torstai 5. toukokuuta 2011

Villervallan väriä kesäänTykkään taas!
Ihanan värikästä kesää tarjoaa tuttuun tyyliinsä Villervalla.
Mitäs pidätte?Löysin meille vaikka mitä, täytyy rajata osa pois. Kun ei me kaikkea tarvita, vaikka haluasin. ;)

Olettehan huomanneet että Villervallaa saa nyt myös muualtakin kuin Lasten Metsolasta. Kurkkikaa siis myös Skidi!
19 kommenttia:

 1. noi tähti shortsit voisi meille ainakin..ihania raikkaita värejä.

  VastaaPoista
 2. Villervallat on kyllä mahtavia :) Kalastajanhatut ja tähtisortsit ovat omat suosikkini ja kyllähän siellä olisi vaikka mitä muutakin ihanaa... :)

  VastaaPoista
 3. Mulla teettää myös vaikeuksia valita;) kun ihan kaikki ei kaappiin mahdu. Ihana mallisto taas.

  VastaaPoista
 4. noi on niin kivoja, että jotain on varmasti pakko ostaa.:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo vihreät caprit, harmi ettei noita ole Skidillä eikä Lasten metsolalla. :/

  VastaaPoista
 6. Nuo shortsit! Ihan pakko saada :DD

  VastaaPoista
 7. Täytyy varmaankin tehdä taas tilaus, ihania uutuuksia =)

  Juttelin Lapsimessuilla Villervallan edustajan kanssa, ja hän kertoi että tonne Skidin sivuille olisi tarkoitus tulla myyntiin kaikkea mitä Ruotsissakin on. Sitä siis odotellessa =)

  VastaaPoista
 8. No shortsit on todella siistit. Tahtoisin meillekkin poijille tuollaiset.

  Mistähän niitä nyt sais.

  VastaaPoista
 9. Olen hyvin tykästynyt noihin Villervallan raitakuoseihin, nimenomaan käytössä. Ovat aika paksuja ja kestävät säädyllisesti (hintaansa nähden) pesua ja kulutusta. Ohueampaa materiaalia olevat versiot puolestaan ovat olleet vähän pettymyksiä. Onko jollakin käyttökokemusta noista printtipaidoista, tai tarkoitan esimerkiksi tuota pallokuosia jossa on tähtiä - ne tuntuvat jotenkin jäykiltä ja hengittämättömiltä, miten kestävät käyttöä ja ovatko mukavia muksunkin mielestä?

  Yleisesti ottaen suosin Villervallaa edullisena ja värikkäänä merkkinä, mutta odotan housuja joissa olisi resorit/kuminauhat lahkeissa... :-)

  -Kirsi

  VastaaPoista
 10. kesävaatteet on varmaan tulossa niin Metsolalle kuin Skidiinkin vielä, eli malttakaa hetki. :)

  Kirsi; Meillä on nyt käytössä yksi paita jossa on kolme painettua tähteä edessä. Ainakin se on kestänyt hyvin käyttöä ja on miellyttävän tuntuinen kuviosta huolimatta.
  Noita koko kuviollisia ei ole meilläkään vielä ollut.

  VastaaPoista
 11. Meillä on pitkähihaisena juuri tuo lila kuviollinen paita, käyttöä kestänyt hyvin ja mukava tuntuu olevan neidin mielestä.

  Sen sijaan pitkähihainen, jossa kolme painettua tähteä edessä, oli pettymys. Tähdet tarttuivat heti ekassa pesussa tosi tiukasti kiinni toisiinsa sillä seurauksella, että painatus repesi vaikka kuinka varovaisesti yritti sitä aukaista. Lisäksi yhteen valkoiseen tähteen levisi ympärillä olevasta ympyrästä punaista väriä. Ja ihan ohjeen mukaan pesty. :/ Muutenkin jotenkin lerju materiaaliltaan mun mielestä. Täytyy viedä liikkeeseen takaisin ja katsoa mitä mieltä ovat.

  VastaaPoista
 12. Tietääkö kukaan muuten pystyykö tuolta ruotsalaisilta sivuilta tilata suomeen jos ei ole visaa?

  VastaaPoista
 13. Meille on nyt tulossa ainakin tuo keltainen takki ja ylimmäinen tähti-t-paita plus muutama muu juttu - Villervallassa oli joitakin kevätuutuuksia miinus 25 prosenttia. Shortsien osalta piti "ottaa järki käteen" ja jättää ostamatta, kun shortseja on kaapissa kesäksi jo ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
 14. Tiina; Sama juttu minulla, joten ei ole tullut tilattua. En sitten tiedä pystyykö? En ole tarkemmin tutustunut..

  VastaaPoista
 15. Raidallinen t-paita punasävyisenä lienee tilattava kun itse iskin siihen silmäni ja myöhemmin myös syliin kapuava kaksivuotias ilmoitti kuuluvasti "haluan ton, minun uusi paita!" :D

  VastaaPoista
 16. Olen aikaisemmin tilannut Villervallan nettimyynnistä Ruotsista vaatetta laskulla, tämä oli ennen kuin luottokortit tulivat mahdollisiksi. Kannattaa kysyä emaililla, englanniksi asioin kun toinen kotimainen on vähän ruosteessa :-) Sain hyvää palvelua ja asiat sujui, mutta kannattaa huomioida että useissa pankeissa tilisiirrot ulkomaisille tileille ovat maksullisia (lisäkuluja postikulujen lisäksi) ja palautus on omakustanteinen ellei kyseessä ole reklamaatio (nämäkin kannattaa tarkistaa ennen tilausta, etteivät ole muuttuneet).

  -Kirsi

  VastaaPoista
 17. sufee; Kuullostaa maanantaikappaleelta, meillä se samainen paita on kestänyt hyvin.

  Kirsille kiitos infosta! :)

  VastaaPoista
 18. Aika tyttömäisiä vaatteita! Meidän 7v ei suostuisi lähtemään ulos ovesta. :D

  VastaaPoista
 19. Anonyymi; Oikeesti? Minusta nämä taas ei ole tyttömäistä nähnytkään. :D No mutta hyvä että on makuja ja mielipiteitä moneen suuntaan. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)