maanantai 14. tammikuuta 2013

Ticket outdoor kevät 2013


 

 

 

Kuvat kuvapankista.
 
 
Ticketin kevääseen olin pettynyt, tunkkainen ja tylsä mallisto poikien osalta. Tytöille oli kyllä joitakin ihan kivoja juttuja, mutta pojille ei minusta oikein mitään. Värikäs sadesetti on ainut jonka voisin ostaa, mutta uskon ettei meille tule tästä mallistosta mitään..
 
Mutta tykkäsittekö te?
 


21 kommenttia:

 1. En myöskään löytänyt mitään meidän pojalle, juurikin todella tunkkainen mallisto. Onneksi Reima yllätti tänä vuonna! Mitään ei nyt tarvita, mutta alesta löytyi ostettavaa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on viimeaikoina ollut jonkin verran Ticketiä ja en tiedä johtuuko siitä vai mistä, mutta nämä uudet eivät ihan hirveästi säväytä. Onhan siellä pari ihan kivaa, mutta jos vertaan esim. edellisen postauksesi Reimaan, niin sieltä löytyy heti parikin tosi kivaa, joita jään varmasti vähintään aleen kyttäilemään.

  VastaaPoista
 3. Joo en tosiaan tykännyt... kiinnostaisi mitä värejä on yksivärisissä, olisko siellä mitään. Talvenkin värit oli Ticketillä niin synkät, että olisi odottanut kevääksi vähän kivempaa, mutta ei näköjään...

  VastaaPoista
 4. En tykkää yhtään, paitsi sadevaatteista. Jotenkin "vanhan" näköisiä ja tylsiä.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä. Reiman mallisto ihanampi kuin Ticketin poikien osalta. Tytöille Ticketti oli taas mielestäni parempi kuin Reima. Meille kotiutuu ehkä tuo raidallinen sadeasu ensi syksyyn eskarilaiselle, jos vanha ei enää mahdu.

  VastaaPoista
 6. Minustakin poikien mallisto on todella tylsä! Neidille voisi jotakin löytyä, mutta tuskin näistä tulee meille mitään.

  VastaaPoista
 7. Olen todella pettynyt!Ei mitään, mikä kiinnostaisi todella. Onneksi jemmassa P.o.P.:n haalari.

  VastaaPoista
 8. Eri merkkien mallistot alkaa muistuttaa liikaa toisiaan, tähtiä, kukkia ja sateenkaarikuosia.

  VastaaPoista
 9. En tykkää, en yhtään. Facessa jo näinkin pari kuvaa aiemmin ja melkoinen pettymys tämä mallisto. Reima taas yllättänyt tosi positiivisesti kevään mallistonsa kanssa!

  VastaaPoista
 10. tylsä :/ Rubber rainit fleecellä meille tarvittaisiin, mutta muuten kyllä ei kiitos.

  VastaaPoista
 11. Eipä oikein pojille ole kivoja värejä. Tuo vihreä tähtikuviollinen haalari voisi olla ainoa mahdollinen vaihtoehto, mutta muuten on poikien mallisto tylsän näköinen. terveisin Kitta

  VastaaPoista
 12. No eipäs ollu mitään muuta kun noi tyttöjen raidalliset perusvärit, mikä kiinnostaa.. Reimallakin tänä vuonna mielekkäämpi tuotos, ja se on jo Reimalta saavutus!! :) -Mami

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä, pettynyt olen kevään mallistoon... Mutta onneksi reimalta tuli nätti sarja. Valinnan vaikeus taitaa koittaa..

  VastaaPoista
 14. En tykännyt... Uskoisin että tänä vuonna meille tulee Reiman vaatetta jokaiselle lapselle, ellei joku muu merkki täräytä jotain vielä kivempaa. ;)

  VastaaPoista
 15. Minä beesaan myös samoilla linjoilla - pääasiallisesti tunkkainen, valju ja tylsä poikien mallisto. Pettymys... Minäkin odotin talven malliston jälkeen jotain vähän pirteämpää kevääksi. Sateenkaarikuosinen rubber rain ja saman kuosin kumisaappaat & pipo on kiva. Ja ticketin kumisaappaat on muuten todettu käytössä hyviksi :)

  VastaaPoista
 16. Juu ei kiitos mitään. Ja nuo tähdet on jo niin käytetty juttu, että ei vaan enää jaksa silmää viehättää. Ei minun eikä lapsen...

  VastaaPoista
 17. Minä olen tyytyväinen, säästyy nimittäin rahat. Ei ollut tässä mitään pakko ostaa juttua, joka on täydellä hinnalla heti saatava. Eikä oikein ole muutkaan merkit sytyttäneet. Onneksi pojat eivät tartte mitään niin voi rauhassa odotella seuraavia aleja ja ostaa sitten jos jotain tarttee.

  VastaaPoista
 18. Täytyy todeta, että Reima meni heittämällä ohi :O Kerrassaan kamala mallisto Ticketillä, ainoastaan tyttöjen v.pun sadeasut on nätit. Meidän tytöt tarviikin uudet välikausivaatteet ja meillä on ollut aina ainakin toinen setti Reimalta niin hyvän mallinen on Reiman mitoitus meille. Nyt taitaa tulla molemmat setit Reimalta.

  VastaaPoista
 19. Aika yhtenevää linjaa siis näiden osalta. ;) Harmi että Ticket teki nyt näin synkän malliston pojille, kevättä kohti sitä kaipaa vähän enemmän väriä varmasti moni.

  VastaaPoista
 20. Poikien haalarit tosiaan aika valjuja, tyttöjen takeissa joitakin kivoja.

  VastaaPoista
 21. Komppaan, todellakin tylsä ja jotenkin vanhanaikaisen näköinen mallisto varsinkin pojille. Nyt harmittaa vielä enemmän, etten viime vuonna jemmannut sitä raikasta valkopohjaista ja sinimustakuvioista poikien takkia. Se tuli vastaan useampaan kertaan ja välillä hyvässä alessakin, mutta ajattelin, että odottelin tulevia malleja, kun ei välitöntä tarvetta ollut. Nyt harmittaa, pitäisi aina jemmata, kun näkee jonkun, joka tuntuu omalta!
  Ullis

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)