tiistai 22. tammikuuta 2013

KappAhl Kaxs - Lindex Fix

 
KappAhl ja Lindex on laittanut omat vedenpitävät välikausimallistonsa esille nettisivuilleen.
Näitä jo kovasti odottelinkin, koska ovat olleet varsin toimivia ulkovaatteita meillä ja hinta on kohtuullinen.
 
KappAhlin mallisto on Kaxs, jota saa takeissa sekä housuissa 86-128cm ja haalareissa 80-110cm.
Isompien Woxo mallistosta ei ollut kuvia vielä.
 
 

 
Takissa saa samaa kuosia kun oli toppana.
Tykkään tästä tosi paljon, mutta mietin jaksanko samalla kuosilla jatkaa keväänkin..
 

 
Yksiväriset takit ovat pinkki ja sininen.
Toivottavasti tulisi vielä ainakin pojille joku toinen väri.. Mutta tykkään noista erivärisistä vetoketjuista,
ne tuo ilmettä aina yksivärisyyteen.
 
 
Housuissa näytti olevan ainakin vielä vain mustaa. Olisi kiva saada näihinkin lisää värejä. Nämä on muuten todella hyvät hoikan lapsen housut, tiedoksi vaan niille ketkä ei ole vielä Kaxsia testanneet. ;)
 
 
Haalaria oli nyt vain vihreänä kuvissa.
 
 
Tähti pipoja.
 
 
 
 
Sitten hypätäänkin Lindexin Fix mallistoon.
Fix takkeja ja housuja saa 86-134cm.
 
 
Fixin kevätmallistossa on kuositakit ja yksiväriset.
Housuja vain mustat. Tässä toiset hoikkikselle hyvät ulkoiluhousut.
 

 
Lindexin kevään tyttöjen kevyet takit on aikas ihanat kanssa..
Ja Softshell takeissa oli kuvissa vasta nuo "poikien" värit, vihreässä on hauska krokotiilikuosi.
 
Molempien mallistojen vedenpitävien hinnat pyörii suht samassa.
Fix:n takit on 39,95e ja housut 29,95e. Kaxs:n takit maksaa 44,95e ja housut 29,95e.
Meillä nämä on toimineet siinä missä kalliimmatkin merkit, joten ei huonoja ollenkaan. Itseasiassa housut on meillä ollut lähes aina pojilla Fix ja Kaxs (tai Woxo), oli takin merkki mikä tahansa. ;)
 
Tykkäättekö ja toimiiko teillä?
 
 

63 kommenttia:

  1. Vihreä takki! Esikoinen varmaan ihastuisi, mutta voi olla että tuo kirjavakin takki olisi ok. Nimittäin valitsi itse sen kirjavan kappiksen haalarin ja on pitänyt sitä jokapäivä eskarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten varmasti olisi tuo kirjava mieluinen. ;) Minun teksisi mieli ostaa tuo kirjava, mutta toisaalta ois kiva saada vähän eri kuosia..

      Poista
  2. Tykkään ja en tykkää :D Meillä on ollut pojalla tuo KappAhl:n monikirjava haalari talven käytössä ja äkkiseltään näyttää tosi siistille edelleen. Mutta mutta... lahkeiden sisäsaumat on kohta puhki! Ne on siis tosi kuluneet, eli kohta joutaa haalari varmaan roskiin kun ei sitä oikein voi paikatakaan :( Polvissa ei kulumaa, takapuolen kohdalla ei kulumaa, mutta ne teippisaumat ei kestä käyttöä. Harmittaa tosi kovin, koska itse puku on aivan ihana! Mutta nyt vain pitää toivoa, että kestää kevääseen asti. Kevätvaatteissa toki kulutus ei ole yhtä kovaa, mutta voipi olla, että ainakaan ihan heti tällä kokemuksella ei enää kokeilla KappAhl:n ulkovaatteita. Lindexin vaatteet on taas tytöillä kestäneet hyvin kyllä kulutusta ja käyttöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukausi sitten vein meidän haalarin kauppaan ja tarjosivat tilalle uutta haalaria (eri väristä, kun värikkäät on myyty loppuun) tai ostosummaa vastaavaa lahjakorttia vaikka mulla ei ollut enää kuittia tallella. Otin lahjakortin ja ostin alesta uuden eri merkkisen puvun.. Eli hoitivat kyllä reklamaation hyvin..

      Poista
    2. Meillä on jo yksi haalari palautettu noiden teippausten vuoksi, ja toisessa sama vika-kesti 3vkoa kauemmin.
      En vaan halua palauttaa sitä kun on esikoisen lemppari eikä muita pue. Loskaan sitten kurahousut päälle..

      Poista
    3. No voi ei, miten ne nyt noin hajoaa. :/ Meillä näyttäisi kovasta käytöstä huolimatta olevan ehjä puku vielä. Kahdesta kohtaa äsken tarkastellessa huomasin hiukan (toisessa n.2mm matkalla ja toisessa 0,5cm matkalla) vaalentumaa teipin reunan kohdalla, mutta ei kuitenkaan lähellekään rikki ja haalari on ollut alkutalvesta asti lähes joka päivä päällä.

      Toivottavasti Kappahl ottaisi nyt nuo reklamaatiot korvan taa ja parantaisi teippien kohdan kestävyyttä!

      Poista
    4. Meillä myös tytöllä (5v)tuo kirjava toppahaalari ja samaa vikaa teippausten kulumisen kanssa. Täytyypä tutkia tarkemmin ja käydä reklamoimassa kun ihmetyttää, että tuon rauhallisen lapsen käytössä yleensä kestää vaate kuin vaate mutta nuo rupes vaalenemaan jo ennen joulua. Harmi, kun muuten oon ollut Kappiksen ulkovaatteisiin niin tyytyväinen ja materiaali muuten on tosi kestävää esim. polvista.

      Poista
    5. Onneksi huomasin tämän postauksen. Pojan värikäs Kappahlin haalari on moitteettomassa kunnossa niin pepusta kuin polvista, mut kauhukseni huomasin polvien kohdalla sisäsaumojen teippausten tulevan kohta läpi. Luulin et poika on laskenut jotenkin hassusti polvet levällään jäämäessä, mut ei näköjään johdu siitä. Harmi, kun vielä helmi- ja maaliskuun pitäisi haalari kestää. Reklamaatiokaan ei paljon auta, kun on eskaripojan mielestä elämänsä hienoin haalari!! (Toki äidinkin mielestä!)

      Aika paha moka Kappahlilta, kun muuten todella onnistunut haalari ja ne mustat vahvikkeet ovat huiput, samoin hyvät heijastimet! Milläköhän tuota paikkaisi? Onko vinkkejä? Jotain silitettävää liimakangasta?

      Poista
  3. Meillä ei oo koskaan ollut, kun ei oo löytynyt mitään superkivaa juttua. Noi Kappahl mustat housut voisi tula harkintaan jos kerta todella ovat hyvät, mutta toisaalta jos saa Reimateciä/Ticketiä puoleen hintaan niin sit se kyllä ainakin minulla kallistuu tuollaisen merkin puoleen :) Mut olen kuullut kehuttavan KappAhlin vedenpitäviä vaatteita mainioiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Kaxsin housut muuten kestää paremmin kulutusta kun Reimatecin, nimimerkillä kokemusta on. ;) Tykkään silti minäkin Reimatecin ulkovaatteista ja meillä onkin paljon molempia. Ticketin housut on jääneet testaamatta, kun on näyttäneet jotenkin niin leveän mallisilta..

      Poista
  4. Meillä on ollut lapsilla sekä KappHalin että lindexin ulkovaatteita ja oon kans tosi kovin tykännyt. uudesta mallistosta noi tähti pipot oli aivan ihanat ja lindexin pallo takki tytöille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lindexin pallotakki on ihanuus! Voi kun saisin ostaa meille. ;)

      Poista
  5. Ainoastaan Fix:stä kokemusta, ostin molemmille lapsille housut joskus -50% alella, kaksi kautta ovat olleet käytössä, eikä polvissa näy pienintäkään kulumaa. Kuitenkin poika 5v. ja tyttö 2v. konttaavat ja syöksyilevät polvilleen ihan huolella tuolla ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo nuo Fixin housut on ihan huiput! Pesee melkein Kappahlin, vaikka hyvät on nekin. Meillä on myös ollut niitä ja esimerkiksi yhdet koossa 134cm kiersi kahdella pojalla ja silti ovat edelleen todella siistit.

      Poista
  6. meillä on woxon ja kaxsin housuja ollut ja on kyllä tykätty. taidan tänävuonna hakea isommille pojille toisiks takeiks woxon takit. harmi kun kaxs loppuu tuohon 128 kokoon jo. taitaa ehkä just ja just mahtua meidän 5-vuotiaalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woxon housut todettiin meilläkin hyväksi viime vuonna, niitä haen siis minäkin isoille. :)
      Toivottavasti Woxon takkivalikoima on keväälle kiva!, tämän talven mallisto oli vähän suppea ja sävyltään tylsä..

      Poista
  7. Meillä oli konttaavalla pojalla nuo kakx:sin housut ja ne oli kyllä todella kestävät! Ei mennyt miksikään polvista, vaikka kontattiin asfaltit ja kivikot :) Malli oli myös tosi hyvä sillä sama koko meni tosi pitkään kun malli on hoikka niin pitkä lahjekaan ei alussa haitannut. Tulen ostamaan varmasti jatkossakin.

    Viime syksynä meillä oli myös saman merkin se virheä välikausitakki ja sekin oli kyllä tosi kiva. Valitettavasti taitaa jäädä tänä vuonna pieneksi ja tuo tylsän sininen ei oikein houkuta :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tuossa kirjoitti, että vihreänäkin olisi tuota takkia taas tulossa. ;)
      Minäkin tykkään Kaxsin housuista paljon, niissä on tosi kiva mallikin.

      Poista
  8. Meillä on ollut ihan parhaat noi kappahlin ja fix ulkoiluhousut tosi hoikalla! Molo ja po.p jäivät kokonaan pitämättä noitten rinnalla. Pitää nyt ainakin noi kappiksen housutu ostaa varastoon kun on monta takkia, vaikka toi nuorin ei housuja enää huoli. Ps. ovat olleet myös melko kestävät ja vedenpitävät, ainakin meillä :) Musta tähti pipo on kiva ja toi lindexin vihreä softshell! Takille ei nyt ole tarvetta mutta pipo voisi tänne meidän pipo kokoelma tulla täydentämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meillä myös ovat hyvin pitäneet vettä. :)
      Meillä ei muuten ole koskaan edes ollut Molon tai Po.p:n housuja! On jääneet testaamatta, kun halvemmallakin on saanut näitä hyviä. ;) Toisaalta olisi kiva testata kalliimpien merkkien housut kanssa..

      Poista
  9. Näyttää aika samoilta kuin esim. Popin kuoritakit ja kappiksen varmasti yhtä hyviä kuin Po.p ;)

    Meillä kun jää tytöllä pieneksi Po.pin kuoritakki niin olen luvannut itselleni, että koetetaan nuo kappiksen takit:) rahapussille helpompaa, varsinkin näin kotihoidontuella;)

    Ja nuo kappiksen housut ovat ihan parhaat!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on tosiaan paljon samaa kun Po.p:n takeissa. ;)
      Ihan totta, että rahapussi kiittää ja kiva kun saa näitä edullisempiakin merkkejä tarpeeseen.

      Poista
  10. Ihana toi Lindexin pallotakki! Täytyykin mennä vilkuilemaan sitä vähän lähempää :) Kappahl:n värikäs takki olisi tytön lemppari. Ostettiin se värikäs haalari, mutta jouduttiin reklamoimaan se, kun lahkeiden sisäsauman saumateippi teki viillot kankaaseen ja muutenkin siihen lahkeiden kankaaseen tuli ihan ihmeellisiä viiruja. Nyt mietityttää, uskallanko ottaa riskiä ja ostaa taas Kappiksesta ;) Onko teillä se värikäs haalari pysyny hyvänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on värikkäät haalarit molemmilla ja niitä on käytetty päivittäin. Ovat pysyneet todella hyvinä. Ei minkäänlaista käytön jälkeä.Loistavat. Sulle tainnut sattua huono kappale ..Toivotaan parempaa tuuria jatkossa.

      Poista
    2. Meillä on ihan sama kuin Eedithillä. Kun ei millään jaksaisi reklamoida, inhottavaa. Mutta juu, niitä valkoisia pystysuoria juovia on haalarin takaosa lahkeista ihan täynnä ja sisäsaumat ihan-just-auki. Ja tuo otettiin käyttöön vasta kun oli kunnolla lunta, rymykeleillä pidettiin vanhaa pukua.

      Poista
    3. Meillä on pysynyt hyvänä. Tai no kuten tuolla ylempänä kirjoitin, niin kahdesta kohtaa on vaalea viiru saumateipin kohdalla, mutta ei kuitenkaan rikki ja on pidetty todella paljon haalaria. Siihen nähden siis hyvänä edelleen.

      Poista
    4. Moni mainitsi valkeista viiruista, niin piti tutkia vielä tarkemmin meidän haalarit. Isomman haalarin haaroista löytyi saumateipin vierestä valkea pitkä viiru ja kulumaa, muttei puhki ...vielä ainakaan. Ja pienemmän haalarista tosi pieni valkea viiru haarasaumassa, muttei vielä kulumaa. Toivottavasti isommankin haalari toimis rymyleikeissä vielä tämän talven, mut eipä tarvii jälleenmyyntiä miettiä. Kivat haalarit kuitenkin.

      Poista
  11. Tuo vihreä haalari voisi olla kiva punaisen kanssa. Tyttö kyllä tarvitsee vk-haalarin, kun ei enää viime syksyidet mahdu tai yksi mahtuu, mutta olis kiva ostaa uusikin ja tää ei olisi edes kallis.

    VastaaPoista
  12. Kyllä toimii!
    Meillä kanssa niin hoikka poika, että housuja ylipäänsä vaikea löytää mitkä pysyisivät ilman hirveätä kuromista jalassa. Eli tykkään kyllä näistä merkeistä myös. Samoin resorivyötäröiset farkut ovat meille parhaita.
    Toinen merkki mikä sopii,on Racoon.Ei ollut vk-housussa edes kiristystä vyötäröllä, ja silti pysyvät hyvin jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, hyvä kuulla että myös Racoon toimii hoikkiksilla. ;)

      Poista
  13. Meillä ei oo ollu Lindexin ulkovaatteita, mut toi sininen takki oransseilla vetskoilla on ihana. Harmi vaan kun meillä on jo tummansininen Ticketin tähti-takki. Ei ehkä kahta sinistä samalle pojalle kuitenkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, että toinen on kiva hankkia sitten eri värissä. :)

      Poista
  14. Ihanan näköinen tuo KAX takki monivärisenä! Ja FIXistä vain hyvää sanottavaa! Ulkohousut todella kestäviä. Taitaa housut mahtua vielä molemmille pienille ja takeiksi voisi harkita noita oranssia ja vihreää.

    VastaaPoista
  15. Meilläkin KappAhlin vk-housut on todettu hyviksi, sellaiset varmasti ostan tänäkin keväänä. Juuri tuo että sopii hoikemmallekin, on parasta näissä. Vk-haalarikin löytyy nuoremmalta tätä merkkiä ja hyvä on sekin! Lindexiltä meillä on viime vuotinen softshell, ja siitä ollaan myös tykätty kovasti.

    VastaaPoista
  16. Fix on meilläkin hyväksi havaittu, hinta-laatu on kohdillaan.

    Mutta mihin merkkeihin olet siirtynyt isompien poikien kanssa? Kun siis etsitään edelleen vedenpitäviä ja kestäviä välikausireleitä? POP:illa ja noilla muillakin koot loppuvat yleensä 152 cm viimeistään. Meillä pitäisi nyt päästä tästä ylöspäin ja olen ihan pallo hukassa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko testannut KappAhlin Woxot isoille? Meillä on ne ollut poikien sekä minun lemppareita ja koot on muistaakseni sinne 170cm saakka. :)
      Reimaa on meillä isoille kanssa, ne on olleet hyviä.

      Poista
    2. Kiitos, pitää tsekata uudestaan. Katsoin Woxoja jonain aiempana kautena ja oli kovin niukka ja minusta räikeä mallisto silloin. En pidä graffitikuvioista, pääkalloista jne., eivätkä pojatkaan niitä kaipaa.

      Housujen suhteen ongelmana on, että haluaisin kiristettävät lahkeensuut, silloin oli vain suoria. Olen sellainen "reilusti kasvunvaraa pitää olla" -tyylinen ostaja :), pelkään aina, että jäävät pieneksi kesken kauden ja sitten ei mistään saa isompia (koitan opetella pois tästä neuroosista, mutta hidasta se on). Lahkeet eivät kuitenkaan saa alussakaan laahata maata, menevät vain puhki.

      Poista
    3. Totta, ne on olleet aina kuosillisia. Minä en ole pitänyt tämän talven ja viime kevään malliston kuoseista, täytyy toivoa että nyt tulisi hiukan hillitympää tai ainakin kivoja värejä. ;)
      Woxon housut on nykyisin hyvät myös välikauteen. Niissä on lahkeensuissa kiristettävät kuminauhat ja lisäksi vielä vahvemmat kankaat lahkeensuun reunassa sekä takana lyhyen matkaa. Ne ei siis pääse laahaamaan maata kun kiristää, meillä pysyi pojilla hyvin ehjänä viime vuoden. :)
      Lisäksi ne on kestävät tai ainakin meillä ei ole kulumista ollenkaan, kun niitä viime vuotisia kaivelin esille.
      Olen muuten itse kanssa sitä mieltä että lahkeet ei saa yhtään laahata maassa. ;)

      Poista
  17. Jumbon KappAhlin tuli just tänään noita esille, takeissa oli noiden lisäksi vielä vihreä. :)
    Housuissa oli saman väriset pinkit ja tummansiniset kuin nuo takit, mutta ne on ilmeisesti jotain "huonompia", kun maksoivat vain 19,90€.

    Meilläkin on hyviä kokemuksia KAppAhlin housuista ja nyt myös ostoslistalla sieltä housut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on myös vihreä. :) Oliko millainen vihreä ja minkä väriset vetoketjut?
      Nuo parin kympin housut on muuten hyviä kuivalle kelille.

      Poista
    2. Takissa on sama vihreä kuin haalarissa. Täysin sama takki kuin viime vuoden mallistossa. Olisi voinut edes vetoketjujen väriä vaihtaa :/ Kangas on kyllä pätevän tuntuinen kun kävin tänään hipelöimässä ja sovittamassa pojalle.

      Poista
  18. Heippa

    osaisiko kukaan sanoa tuosta lindexin fixin mitoituksesta mitään? Erityisesti vielä noista takeista. Onko esim. yhtä reilua kun reiman yläosat? Meillä on pitkäjalkainen ja hoikka 3v tyttö, housuissa pitää olla 98cm mut syksyllä meni vielä hyvin 86cm Jonathanin takki. Lindexin "hienostelutakeista" on ollut jo syksyllä käytössä kans 98cm, mutta se mahtunee kyllä vielä tämän kevään. 92cm reiman toppis taas on tosi reilu päällä... vaikeeta siis osata valita :)
    Lindexin sisävaatteissa kun pitää jo ostaa se 98 (tai jopa 104!) tuolle about 93cm pitkälle. Tokihan sen lapsen voisi myymälän viedä sovittamaan mutta yhteityöhalut ei aina ole niin suuret että jaksaisi useampaa kokoa kokeilla eikä noita aina ole myymälöissä kovin hyvin. Tuntuu et joskus koot menee tosi nopeesti joistain

    Terveisin

    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fixin housut on ainakin reilut kooltaan, mutta takkeja meillä ei ole ollut aikoihin, joten en osaa auttaa. Auttakaas joku muu?? :)

      Poista
    2. Meillä oli toissa talvena molemmilla lapsilla Fix:n takit ja housut. Ainakin silloin housut olivat mun mielestä normaaleja mitoitukseltaan, ei mitenkään reiluja ainakaan puntin pituudelta. Takit olivat muuten tosi hyvät, mutta hihat olivat ainakin noissa talvitakeissa todella lyhyet-takit jäivätkin kummallakin lapsella ekana pieniksi hihoista, muuten takki olisi edelleen ollut hyvän kokoinen. Kuvien perusteella hihat näyttävät mun silmään edelleen lyhyiltä, siksi nämä jäävätkin meillä kauppaan hyvästä hinta-laatusuhteesta huolimatta.

      Poista
    3. FIXin talvitakki (122 cm) oli minusta ainakin hieman niukkaa kokoa, ei mahtunut läheskän samaa aikaa kuin saman kokoinen Reiman takki.

      Poista
  19. Näillä näkymin meillekki kaikille kolmelle muksulle tulee jotain Lindexiltä ja KappAhlista, oon kuullu niitä kehuttavan :) ja noi hinnat on hyvät. Jonathaniaki saattaa meiltä löytyä ku tulee kivaa väriä. Samoin ens talveks lähtee tiksut ja muut kalliit merkit pois, ku niitä ei sit raski pitää missä tahansa ;) Ja edullisempaa tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat on tosiaan hyvät ja paremmat vielä niillä alekupongeilla. ;D
      Minä olen myös huomannut, että monet edulliset toimii siinä missä kalliitkin. Minulla valintaan vaikuttaa paljon ulkonäkö, ei merkki. :)

      Poista
  20. Meillä meni viime syksynä eskarilaisella Lindexin kakx-housut parin käyttökerran jälkeen puhki. Harmi kun en tajunnut kauppaan viedä.. Aiempina vuosina ovat kestäneet paremmin, mutta joillain oon kuullut että saumojen kohdilla teippaukset vilkkuneet kankaan läpi.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  21. Kiitos tästä postauksesta ja kaikista muistakin toki :) Kävin jo hakemassa omalle kohta 5v pojalle tuon värikkään takin ja siihen sekä punaiset että mustat housut. Meille Porin Kappikseen nämä olivat tulleet tänään ja vain yksi takki per koko, ainakin toistaiseksi. Nyt kevättä odottamaan :)

    VastaaPoista
  22. Meilläkin meni reklaamaatioon, viime viikolla, meidän värikäs talvihaalari. Samat ongelmat olivat kuin muillakin vastaajilla. Sain rahat takaisin ja ostin alesta reimatecin haalarin:) Kuosi oli kyllä kivempi ekassa:(

    VastaaPoista
  23. Kappiksen kuorivaatteet on ollut ihan tosi surkeita, meillä on ollut yhdet housut ja yksi takki, molemmat jouduin reklamoimaan, saumojen kohdalta kangas kului puhki molemmissa. Fixin housuja on ollut, ne on huippuja, niihin taas ei ole tullut mitään kulumaa.

    VastaaPoista
  24. Mua harmittaa, että housut ja haalarit niin kapeaa mallia varsin Kappiksella! Ei toivoakaan, että pojalle voisi ostaa, ehkä tyttö hoikistuu vanhetessaan niin, että voisi testatakkin joskus?;)

    VastaaPoista
  25. Meillä just taas kapeus on pojalle pelkkää plussaa ja tytöllekin mahtuvat jalkaan ;)
    Kankaan laatu noissa Kappiksen housuissa on muuten tosiaan aivan loistava, mutta teipit tekevät kyllä helposti reiän (etenkin jos on reilusti kasvunvaraa, niin että lahje jää ikään kuin pussille, mitä tykkään itse ostaa).

    VastaaPoista
  26. Viime syksynä hankimme 5-vuotiaalle hoikkikselle kappiksen takin ja housut. Hyvin ovat toimineet, ainut miinus tulee huonoista vetoketjuista. Takin vetskarista on hajonnut se osa mistä otetaan kiinni kun vetskaria vetää auki/kiinni, meni itseasiassa aika nopeasti rikki.

    Fixin talvitakki ja housut olleet tänä talvena käytössä. Takki on vähän turhan leveä hoikalle, muuten ok. Ostin myös Fixin talvihaalarin vuodenikäiselle kävelijälle. Huonoin ostos ikinä, ihan järkyttävän vaikea pukea kengät jalkaan. LAhkeessa on jonkinlaiset lumilukkosysteemit ja kumilenksut, toosi hankala saada kenkiä alle, ja päällähän ne ei oikein pysy, kun niitä revitään heti jalasta kun silmä välttää :-)

    VastaaPoista
  27. Meillä on ollut pojalle yhdet Lindexin "vedenpitävät" välikausihousut. Poika vaan ei suostu käyttämään niitä vähänkään kosteilla keleillä, kun sanoo, että ne kastuu läpi heti. En tiedä uskaltautuisiko ostamaan toiset noiden pieneksi jääneiden tilalle, kun niitä muut kehuvat.

    VastaaPoista
  28. Meillä ollut menestyksekkäästi käytössä talvihaalarit Kappahlista nyt muutaman vuoden, todella kestäviä ovat olleet. Nyt haluan tuon oranssin takin pojalle, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  29. mitenkäs nyt nuo koot?? tarviisin pikaista apua jos vain huomaat tämän :) eli onko kappiksen ja nuo lindexin takit samaa kokoa keskenään? viime syksynä meillä oli tuo kaxs takki pojalla koossa 116 ja nyt ajattelin 122 tai jopa 128 ja jos nyt otan lindexin fixin niin mites noi koot? kiitän :) ja poika on pian 6v. ja en osaa päättää tarviiko 122 nyt vai 128. Näkyi onneksi viellä olevan takkeja jäljellä netissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks Suwi, oon ihan myöhässä vastaukseni kanssa! :/
      Tosin ei minusta olisi apua ollutkaan, kun en yhtään osaa sanoa onko nuo samaa kokoa keskenään. Meillä ei ole ollut Lindexin takkeja aikoihin, joten en yhtään edes tiedä mikä on mitoitus nykyään. Mihin kokoon päädyit? ;)

      Poista
  30. kiitos vastauksesta tilasin sen 122 koon kattoo nyt sitte viel ku tulee postista :)

    VastaaPoista
  31. Tää ei kyllä ole mikään osto palsta, mutta kun mistään ei löydy!! Myykää joku mulle tuo kappahlin värikäs toppapuku koossa 104 tai 110!!! Saa olla kulumaa ja nirhaumaa ja ihan mitä vaan! :D Pakko saada sellainen! :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)