maanantai 30. toukokuuta 2011

30-10Oletteko muistanut hyödyntää Lindexin osta 30e saat 10e alea tarjouksen? Alennus muuten kertaantuu. :)
Senhän saa nettikaupasta ja ainakin täälläpäin liikkeistä. Nettikaupasta saa lisäksi tilauksen postikuluitta, kun tilaa 50e.
Jos on mennyt ohi, niin hopihopi vielä ehtii 31.5 saakka.

Arvaattekin varmaan että minä jo hyödynsin alen, kolmesti.
Kolmekymppiä on aika hyvin alea 90e ja vielä kun nuo ota 3 maksa 2 tuotteet saa hyödyntää siinä kanssa, niin sehän on silkkaa säästöä!Nyt oli tullut aika ihania uusia t-paitoja, nappasin meille jo seuraavaakin kokoa pari (2kpl 110cm ja 2kpl 116cm).Nettikaupasta kesätarjouksella jo aiemmin tilasin Krokopaidan ja limet shortsit 110/116cm. Raitapaita 110cm ja kivoja sukkia kympin aletarjouksella.Hihaton ja parit bokserit ota 3 maksa 2 sarjaa, Emilille nämäkin.
Turkoosi Name It paita Oliverille jo syksyä ajatellen Nicky & Nellystä.Meidän vähän kauempana sijaitsevan Reiman liikkeessä oli kaikki sisävaatteet n.-40%. Laadukkaan oloiset collegehousut 134cm Oliverin syksyyn (13e/kpl) ja t-paita samaa kokoa 9e.Nicky & Nelly tarjosi Ticketiä -30% ja se riitti minulle, isompaan aleen en uskaltanut odotella.
Meillä on nimittäin tarvetta Oliverille vedenpitävälle takille jo syksyyn, koska poika kieltäytyi jo aiemmin keväällä pitää sitä Jonathanin ruskeaa settiä. Taistelin aikani ja luovutin. Tuosta tähtitakista kysyin etukäteen kuvaa näyttämällä, että pitääkö varmasti. Kelpasi. Meillä on nyt siis ensimmäinen, joka omaa erittäin vahvan maun vaatteiden suhteen. Onneksi sentään väreistä tykkää, mutta se mitä pitää on näköjään tarkkaa. Tähtitakki siis 134cm.
Tuota limeä takkia himoitsin jo heti malliston ilmestyttyä, mutta en raaskinut normihintaan kun tarvettakaan tähän kauteen ei ollut. Nyt ostin jo ensi kevääseen 116cm Emilille jemmaan.

Eikä tässä vielä kaikki, mutta jatkan seuraavan kerran uusin kuvin. ;)


11 kommenttia:

 1. Pitäis mennä hyödyntämään, kun vaan jossain välissä ehtis...Mutta voi olla ettei ehdi. Ihania teeppareita todella.

  VastaaPoista
 2. Siis Lindexiltäkö noi ylimmät t-paidat on? Mun kone ei näytä tollasia siellä valikoimassa ollenkaan. Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 3. Ainakin myymälöissä luki, ettei voi yhdistää muihin tarjouksiin, joten kiva jos sinä sait nuo ota 3 maksa 2 vielä samalla alella. Mulle ei onnistunut yks summerale vaate alella myymälässä tuohon tarjoukseen.

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten värikkäitä ostoksia taas, ihania! :)

  Johanna

  VastaaPoista
 5. Pöh ale ei ainakaan netissä kertaantunut. Tein 150 e ostoskorin niin alea oli silti 10e ja toimituskulut pois.
  Pitää mennä live ostoksille

  VastaaPoista
 6. Meidän Lindexillä ei saa tuota alea noista osta 3 maksa 2, tuotteista. Koitin kerran vedota siihen että muissakin liikkeissä saa, mutta ei heidän myymäläpäällikkönsä mukaan se ei kuulu näihin tarjouksiin mukaan :/

  Suuntaan siis nettikauppaan :)

  VastaaPoista
 7. Hyödynsin joo, sama setti tuli meille noita Lindexin vaatteita (krokopaita ja sortsit) kesäalesta. Mutta siksi juuri kyselinkin aiemmin Emilin sortsien kokoa, kun nuo 110/116-kokoiset tippuivat auttamatta päältä meidän pojalta. Tippuvat varmasti vielä ensi kesänäkin, joten vaihdoin pienempään kokoon. Krokopaidan taas jouduin ottamaan 116-senttisenä, kun pienemmät olivat menneet, joten vähän erikokoinen setti tuli. Mutta hyvin menee päälle tuolle ehkä 108 cm pojalle :D

  VastaaPoista
 8. Hei! Mistä noita Reiman housuja löysit alennuksella? Vaikuttavat hyviltä.

  VastaaPoista
 9. Ihania värikkäitä ostoksia taas. Meillä on nyt todellinen ongelma tuon Lindexin poikien vaatteiden kanssa, kun on siirrytty kokoon 134cm, niin onhan se toivotonta sieltä Lindexiltä enää mitään löytää. Paha mieli tulee kun kurkkaa pienempien puolelle ja siellä on vaikka mitä kivaa, sellaista mihin 7-v:n vielä mieluummin pukisi kuin niihin teinivaatteisiin isojen puolelta. :( Villervallakin sais tehdä vähän isompia kokoja kyllä. Huoh.

  Eli tähän ei voi auttaa muut kuin sinä Mia, muistathan aina välillä vilautella niitä Oliverin ja isoveikkojenkin vaatteita!

  VastaaPoista
 10. Kyllä mä sain tilattua netissä niin, että sain hyödynnettyä "ota 3 maksa 2" alennuksen ja sain sen -10 euroakin.

  VastaaPoista
 11. jarna; Toivottavasti ehdit! :)

  Anonyymi; Joo, mutta ihan kaupasta ei nettikaupasta. Näköjään nettiin ehti vähän myöhemmin..

  Anonyymi; Ne summeralevaatteet ei kuulunut tuohon tarjoukseen, kun niistä on vaan ihan kausittainen tarjous.
  Mutta ota 3 maksa 2 tuotteet ovat Lindexin ympärivuotinen jatkuva tarjous eli ne on tavallaan niiden normaalihintaisia ja siksi niistä (myyjän mukaan) saa myös nämä kympin alet. :)

  Johanna; ;)

  Anonyymi; No jopas kummaa! Liikkeissä kyllä kertaantui tuo tarjous.

  NinniKoo; Tosi kummaa toimintaa teidän liikkeessä! Olen itse kolmessa eri Lindexissä (eri kaupungit) ostanut ja aina on saanut nuo ota 3 maksa 2 tuotteet lisäksi noihin kympin aletarjouksiin.

  Ainoliisa; Joo ne Lindexin shortsit on hiukan löysiä Emilillekin, parempia on ne H&M:n säädettävät. Silti tulee Lindexiltä ostettua, meneepähän pari kesää ja onneksi niissä on ne nauhat (vaikka ei olekaan niin kätevät käytössä). ;)

  Anonyymi; Reiman housut on ostettu Reiman myymälästä Lappeenrannasta. :)

  Tulppaanisipuli; Ymmärrän tuskasi! ;)
  Samaa poden täällä ja onkin pakko osittain vain tyytyä siihen mitä saa. Mutta ehdottomasti esittelen Oliverillekin ostettuja juttuja, aina kun niitä ostan. :)
  Nyt syksyllä onkin etsintää kun kaikki pitää olla 134-140cm.

  Anonyymi; Hyvä, niin pitikin saada. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)