perjantai 15. lokakuuta 2010

Myynnissä!Meille tuli viimein Ellokselta se toinenkin Ticketin talvihaalari, se 104cm ja juu ei jää sekään meille. Eli nyt jos joku sen haluaa, niin voi ostaa minulta suoraan. Väri siis sama mustikka tai tummansininen kuin tässä aiemmin kuvatussa 98cm.
Koko on 104cm ja reiluhko sellainen.
Tämä on tilattu -50% alella ja lähtee uuteen kotiin hintaan 67,15e+postit 8,50e yhteensä siis 75,65e 
(haalarin hinta koostuu näistä; Haalari 60e, postikulut 5,20e ja laskutuslisä 1,95e).
Jospa saisi joku ilman jäänyt nyt tästä haalarin? :)
Kysellä voi;
poikientyyliin @ gmail.com19 kommenttia:

 1. On pakko kysyä että eikö tuo myyntihintasi ole kalliimpi kun millä itse sen ostit?
  ja miksi se on kalliimpi?

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Voisinko varata puvun huomiseen aamuun?

  Mirja

  VastaaPoista
 3. Tätä postausta odottelin alkuviikon, kunnes eilen kävin haalarikaupoilla...höh!

  VastaaPoista
 4. Joko on mennyt? Voisin mahdollisesti olla kiinnostunut, riippuen siitä onko kuinka reilu :) Eli mahtuisko meidän pojalle, joka käyttää nyt 110cm vaatteita pääasiassa. Huomasin kauhukseni tänään, että meidän talvelle varatussa mini a turessa on liian lyhyet lahkeet jo nyt :S

  VastaaPoista
 5. Hei,

  mulla odottaa just lähisiwassa tuo samainen haalari. Olen kuullut, että on paljon ohuempi kuin normiticketit, onko näin? Entä laatu, Elloksen sivuillahan ei lupailtu vedenpitävyyttä, mutta 120e:n ovh-hintaan ei nyt luulisi olevan ihan pilipaliakaan? Vai ovatko laskelmoineet, että nämä menevät kaikki sillä -50% alella. Olisi siis kiva kuulla miksi tämä haalari ei jää teille, osaisi omaansa katsella sitten sillä silmällä! :)

  Niina

  VastaaPoista
 6. Ekalle anonyymille: eikö tuossa postauksessa aika selvästi kerrottu, mistä hinta koostuu? Ei minun mielestäni myydä kalliimmalla.

  VastaaPoista
 7. Ekalle anonyymille: Eikö tuossa postauksessa selvästi kerrottu, mistä hinta koostuu? Ei myydä kalliimmalla ollenkaan.

  VastaaPoista
 8. Mun täytyy sanoa, että mä tykkäsin väristä tosi paljon - sopii pojalle nätisti. Tuleeko teille O:lle haalari vielä? Innolla jään odottelemaan...

  Siis mikäs tuo ekan anonyymin kommentti on? Eikös tuossa lue selvästi hinnan osat.

  VastaaPoista
 9. Ekalle anonyymille:
  Eikös tuossa postausessa aika selvästi kerrottu, mistä hinta koostuu? Ei myydä kalliimalla, kun tarkemmin mietit.

  VastaaPoista
 10. Kommentoin vain edellisen kirjoitusta, koska itse ihmettelin samoja asioita. Niin paljon lopulta, että laitoin viestiä suoraan Ticketille, kun Ellokselta oli saatu niin ristiriitaista tietoa. Vastauksena sain, että Elloksen Ticketit on täysin samoja ykköslaatuisia kuin muuallakin, ja nimenomaan vedenpitäviä.

  Meille tulleessa puvussa ei ole mitään eroa viime vuonna Suomen lastenvaateputiikeissa myytyihin haalareihin, joihin nyt vertasin. Tänä vuonna on myynnissä ilmeisesti sekä Baggie suitia että Baggie Northia ja jälkimmäisessä taisi olla ylimääräinen kangas (lisäthinsulatekerros?) vielä välissä tuomassa lisälämpöä. Joku asiasta paremmin tietävä vahvistanee...?

  t. sara

  VastaaPoista
 11. Moi kaikille!

  Anteeksi hiljaiseloni, mutta meillä on netti pätkinyt pari vuorokautta niin pahasti etten ole päässyt s-postiin enkä juurikaan blogiin.

  Haalari meni jo. Reiluuden vuoksi möin sille joka ihan ekana otti yhteyttä. :)

  Eka anonyymi; Juu siis kuten tuossa jo muutkin on kommentoineet, niin ei se kallimmalla ole myynnissä.
  Minulle tuli Ellokselta vain tämä haalari paketissa, joten siksi hintaan on lisättävä postikulut ja laskutuslisä.
  Enhän toki niitä itse ala maksamaan, jos haalari ei edes minulle jää. ;)
  Palauttaessa Ellokselle en olisi myöskään mitään joutunut maksamaan, niin onhan se luonnollista että jos myyn eteenpäin niin ne kaikki kulut maksaa ostaja enkä minä jolle ei edes haalari jää..

  VastaaPoista
 12. Kiitos Sara infosta! ;)
  Eli Niina saikin tuosta tiedon. Minustakin nuo on ihan täysin vastaavia kuin kaikki muutkin muualla myytävät vastaavat Ticketin baggiet. Vertasin myös meidän viime vuotiseen ja ihan sama on. :)

  Mari A.; Oliverille ei tule haalaria, kun en löytänyt niin isossa koossa mieleistä ja sopivan hintaista.
  Itseasiassa poika ei sitten edes haalaria halunnut, kun kysyin nyt myöhemmin. ;)

  VastaaPoista
 13. Korjattu typo, anteeksi tuplakommentti...

  Ihan samaa tavaraa kuin muutkin Ticketit, meille tuli myös molemmille lapsille haalarit. Elloshan kuvailee myymiään Gore-tex kenkiä myös sanalla "vettähylkivä". Harhaanjohtavaahan se on, ja ei ollenkaan eduksi heille, jos joku jättää tilaamatta sen takia. Gore-tex:han on rekisteröity tavaramerkki, joka nimenomaan takaa vedenpitävyyden. Saisivat hieman perehtyä termeihin paremmin :)

  VastaaPoista
 14. Viimeinen anonyymi; JA niihin värisävyihin. ;)

  VastaaPoista
 15. Mia: ne on varmaan katsonut hämärässä tuon värin. Kun illalla hämärässä huoneessa avasin paketin, niin katsoin pukua hämmmästyneenä, että tämähän on harmaa. Heh, päivänvalossa väri muuttuu.

  Anonyymille kiitokset tiedosta. Ehkä Elloksella on sama suomentaja kuin Lindexillä. Välillä netin Lindexin vaatteistakaan ei saa selvää, mitä ne ovat.

  VastaaPoista
 16. nyt oli ellokselle tullu lisää haalareita ja kiireellä koitan miettiä ens talven kokoja lapsille!! kai nuokin haalarit on kokoa isompaa?!

  VastaaPoista
 17. Mari A.; Se voi olla. ;)

  Kati; Huomasin saman! :) Harmi vaan ettei meidän värisenä ollenkaan. Heh.
  ne taitaa olla sitä Othello mallia, joka vastaa paremmin kokoaan. Mutta tietysti varma en voi olla..

  VastaaPoista
 18. Mia, onko ne uudet haalarit Ticket to Heaven Othello north? :)

  ja samalla kysyn, jos osaatkin vastata. jos tilaan haalarin sieltä ja päätän palauttaa niin joudunko maksamaan postikulut + laskutuslisän silti?

  VastaaPoista
 19. Anonyymi; Minusta on, ainakin malli on ihan sama ja se tyttöjen lila pallokuosillinen on just se Othello noth eikös? :)
  Jos palautat haalarin, niin sitten et tietysti joudu maksamaan myöskään posteja ja laskutuslisää. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)