torstai 28. heinäkuuta 2011

Reissulta shopattua



Lupasin että kurkitaan myös reissun ostospusseihin. Ei näissä nyt mitään uutta ja mullistavaa ole, mutta vähänkös tykätään.
Ihan alkuun pienen miehen suosikki setti. Naperonutun alesta kävin nappaamassa Ej Sikke Lej:n robotteja. Kokona paidassa 116cm ja housuissa 110cm.



Ennen kannoin pusseittain kesäreissuilta aleista ulkovaatteita pojille vuodeksi, mutta nyt se on jäänyt. Nappaan kyllä jotain jos hyvästä alesta vastaan tulee, mutta koska olen huomannut että mielummin ostan aina uutta mallistoa kuitenkin, niin turha liikaa hamstrata alesta.
Nyt suorastaan sorruin Po.p:n harmaaseen välikausihaalariin, kun oli -40% alella. Windfleecen sai -50%. Haalarin kokoa soviteltiin kaupassa ja 110cm olisi ollut syksyyn sopiva, mutta tuskin olisi enää ensi keväänä mennyt, joten päädyin 116cm ja fleece myös 116cm (Emil on nyt n.107cm).



Myös sisävaatteet oli Po.P:ssa -50%. Niistä meille lähti raitapaita 122/128cm ja parit raita trikoot 110/116cm. Noissa paidoissa on mielestäni hiukan kumma mitoitus. Emilille nimittäin ne 110/116cm mahtuu just ja just, etenkin helma tuppaa olemaan lyhyt vaikka hihat riittäisi. Siksi otin tuon paidan jo isompaa kokoa.
Siilipyjaman ostin jemmaan ensikesään 122/128cm.



No sitten Lindexiä. Sitä tuli ostettua reilusti, kun nyt kuosit viimein taas kolahti ja tarvetta on 116cm sisävaatteille. All kids-sarjasta tykästyin tuohon mustapohjaiseen settiin, raitapaitakin on kiva limen värisistä resoreista johtuen.
Junapaita on niin ihqu, kuten myös nuo collegekankaiset "farkut".



Dinot ja työautot uppoo pieneen mieheen aina, kaveriksi turkoosit collarit. Velourhousujakin jemmasin 116cm jo, vaikka 110cm menee taatusti talveen saakka. Ompahan valmiina, kun sitten kun tarttee niin ei taas saata olla valikoimissa kokoja. Vähän olin pettynyt poikien väriskaalaan, ne samat vanhat taas, vähän väriä olisi kyllä kiva ollut niissäkin saada..
Sitten ihan perinteisiä tennissukkia vaihteeksi ja kivat kilpparibokserit. Lindexiä siis kaikki.



Bamset iski pitkästäaikaa, kun värit oli niin ihanat ja syksyiset. Nyt vielä ehtii kun tuo pienin suostuu pitämään ihan mitä vaan ja näissähän on suurin koko 116cm.



Ääriviivapaidat herättää nyt just minussa erityistä ihastusta.
Lindexin keltainen junapaita oli ihan pakko ostaa ja uutena värilempparina harmaa Kappahlin paita on hauska kanssa. Junapaidan kanssa kuvassa Lindexin mustat velourit ja harmaan paidan kanssa Maxomorran farkut 110/116cm, nekin Naperonutun alerekistä.



Simppeliä kaikkeen sopivaa sarjaa ruskeana collegetakki ja vuorelliset housut Lindex. Limet trikootakki ja housut ale Villervallaa. Takki Ballot ja housut Naperonuttu. Kaikki 116cm.



Oliverille Jesper Juniorista Legon t-paita -50% ja H&M:n Loggin raitapaita normihintaan. 134/140cm. Name It:n kauppaan on muuten tullut velourhousuja isommillekin, jos joku muukin kaipailee. Suurin koko taisi olla 146/152cm. Hintakaan ei ole niin paha kuin mm.Me&I, mutta ei ihan niin edullinen kuin Lindex eli 14,95e. Oliverille ostin 134/140cm harmaanruskeat ja vaaleanharmaat.



Oliverille vielä Stockmannilta Cube-merkkinen softshell -50% ja Jesper Juniorista Reimatec hanskat välikauteen -50%.
Vanhin sai Intersportista Fireflyn hupparin samalla aleprossalla ja H&M:n farkut 10e.

Tulihan noita ostettua. Sopivasti ja tarpeeseen.
Aika huonot aleprosentit oli minusta monessa paikkaa, etenkin kengistä. Jotenkin sitä on tottunut saamaan jo uutuuksia jollain alella heti kohta niiden ilmestyttyä, joten sitten aleaikaan ei enää mitkään -20% riitä. ;)


23 kommenttia:

  1. Ihan näyttää siltä että olisin itse voinut nuo postata :) samanlainen maku näyttää meillä olevan poikasten vaatteiden suhteen!

    VastaaPoista
  2. tuo ylin robottisetti on magee! en ole moista aiemmin missään nähnyt.

    mä en ole nyt aleista ostanut mitään, syysuutuuksia jonkun verran.

    VastaaPoista
  3. Noi kilpikonna-boxerir on hauskat:-) Tulin oikein hyvällä tuulelle niistä.

    VastaaPoista
  4. Ihan teidän näköistä. Hyvä ostos tuo Po.P:n kassillinen.

    Ej sicke lejn setti näyttää yhdessä käytettynä minusta vähän pyjamalle, mutta ei kai se kotioloissa haittaa=)

    Samaa mieltä että -20% jostain menneen ajan mallistosta on aivan liian vähän, kun uuden uutta saa vain muutamaa euroa kalliimmalla.

    VastaaPoista
  5. Mahtavat löydöt!
    Etenkin nuo popit, ej sikke lejit ja villervallat, huolisin meillekin! :)

    Lindexin sininen junapaitakin on tosi kiva, olisko se jo syysuutuuksia?

    VastaaPoista
  6. Kivan näköisiä reissushoppailuja olet tehnyt.

    Itse koitin täältä Tampereelta metsästää noita Lindexin junapaitoja, mutta eipä ollut... Likeö jo loppuneet tai ei ole sitten edes ollut valikoimassa. Myöskään dino- tai työautotpaitaa ei ollut.

    VastaaPoista
  7. Se on niin epäreilua, että pienelle löytyy, mutta kun poika kasvaa yli pienten osaston, niin pitää ostaa harmaata ja mustaa, örkkejä ja superihmisiä. Tai ei mitään.

    VastaaPoista
  8. Ompas kivoja ostoksia! Tuo harmaa kappiksen paita olikin uusi tuttavuus, oliko sinne tullut jo enemmänkin uutta? Onko teillä ollut h&m talvihaalareita käytössä? Meillä haalarinvalinta edessä, ja h&m turkoosi haalari oli ihan ok ( lukuunottamatta mustia paikkoja,heh ), ja hinta tosi edullinen. Osaisiko joku kertoa onko kestävä? Kuvastossa luki "vedenpitävä" ja netissä "vettähylkivä" hhmm..

    VastaaPoista
  9. Hienoja aleostoksia olet tehnyt!! :)
    Minäkin havittelin meille tuota Po.Pin fleeceä, mutta jäin ilman :(

    VastaaPoista
  10. Ihania, niinkun teillä aina:)!
    Ja samojakin näkyi, mitä meillä ostettuna. Noita oon Kappiksessa kyttäilly millon tulee örkkejä, pitääkin käydä kattoo olisko meidänki Kappikseen saapunut..
    Po.pin harmaita haalarita näky olevan pari viikkoa isot läjät alessa Jumbossa-olisimpa vaan sillon tiennyt, ettei meidän syksy ookkaan niin valmis:/

    VastaaPoista
  11. Minäkin meinasin sortua Po.pin liikkeessä tuohon harmaaseen haalariin, mutta järki voitti. Meillä kun ei ole tänäkään keväänä/syksynä käytetty enään haalareita (4-v pojalla) niin ei varmaan olisi poika halunnut sellaista enään ensi keväänäkään. :)

    Meillekkin tuli lindexiltä jotain 116cm vaatetta mukaan lomareissulta. Velourhousuja en löytänyt mistään liikkeestä enään 116cm...muita kokoja oli sitten senkin edestä. :/ Örkkipaidat poju halusi harmaa raidallisena ja vaaleanpunaraidallisena päiväkotipaidoiksi. Muuten tykkään nykyään enemmän vaaleista ja yksinkertaisemmista vaatteista joissa on jotain pientä kivaa yksityiskohtaa. :)

    Mukavia ostoksia olet tehnyt!! :)

    VastaaPoista
  12. Oi miten paljon oletkaan ostellut! Tietty tarpeeseen oman kivempi ostaakin :)
    Minäkin olen ihastunut lindexin syksyn uusiin vaatteisiin! Tosi paljon kaikkea mikä kolahtaa. Nyt varsinkin kun poikani on 1v ja hänelle voi kokonsa puolesta ostaa vauvapuolelta 80 ja 86 kokoja SEKÄ isojen poikien puolelta 86 ja 92 kokoa niin rahan menoa ei voi estää ;D
    -Salla

    VastaaPoista
  13. Kivojakivoja :D Onko nuo Bamset nyt ihan oikean kokoisia Emilille? Nuo olisi just ne mitä meillekin olisi tullut, jos vaan mahtuisi. En vaan uskalla tilata. Nuo velourhousut kyllä varmaan menisi vielä, mutta nuo paidat... Tosi ihana tuo välikausihaalari, tahtoo kanssa kunnon alennusmyynteihin!!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  14. Ihanaisia ostoksia reissusta :) Lindexin syksymallistosta löytyy kyllä nyt useampikin herkku pienille pojille.
    Ps.Käytiin myös lomalla Ballot-liikkeessä ja siellä myyjä ihastui kun pojallani oli päällä tuo sama Maxomorran mansikkapaita kuin Emililläkin.Myyjä sanoi että onpa tosi kivannäköinen pojan päällä toi mansikkapaita..niitä kun on vain tytöille ostettu täältä ja olisi omallekin pojalle hamstrannut jos olisi hoksannut :) Kiva saada tuollaista palautetta.

    VastaaPoista
  15. Voi kun olet löytänyt ihania vaatteita!

    VastaaPoista
  16. Onpa paljon ihania vaatteita :) Meille tuli myös nuo Bamse -vaatteet, lisäki "pari" muutakin Bamsea koossa 110 ja 116. Tilasin ensin 116, mutta kun on tuo 110kin vielä reilu Empulle niin tein uuden tilauksen että nyt on sitten jo jemmassa isompaa kokoa :D

    Mitä kokoa otit noissa Bamseissa ? Nuo velourhousut olivat miusta melko leveet ja isot koossa 110, mutta sen otin kuitenkin. Bamse nuotiolla -paita meillä on 116cm, mutta se on hurjan iso :/

    Ihania nuo Po.pin vaatteet ! Tuo harmaa haalari on aivan ihana ! Pitääpä kyttäillä sitä hetkeä kun laitat noita myyntiin. Voipi olla että ne ovat sitten sopivia meidän Emilille ;D

    VastaaPoista
  17. Voi miten ihania vaatteita olet löytänyt, etenkin tuo pojan softshell takki on ihana. Juuri tuollaista tarvittais meillekin, mut ei meiltäpäin noita löydy :(
    Hintakin on varmasti ollut kohtuullinen, kun oli -50%!
    Olisi juuri hyvä kouluun kylmemmillä syksysäillä:)

    VastaaPoista
  18. Kivoja ostoksia.:)

    Meillekin tuli tuoa Po.Pin raitapaita kuopukselle, sinisävyisenä tosin.:) Tänään kävin Lindexin uutuuksia kurkkimassa ja mukaan lähti ainoastaan harmaat tähtipolvi collarit. Tuon keltaisen paidan olisin halunnut, mutta niitä ei ollut.:(

    VastaaPoista
  19. Mä ihastuin tohon lindexin värikkääseen junapaitaan mutta en enää löytänyt kokoa. harmi. aika paljon ostin kuitenkin lindexiltä bamsea ja dino-paita oli ihana.

    VastaaPoista
  20. Tuo eka setti on minustakin kiva, mutta noi muut...Mä en tiedä, miks muhun ei enää iske yhtään Lindexin vaatteet, vaikka ennen tykkäsin niistä kovin. Silloin, kun sai vielä ostaa vauvojen osastolta. Samoin on käynyt H&M:n kanssa. Ja meilläpäin ainakin tuntuu, että kaikilla on aina ne samat Linexin vaatteet ostettuna lapsilleen. Harmi kyllä, kun niissä hinta olisi kohdallaan.

    VastaaPoista
  21. Tiina, Petran buduaari ja kauniita päiviä; ;)

    Kati; Minustakin se on tosi kiva. :)
    En ole minäkään montaa alevaatetta ostanut, vähemmän varmaan kun koskaan, mutta jotain kuitenkin.

    jarna; Kyllä se meillä tulee ihan päiväkotikäyttöönkin, kun syksyn tullen alkaa varmaan meilläkin se "ura". :)
    Itse en osaa mieltään pyjaman näköiseksi, kun paidassa on brodeerattu tuo kuva. Mutta tosiaan aika moni voi olla sitä mieltä eikä siinä mitään. :)

    Emmi; Juu junapaita on Lindexin syysuutta. :)

    Mari; No luulisi sitten olevan niin ettei ole vielä tullut, kun kai nyt jotain kokoa olisi jäljelläkin. Toivottavasti pian saat sinäkin omasi.

    Mari A.; Sanos muuta! :(

    karoliina; Aika vähän oli Kappiksella syysuutta ainakaan viikko sitten. Noita ääriviivapaitoja oli ja jotain housuja.
    Eilen oli tullut toppahaalarit Kaxs sarjaa ja takit+housut!
    Meillä oli toissa talvena H&M:n ruskea haalari ja tykkäsin kovasti, oli kestävä ja piti hyvin kosteutta. :)
    Tosiaan sain sen käsityksen että tuo uusi turkoosi/musta olisi vedenpitävä, ainakin jonkin verran. Saa nyt nähdä, tilasin meille sen Emilille 116cm, mutta tulee vasta ensi kuun puolenvälin maissa. ;)

    triinu; Eipä kestä!, kiva jos oli hyötyä. :)

    Nanna; Noita oli paljon vielä silloin heti kun alkoi se -50% ale, mutta taisi tosiaan mennä sitten nopsaan. :/

    Tessa; Joo noita haalareita oli yllättävän paljon, kun itsekin kävin parissa eri Po.P:ssa. Siksi kai lähti sitten mukaan, kun oli niin kaunis sävy ja hyvä ale. ;)

    Sifia; Meillekin on alkanut eksyä paljon simppeliä vaatteita kanssa. Harmaa ja valkoinen on nyt melkein minun lempparivärejä! ;)
    Sitä ajattelinkin, että nuo velourhousut menee niin nopsaa etten jää ilman. 116cm on taatusti yksi menevimmistä koosta.

    Salla; Oi, varmasti! 86cm saa vielä paljon kaikkea tosi ihanaa. :)

    Jamina; On nuo Bamset reiluja vielä, mutta ajattelin että sitten talvella menisi viimeistään. ;)

    Pisku; Mukavaa palautetta tuollainen. :) Aika moni tosiaan varmaan ajattelee, että se on vain tyttöjen paita.

    äiti kuudelle; Joo on tainnut meidän Emil mennä teidän Emilin ohi? :D Se on nyt jotain 107,3cm pitkä jo.
    Ostin siis nuo Bamset 116cm kaikki, kun 110cm on paljon käytössä (just sopivia Lindexin paidat) ja varmaan talvella viimeistään siirrytään 116cm. On nuo varmaan nyt vielä reiluja kuitenkin.

    Enkeli fani; Kiitos. :)
    Oli tuo Softshell suht edullinen, jäi hintaa n.25e. Juuri syksyn viimaan ajattelin meidänkin ekaluokkalaiselle.
    Niitä oli jossain vaiheessa Stockmannin nettikaupassakin, mutta nyt en ole kurkkinut olisiko vielä?..

    Helmi; Ne on menneet sitten nopsaan!
    Minäkin katselin sitä sinisävyistä raitapaitaa Po.p:lla, kiva sekin, mutta tuo vihreä on enemmän meidän väri. ;)

    Minnapas; Höh, moni on jäänyt ilman. Eikö nettikaupassakaan ole kokoja enää?

    Anonyymi; Mutta maku muuttuu, pitää sitten katsella muualta. :)
    Lindexin vauvapuolella oli kyllä kivoja joskus.
    Täällä taas ei näe noita Lindexin vaatteitakaan paljoa, suurinosa tuntuu olevan Prisman Cirafia ja Cm:n Naperoa. ;)

    VastaaPoista
  22. Itse tykästyin kans kovasti Lindexin poikien vaatteisiin, kävin niitä aamulla ihastelemassa ja hypistelemässä. Ihanat taas ne Bamse-sadevaatteet ja muutkin Bamse-vaatteet. Harmi vaan, ettei meidän 4v juniori suostu oikein Bamseja päälleen laittamaan. Sadevaatteet kyllä sieltä meinasin edelleen ostaa :)
    Nyt oli huokealla hinnalla myös jotain Toy Story ja Cars-paitoja :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)