maanantai 21. tammikuuta 2013

Po.P kevät 2013 
Sain sähköpostiini kuvia Polarn O. Pyret:n kevään 2013 ulkoilumallistosta. Ihan koko mallistoa ei kuvissa ole tai kaikkia värejä, mutta noin melkein. Haalareita on esim. tulossa yksivärisen vihreän lisäksi yksivärinen punainen ja punainen denim.

Mitäs tykkätte Po.p:n keväästä?

Itse tykästyin haamu kuosilliseen ja keltaiseen windfleeceen. Olisin niistä jommankumman halunnut Emilille, mutta ei ole koossa 128cm. Harmi. Nuo Windfleecet on todettu käytössä mahtaviksi, oli meillä viime kevään pidetyin takki. ;)
Denim kuoritakki näyttää oikein kivalle kanssa, tykkään noista värikkäistä vetoketjuista.
Softshell takit pitää katsastaa myös, isoille pojille olisi varmasti kivat.

 


16 kommenttia:

 1. Fleecet on ihanan pirteitä. En aiemmin kuvien perusteella innostunut kuorivaatteista, koska varsin samanlaisia kuin viime vuonna, sitä mustaa takkia kaipasin värillisillä vetskareilla. Mutta nyt kyllä ton ekan kuvan perusteella lämpenin denim takille. Jos aleen jää, niin se voisi olla meidän ensi vuoden takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se musta kuoritakki värikkäillä vetoketjuilla oli kiva, kivempi kun tämä denim. ;)
   Mutta siis ihan kiva tuo denim kanssa, ois ollut täydellinen jos olisi ollut hieman vaaleampi tai ei noin tasavärinen.

   Poista
 2. Pirtsakka on Popin kevät; pipoja meille varmaan kotiutuu- Popin ulkovaatteita ei ole vielä vajaan viiden lastenpukemisvuoden aikana tullut kokeiltua; jos sitten tänä keväänä aloittaisi hanskoista ;)

  Ps. Kotiäidin aamun virkistys; sun blogi ja kuppi kuumaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla aamun piristys. :)
   Suosittelen testaamaan Popin ulkovaatetusta, itse ainakin tykästyin viime vuonna. Meilläkään ei aiemmin ollut ja viime vuonna oli haalari.

   Poista
 3. Tykkään. Jos ei tarvitsisi miettiä rahaa (tai olisi vain yksi lapsi vaatetettavana), ostaisin kaikki ulkovaatteet Po.Pilta. Kirkkaat yksiväriset ja selkeät vaatteet kolahtavat meillä sekä vanhempiin että lapsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä onkin aina yhtä ihanaa, siis se värikkyys ja se että saa vähän isommillekin. :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää, harmi kun ei tarvita mitään ;) keltaisia windfleece-takkeja vanhemmista mallistoista pyörii toisinaan tuolla po.pin facebook-kirppareilla, jos käytät facebookia niin kannattaa kurkata sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kuulun sinne facen po.p kirppariin, mutta tulee liian harvoin kurkittua. :D
   Kiitos muistutuksesta!

   Poista
 5. Meillä on ollut yksi windfleece, enkä oikein ole tiennyt miten ja missä sitä käyttää. Taisi olla useamman kerran mökkikäytössä, ja on todellakin sen näköinen. Myös popin kuoritakit ja housut on jotenkin kauheen leveitä, housut jotenkin menee, mutta takkeja ei taida meille enää tulla. Onneksi on merkkejä mistä valita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei myöskään ole pojilla koskaan ollut Po.p:n kuorivaatteita (hassu sana), kun ei ole minusta olleet mittasuhteiltaan meidän pojille hyviä. Viime vuonna ostin kuitenkin haalarin Emilille ja se oli tosi kiva, tykästyin. ;) Pitäisi ihan testata että onko takit käytössä kuitenkin hyvät kanssa.
   Meillä windfleece oli kauppa-kyläilyreissut ja kaikki kevään kuivemmat säät päällä. On jotenkin kivempi vetää esim. lyhythihaisen paidan päälle, kun välikausitakki ja tuntuu varmasti iholla mukavammalle. Pikku sadekaan ei haittaa, kun pitää vettä hiukan. :)

   Poista
 6. Meillä on ollut pojalla poppia niin toppaa kuin välikauttakin, laatu on todella hyvää. Laadun perusteella varmasti hankitaan jatkossakin (ja pirteiden värien, varsinkin windfleeceissä) niin pojalle kuin tulevalle pikkusiskollekin, mutta mutta mutta. Kovin toistaa mallisto itseään. Ne muutaman vuoden takaiset ruutu- ja raitakuosit olivat ihania, jotain vastaavaa olisin kaipaillut. Tuo Denim on kieltämättä hieno, mutta aika monella merkillä on nyt sitä denimiä. Kaipaisin vähintään windfleecien tai softshellien väriskaalaa myös kuorivaatteisiin, jos kerta kaiken on pakko olla yksiväristä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatu on todellakin hyvää, se on totta. :)
   Olisi kiva saada jotain ihan uutta minustakin näiden vanhojen mukaan ja enempi tosiaan niitä värivaihtoehtoja.

   Poista
 7. Hei kyllä tuota keltaista näytti olevan isommillekin: http://www.polarnopyret.fi/tuote/windfleecetakki-98-152-(kerros-2-3)/60180194/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen nettikaupassa ei ole kokoja enää jäljellä ollenkaan keltaisessa ja silloin kun oli (heti kun ilmestyivät), niin oli vain 116cm saakka ja muut koot jo alkuun loppuunmyyty (oliko niitä siis edes yli 116cm?). Ruotsin sivuilla taas keltaisen kohdalla on kokoja vain 98-116cm. En siis tiedä tuleeko isompia kokoja, toivotaan niin! ;)

   Poista
 8. Hei! Eilen just pörräsin tuolla popin sivuilla, ja aattelin että jos tuollaisen kivan värikkään windfleecen hommais pienemmälle poitsulle. :) Ei ole pojilla ollut aiemmin popin vaatteita.päivi

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)