tiistai 4. lokakuuta 2011

Ostoskuvia..





Hurahdin vähän ;) tuohon Villervallan värikkääseen raitaan, joten naputtelin Skidiin tilauksen. Kaikki 116cm. Sukat 4-5v. ja rukkaset 5-6v.



Ihana Jurassic-paita tilattu Iloisesta Kirahvista 116cm.
Nova Starin farkut 110cm Naperonutusta, sattui olemaan mukavasti -25%. Me&I:n paidat, jotka aiemmin palautin ja vaihdoin isompaan eli 122/128cm. Toisessa oli helma huonosti ommeltu ja molemmat niin sopivia, että päätin vaihtaa jemmaan jo isompaan kokoon. Nämä oli priimoja, ei mutkia ompeleissa, eikä muutakaan vikaa.



H&M:n paketissa tullutta.. 7v. ja 10v. sai raitapaidat. Nuo on ne halpikset eli 2,95e kpl. Saa nähdä minkä kestää, kun ovat suht ohutta trikoota. Paksut froteesukat Emilille talveksi yösukiksi. Meillä on viluisia poikia ja etenkin Emilin jalat talvisin todella kylmät, jos ei ole sukkia yölläkin.


H&M:n lipalliset neulepipot myöskin 7v:lle ja 10v:lle talveen.
Rukkasia/hansikkaita joka pojalle Stadiumista. Merkkinä Everest, viime talvena olivat niin hyviä ja pärjäsivät siinä rukkastestissäni niin hyvin, että naputtelin jokaiselle omansa. Sattui vielä olemaan -25% aletarjous tuolloin.



Vanhimmalle (12v.) pari paitaa KappAhlista, omat valinnat.

 

Citymarketista tein jokunen viikko sitten huippulöydön.
Emilille ja Oliverille Tretornin karvavuorelliset goretex tennarit 20e pari, ovh. oli 79,90e eli aika hyvällä alella lähti.

P.s. Nämä kaikki ostokset on tehty itse ja maksettu omasta pussista. ;)



16 kommenttia:

  1. Kivat ostokset! Ihania nuo Villervallat :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Onko nuo Villervallan rukkaset talvi vai välikausi mallia? Olen noita katellut tuolla Skidissä ja edullinen hinta houkuttelisi, mutta parista blogista olen lukenut että olisivat välikausi mallia paremminkin kuin talvi. Ajattelin noita meille reimatecin tilalle kun reimatecin rukkaset ei meidän tyttöjen käsiin istu lainkaan.

    VastaaPoista
  3. Olet kyllä Tretornit löytänyt alehintaan :D. Nuo kyllä olisi kiinnostaneet minuakin.

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvän löydön olet Citymarketista tehnyt, täytyypä itsekin käydä kurkkimassa oisko mitään hyviä tarjouksia kenkäpuolella. Oletko muuten huomannut onko näissä marketeista ostetuissa esim. Vikingin goreissa eroa kenkäkaupoista ostettuihin? Hinnat ainakin tuntuvat olevan hieman halvemmat. Niin ja täällä on ainakin yksi äiti joka on hyvin tyytyväinen kun pidät blogia, hyviä vinkkejä juuri poikien vaatteisiin (itsellä 3), ja loistavia alennuksia, joita kiva hyödyntää :) Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
  5. Hei sulla samat löydöt kun meillä! Tai poikien mummi löysi kirkkonummen cittarista samaiset kengät molemmille pojille, tosin hinta ei kyllä ollut ihan 20e, mutta edulliset oli silti.

    Kivat rukkaset, onko niissä kovin lyhyt varsi vai pysyyköhän ranteet lämpiminä 3v ja 4v vauhdikkailla pojilla ;)

    VastaaPoista
  6. Minkä merkkiset nuo teidän poikien rukkaset ja hanskat ovat? Luin sinun aiempaa rukkastestiä ja ajattelin kokeilla meidän pojilla.

    VastaaPoista
  7. Ihanat nuo Villervallat!!
    Meille tuli sama musta tipupaita koossa 110/116, siinä oli reikä ja reklamaationa lähti takasi.
    Huippulöydöt tosiaan, pitääköhän itekki huomena mennä Cittarin kautta?!

    VastaaPoista
  8. Ihania ostoksia :) Meidän keskimmäisellä on menossa me&in vaatteista koko 110/116cm. Se riittää nippa nappa, minun makuuni hieman ehkä jopa nafti... Ihan hassua ajatella, että meidän pojilla voisi olla samankokoiset vaatteet! Minkäs teet kun meillä asustaa kaksi apinaa, pitkine raajoineen ;)
    Ihan superlöytö noi tennarit... Mistä kummasta sä aina teetkin noita kenkälöytöjä. Meidän Cittarissa ei koskaan ole mitään :)

    VastaaPoista
  9. Mites tuo Iloisen kirahvin paita, onko minkälaista kokoa Emilille? Kuosi sopis meidänkin pojalle kuin nenä päähän...

    VastaaPoista
  10. Vauhtivekaroiden äiti ja titti; :)

    Sanna.j; Kyllä ne talvimallia on, mutta tosiaan ei tunnu hirmu paksuilta. Meillä ei ole aiempaa käyttökokemusta noista, joten en sitten osaa sanoa pysyykö talvella kädet ulkoleikeissä lämpöisenä.
    Itse ostin nuo juuri tuon hinnan takia kauppa/kyläily takin kaveriksi. ;)

    Oskan äiti; Joo niissä oli huippuale, menivätkin nopsaan kun kaikki oli kadonnut hyllystä viikon päästä siitä kun itse ostin ja niitä oli aika paljon. ;)

    HeliK; Kiitos kovasti! :)
    En ole huomannut mitään eroa marketista ostetuista esim. Vikingin kengistä verrattuna kenkäkaupan. Ihan yhtä hyvin on kestäneet käyttöä. :)

    Riikka; Ahaa, hyvä löytö siis sielläkin. ;)
    Voi olla ettei nuo Villervallan rukkaset kestä pihaleikeissä kunnolla hihan alla. Ostin itse ne halvan hinnan takia kauppa/kyläily takin kaveriksi.
    Everestit pysyy ainakin hihan alla. :)

    Anonyymi; Nuo on siis tilattu Stadiumin nettikaupasta ja merkki on Everest.

    laura; No voi höh! Mene ihmeessä Cm:n kautta, sieltä voi löytyäkin tai jotain muuta kivaa. ;)

    Hanna; Siitä tuo Savonlinnan Cittari on hyvä, että sieltä tekee monesti hyviä kenkälöytöjä. ;D
    Heh, on tuo Emilkin aika pitkäkätinen.

    Ainoliisa; Nyt en edes ole päälle vielä kokeillut, mutta tilasin aiempien pohjalta, kun 110cm menee vielä just ja just kanssa. ;)
    Voin huomenna testata päälle, kun tuo on nyt pestykin.

    VastaaPoista
  11. Kivoja ostoksia.
    Nuo tretornit ovat tosiaan löydöt. Meillä on ekaluokkalaisella ollut samanlaiset kengät viime keväänä ja nyt syksyllä käytössä ja ovat hyvät.
    Toivottaavsti villervalla on muuttanut talvirukkasten mallia viime vuodesta.Olivat aika kehnot. Eivätkä soveltuneet ulkoiluun ohuutensa vuoksi.

    VastaaPoista
  12. Kiitos, jos vielä ehdit sovittaakin! Taitaa napsua, täytyy vielä varmistaa pojalta, ettei varmasti ole mitään liian pelottavaa... ;)

    VastaaPoista
  13. Ainoliisa; En sitten tänään ehtinytkään, huomenna lupaan! ;)

    VastaaPoista
  14. Ihan huippu toi Woxon paita ja noi kengät!!!

    VastaaPoista
  15. Kaari; Joo toivottavasti tosiaan ovat sitten paremmat, ainakin jostain kuulin että olisi hiukan paksummat. Meillä ei tosin ole kokemusta viime vuotisistakaan..

    Ainoliisa; Arvaa olenko unohtanut!! Siis ei vaan muista ja ehdi niin paljon kun pitäisi! Joko ehdit tilata vai olisiko sovituksesta enää apua? ;)

    Onaha; ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)