tiistai 2. elokuuta 2011

KappAhl toppaa


KappAhlin Kaxs proxtec talvea kurkittiin jo blogissani aiemminkin, mutta katsellaan nyt vielä hiukan. Näitä kuvia kun oli tullut heidän nettisivulleen lisää ja hypistelin näitä jo kaupassa perjantaina.

Käsittääkseni haalareita saa väreissä sininen, punainen, musta ja pinkki. Jotain pientä uutta yksityiskohtaa noihin on nyt näköjään lisätty, mutta täytyy silti sanoa että aika tylsää tuollainen perusväritys. Noihin tartteisi minusta saada jotain uusia sävyjä!
Aiempina vuosina näissä on minusta ollut myös hiukan huonot mittasuhteet. Hihat on olleet haalareissa todellakin lyhyet suhteessa lahkeiden mittaan. Toivottavasti tässä asiassa on menty parempaan suuntaan. Laatu on mielestäni hyvä, ehdottomasti varteenottetava vaihtoehto kalliimmille merkeille. Varsinkin kun muistaa esitellä kassalla niitä alelappusia. ;)

Meille ei näitä talveksi tule (paitsi tuosta vikasta sisävaatekuvasta ehkä tähtipaita), mutta mitäs te sanotte? Joko joku on käynyt shoppaamassa omansa?18 kommenttia:

 1. Minäkin kaupassa noita katsoin, musta ja pinkki olivat kivoja :) Varmasti olisi ostettu ainakin 2-haalariksi, jos olisi tarvetta.

  -Jamina-

  VastaaPoista
 2. Nämä topat ei oo ikinä ollu meillä käytössä mutta tuota vaaleanpunaista voisin tytölle harkita ..jostain syystä alelappusia ei meillä näy, postinko kautta niitä tulee??

  VastaaPoista
 3. Mustakin nuo on aika perustylsiä ja en pidä tuosta k-kirjaimesta. Jos tarvitsemme toppahousut, niin niitä voisin harkita Kappikselta.

  VastaaPoista
 4. Minäkin hypistelin viikonloppuna ja tuo musta haalari oli ihan kiva.

  Tietääkö kukaan miltä merkiltä löytyis tarpeeksi iso talvihaalari (ja vaikka välikausihaalarikin) nyt 130cm pojalle. Joillakin on 134cm haalareita, mutta 140cm ois vielä parempi. Tulis varmaan koti/hoito käyttöön niin ei tarvis olla niin upea, mutta ei karseekaan. =) Iän puolesta sais vielä olla haalari, ois helpompi käyttää ja kaveri ei ole vielä eskarissakaan ens talvena. Vinkkejä kiitos! =)

  VastaaPoista
 5. Meillekään ei tule ulkovaatteita näistä (on jo talvi sekä syksy kunnossa) mutta tuo harmaa paita joka vilahtaa sun edellisessäkin postauksessa on niin kiva että taitaa olla pakko hakea semmonen! :D

  VastaaPoista
 6. Vähän on kyllä tylsän näköisiä. Voisin kelpuuttaa pihahaalariksi jos saisi kunnon alella, sit pitäisi olla prosentit jo reippaasti yli 50%.
  Tähtipaidat on kivoja. Niistäkin tosin tykkäisin vielä enemmän jos ei olisi raidallisia hihoja. Voisin kuitenkin tällaisen ostaa.
  Ja mitä alelappusia? Meille ei sellaisia tule, tulee vaan tekstareita missä on kantisten aleja.

  VastaaPoista
 7. Mä kävin eilen KappAhlissa hypistelemässä toppaa, mut edelleen oli tönkköä kangasta ja väritkään ei oikein iskenyt, joten ei meille näitä.:)

  Muuta ostettavaa ois ollu, mut alelappuset ei tullu mukaan, niin jäi ostamatta.;)

  VastaaPoista
 8. Juuri kotiuduin kaupungista ja bussia odotellessa kävin KappAhlin lastenosastolla noita hypistelemässä ja petyin kyllä kovasti väreihin.
  Toppahousut ja välikausihousut voisin mustana ostaa, mutta joltain muulta merkiltä kyllä iloisemman värinen takki. Tylsiä perusvärejä, niin kuin sanoitkin.

  Tuossa Tampereen liikkeessä ei ollut haalareissä kuin musta ja punainen, takeissä oli sininen sitten lisäksi. Pinkkiä en mielstäni nähnyt, voi tosin olla etten kiinnittänyt poikalapsen äitinä edes tarpeeksi huomiota huomatakseni ;)

  VastaaPoista
 9. Mustan haalarin olisin Manulle ostanut mutta eipä ole tuossa meidän liikkeessä vaikka myyjä lupaili viime viikolla että tulossa olisi :( Ja mistä niitä alelippusia saa kun mulle ei ole tullut nyt aikoihin?

  VastaaPoista
 10. Takkia tai housuja voisin vielä kappikselta harkita talveksi, mutta nuo haalari jää kyllä ostamatta. Ainakin kuvissa mittasuhteet näyttää erikoisilta eli hihat lyhyiltä ja muutenkin näyttäisi jälleen olevan tosi kaposta mallia kuten olivat viime talvenakin. Ja vaikka meillä hoikat lapset ovatkin, niin eipä tuonne alle suosiolla välikerrosta mahdu ainakaan kuvien mukaan. Ja jotenkin tylsän näköisiä nuo haalarit muutenkin...

  VastaaPoista
 11. Toi punanen haalari on jotenki aikas kiva =)

  VastaaPoista
 12. Meillä oli pienemmällä viime talvena kovassa käytössä vihreä Kapiksen haalari. Kosteuden piti yhtä hyvin kuin isoveljen T2H. Kulumaa oli ehkä aavistus enemmän kuin T2H:ssa, mut ehdottomasti hintansa väärti. Nyt vaan oli tosi tylsät värit.

  VastaaPoista
 13. Moni kyseli niistä alelappusista.
  Öö, pitäisiköhän olla clubilainen että niitä saa vai eikö teille tule silti?
  Joskus olen kuullut, että myös sen kortin höylääminen ostosten yhteydessä kassalla vaikuttaisi lappusten tulemiseen. Eli jos ostaa vähän tai ei muista höylätä, niin niitä alelappujakaan ei juuri tule. Tosin en tiedä tämän paikkansa pitävyyttä.
  Minulle tulee tekstiviestillä ja mainoslappusina kotiin kaikki Kappiksen alelaput.
  Nytkin juuri vasta tuli mainos, jossa on kolme -25% alelappua eri osastoille.

  Jamina; Musta voisi meillekin tulla jos saa alesta hyvään hintaan. ;)

  anna; Juups, tyttöjen vaaleanpunainen on minustakin kivoin. ;)

  Rva Kepponen; Totta, housuja meillekin saattaisi tulla. Ne toimii aina mustana.

  M; Teillä on siis tosi pitkä poika. :)
  Tiedän että 134cm on varsin vaikeaa löytää enää haalaria ja ei minusta taida nytkään apua olla..
  Muistaakseni Niilo Ilossa näin Ticketillä uusissa haalareissa 134cm.

  Sari; Se on niin ihana! :)

  Vera; Tähtipaita huokuttaa minuakin, niissäkin vaan harmillisen tavalliset värit..

  Helmi; Tyypillistä minullekin, unohtaa ne alelappuset kotiin. ;)

  Mari; Näin pinkin meidän Kappiksella, se oli kiva kyllä näin poikalasten äidin silmin. :D

  Heidi; Aika jännä ettei sinne ollut vielä tullut, Savonlinnassa niitä tosiaan oli jo rekki pullollaan.

  sufee; Joo harmillinen tuo hihojen mittasuhde. Kapeitakin tosiaan ovat, että moni ei varmaan tykkää.

  Suwi; Vaihtelua ainakin pienille pojille. :)

  Katri; Olen niin samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 14. Pitää vielä tulla kommentoimaan ..kävin tänään noita haalareita hypistelemässä ja mä tykkäsin kovasti. Ehkä musta pojalle.

  Kassalla kysyin noista alelapuista ja se on verrannollinen siihen kuinka paljon klubikortin kanssa sieltä ostaa, ihan niinku täälä oltiin jo kirjoitettukin. Täytyy siis aktivoitua :)

  VastaaPoista
 15. Anna; joo eli kuten arvelinkin. Nyt vaan muistat höylätä joka kerta. ;)

  VastaaPoista
 16. Millon niitä toppiksia vois sitte saada alella? Tarkoitatteko tammialea? Kertokaas kokeneemmat. :)

  VastaaPoista
 17. Meillä oli viime talvena sekä T2H ja KappAhlin haalari käytössä.
  Olin tosi tyytyväinen myös Kappahlin haalariin, jossa ainaskin hinta-laatusuhde oli kohdallaan.
  Siinä kohta voin jo vähän tinkiä väristä, vaikka musta onkin minusta ihan kiva väri :-)

  VastaaPoista
 18. Kävin hakemassa kuluneella viikolla meille kapphalin haalarin ja toivottavasti se on hyvä ja tuo vilukissa tarkenee. musta otin jotta saan ostaa värikkäitä hanskoja ja lakkia :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)