sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Jonathan syksy/talvi 2011-2012


Kotona ollaan ja vaikka reissu oli todella ihana niin reissuväsy painaa. Torkuin sohvalla jo pari tuntia sitten ja nyt kukun koneella, meni uni ohi. ;D Latasin sitten teille tuumailtavaksi nämä ensi talven Jonathanit. Kuvien laatu on huono, koska kuvat on napsittu suoraan kuvastosta. Ehkä näistä kuitenkin jotain selvää saa..



Vauvojen pallokuosiset haalarit ovat City Jonathan mallistoa 56-80cm (49,50e).



Syksyksi saa kaksiosaista välikausisettiä, nämä myöskin City mallistoa 92-140cm. Saatavana on myös välikausihansikkaita.



Sadeasuja on myöskin syksyyn. Näissä on fleecevuori.
Haalareissa 70-100cm ja kaksiosaisissa 80-130cm. Sarjaan on myös kurarukkaset ja raidalliset kumpparit.



Sadeasuina saa myös hillitymmät värit 80-130cm.



Tähti Jonathan mallistoa, takit ja housut 92-140cm.



Tähti haalareissa samat värit 80-128cm.
Huomatkaa uutuutena tähti mallistossa super rukkaset, eli vedenpitävät kuten ennen mutta niissä on lisänä lämmin karvavuori! Niitä perinteisiä hiukan ohuemmalla vuorella oleviakin tähti rukkasia saa.



Tähtihaalarista ja takeista on nämä toisetkin mallit, ehkä hiukan isompien makuun. Nyt saa isommille myös tähti mallistosta hansikkaita kokoon 8 asti, tosi hyvä uutuus!



Tähti malliston vauvahaalareissa tähtiä, koot 74-92cm.



Classic malliston haalarit 80-122cm.



Takit ja housut Classic mallistosta 80-140cm. Teddyrukkasia saa mustan lisäksi nyt raidallisina.



City mallistosta löytyy talveen canvastakit ja toppahousut 104-152cm.



Fleecenä saa tutut takit, housut (92-140cm), haalarit (62-110cm) ja hatut.

Loppuun vielä piiroskuvat;





Tykkäättekö?
Itse olin hiukan pettynyt, ajattelin jopa alkuun että kamalia. Nyt viikon verran katseltuani silmät on tottuneet, mutta silti en usko että meille juurikaan tästä mallistosta mitään tulee. Niitä housuja ja rukkasia varmaankin vaan.



33 kommenttia:

  1. On kyllä kieltämättä vähän pettymys. En usko meillekään tulevan mitään täksi talveksi Jonathanilta.

    VastaaPoista
  2. Vauvahaalarit ovat kivoja, mutta en minäkään oikein tykkää isompian malleista/kuoseista..

    VastaaPoista
  3. Perus Jonathania, eli aika mitäänsanomatonta. Ei tule mitään meille, rukkaset tätytyy katsastaa kuitenkin sekä villahaalari.

    VastaaPoista
  4. Rehellisesti sanoen nämä on kyllä aika kamalia, jos meille ei tule ensi talveksi Reimaa, niin ei tule kyllä Jonathaniakaan kuin korkeintaan hanskat. En tiedä sitten olenko liian kranttu, mutta nämä värit, niiden yhdistelmät saati nuo kummalliset pistemäiset kuviot tähti-takeissa ja -haalareissa ei iske alkuunkaan. Oikeasti, pojalle värivaihtoehtoina niin tylsä vaaleansininen, ruma vihreä tai musta. :/ Vaikka ei nuo tyttöjenkään värit paljon parempia ole. Vauvojen haalareiden kuoseista tykkään, mutta niille meillä ei ole käyttäjää.

    VastaaPoista
  5. Tykkään noista ruudun ja tähden sekä raidan ja tähden yhdistelmistä kovasti sekä canvastakeista. Muuten menevät "no ihan ok...."-osastolle ja sekin johtuu lähinnä hyvästä hinta-laatusuhteesta eikä ulkonäöstä.

    VastaaPoista
  6. Ei sitten yhtään mitään meille :O. Vähän olin laittanut tähän mallistoon toiveeni että josko siitä meille kokoa isompi haalari kun jemmassa oleva ei välttämättä mene koko talvea mutta kun ei niin ei.

    Eli siis pettynyt täälläkin :(.

    VastaaPoista
  7. Onpa rumia surastaan kamalia! En kyllä uutena ja normaalilla hinnalla tuollaisia ostaisi.
    Vaikka en paljoa lasteni vaatteisiin laita rahaa, niin kyllä kuteiden kuitenkin pitää olla ihan nättejä

    VastaaPoista
  8. Kamalia :( Itselläni tulee mieleen joku 80-90 luku....

    -S-

    VastaaPoista
  9. Voi miksi miksi miksi ne värit pitää aina olla sininen ja punainen, ja yleensä vielä peruspinkki ja perussininen, joita molempia inhoan! Odotin innolla erityisesti noita uusia sadehaalareita, kun olisivat niin käteviä päiväkodissa, ja nyt vielä noita vuorellisia saisi paljon edullisemmin kun monelta muulta merkiltä. Ostaisin niin mielelläni mutta EN noissa väreissä... olisi vaikka vihreä, keltainen, violetti ruskea, melkeimpä mikä tahansa muu väri. Kevätmallistossa oli paljon kivojakin värejä ja kuoseja, mutta mielestäni Jonathanilla on ollut varsinkin tämä talvivaatelinja aika kamala. Asusteita (lähinnä kypärämyssyjä ja hanskoja) ja housuja meillä on ollut aika paljonkin, mutta tästä mallistosta en kelpuuttaisi niiden lisäksi muuta kun nuo canvastakit.

    VastaaPoista
  10. Aika pettymys..ensireaktio ainakin on ettei meille tule mitään noista.

    Olen kyllä tykänny että Jonathanissa on hinta/laatu kohdillaan, mutta toivois että kuositkin olis jotenkin enemmän tätä päivää.

    VastaaPoista
  11. Nappasin Jonathanin talvikuvaston mukaani viikko sitten Jesper&Juniorista. Kun sitten selailin sitä kahvin ja suklaan kera ihan omassa rauhassa, niin kyllä oli mallisto kertakaikkinen pettymys. Meille ei Jonathanilta tule talveen yhtään mitään. Suurin syy lienee tuo harmaa...

    VastaaPoista
  12. Noi vauvojen tähtikuviohaalarit on kivoja ja kyllä tuos pallokuvioinen vaaleanpunainen takki on myös ihan jees. Fleecevuoriset sadeasut on tervetullut uutuus.

    VastaaPoista
  13. Kiitokset näistä. Siis mua miellyttää kyllä mahdollisesti se tähtihaalari, missä on violettipalloinen yläosa. Se voisi olla meillä sopiva haalari kotipihalle jäämäkeen ja muuhun touhuiluun. Ja vauvojen tähdelliset haalarit oli minusta kanssa kivoja, muttei meillä ole tarvetta moisille. Hanskoja ja fleecejä voisin kyllä vähintään käydä katsomassa livenä, ehkä villahaalariakin.

    VastaaPoista
  14. joo, ei kyllä oikein iskenyt täälläkään. ne lämpimät ,vedenpitävät rukkaset voisi koklaa.

    VastaaPoista
  15. Minusta nuo vauvojen pallokuosiset haalarit on tosi kivoja (harmi vaan että meidän neidille ei enää nuo koot mahdu). Ja ei nuo tähti malliston vauvahaalaritkaan pahoilta näytä :). Ja City malliston pallohousuista tykkään myös..

    Ps. Tosi kiva blogi sinulla, aktiivisesti seuraan, vaikka en olekaan tullut aikaisemmin kommetoineeksi (muistaakseni..)!

    VastaaPoista
  16. Ei kyllä oikein säväytä kuosit... Ja ihmettelen miksi pitää aina olla niin selkeästi tyttöjen ja poikien värit?

    Uudenlaisia lämpimiä rukkasia voisi ehkä kokeilla. :)

    VastaaPoista
  17. Vaaleanpunainen pallohaalari ja pupuhattu saattaa tulla meidän neidille ja isommille hanskoja :)

    VastaaPoista
  18. Aika tylsiä vaatteita, täytyy sanoa ikäväkseni. Ylimmät vauvahaalarit on ihan kivoja, ei vaan löydy käyttäjää.Yksi haalari vielä puuttuisi pienemmälle ja isommalle toppahousut. Toppahousuja voidaan harkita tuolta city-mallistosta. Uudet rukkaset pääsee varmasti kokeiluun ja ehkä tollainen fleecehattu tähdellä. Jonathanin hattujen koot ovat kyllä todella pieniä, koko 52 menee just ja just pienimmän 48cm päähän.

    VastaaPoista
  19. Plääh,,, mielikuvitus taas hukassa ihan täysin kuten väritkin.. Olis sit ees siistejä yks värisiä jos ei muuta keksitä, mur! Noissa on kumminki ainaki meillä ollou laatu ja hinta niin kohillaan et mielellään ostais. Mut eipä taida meille tulla korkeintaan ku rukkasia..

    -Tinzy

    VastaaPoista
  20. Suuri kiitos! Hieno nähdä näiden hintojakin. Ajattelin että voisin ostaa 7v pojalle nuo * malliston henkselihousut, ne olis aika näppärät, kun selkä ei aina tulis paljaaksi hoikalla pitkäraajaisella lapsella. Mielestäni ne ei oo pahan hintaiset ja ne on perus yksiväriset. Takin ehkäpä katselen jostain muualta.

    Kuopuspoika onkin haastavin syksyä ja talvea ajatellen. Hän kun on menossa sellaiseen metsäryhmään hoitoon, jossa sisätilana toimii vain lämmitettävä kota. Mitään kuivauskaappia ei ole, pitäisi pukeutua kerroksittain ja mukana olevat vaatteet (varavaatteet ja kerrokset) kulkevat repussa. Ovat metsässä, syövät ulkona, vessana on puucee tai ihan riuku...

    Ei sinulla sattuisi olemaan minulle vinkkiä miten pukisin lapseni? Ostanko teknisiä väliasuja? Fleecekerroksen? Entäs sitten haalari vai kaksiosainen asu? Tavallisilla vai henkselihousuilla? Takki vetoketjullinen vai anorakkimallia? Entä sitten jalkineet ja sukat?
    Olisiko sinulla intoa pohtia kanssani tätä :) ?
    Olisin enemmän kuin kiitollinen! ♥

    VastaaPoista
  21. En tykännyt minäkään yhtään. Pettymys. :/ Ehkä hanskoja tulee meille.

    VastaaPoista
  22. Ei säväytä täälläkään, rukkasia varmasti tulee meille. Vauvahaalaria harkitaan ;)

    VastaaPoista
  23. Voi voi.. tilauslistalla tänä vuonna on siis pelkkiä toppahousuja ja kintaita. Mahdollisesti jotain villaosastolta mutta kaikki kuosilliset jää hankkimatta :(

    VastaaPoista
  24. On kyllä ihan pakko nyt kommentoida, ihan kauheita mielestäni. JOs olis ihan pikkuinen, niin tuo tähtivauvahaalari olis ainoa mahdollinen.
    Päivi

    VastaaPoista
  25. Muuten ei kolahda mutta vauvojen tähtihaalari taitaa tulla meillä ainakin Miolle ja miks ei vaikka Mitjallekkin! On vähän edullisempikin kun moni muu merkki kun en ehkä viitti tuolle helmikuussa vuoden täyttävälle vielä mitään 150e haalaria hankkia!

    Ja hanskat on jonathanilla ehdottomasti parhaita joten uskon että niitä tulee tilattua!

    VastaaPoista
  26. Joo, ihan jees, mustan kypärämyssyn voisin meille hankkia, muut jutut eivät oikein iske.
    Eikä edes laatu mitenkään ole vakuuttanut viime vuosina ainakaan. Jonathan haalari oli yhden talven jälkeen aika selvästi käytetyn näköinen. T2H haalari oli kahden talven käytön jälkeen vieläkin kun uudenveroinen, eli pisteet meni sinne.

    VastaaPoista
  27. oih...aivan ihania nuo vauva haalarit... onko nää Johnatanit reilua vai niukkaa mitotusta? Ei taija Liljalle enää 92cm mennä ku on nyt just sen 92cm pitkä... kurapuvut pitäs nähdä livenä ja vaaleanpunaset kurahanskat käyn ainakin hakees...

    VastaaPoista
  28. OI ihan kivoja osa ainakin =)
    Kiitos tästä postauksesta!
    pitää harkita päiväkoti haalareiksi ;)

    VastaaPoista
  29. Voin myös yhtyä moneen edellä kirjoittaneeseen, että eivät kyllä nämä kuosit,taida meille eksyä. :/ Vauvahaalarin tähdet olivat ihan kivannäköisia, mutta mikään ei aiheuttanut sellaista tunnetta, että mikään ostettaisiin meille. Hakusessa olisi kaiken lisäksi vielä elokuun lopussa 1-vuotta täyttävälle Oliver pojalleni talvihaalari ja vk-haalari. Ahkeraa netin selaamista ilmeisesti edessä, kun Ticket to Heavenin 86cm uffo, ei aivan ollut meille vielä sopiva. =D

    VastaaPoista
  30. Eli ei iske. ;)
    Katsotaan sitten miltä livenä näyttää, mutta aika samoilla linjoilla olen teidän kanssa.

    Vastailen kyssäreihin myöhemmin..

    VastaaPoista
  31. Tuo vauvahaalarin kuosi oli tosi kiva, harmi, ettei sitä oo isommissa koissa!

    Perussettiä, ihan kivoja, muttei nyt erityisemmin säväytä. Laadultaan kuitenkin tykkään näistä, joten harkitaan, jos ainakin asusteita..

    VastaaPoista
  32. Johanna; Kiitän!, kiva kun tulit "jutustelemaan". :)

    Tanja; Sanopas muuta.. Minustakin voisi olla jotain raikkaampaa ja unisexiä.

    Hipsu; Tottakai voin pohtia!, jos pohdin sinun blogisi kommenttilootaan heti kun ehdin?
    Kamalan kiireistä tämä lomailu.. ;)

    pikkupikkuriikki; Minusta Jonathan vastaa melko hyvin kokoaan tai on jopa hiukan reilu. Ainakin isompien mallin haalareissa ja kuulemani mukaan vauvamalleissakin. Mutta minusta vauvamallissa ei ole kovin pitkät lahkeet.. tosin meillä on pitkäkoipisia poikia. ;)

    Suwi; Laitan sinulle s-postia heti kun tiedän koska saan näitä varastolta. ;)

    VastaaPoista
  33. Meillä viime talvena molon 104cm menee nyt vielä just mutta ei joulun yli. Meillä ollut joku vuosia sitten näitä ja silloin oli näissä valtavan suureet koot. Onko nyt sama? En pääse sovittaan kaupat ja myyjät kaukana. Onko mittoja missään. Mikä koko 4v pojalle? Pituus nyt 103 cm ja normi vartalo.
    Äiti pohjoisesta.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)