keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Pinkki informaatio!
Sain tänään Lilla Companysta tälläistä infoa, jonka Molo Kids oli nettikaupalle lähettänyt;

 
"Sain juuri tiedon, että Molo Kidsin pinkinväriset (Panther) tuotteet saattavat päästää väriä alussa. Molo Kidsiltä pyydetään huomioimaan kyseinen väri, joka on vähän samanlainen kuin mustat tai tummat farkut valkoisella sohvalla eli värjää hieman alussa. Tästä syystä neuvotaankin, että nämä kyseiset tuotteet pestäisiin sen yhden suositellun sijaan, kaksi kertaa alussa, ennen kuin otettaisiin käyttöön."

Informaatio isku siis kaikille Molo kids pinkkeilijöille! ;)4 kommenttia:

 1. Mä luin vielä tämän lisäksi yhdestä liikkeestä tulleen lisäinfon. Märistä vaatteista tippuva vesikin värjää jotta kannattaa suojata alusta.

  VastaaPoista
 2. Off topic, mutta kuuluuko ulkohaalarit oikeasti pestä ennen käyttöä? Meillä kyllä pestään lasten sisävaatteet ja lakanat kaupan jäljiltä, mutta ei sentään ulkovaatteita. Pesettekö te muut?

  VastaaPoista
 3. Hmmm...toppavaatteissa kun muutenkin ylimääräisiä pesuja karsastan, ei tämä kuulosta oikein hyvältä.

  Onneksi meillä ei tuota pinkkiä toppaa ole, niin ei tarvitse asiaa miettiä...muuten saattaisi lähteä kyllä palautetta maahantuojan tai valmistajan suuntaan...

  VastaaPoista
 4. Unikuu; Oioi. :/

  Salla; Ei meillä ainakaan pestä ennen käyttöä mitään ulkovaatteita, sisävaatteet kyllä. Tosiaan harmi näissä, että niin täytyy tehdä..

  Ida-Antonia; Sama täällä.. Harmi tosiaan että noita pesuja on pakko tehdä.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)