sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ostoksia pienelle pojalle



Muutama ostos, sille pienimmälle siis.
Ihan vaan jo näiden takia innolla odottaa t-paita ja shortsi kelejä. ;)


Tilasin Skidistä Villervallaa. Aivan ihania!
Kokona kaikissa 110cm, hatut 52/54.



Raidallinen t-paita 110cm ja syksyyn jo valmiiksi tähtipaita 116cm.

Nuo hatut on mielettömän pehmeitä, farkkukankainenkin ja nätisti päähän istuvia. Lieri ei ole liian iso, kuten joissain kalastajahatuissa tuppaa olemaan. Lisäksi takaa voi säätää kokoa.
Vähän harmittaa kun ostin pari Lindexin kalastajahattuja kanssa, muuten olisin tilannut näitä lisää. Ne kun on tönkömpiä ja paksumpia. Eikä muuten istu ollenkaan niin kivasti päähän..

Ja pakko kehua Skidin palvelua, todella ystävällistä toimintaa.



Iloisesta Kirahvista on tullut yksi lempikauppani.
Ihana saada värikkäitä ja taitavasti ommeltuja vaatteita, kiitos siis Saana! Sammakkopaita 116cm ja meriaiheinen 110cm. Meillä on jo kasa Iloisen Kirahvin vaatteita, josta on tullut ihan suosikkeja.



Lindexiltäkin on löytynyt pitkästäaikaa jotain kivaa (116cm & 110cm).
Nämä ostin jo muutama viikko sitten, mutta näitähän saa nyt tarjouksella. Nettikaupasta naputtelin keskiviikkona lisää niitä aletusvaatteita.



Kameleont Design herkkuvärisiä velourhousuja syksyyn 110cm. Keltaisesta ketusta sai jokin aika sitten -20%, joten sillä.
Barbapapa uimahousut 110/116cm H&M:ltä.



Citymarketista nappasin Vikingin kevyet ja ilmavat kesäkengät, kun olivat hetki sitten tarjouksessa 35e. Nämä Oliverille kylläkin koossa 33. Saa nähdä onko miten toimivat, ainakin kätevät.



Loppuun vielä yksi aika kummallinen ostos meidän kaappiin!
Värinsä puolesta siis, mutta ajattelin että jos kestän, kun on muuten niin ihana kuosi. Stockmannin hulluilta päiviltä Ticketin puku 116cm jemmaan. Menee varmaan vuoden päästä, mutta ompahan valmiina kun juuri nyt sopivaa kokoa ei tarvittu.
Kiitokset Tuusikselle tästä ja tietty kuskaajalle. ;)



22 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet taas ostellut!

    Meille on tullut myös Villervallalta nuo vihreät sortsit ja vihreät t-paidat molemmille isoille pojille! Ne on kyllä ihanat!

    Meillä on myös tuo keltainen hattu ja se on siitä hassu että koko 52/54 istuu päähän sekä Miskalle ja Mitjalle :) Yleensä Mitjalla hatut kokoa 50.

    Meillekkin tuli juuri yksi iloisen kirahvin paita ja tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana ostossaalis! Villervalla on nyt muodostunut poikien vaatteissa tämän kesän blogihitiksi, eikä ihme. Toinen mikä vahvasti nostaa päätään koko ajan on tuo Kameleont design ja miksipä ei, kun raikasta ja kivaa perusvaatetta saa järkevään hintaan.

    VastaaPoista
  3. Ihania vaattehia olet löytänyt kesään :) Ja nyt on jo ne shortsikelit ! Eikös olekin ihanaa ? Saa tulla ja mennä eikä tarvitse pukea. Äidillekin helppoa :D

    VastaaPoista
  4. Heippa, mikä mahtava postaus! Minä oon etsinyt ja etsinyt keltaista kalastajanhattua meidän kuopuspojalle, enkä oo löytänyt sitten mistään. Ei tullut mieleenikään Skidi verkkokauppa, eikä googlekaan sinne johdatellut. Kiitos sinulle tästä postauksesta joka vei minutkin Skidiin pienille Villervalla ostoksille :).

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita! Meilläkin on pinkka noita Villervallan lierihattuja :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja ja värikkäitä ostoksia! Noista uimahousuista tuli mieleen, kun teiltä isompia poikiakin löytyy..että olisiko sinulla vinkata kivoja uimahousuja niille isommille pojille? Kaikkialla koot loppuu siihen 128cm ja sitten löytyy vaan uimashortseja. Uimahousut kuitenkin tarvitaan myös ja haluaisin pojalle jotkut kivat..Ei sellaisia tummansinisiä Finnwearin pöksyjä, mitä olen vaan löytänyt 140cm:nä.. =/

    KikKidin kivat tähtiuimahousut löysin viime syksynä pojalle koossa 134/140cm, mutta alkavat jo olla pienet, enkä enää löydä sitä nettikauppaa, josta ne tilasin..

    Mimma

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia olet tehnyt.

    Mä en oikein tykännyt niistä tämän vuoden Lindexin kalastajahatuista, kun ne oli sellaisia monivärisiä. Viime vuotiset olivat kivempia (Tosin nehän on ihan Villervallan kopioita.). Täytyykin käydä Vekaravintistä katsomassa, josko sieltä löytyis poitsun kokoa oleva Villervallan kalastajahattu.

    Tosi iloinen olen, kun Iloisen Kirahvin vaatteet on teillä tykättyjä. :)

    VastaaPoista
  8. Voi ihanan värikkäitä vaatteita tuolla Skidissä! Harmi, kun koot vain loopuvat 128 cm... :/
    Meillä poika on juuri siirtymässä 134 cm vaatteisiin ja valikoima tuolla kaupoissa on aikas.... hmmm... synkkä :(
    Tuommoiset shortsit olisin ainakin tahtonut - ja paljon kyllä muutakin :)

    VastaaPoista
  9. Todella ihania Villervalloja taas kerran. Voi huokaus! Täytyy varmaan itsekin tilata, vaikka lupasinkin että vasta alesta seuraavan kerran... Ihanaa olisi jos järjestyisi vaikka joku lukijatarjous Skidiin?

    Meille tuli myös noita viidakkopaitoja Lindexin alesta, todella kivoja!

    Täytyy myös kehua Iloista Kirahvia, todella ystävällinen palvelu =)

    Meille on myös kotiutunut muutamia sinisiä (tummansinisiä vielä!) tähtivaatteita kaappiin. Ne on onneksi kaikki vielä niin isoja, että on vuosi aikaa totutella niihin, ennenkuin pääsevät ulkokäyttöön.

    VastaaPoista
  10. Ihania vaatteita olet ostanut. Todella herkullisia värejä ja kuoseja muutenkin:)

    VastaaPoista
  11. Tosi kivoja ostoksia.:)

    Mä katselin noita Villervalloja Skidin kivijalkakaupassa Porvoon vanhassa kaupungissa, mutta en sitten kuitenkaan ostanut. Haluasin lapsille jotkut samanlaiset setit, mutta nuo ois ehkä ollut liian kirjavat.;) Harmittaa vain, kun en ostanut noita shortseja sieltä.:( Nuo hatut ei muuten istunut meidän neidin päähän yhtään, kun niitä hänelle sovitin. Muuten ois kyllä ollut kivannäköiset.:)

    Meille tuli myös esikoiselle tuo vihreä sävyinen Lindexin paita ja kuopukselle sama kuosi sinisenä bodyna. Nuo paidat myytiin tuosta lähi-Lindexiltä loppuun jo ennen tuon kamppanjan alkamista! Harmittaa kun en normihinnalla ostanut molempia värejä esikoiselle. Tuo tuntuu olevan hänen lempipaitansa.:)

    VastaaPoista
  12. Ihanat Villervallat, värit on niin herkullisia ja hyvä laatu on yllättänyt ainakin minut täysin.
    Ticket tuli tännekin ostettua kaappiin, se on myös meille uusi tuttavuus- hiukan pelottaa että miten kestää menossa.

    VastaaPoista
  13. Villervallasta meilläkin tykätään kovasti ja etenkin canvas housut on ihan huippuja. Pienimmällä tytöllä on niitä kahdet. Meiltä löytyy myös bodya ja yöpukua ja ovat tosi ihanaa materiaalia, ei sellaisia luiruja. Kalastajan lakki lähti myös tilaukseen aiemmin tänään:) Minäkin kaipaisin Villervallalle 134 kokoa. Farkut tahtoisin isoimmalle tytölle mutta 128 koossa ei pituus millään enää riitä:(

    VastaaPoista
  14. MInä jäin ilman tähtishortseja kun ei ollut enää kokoja. Harmittaa mutta minkäs teet!

    VastaaPoista
  15. Ihanan pirteitä vaatteita :) Mä himoitsin niin kauan noit Lindexin viidakkopaitoja, et ehdin kyllästyä niihin ennen kuin ehdin ostaa :D

    VastaaPoista
  16. Tiina; Samalla maulla siis. ;)

    jarna; Sanos muuta! Pojille on niin vähän väriä tarjolla ja etenkin sellasta simppeliä värikästä, että nämä vaan kolahtaa varmasti moneen poikien äitiin. :)

    äiti kuudelle; Tänään oli kyllä tosi lämmin, mutta me ei olla siirrytty shortseihin ulkona vielä. Tuossa kun on tuo järvi ihan kupeessa, niin sen verran tuulista on yleensä meidän pihalla. ;)
    Mutta ihan taatusti kohta on jo niin kuuma, että ihan pakko!

    Hipsu; Hyvä hyvä, silloinhan tämän postauksen päämäärä on saavutettu. Eli hyviä vinkkejä. :)

    vauhtivekaroiden äiti; Nuo on ihania! Tekisi mieli niin kovasti tilata vielä pari.. ;)

    Mimma; Tiedätkö, painin saman ongelman kanssa.. Juuri tänään googletin uimahousuja laihoin tuloksin. Oikeesti isoille ei taida saada mistään sellasia katu-uskottavia enää? Huoh.
    Lupaan vinkata, jos löydän vielä.

    Saana; No ehdottomasti on ihan suosikkeja! :)
    Minä ostin niitä Lindexin monivärisiä kalastajahattuja 2kpl, tykkäsin kyllä, mutta vähän inhottaa se paksuus niissä..

    Aurinkohattara; Totta, kumpa saisikin vaikka 140cm saakka. Meilläkin on Oliverille nykyisin tosi hankalaa löytää mitään kivaa, kun siirryttiin siihen 134cm kokoon. :(

    Vera; Kävin Skidin kanssa jo s-postivaihtoa, että jos saataisiin joku lukijatarjous tai vastaava. Eli saattaa toteutua, pidä peukkuja. ;)

    sikuriina; Kiitos, värit on vaan niin ihania poikienkin kaapissa. :)

    Helmi; Toisaalta harmi, että moni Lindex möi noita t-paitoja jo ennen kampanjaa, kun oli normaalihintakin ja tosiaan sitten menivät jo kaupaksi ennakkoon..
    Eli meillä on Emilillä ihan eri mallin pää, kun teidän neidillä. Ei siis istu joka päähän, hassua. :D

    Tiitiäinen; Meillä ainakin nuo hullareiden Ticketit on aina kestänyt tosi hyvin, yhtähyvin kuin normaalihintaisetkin. :)

    Mari; Oikeesti, isompia kokoja kaipaan minäkin. Samoin Lindexillä voisi olla se pienten puoli 140cm saakka! ;)

    Katja; Metsolassa näkyy olevan ainakin vihreitä joka koossa. ;)

    titti; Heh, niinkin voi käydä. :D

    VastaaPoista
  17. olen huomannut, että nuo Villervallan tähdet, jotka siis printattu jää kiinni kun menevät kaksinkerroin pesukoneessa ja niistä tulee kaikkea muuta kun kivan näköinen pesun jälkeen. Siksi en itse suosi enää painoprinttejä. Jotenkin muuten noi tähdet alkaa olemaan so last season kun esim. Gantilla ne olivat tosi kova hitti muutama vuosi sitten ja tuntui, että joka kodissa oli vaan tähtityynynpäälisiä

    VastaaPoista
  18. Ihanat ostokset! Meillä on onneksi lasten shortsi-varasto jo valmiina, kun pyörähdettiin lomareissussa ja sinne piti vähän jo varautua kesäisemmillä vaatteilla :)

    Sitä vaan tulin kommentoimaan, että ite en myöskään tummansinistä osta pojille, mutta tuo Ticketin setti meillä on kans isommalla Rubber rain-versiona. Vähän teki pahaa ostaa tummansiniset housut, mut katotaan kuinka selvitään. Muut Rubber rainin kuosit ei tänä keväänä iskeny, niin täytyi tehdä kompromissi ;)

    VastaaPoista
  19. ihanan värikästä! mä ostin noita lindexin t-paitoja kans jo reilusti ennen kampanjaa ja vielä naureskelin kassalla, että kohta nää on jossain 4,95 kampanjassa. myyjä ei ollut tietävinäänkään ;o) shortseja ostin sitten kampanjan aikana, tosin huomasin nyt juuri, että olin ostanut kahdet 110/116, kun toiset piti olla 122. mä olisin noita villervallan hattuja kans halunnut, mutta kokoja ei meille löydy. lindexin hatut ajaa asiansa ja varmaan päänkoon vuoksi istuu ihan hyvin ;o)

    VastaaPoista
  20. Hei! Lekmer.fi myy mm. mini rodinin, espritin ja name it:n uimahousuja. Isompiakin kokoja on.

    VastaaPoista
  21. Anonyymmi; Meillä ei ole noin käynyt Villervallan tähtivaatteille.
    Minusta taas tähdet jaksaa aina vaan olla ihania, en kyllä hirveesti viimesintä muotia lastenvaatteissa etsikkään, sitä pidetään mikä silmiä miellyttää. :)

    laura; Teki minullekin vähän pahaa, mutta olen jo melkein päässyt ostoksestani yli. Katsotaan sitten uudelleen kun käyttöaika koittaa. ;D

    Kati; Ajattelin kanssa silloin ihan samaa, että varmaan joku kampanja tulossa. En sitten uskaltanut jättää ostamatta, kun tosiaan nuo menee. ;)

    M; Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  22. Pakko kommentoida tuohon anonyymin tähtikommenttiin; jos nyt aletaan hiuksia halkomaan, tähdet oli lastenmuodissa "the juttu" jo kolme-neljä vuotta sitten kun niitä näkyi lastenmessuilla, lehdissä jne kuten perhoset ja surf-kukat viisi-kuusi vuotta sitten, mutta näyttävät kyllä monissa mallistoissa nostaneen päätään tänäkin keväänä. Toiset trendit nyt vain "jatkuvat" sesongista toiseen jos kysyntää riittää, ja kyllä täytyy myöntää, että Villervallan tämän kevään tähtijutut ovat olleet meillä pojalla ainakin ihan ykkässuosikkeja, koska yksinkertaisesti vain näyttävät tosi hyvältä. Ja liittyyhään tuo tähti-aihio siihen merihenkiseen teemaan, joka muuten on ihan joka kevät kaikissa trenditeemoissa, vain vähän eri nimillä eri vuosina.. ;)
    Joka keväthän "muodissa" on merihenkisyys ja loppukesästä "safari".. ;)

    BTW meillä on MYÖS tuo samainen Ticketin puku jemmassa isona odottamassa ensi kevättä.. :)))

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)