sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kevät Muumit



 
Totuttuun tapaan Lindexille tuli taas Muumit.
(Liikkeessä törmäsin, mutta nettikaupassa ei vielä montaa ollut)
Mitäs tykkätte kevään valikoimasta? vai alkaako olla muumiähky?
 
Meille ei enää näitä tule, koska suurin koko eli 122cm alkaa olla niin sopiva ja toisekseen luulen ettei nämä enää ole meillä suuri hitti. Muumit ei ole meillä koskaan ollut mikään lempparijuttu, mutta hahmot on Emiliä miellyttäneet kuitenkin vaatteissa ja siksi niitä onkin muutamia ollut joka Lindexin muumimallistosta. Jotenkin tuntuu että nyt alkaa hiukan muuttumaan vaatteiden kuosisuuntaus, kun eskaria kohti mennään.. Omaa silmää nämä silti jaksaa miellyttää, etenkin nuo tyttöjen pallokuosiset on hurjan söpöjä ja Muumeissa nyt on vaan joku oma viehätys aina.
 


23 kommenttia:

  1. Miksen mä nähny Lindexin nettikaupassa tota poikien sini-valkoraitasta haisuli paitaa? Vai mistä ton kuvan nappasit?:o

    VastaaPoista
  2. Lindexin osalta alkaa olla kyllä muumiähky. En usko, että meille tulee näistä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tykkään muumeista, mutta ois minustakin kiva jos tulis joku muu hahmojuttu välillä.

      Poista
  3. Oi, tämä tuli kuin tilauksesta! Meillä on sukulaiselta peritty kulahtanut Muumi t-paita ja poika tykästyi siihen :) Katselin huutiksesta ja Lindexiltä Muumeja, mut ei löytynyt sellaista mitä etsin. Tuon sekameteli-muumi paidan voisin ostaa, vaikka tiedän ettei laatu yleensä päätä huimaa. Tuo haisulikin on sellainen "ihan kiva", mutta en ole varma ostaisinko. Tytöille taas hurjan paljon kivempia juttuja, tykkäisin et olis just Muumipeikkoa jne isommassa printissä. Mut on toi sekameteli paita kiva, meillä oli pojalla vauvana sellainen haalari :) Mut meni nopeesti aika nukkaiseksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on Lindexin muumit kestäneet hyvin, kuten muutkin Lindexin kamppeet. Hinta-laatusuhde on minusta loistava. Tietysti yksittäisiä nopeammin nukkaantuneita on, mutta niin on kalliillakin merkeillä, joten siihen nähden Lindex pesee monet merkit. ;)
      Mutta tosiaan kun sanoit, niin yleensäkin nuo koko kuviolliset tuppaa nopeampaan menemään nukkaan/haalistumaan ja sen olen huomannut myös kalliimmilla merkeillä.

      Poista
  4. Ihania vaatteita!mie jo yks päivä Lindexillä käydessäni säikähdin,etteikö ne enää koko myy muumivaatteita!ovat meidän tyttöjen,ja miunkin suosikkeja!Joten kiitos postauksesta!pelastit päiväni!;)
    terveisin muumimamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa siis käydä jo kurkkimassa, meidän lähikaupunkiin näitä laitettiin juuri lauantaina esille eli varmaan on muuallekin jo just laitettu. :)

      Poista
  5. Juu kun kuivausrummutan pyykit niin 122 ei enää 120 pitkälle mene :) itsesiassa katselin että hmn yöppärissäkin 122/128 vilkkuu lahkeet.
    Voihan kääk, joudutaan isojen poikiem osastolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk ihan oikeesti, niin meilläkin ja siellä on PALJON vähemmän kivaa! :(
      Mielellään kuitenkin 5v:n pukisi niihin kivoihin vaatteisiin, eikä teinivaatteisiin..

      Minä olen juuri tuosta syystä vältellyt kuivausrumpua ja ei olla ostettu, kun en haluaisi kutistumisen takia sinne vaatteita laittaa. ;)

      Poista
  6. Kivoja Muumeja! Äidille kyllä kelpaisi, mutta pojat eivät taida enää hyväksyä.. Kaikki tällaiset ovat aina liian lapsellisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kelpaisi varmaan vielä, mutta uskon ettei oikein enää eskarissa, ainakin jos on isoveljiinsä tullut (eskariin saakka kelpasi kaikki). ;)
      Harmillista myös tuo kun koot loppuu..

      Poista
  7. Meillä on jo muumiähky. Vauvalle voisin jotain ajatella, mutta nuo kuosit on kyllä jo niin nähty. Tytöllä aikoinaan ollut niin paljon näitä muumi-vaatteita, että kyllästyin jo itsekin niihin. Collegehousut näyttivät kivoilta, vauvalle ajattelin niitä ostaa kun on tarvettakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvalle ostaisin minäkin, jos sellanen olisi. ;D Totta tuo että jos on ollut paljon, niin sitten alkaa se ähky tulla.

      Poista
  8. tuo haisulipaita vois lähteä kisulle ja tipuselle tuo pikku myy. muista en juur välitä. bamset kolahtaa enempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bamsea on meilläkin aina ollut, tykkään myös. :)

      Poista
  9. Moniko 7v poika haluaa Muumia ?? Kyllähän se vaatteiden arvostelu tosiaan alkaa jo siellä eskarissa, kuten kaikki muukin "ikävä"....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, harmillista. Itse yritän opettaa siihen että ei arvotella koskaan vaatteita, eikä sanota kellekkään että joku on "vauvojen paita" jne. Nuo lausahdukset on juuri sieltä kotoa vanhemmilta opittuja. :/

      Poista
  10. Meidän kaksospojille olis ihanat noi raidalliset halisulipaidat ja Ceela ilmoitti haluavansa raidallisen Myy-mekon nämä kuvat nähtyään :) Sen verran ehkä näitä muumeja voisi meillekin sit tulla. Joka vuosi on Ceela saanut jonkun muumivaatteen Lindexiltä ja kovasti ne ovat aina olleet mieleisiä muumifanille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on vain yhdet jokaiselle, niin ei pääse edes tulemaan ähky. ;)

      Poista
  11. Meilla sama juttu kuin teillä,5-vuotiaalle on tuo Lindexin 122 jo auttamatta niin pientä, että sitä ei enää kannata ostaa. Meillä on kanssa ollut aina jotain Muumia, vaikka ei meilläkään sitä niin faniteta enää. Mielestäni tuo Muumi on kuitenkin aina ollut suurempaa kuin Lindexin tavallinen 122 mallisto. Täytyy kaupassa oikein katsoa, minkä kokoiset nuo ihanat vaal. turkoosit colleget ovat, jos vaikka meille vielä yhdet sellaiset. Ja luulen että yksi paketti noita Muumi sukkia suurimmassa koossa tulee vielä meille. Tyttönen saakin sitten Muumeja paljon, jos ehdin kauppaan niitä ostamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten onkin, etenkin housut on reilua mitoitusta, joten varmaan ne menisi teille ja meillekin vielä hyvin. :)

      Poista
  12. Tyttöjen puolen paita ja tunika oli tosi reilua kokoa. Taidan joutua vaihtamaan 110 cm tunikan 104 cm, vaikka jo syksyllä olen muuten ostanut 110 cm tunikoita lindexiltä. Tyttöjen laatu oli hyvää + joustavaa, mutta poikien kuviopaita oli pettymys. Painoväriä oli levinnyt ja selässä oli yhdessä paidassa ihan valkoinen läikkä = kolmesta 98 cm paidasta ei löytynyt yhtään priimaa... Myyjä ottikin ne pois myynnistä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)