle.
    Esikoiselle meni kaksi edellistä talvea suunnilleen samat vaatteet, mutta nyt on hänelle jouduttu tekemään paljon hankintoja. Toivottavasti ne nyt sitten taas menee pari talvea. :)

    VastaaPoista
  26. JS; Voihan lila.. ;) Hmm.. Ehkä laittaisin siihen mustaa ja pinkkiä. Näin äkkiseltään tuntuisi sopivilta vaihtoehdoilta.
    Esim. mustat kengät, pinkit rukkaset ja pipossa mustaa, pinkkiä ja lilaa.

    Kirsi; Voi tuohon takkiongelmaan en minä osaa auttaa.. Varmasti hankala ongelma tosiaan.
    Minäkin naputtelin tuon AlbaBabyn paidan ostoskoriin, kun sain sen -15% alea. ;)

    Taikku; Joo se ei minustakaan ole sellainen retro, vaan mukavasti erilainen. :)

    VastaaPoista
  27. Tuo Ticketin pallokuosinen haalari on tosiaankin livenä kivemman näköinen kuin kuvissa. Itsekin sellaista Jesper Juniorissa hiplailin, mutta kauppaan jäi, kun sille ei ollut tarvetta.

    Nuo AlbaBabyn vaatteet on aivan ihania. :)

    VastaaPoista
  28. No jopas, onpas kiva haalari! Jotenkin kuvissa näytti rumilta, mutta lapsen päällä IHANA =) Ja tosi hyvän hatun olet siihen löytänyt, kiva! Terkuin uusi bloggailija =)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)