tiistai 15. tammikuuta 2013

Ainola

 
 

 
Oletteko te löytäneet jo Ainola nettikaupan?
Minulle kauppa on ihan uusi tuttavuus. Tutustuttuani kauppaan ihastuin raikkaisiin väreihin ja vaatteiden materiaaliin joka on frotee. Ainola kertoo, että heidän tuotteiden materiaalit ja työt tehdään suomessa. Jatkossakin tavoitteena on pitää kotimaisuusaste mahdollisimman korkealla. Materiaalit on valmistettu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eli ne ovat haitta-aineettomia ja turvallisia.
 
"Ainola® on Pienten Pukimo Oy:n oma tuotemerkki. Ainola nimi juontaa pienestä, aurinkoisesta Aino -tytöstä ja hänen kauppaleikeistään omassa Ainola-puodissaan. Kotimaiset Ainola® -tuotteet henkivät iloa, raikkautta ja hyväntuulisuutta. Suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitämme huomiota mallien hyvään istuvuuteen, käyttömukavuuteen ja kestävyyteen. Laajennamme mallistoa jatkuvasti."
 
 

 
Ainakin itselle tulee positiivinen kuva kaupasta ja vaatteista näin katselmuksen perusteella, positiivisen mielikuvan antaa myös kotimaisuus. Uskoisin että kankaat joista vaatteet valmistetaan on laadukkaita. Olen aina pitänyt froteesta materiaalina ja sitä saa minusta ihan liian vähän lastenvaatteissa. Näistä vaatteista henkii retrotyyli, mutta olemalla sopivan retro. Iskee varmaan aika moneen makuun, kuten myös minun. Ehdottomasti siis näitä on testattava.
 
Juuri nyt ei meidän pojille ole mallistossa kokoja, koska koot loppuu 116cm, mutta Ainolasta kerrotaan että isompia kokoja on tulossa. Paitoja on tulossa kokoon 140cm saakka. Helmikuun alussa kauppaan tulee myös Ainolan ensimmäiset kankaat ja kevään mittaan tulee myös mekkoja, t-paitoja ja shortseja. Myös omat kuviolliset tuotteet ovat työn alla.
 


 
Ainola halusi tarjota lukijoilleni tarjouksen kauppaansa.
Koodilla poikientyyliin saat 20% alennuksen valikoimasta.
Alennus on voimassa 22.1.2013 asti.
 
 
 
Ostoksille Ainolaan pääset tästä. :)
 
 

11 kommenttia:

 1. Tulin hyvälle mielelle jo katsellessani noita iloisia mainoskuvia :) Tosi onnistuneet. Vaatteetkin on kivoja, tuommoinen vihreä frotee paita olisi ihana poikani päällä, jospa vain saisi 122cm koossa. Täytyy jäädä odottelemaan mitä puotiin saapuu. Kiitos Mia tästä mielenkiitoisesta ja kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin mainoskuvat on mahtavat, tehty huolella. :)
   Kannattaa seurailla kauppaa, tosiaan minulle kerrottiin että isompia paitoja olisi tulossa myyntiin.

   Kiva että tykkäät blogista, on ilo saada positiivista palautetta. :)

   Poista
 2. Vaikuttaa lupaavalta! :) Ihanan raikas ilme. Kankaita odottelen kovasti.

  Hyvä, että on isompiakin kokoja tulossa. Housuja saisi olla myös isommassa koossa. Ja toivottavasti mitoitus on järkevää!

  Materiaalit ja yrityksen nimi valitettavasti luovat mielikuvan "Metsola-kopiosta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin. :)
   Minusta on ollut harmillista kun vain Metsolalla on ollut froteevaatteita, kiva vaan kun saadaan lisää valikoimaa. ;)

   Poista
 3. Minusta ihan Metsola kopio..eli massa vaatteita luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämän tyyppisiä vaatteita on vähän saatavilla, joten kiva vaan saada Metsolalle kilpailija. ;)

   Poista
 4. Ihan samaa mieltä olen ku nuo muutkin anot, eli metsola-kopio kaikin puolin!!! Nimi, kuosi, kangas, värit, jopa niskassa olevat laput ovat samat fonttia myöten kuin metsolassa! Ainoa ero, et siinä niskalapussa on se koko. Ihania vaatteita sinänsä, ja jään innolla odottamaan, josko keksisivät myyntiin jotain omaakin. En periaatteesta suosi "kopiokauppaa", jossa rahastetaan toisten keksinnöllä (ja vielä kehdataan väittää omaksi...) :)

  Kiitos mielenkiintoisesta ja monipuolisesta blogista! Tämä on raikas, omaleimainen ja "hyvinhoidettu"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas yksivärinen vaate on kaikkien oikeus ja frotee, sitten jos alkaisi olla ihan sama malli ja kuosi niin vähän eri juttu. Toisaalta onhan kuviotkin ihan vapaassa käytössä kaikilla, en laske itse kopioksi jos esim. pingviinejä on monen merkin paidassa. Mutta tiedän, että toiset ajattelee näistä vahvemmin kun minä, joten en ole paras ehkä sanomaan. ;)

   Kiitos sinulle kommentista ja vahvasta mielipiteestä! Niitä pitää olla. :)

   Poista
  2. Hei ei ollu tarkoitus noin suoraan kommentoida, oli kiire tilanne niin sanojen ja lauseiden muotoilu meni vähän niin ja näin :) Otan opikseni. Ehkä minua on koulussa aikoinaan liikaa varoiteltu plagioinnista, niin otan sen turhan kirjaimellisesti :D Ainola tulee varmasti olemaan yksi lempikaupoistani tulevaisuudessa, mutta harmi näin alussa kun oli niin suoraan johdettavissa samantyyliseen kauppaan! Odottelen vain niitä uusia kuoseja :)

   Poista
 5. Tosi herkullisen värisiä vaatteita!! En näkisi sen kummemmin Metsolan kopiona, ihan perusvaatteitahan nuo ovat. Miksipä niitä ei saisi tehdä muutkin kuin Metsola. Ja värimaailma poikkeaa Metsolasta, on mielestäni raikkaampi. Ihan hyvä juttu, että kilpailua tulee myös froteisten vaatteiden tarjontaan, trikoisiahan onkin tarjolla pilvin pimein :)

  Kiva blogi sinulla!! Ensimmäistä kertaa tänne "eksyin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että eksyit, eksy uudelleen. ;)
   Olen samaa mieltä kanssasi näistä vaatteista.

   Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)