maanantai 18. heinäkuuta 2011

H&M syksyä



H&M:n syksy on päivitetty heidän nettikauppaan ja hyvältä näyttää.
Sisävaatteita oli mielestäni vielä niukanlaisesti tai ne oli kaikki melko samantyylisiä pojille, toivottavasti niitä tulee vielä lisää. Mutta näin ajan kanssa katseltuani löysin jo vaikka mitä tilattavaa meidän isoille pojille, etenkin talviulkoilu näyttää hurjan kivalta.









Nyt jos malttaisi odotella alekoodia, tiukkaa tekee.. ;)
Käykää kurkkimassa, mitä tykkäätte?


18 kommenttia:

  1. Jätin aamulla tilauksen tuonne:D Tykkään hurjana uudesta mallistosta. Alekoodilla lienee hankitaan ne "ei pakko saada tuotteet", kun en ekaan tilaukseen sitä malttanut odottaa...

    VastaaPoista
  2. Mussa on varmaan joku vika, kun en taas löydä mistään mitään kivaa vaatetta lapsille. :O

    VastaaPoista
  3. On kyllä kivan näköistä! :)

    VastaaPoista
  4. Löysin jotain kivaa tytölle, pojalle varmaan taas yksiväristä ja raitaa. Ulkovaatteisiin en luota yhtään ja viime talvena melkein ostin sen tytön haalarin, mutta oltaisiin tarvittu puoli metriä jalkoja lisää. Joten jostain muualta haetaan...

    VastaaPoista
  5. H&M! Jo on trendikkäitä! Ihanaa keltaista!! Kuinka sitä malttais kans odottaa alekuponkia tai saapumista kauppoihin?! Tiukkaa tekee täälläkin, mutta koitan malttaa mieleni.

    Ainiin, mä juuri ompelin täällä keltaisia 50x50 tyynynpäällisiä ja sinä tulit niistä mieleeni. Ne on aika lähelle legopalikan keltaiset :). Napsin kuvia jättilegopalikka tyynynpäällisen lähellä jotta sävystä saisi hyvän käsityksen. Materiaaliltaan ne ovat ihanan pehmoista sintsiä.
    Laitan tähään otoksen blogiini ja ainooverkkokauppani blogiin http://ainooverkkokauppa.blogspot.com jos on vielä hakusessa :)

    VastaaPoista
  6. Mäkin yritän sitä alekoodia odotella:D Itelleni löysin paljon juttuja, Sisulle vaan muutamia..

    VastaaPoista
  7. Näitä ei sit vielä liikkeestä saa. Ihastuin keltaseen paitaan ja tyttöjen takkiin ja suuntasin heti Aleksin myymälään vaan silkkaa ei oota oli tarjolla.

    VastaaPoista
  8. Mallistossa oli joitakin kivoja vaatteita, mutta ei kauheasti pakko saada-osastoa, enempi tuli fiilis että nää on jo nähty. Eiköhän tuolta kuitenkin perusvaatteisiin täydennystä tule. Topat oli kyllä kivoja, varsinkin tuo limen värinen takki-onko kellään näistä kokemuksia, miten kestävät käytössä?

    VastaaPoista
  9. Eipä hirmusti ollu meillekkään mitään, ehkä jokunen huppari!

    Itelleni olis ollu paljonkin mutta mulla on eessä operaatio raskauskilojen hävitys kunhan saadaan kesä herkkuineen ohitse, niin en kamalasti viitti itelleni ees mitään ostaa!

    Miten muuten oot saanu nää kuvat tänne bloggeriin, ite koitin mut en saanu näkymään...olisin halunnu blogata meidän syyssuosikkeja :/

    VastaaPoista
  10. Niinpä se jälleen kerran "usein parjattu" henkkamaukka tarjoaa ihan mainioita vaihtoehtoja...jotain varmaan meillekkin :)

    VastaaPoista
  11. Mua kiinnostaisi myös kokemukset ulkovaatteiden laadusta. Sanotaan "vettähylkiviksi", mutta mitähän se käytännössä tarkoittaa?

    VastaaPoista
  12. Oli kyllä kivan näköistä vaatetta, tosiaan myös isoille pojille oli värikästä :)

    H&M:n talvihousuja meillä on ollut lapsilla jo monena vuonna, pojalla ollut myös takkia. Ovat todellakin hyviä! Hinta-laatusuhde on loistava.

    Jo muutamana talvena meillä ollut lapsilla sekä Fixiä että H&M:n ulkoiluvaatetta. Housut kestäneet pojalta tytölle tosi hyvinä - joskin kakkoshousuina ollaan niitä silloin pidetty.

    VastaaPoista
  13. Meille tulee näistä tuo tähtifleece ja sitten tulee "vähän" jotain Nöpöllekin;)

    VastaaPoista
  14. Hipsu; Kiitos ajatuksesta! Näytti kyllä tosi kivoille, pitää nyt hiukan miettiä vielä. :)

    Sufee ja Katri; Meillä takit on kestänyt oikein hyvin menossa ja ovat tosiaan pitäneet vettäkin meidän tarpeeseen (vesisateella emme ulkoile). :)
    Housut on herkempiä kulumaan, joten ne kestää meillä isoilla yhden talven, mutta toisaalta hinta on paljon halvempi kuin merkkihousuissa.

    VastaaPoista
  15. meille lähti tulemaa ainakin nuita 4,95 maksavia huppareita 2kpl ja sitten nuita tähtifleecetakkeja =) ja muutakin mut en kehtoo tänne kaikkee kirjottaa :D

    VastaaPoista
  16. Tytöille olis muutama kiva juttu, mutta pojalle yksi ainoa. Ja sekin tyttöjen puolelta :)

    VastaaPoista
  17. Mie kans tykkäsin HM syksykuvastosta. Etenkin pienten poikien paidat oli tosi kivoja :D

    VastaaPoista
  18. Mä en malttanut odottaa sitä alekoodia vaan päräytin tilauksen, tosin siitä 90% oli mulle itselleni. Tosi kivan näköistä ja ihanaa syksyä!!! Miten tämä aina näin kivalta tuntuukin katsella syksyvaatteita vaikka puolet kesävaatteista on kaapissa käyttämättä ;)

    Rose

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)