lauantai 12. tammikuuta 2013

Reima kevät 2013 (osa 1)

 
Reiman kevät 2013 näyttää minun silmiini niin ihastuttavalta, että se vaatii useamman postauksen. ;)
En siis saanut millään mahtumaan kaikkia yhteen kun illan niitä selasin läpi, niin pakko se on vielä laittaa vauvat ja tytöt erikseen. Tässä eka erässä poikien kevättä, valitsin nyt ne minun silmiä miellyttävät jutut. Sinisen sävyjä ei siis tässä juurikaan näy, mutta niitäkin on mallistossa saatavilla.

 
 

 
Ihanaa keltaista!
Luulen että Emilille tulee joko tuo raitatakki tai nuolitakki kevääksi, yhdistettynä mustiin tai harmaisiin housuihin. Kumpparit ois myös herkut.
Alareunan tikkitakki näyttää paksuhkolta, onkohan sellainen kevytvanuversio alkukevääseen?
 
 

 
Denim takki on myös suosikkilistallani, denimiä meillä ei ole vielä ollut ollenkaan. Lime ja turkoosi on kestosuosikkeja, kiva yksityiskohta tuo vino vetskari takissa. Tuo aquan(?) vihreä näyttäisi myös uudelle kivalle sävylle.
 
 
 
Haalarisuosikeiksi valikoitui nämä kolme. Luulen tosin ettei meille enää kevääksi tai ensi syksyksikään 5v:lle haalaria tule..
 
 
 
8v:lle (keväällä 9v) Oliverille voisin ajatella jotain näistä.
Tiedän että poikaa itseään miellyttää lime, turkoosi ja harmaa. Keltaista en usko saavani hälle myytyä (on meidän perheen pojista valikoivin pukeutumisessaan).
 
 
 Kuvat valmistajalta.
 
Vanhimmat pojat tykkäisi varmasti näistä ja miellyttää myös minun silmää.
Nuo liukuvärjätyt etenkin on tosi kivoja.
 
Nyt kun olen suurinpiirtein kaikki mallistot nähnyt, niin Reiman on ollut minusta onnistunein. Näitä siis meille taatusti tulee pojille. Mitäs muut poikien äidit tykkää?



47 kommenttia:

  1. todella ihania!
    Meillä vielä 7v haluaa haalarin ja myös kypärämyssyä haluaa käyttä. kevääks tarviskin metsästää haalari hälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että teillä vielä haalarikin kelpaa, minustakin se on varsin kätevä isommillakin ja ostan myös Emilille ensi talveksi vielä haalarin kun hän on 6v. :)
      Välikauteen ajattelin ettei tarvita, mutta saa nyt nähdä miten käy.

      Poista
  2. Toi lime-turkoosi emilin kuviin valittu takki on ihana, tosi veikee

    VastaaPoista
  3. Minustakin reimalla on nyt tosi kiva mallisto! Kaikille lapsille löytyisi kivoja vaihtoehtoja. Meillä taitaa vain lapsille mahtua viime vuoden takit vielä ja ostoslistalla on vain housuja ja pienemmille haalarit. Mut täytyy katsoa myöhemmin keväällä, josko takit jäisi pieniksi.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alesta viimeistään näitä kannattaa haalia. ;) Meillä taitaa kaikki olla ainakin Emilille pieniä, kun ovat 122cm ja Emil jo n.120cm. Täytyy katsoa ja tuumailla, mutta ainakin yhden setin ostan näistä. ;)

      Poista
  4. Mallisto on kerrassaan IHANA!!!! Tosi upeata että Reimakin on vihdoin onnistunut. Meillä on ollut pojalla aina jonkun Tanskalaisen merkin ulkovaatteet mutta tänä keväänä tulee Reimaa. Viimesyksynä oli jo vk-takki ja housut Reimatecin. Mallisto miellyttää kovasti. niin paljon että tuskin edes tulen harkitsemaan Tanskalaisia merkkejä tänä keväänä kummallekaan lapsista.
    Tytöllä on ollut nyt talvihaalarina Reimatec hiljainen untuvahaalari ja olen mykistynyt sen lämpimyydestä ja notkeudesta. Ulkonäkökään ei ole huono ollenkaan. Poika meillä siis 6 ja tyttö 2.
    Eli meille tulee ehdottomasti Reimaa kevääksi ja varmasti ensi syksykin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä minäkin olen Ticketit, Molo kidsit ja Po.p:t nähnyt, niin kyllä Reimat veti voiton. ;)
      Ne untuvahaalarit näyttikin tosi kivalle, hyvä kuulla että myös toimii talvessa.

      Poista
  5. Tykkään kyllä. Ehdottomat suosikit ylimmän kuvat keltainen kevytvanutakki ja pipot. Sekä toiseksi ylimmän kuvan raitatakki vihreillä vetskareilla. Onkohan se joku softshell tyyppinen? Pakko saada, vaikkei mitään tarvittaiskaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää juuri sellaiselta softshell tai windfleece takilta, mutta en osaa sanoa. Tuotetietoja ei siis minullakaan ole tiedossa. ;)

      Poista
  6. Minunkin mielestäni oikein ihana mallisto Reimalta pitkään aikaan. Meillä kanssa pojilla lime, turkoosi ja keltainen suosikit vuodesta toiseen. En vain voi mitään mutta ne miellyttävät silmää eniten. Toisaalta harmittaa kun pojilla taitaa olla ensi kevääseen ja ehkä myös syksyyn setit valmiina viime vuodesta. Minulla on ekaluokkalaiselle varattuna yksi vedenpitävä setti + vedenpitävät housut ja Popin fleecetakki. Nyt mietin että riittääkö nuo setit vai tarvitseekä esim. vielä yhden takin. Sano sinä kokemukselle mitkä teillä on riittävät määrät settejä koululaisille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tykännyt pitää koululaisilla 2 vedenpitävää settiä ja sitten yksi parempi takki. Varmaan yhdelläkin pärjäisi, mutta on jotenkin kivempi, kun on varasetti tai muuten vain vaihtosetti. ;)

      Poista
  7. Reima ylittänyt odotukset tosi korkealta! Meille tulee..jotain, en ole vielä osannut päättää mitä.

    VastaaPoista
  8. Hyvalta nayttaa, suurin osa naista kelpaisi (aidin mielesta) meidan 3v pojalle.

    Kivasti Reiman mallistot paivittyneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin on Reiman vaatteet päivittyneet hyvin nykymuotiin. :)

      Poista
  9. Tuo 8v vasemmassa reunassa ylhäällä oleva takki on aikasta herkku.. sitten tuo denim takki on myös silmiini todella ihana, siihen voisi yhdistää monen erivärisiä housuja... vinot vetskatki iskee satasella :D Kaikin puolin sinun valinnat iskee myös minuun, vaikkakin minulta löytyy sekä tyttö että poika, voisin kuvitella laittavani denimiä myös tytölle, vaik pinkeillä tai kirkkaanpunaisilla housuilla yhdistetttynä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tytölle on ihana tuo denim yhdistettynä pinkkiin tai vaaleanpunaiseen, oi! :)

      Poista
  10. Tytön äiti tykkää ;) näin nämä jo piirrustusvaiheessa, esim vpun anorakki vauvoille+vpun takki vinolla vetskarilla samisteluun meidän tytöille. Samoin denimhaalari kiinnostaisi kerta koot vielä riittää ja takkina pojalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mihin kokoon saakka denim haalaria saa? Minulla kun ei ole tuotetietoja. ;)

      Poista
    2. Se mitä itse näin oli oudosti 86cm saakka; yleensähän babymallit on ollut sinne 98.. Mutta se on voinut olla suunniteluasteella. Kuitenkin aw 2014 babymalli topat on 98cm saakka. Meillä siis menisi nuorimmalle, hipoo 86cm nyt.

      Poista
  11. Keltaisen, harmaan ja mustan yhdistelmät näyttää tosi kivalle. Mun suosikki tuo raitatakki.

    VastaaPoista
  12. Nyt on Reima yllättänyt positiivisesti! =) Kahden ekan kuvan takit voisi kaikki kotiutua meille! =D Ihania värejä.

    Mimma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että tästä tulee suosittu mallisto. ;D

      Poista
  13. Ihan Liikaa IHANIA vaihtoehtoja!Haalari on kevääksi, reiman kalakuvioinen sintti,mutta jos asusteita ainakin ostais ja takin alesta.

    VastaaPoista
  14. Hyvältä näyttää Reiman kevät, onnistunut mallisto mun mielestä. Meillä ekaluokkalainen kelpuuttaisi takuuvarmasti alimman kuvan x-malliston takit sekä oranssina että mustana, samoin harmaa varmasti miellyttäisi niin äitiä kuin poikaa. Harmi vaan, kun ensi kevään takit taitaa olla jo valmiina-mutta jos vaikka Reiman outletistä ostais ensi syksyksi. :-) Jos jotain "huonoa" keksis, niin noista vinoista vetskareista en kyllä itse tykkää, taikka kivat ihan pienille, mutta omalle melkein 5-vuotiaalle jotenkin vauvamaisen oloinen. Myöskään tuo monessa mallistossa näkynyt aqua (?) ei kolahda, jotenkin tunkkainen mun makuun. Mutta kaikenkaikkiaan parasta mitä olen tälle keväälle nähnyt. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta vinot vetskat on hauska yksityiskohta isommallekin, mutta makuasioita nämäkin. ;D
      Tuo aqua pitäisi nähdä livenä, en itsekään osaa sanoa tykkäisinkö todella.
      Reimalla on kyllä tosi hyvää se että kokoja saa jopa sinne 170cm asti.

      Poista
  15. Kiitos sinulle tästä postauksesta! Nyt on Reima todellakin onnistunut mallistossaan! Paljon hyviä vaihtoehtoja, denim olisi varmaan mieluinen 9v:lle, 6v:lle kenties tuo raitatakki, valinnanvaikeus tulee..
    -Päivi-

    VastaaPoista
  16. No on kyllä tosi kivat! lime ja keltainen suosikit.

    VastaaPoista
  17. Jossain näin jo vauvoille ja tytöillekkin suunnattua reiman kevättä, ja siellä oli niin paljon kaikkia herkkuja pikku-prinsessalle, että valinnan vaikeus iskee... Aiemmin näkemäni perusteella huokaisin helpotuksesta, että pojalle ei mitään suosikkia löytynyt, mutta tämä sinun postaus muutti senkin!! Herkkuja!! Keltaisesta alkaa tulla pian äidin suosikki väri, nyt se pitää vielä myydä nelivuotiaalle pojalle!! :D

    -Mami-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vaikea myyntikohde tuo nelivuotiaan maku. ;D Meillä saa vielä ostaa Emilille mitä vaan, mutta varmasti kohta on sekin vaihe että ei.

      Poista
  18. TYKKÄÄN!! Tosi kivoja värivaihtoehtoja. Tuota raidallista haalaria olenkin jo kattellu. Lime ja turkoosi on meillä ehdottomat suosikkivärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lime ja turkoosi on kyllä kestosuosikit meilläkin. :)

      Poista
  19. Todella hieno mallisto sekä tytöille että pojille!Onko tietoa koska tulevat myyntiin?
    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietoa ei ole, mutta eiköhän nämä ihan pian ala olla kaupoissa. Muistaakseni olen aiempina vuosina tammikuun lopussa katsellut jo liikkeissä Reimaa. :)

      Poista
    2. Reiman asiakaspalvelun mukaan heti Helmikuun alussa kaupoissa :)

      Poista
  20. Raitatakki on ihana!

    VastaaPoista
  21. Ihan kivoja joo... eli ei mitään meille ;) luotetaan Po.Piin edelleen vk-vaatteissa, ja kaikille lapsille onkin jo haalarit jemmattuna tai valmiina viime syksyltä.

    Mikäs tuo neulelippapipo on? Oliko sitä monessa värissä? Asusteitahan aina tarvitaan ;)

    Niin ja meillä on nyt kahden pojan jälkeen se prinsessa, ja onhan sitä kiva pukea :D mutta kyllä tulee silti tässäkin blogissa vierailtua ihan päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun käyt! :)
      Ihan kaikkia väritietoja minulla ei ole, mutta ainakin harmaa, vihreä ja musta oli muistaakseni tuota lippapipoa tulossa.

      Poista
  22. Tyttöjen mallisto on aivan ihana... mutta kyllä tuossa pojillekin on ihan kivoja vaihtoehtoja, ehkä keltaista nuolitakkia vois jollekin harkita. terveisin Kitta

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)