sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Reima kevät 2013 (osa 2)


 

 

 

 

 

 
Kuvat valmistajalta.
 
 
Tarviiko tähän lisätä mitään.
Reiman vauvojen ja tyttöjen mallistot on kerrassaan upeita. Ehkä olis valinnanvaikeus, mut eipä oo. ;)
 
Mitä sanoo vauvojen ja tyttöjen äidit?
 
 

46 kommenttia:

  1. Poikien äitinä katson kateellisena sateenkaarivärejä ja muutenkin tosi onnistuneita kuoseja!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuutta!!! Pääsispä testaamaan näitä! Mutta ei taida olla varaa monelle lapselle näinki laadukkaita ostaa... vaikka kestäishän ne varmaan paremmin kuin halpismerkit.
    Aivan ihania on kyllä!! Ois koululaisille ja vastasyntyneelle ja kaikille siltä väliltä! <3
    Meilläkin kuudelle löytyis kaikki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen Reiman laatuun ja meillä on ollut tosi paljon Reimaa. Ollaan kierrätetty veljeltä toiselle. ;)
      Minustakin nyt tässä mallistossa olisi kaikille lapsille jotakin.

      Poista
  3. IIIIk!! mitä herkkuja! Voisin korvata koko vuoden karkkipäiväherkut näillä ;) Meiltä löytyy 5v poika, 3v tyttö ja tyttövauva. Kaikille löytyisi tästä Reiman mallistosta suosikit..harmi vaan että alesta on jemmassa jo vauvalle tarvittavat ulkovaatteet :/ Tuo vaaleanpunainen pipo jossa valkoinen kukka, kotiutuu meille ihan varmasti. Ja harmaa pallotakki..ja vaaleanpunainen kukkatakki..ja..oih! Hyvä Reima!

    VastaaPoista
  4. Löytyyhän tuolta kivojakin;) Denim haalari olis ihana jos olisi pieni poika!

    VastaaPoista
  5. Nämä on tosi kivoja.:) Jos vauva on tyttö, niin vois syksyksi hankkia hänelle jonkin haalarin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti saat sitten alesta vaikka mitä, kun niitä pieniä kokoja aina jää. :)

      Poista
  6. Minun täytyy myöntää, että en ole ennen tätä edes miettinyt Reimaa vaihtoehtona. En tiedä, jotenkin haalaritkin ovat näyttäneet joltain rallikuskin vetimiltä. Mutta nyt! Minulla on 3 v poika ja 1v tyttö ja molemmille löytyisi ihanuuksia! Etenkin nuo pikkuisten tyttöjen vaatteet uppoavat hyvin - pallot ja hiippahuput ovat niin söpöjä!

    VastaaPoista
  7. Sekä tytön että pojan äitinä pitää sanoa, että poikien mallisto oli parempi ja onnistuneempi. Ihan pienille tytöille tässä on tosi suloisia juttuja, joista takuulla löytyisi kevään puvut jos olisi niin pieni vielä talossa. Isommille tytöille sen sijaan ainakaan näissä kuvissa ei kauheasti ole sellaisia jotka kolahtaa-toivottavasti mallistosta löytyy lisää vaihtoehtoja. Karkkiraitainen takki on kiva, samoin saman kollaasin kolme samanlaista takkia, joissa lehtiä, kukkia tms. Muuten liian hempeää ja vaaleanpunaista ainakin näiden kuvien perusteella, rymy-reetan äitinä kaipaisin lisää reippautta niin värien kuin kuosienkin osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä varmaan pukisin noihin hempeyksiin silti, vaikka aika hetkessä ne tosiaan on aika kamalan näköisiä kurassa. ;D Mutta oli tuolla niitä reippaitakin värejä ja enemmän oli mallistossa, en kaikkia poiminut tähän.

      Poista
  8. Pojan äiti, mutta ihastuin ihan hulluna näihin pienten tyttöjen Reima juttuihin ja itsekin niistä silloin postailin. Tykkäsin hurjasti jo viime keväänä pienten tyttöjen Reimoista, mut nyt vielä enemmän. Pitääkö mun ostaa kohta jemmaan joka mallisto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on varmaan onnistunein mallisto aikoihin. ;)

      Poista
  9. nämäkin on todella ihania, MUTTA oman neitini tuntien nuo ei pysy puoltatuntia kauemmin puhtaana niin kallistuisin edelleenkin siihen denimiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, mutta kuiville keleille? ;)
      Denim on kyllä varma valinta.

      Poista
  10. Kovin on hempeää raparinsessan päälle :) Kaunein noista on tuo frillahelmainen a-linjainen takki, harmaana. Se on ehkä pakko saada...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaan kevätsäähän? ;D Nuo frillahelmaiset takit on minusta myös todella kauniita.

      Poista
  11. Moikka moi, ai että ai että! Mä niin tykkään näistä Reiman kevään väreistä ja kuoseista! Niin nättiä. -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiina! :) Nämä kyllä on juuri teidän lapsosten näköisiä. ;)

      Poista
  12. Kahden tytön äitinä ja tickettiin pettyneenä siirto reimaan tuottaa vaikeuksia, ja onneksi vaikeus tulee siitä että valinnasta mitä haluan neideille päälle. Todella upeeta :)

    Meillä taitaa kyllä mennä vielä viime syksn vaatteet mutta sitten ensi syksylle ja keväälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin petyin Ticketiin todella! Onneksi on Reima. :D

      Poista
  13. Huoh, todellakin aivan mielettömän ihana kevät Reimalla! Kotoa löytyy kolme poikaa...ja onneksi se yksi prinsessakin :) Nyt vaan tarttis sen lottovoiton :D
    Ihana tää sun blogi kun esittelet näitä uutuuksia, kiitos!

    Terkuin Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nyt siis lottoomaan hulluna. :D
      Kiva kun tykkäät, näitä on ihana itsekin bongailla ja miettiä mitä meille.

      Poista
  14. minusta reimalta todella onnistunut malllisto,löytäisin vaikka mitä ihanaa meidän taaperolle, 5v pojalle ja ekaluokkaiselle tytölle.Mieluisia värejä ja kauniit mallit muutenkin vatteissa. Meillä taitaa ticketit tänä vuonna ostamatta.

    VastaaPoista
  15. Voi tuo denim on upea! Onko tietoa mihin asti niissä haalareissa on koot? Milloin nämä tarkalleen ilmestyy myyntiin? Kiva kun esittelet aina nämä mallistot, kiitos sinulle!

    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole tuotetietoja näistä, eikä sitä myyntiin tuloaikaakaan. :(
      Luulisi että ihan pian, eikös ne tammi-helmikuun vaihteessa tule.

      Poista
  16. ihanan näköisiä vauvojen ja tyttöjen vermeitä. eipä ole ketään niiden pukijaksi. tosin toi poikien mallistokin näytti hyvälle. t: tinni kolmen pojan äiti,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi poikien mallisto on myös onnistunut. ;)

      Poista
  17. Ihanin Reiman mallisto ikinä, jotain näistä tulee tytölle varmasti.

    VastaaPoista
  18. Täytyy kyllä myöntää, että valinnan vaikaus iskee varsinkin tyttön vaatetuksessa jos kuosit on yhtä ihania vielä kaupan hyllylläkin kuin kuvissa! Pojillekkin oli tosi ihania vaatteita, joten meille taitaa jonkin verran tulla reimaa. :)

    VastaaPoista
  19. Täytyy kyllä kehua, tosi onnistunut mallisto mun mielestä Reimalta sekä tytöille että pojille. Vähän tytöille osa turhan hempeitä todelliseen käyttöön, mutta onhan tuolla valinnanvaraa rymyreetoillekkin ;)ainakin housu+takkiyhistelmiä voisin ajatella, haalarit meidän pitkäselkäisille ei oikein käy. Laitetaan harkintaan.

    VastaaPoista
  20. Ehdottomasti kevään onnistunein mallisto. Meille taitaa tulla Reimaa sekä Lindexiä kevääksi. Ekaluokkalaiselle todennäköisesti denim -kuosinen takki. Tytöille vielä mietinnässä, harmi että pilkkuja ei ollut isommille tytöille. Mutta eiköhän heillekin jotkut kivat takit löydy. Haalareita ei meille kevääksi enää tule. Tulokkaan sukupuolesta ei vielä tietoa, mutta jos hän on tyttö niin noita pilkkuja tulee aivan varmasti. :D

    VastaaPoista
  21. Reima on kyllä nyt onnistunut mallistossaan loistavasti. Silti hieman emmin, koska edellinen välikausitakki pari vuotta sitten ei kestänyt yhtä kautta ehjänä... Sen sijaan Ticketin takit ovat aina siirtyneet erinomaisessa kunnossa toiselle käyttäjälle. Joka tapauksessa nämä pitää nähdä luonnossa :-)

    VastaaPoista
  22. Nyt kyllä ihan harmittaa, että jemmakaapissa on haalari jo odottamassa kevättä... Haluaisin tästä Reiman mallistosta vaikka kaikki! :) Kaksi tyttöä löytyy meiltä.

    VastaaPoista
  23. Pakko vielä kommentoida, aivan ihania! Se vk-haalari tarvittaisiin ja tuo vaaleanpuna-vihreä olisi tosi nätti..

    VastaaPoista
  24. Aivan ihania kuoseja Reimalla tytöille!! <3

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)