keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ticket to heaven talvea


Ticketin talvea on saatu jo kurkkia pitkään ja monista blogeista. Silti ajattelin tarttua aiheeseen ja laittaa kuvia omaan blogiinikin, ihan vaan itsellekin muistiksi. ;) Sitäpaitsi löysin nyt paljon sellaisia joita en ollut aiemmin nähnyt, kiitos ystäväni vinkin. Näitä on nimittäin jo nettikauppojen sivuilla, kurkkikaa vaikka Niilo ilo, Keltainen kettu ja Oz baby.

 






Nyt taas mielenkiinnolla kuulen, että mitä pidätte?
Minusta oli jokunen ihan kiva, mutta mitään "pakko saada" tunnetta en saanut.

 

31 kommenttia:

  1. Näin tuon kukkahaalarin jo livenä, ja oli sen verran ihana, että täytyy miettiä ostoa...olin jo päättänyt, että meille ostetaan jo kolmas Molon haalari, mutta nyt täytyy miettiä ;-) Molon haalarit on ollu tosi laadukkaita ja kestänyt meillä älyttömän hyvin...joten mietin Ticketin kestävyyttä verrattuna Moloon, onko kokemuksia?

    VastaaPoista
  2. Mun makuun ainakin noi ylimmät, joissa on sikinsokin raitoja on ihan kamalat, liian levottoman näköiset. Yksivärinen kivassa sävyssä on toki tyylikäs, mutta ei kovin jännä tai sytyttävä. Mä innostuin paljon enemmän Minymon talviasuista.

    VastaaPoista
  3. No tuo kukkahaalari ja tähtihaalari on suosikkeja. Tosin eihän me tartettas edes lisää pukuja, mutta.... Toistuuko sama kuvio : ensin olen sitä mieltä että ei osteta kun ei tarvita. Sitten asia jää hampaan koloon ja ajatus alkaa itämään että entä jos sittenkin....

    Sitten kun se ajatus on tarpeeksi itänyt onkin jo kaikki myyty ja alkaa armoton metsästys jos mistä että moinen puku meille kotiutuisi.

    Jos vain ostaisi ja ellei meillä tarvita niin ainahan ne voi myydä :D

    Tuota punaisen yhdistämistä siniseen tähtikuosiin ja siniseen yksiväriseen en ymmärrä !

    VastaaPoista
  4. Mun täytyy sanoa että en tykkää :( Poikien kuosit ihan kamalia! Ainut kiva on tuö tähti mutta sekin jo niin nähty! Tietty yksi väriset menee mutta uskonpa silti että meille tulee topat muilta merkeiltä!

    VastaaPoista
  5. siis miksi nuo karvareunat, siis miksi, miksi?

    VastaaPoista
  6. Nimenomaan "ihan kiva" mutta mitää pakko saada ei ole

    VastaaPoista
  7. Minä tykkään tuosta vihreäkeltakuvioisesta ja sinikuviollisesta. Vois tulla meille!
    Vielä kun malttais odottaa että edes suurin osa eri merkeiltä ehtis kauppoihin niin pääsis tilailemaan :)

    VastaaPoista
  8. Olen täällä jo pidemmän aikaa käynyt kurkkimuksella, mutta en ole vielä koskaan kommentoinut, aivan mahtava blogi sinulla kyllä on!

    Itse pitdän tuosta haalarista, missä on paljon tähtiä sekä keltaisesta takista.

    VastaaPoista
  9. Ei herättänyt mitään pakko saada fiiliksiä täälläkään. Kuviolliset on jotkut mun mielestä aika rumiakin, oikeanpuolinen tähtipuku ihan jees (paitsi että on tummansininen) ja yksiväriset on ihan kivoja. Kevättalveksi vielä haalaria metsästetään sit alesta, syksyllä menee mun kaksi vuotta kaapissa säilömä/hamstraama Meandin siilihaalari (oliskohan jo sopiva=))

    Edellisestä postauksesta piti myös sanoa että H&M syksy näyttää ihan hyvältä! Ne toppatakit on aivan ihanat ja hintakin oli 19,90. Pakko saada molemmille pojille, turkoosi isommalle ja vihreä pienemmälle. Kummallakin on jo kolme takkia tosin odottamassa, mutta kauppatakit vaikka, miten tää nyt sit taas miehelle perustellaan?

    VastaaPoista
  10. Oi oi, nuo kuviolliset on aika kamalia,paitsi tuo yksivärinen tähtipuku menettelee. Yksivärisistä kammoan tiota luumua ja shokipinkkiä sekä ruskea on tietenkin mun kohdalla nou nou. Mutta keltainen talvitakki olis poitsulle kiva. Tosin vihreä viime talvinen taitaa yhä mahtua.

    VastaaPoista
  11. No ei näytä kovinkaan kivalta. Mutta ehkä sitten syksyllä alkaa joku miellyttää.

    VastaaPoista
  12. Vähä liian levottomalta näyttää tuo viiva-kuosinen mun makuun. Viime talven pallo oli alkuun sama homma, mutta silmä tottui ja sehän olikin ihan kiva ;)
    Ystävämme tummansininen taas tähdissä, ei kiitos siis meille. Ja tuo toinenkin tähtijuttu on vähä hmmm.... outo?
    Tyttöjen kukkakuosi on ihana! Ja keltainen takki näyttää kivan malliselta! Mut ihmeellinen tuo sininen pallojuttu, ei siis mun makuun sekään.
    Me taidetaan tosiaan luottaa Po.Piin, riippuen kyllä väreistä.

    VastaaPoista
  13. Täytyy sanoa, että onneksi on meidän topat osteltu vanhoista mallistoista eri merkeiltä. Jos olisi tästä mallistosta kiinni, surku tulisi ;) Ehkä tuon kokotähtisen haalarin voisin pakon edessä ostaa, mutta ei sekään ole mielestäni kiva kuosi koko haalarin verran :/ Takeissa tähdet ovat ihana. Hiukan siis ei niin mieleeni tuo mallisto.

    VastaaPoista
  14. Mua miellyttää edelleen tuo tähtipuku,(siis kokonaan tähteä) vaikkakin noita tähtiä jo meilläkin nähty..=) Muista kuosillisista en tykkää.

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti tulisi joillekin myyjille myös sitä mallia vyötärönkiristyksellä. Se on hoikalle lapselle tosi hyvä (minkä tajuaa oikeastaan vasta päällä). Keltaisessa Ketussa näytti olevan myös paljon uutta Cupcakea, jos joku jäi muiden kauppojen ennakkotilauksissa ilman.

    VastaaPoista
  16. En tykkää, yksiväriset ihan ok, mutta noi muut on mielestäni aika kamalia ;)

    VastaaPoista
  17. Tjaa.. Vähän ehkä liikaa väriä/kuvioita mun makuun. Tuo othello jossa valkoisia? tähtiä on ihan ok. Muut ei kyllä oikein iske, ainakaan nyt heti, ehkä kun silmä hieman tottuu :) Me kun ollaan aina talvivaatteissa luotettu ticketiin.

    VastaaPoista
  18. Pikaisella vilkauksella taitaa jäädä meille ticketit talveksi ostamatta. Ei niinkään värien puolesta, mutta kokojen puolesta. En enää lähes kaksivuotiaalle halua baby baggieta, mutta näyttää muissa koot alkavan 92, johon luultavasti neiti hukkuu (välikausihaalari on koko 80 ja sekin on iso). Joten täytynee etsiä jostain muualta haalari sitten.

    VastaaPoista
  19. Taidan ostaa kyllä T2H:lta talvihaalarin, että vkhaalrin. =) Meillä Vaasassa on 50% alet t2h:n välikausihaalareissa ja hainkin turkoosin haalalarin pojalleni alesta. Nyt pitäisi sitten päättää otanko tähdet vai yksivärisen talveen. ;)

    VastaaPoista
  20. Vuonna 2009 ostin pojalle T2H talvihaalarin, jossa on irrotettava vuori. Olen ollut tosi tyytyväinen haalariin, osaako joku sanoa, onko tän vuoden mallistossa samanlainen?

    1v8kk pojan äiti

    VastaaPoista
  21. Tunnen outoa viehtymystä tuohon ruskea (?) pohjaiseen viivahaalariin. Aivan kuin kultaisella 80-luvulla olisi saattanut itselläni hiukka vastaava Luhdan talvi-ihanuus olla...Nostalgiaa. Talvihaalarit ovat tosin pojille jo jemmassa ja uuvuttaa jo ajatuskin T2H:n mitoituksen arvailusta, että taitaa ostamati jäädä. Sitäpaitsi onhan noita kuumottavampiakin haalareita nähty. Polarn O Pyretin mallistoa oottelen!

    VastaaPoista
  22. Mä kyllä tykkään tuosta kukka haalarista ja nimenomaan 2 vetoketjullisena sen meille ottaisin pienelle nelivuotiaalle jos ottaisin...Liljalle vaan taitaa sopia se viimetalven lollipop ihanuus vieläkin ja pari vuotta jemmailtu "unikko" haalarikin ehkä alkais jo sopimaan...joten ehkä ei tarvi tai sit myyn sen "unikon" pois ja hommaan tuon kukka haalarin...onneksi valmistetaan vielä 98cm koossa vauvamallia, se kun meijen hoikkeliinille jostain syystä mallaa parhaiten...

    VastaaPoista
  23. Meillekään ei näitä varmaankaan tule, koska en niin kovasti ihastunut. Tummansininen on nou nou, vaikka tähdet olisikin ihania.. ;)

    Woops; Meillä on ollut molempia ja ihan yhtä kestäviä ovat olleet. :)

    Sarita; Totta, Minymot oli minustakin kivempiä.

    Äiti kuudelle; ;D

    Tiina; Tähtikuviollisessa on liian tavis värit. ;)

    Mari; Karvareunat saa noista irti, ne on ainakin meillä kaikissa olleet napeilla kiinni. :)

    ankkis; Juuri näin. heh.

    anonyymi; Minustakin se vihr.kelt.kuvio on ihan kiva, vaikka moni taisi kommentoida että kamala. :D

    Mari; Kiitos ja kiva kun tulit kommentoimaan. :)

    Vera; Heh, jos vaikka sillä että kun halvalla sai? ;D

    Jarna; Keltainen talvitakki on minustakin kiva.

    Mari A.; Niin se voi mennä..

    laura; Joo, liikaa tummansinistä. ;)

    Katja; Onneksi tosiaan on muitakin hyviä merkkejä. :)

    Christina; Tähtiin siis ei vaan voi kyllästyä! ;)

    Anonyymi; Varmasti on hyvä hoikkikselle se vyötärökiristysmalli.

    Noora ja Riikka; ;)

    Kati; No se on harmi jos menee noin pahasti. :/

    Janina; Halvalla olet välikausihaalarin hakenut. Itsekin pyörittelin samalla alella ruskeaa reissussa, mutta jäi sitten ostamatta kun malli ei istunut Emilin päälle. ;)

    1v8kk pojan äiti; Niitä on minusta ollut aina mallistossa, mutta minä en nyt ainakaan osaa sanoa onko tässä tulevassa.

    sirkku; Minustakin tuossa on jotain kivaa.

    pikkupikkuriikki; Minustakin ne vauvamallit on ihania lasten päällä. ;)

    VastaaPoista
  24. Tähtihaalari on minustakin ihana, kun jäin silloin aikoinaan paitsi siitä kirkkaan sinisestä kun jahkailin liian pitkään.

    Toisaalta taas, noiden yksiväristen kangas on jotain niin kestävää, että jos olisi järkevä niin kannattaisi ehdottomasti siihen sijoittaa. Meillä kun on täystuho poika :-)

    VastaaPoista
  25. Ei mitään ahaa elämystä tullut täällä. Voisin ostaa tuon missä limeä vinoa raitaa tai tähtihaalarin. Uskon kuitenkin että jollakin yksivärisellä mennään talveen. Tosin maku tuntuu aina muuttuvan kun talvea kohti mennään. Silmä tottuu =D
    Tosin tuo tähtihaalari punaisella tehosteella, tuo kyllä jotenkin liikaa 90-luvun mieleeni...

    VastaaPoista
  26. Minusta tuo karva on kertakaikkisen kauhea. Se on myös luonnossa yhtä halvan näköinen kuin noissa kuvissa. Ei tosiaan mitään pakko-ostosta näissä.

    VastaaPoista
  27. JesperJuniorissa jo muutama tälläinen olikin ihan livenä nähtävillä. Ihan ok, mutta ei mitään must have. :)

    VastaaPoista
  28. noi haalarit on ihan .. noh OK. Toi tähtihaalari on sellanen jonka voisin ottaa tännekkin poikien päälle, mutta täytyy kyllä sanoa että viime vuotiset oli mun mielestä kivempia.

    CupCakella taas on tänävuonna mun mielestä tosi ihana valikoima! Jos olisin rikas niin tilaiisn kummallekkin pojalle sieltä haalarin ehdottomasti! Ja ne tyttöjenkin värit kyllä Cupcakella kolahtaa tänävuonna, viime vuotisista mä en taas niin välitä :)

    VastaaPoista
  29. Juu ei oikein iske. Rakastin pojan punaista ja kirkkaansinistä ticketin tähtipukua useamman vuoden takaa, mutta tummansinisenä kuosi on _aneeminen_ Näistä vain keltaisella takilla on mitään mahdollisuuksia. Mutta sekin riippuu mitä housuja on tarjolla... Onneksi on varastoissa kivemmat kuosit ja värit.

    VastaaPoista
  30. Ticket to Heaven ei enää valmista ns.kaksiosaisia pukuja. Siis joista saa vuoren pois. Tämä siitä syystä, että he tajusivat ihmisten käyttävän sitä niin välikausi kuin talvipukunakin, siis ei kannattava juttu Ticketille :)

    VastaaPoista
  31. Heippa, kiitos kivasta blogistasi. Kysyn asiantuntijan vinkkiä talvilakiksi tyttömme ticketin pinkin kukkakuviollisen talvipuvun seuraksi. terv. sari

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)