sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kumpi, kampi vai kenkä??


Nyt on kuulkaas pattitilanne ja tartteisi ihan tosissaan samanhenkisten apua!
Muistanette kun tuossa sandaalipostauksessa kerroin tilanneeni Emilille kahdet sandaalit Brandokselta. No ne tuli perjantaina ja siitä asti olen vatvonut kummat otan. Järki sanoo kyllä etten voi molempia haalia, kun meillä on jo ne yhdet sandaalit alesta ostettu. Ne ei ole kyllä yhtään niin kivat minusta kuin nämä kahdet..
Kuitenkin hulluutta olisi palauttaa ne kun olivat niin edulliset ja nämä uudet taas puolet kalliimpia. Vaikka meillä mennään käytännössä 3kk sandaaleilla, niin silti en mielellään kaksista maksa 100e. Toiset saa olla halvemmat.Ekat on nämä Superfitin umpinaisemmat sandaalit.
Laatuhan näissä on tosi hyvä ja malli istuu täydellisesti Emilille. Nämä menisi varmaan jo nyt aiemmin ja sitten vastaavasti pidempään syksyn alkuun saakka, kun ovat melko umpinaiset. Värinä helposti meidän kesävaatteisiin yhdisteltävä ruskea.
Kokona 28, tilaa kärkeen jää nyt 1,7cm.Toiset olisi nämä Vikingin sandaalit. Tykästyin tähän väritykseen älyttömästi. Lisäksi malli on hyvä myöskin Emilille, lesti ihan sama kuin noissa Superfitin sandaaleissa. Nämä olisi vähän avonaisemmat, joten ilma ainakin kiertäisi paremmin. Kokona näissäkin 28, mutta ovat himpun niukemmat kuin Superfitit. Tilaa jää siis kärkeen 1,5cm. Uskon sen olevan hyvä, koska sandaaleihin en halua hurjasti jättää kasvuvaraa. Mielummin ostan sitten tarvittaessa uudet kesken kesän, jos tarvis.Tässä vielä molemmat uudet edessä ja takana ne alesta ostetut Vikingit. Niissäkin koko 28, mutta ovat kaikista reiluimmat. Niihin jää tilaa 1,8cm.

Kummat siis valitsen noista uusista?
Superfitin mallista tykkään hiukan enemmän, mutta taas valkoisista Vikingeistä värinsä takia enemmän. Olisi hiukan erilaiset kuin aina ennen ja sopii valkoinenkin ihanasti lähes kaikkiin kesävaatteisiin.
Ääh, kumpi vai kampi! Auttakaa nyt. ;)
54 kommenttia:

 1. Ottaisin Superfitit, koska niissä on pidempi käyttöikä kiitos umpinaisuuden (kun nuo aiemmin ostamasi ale-sandaalit ovat taas avonaisemmat) ja koska ne ovat väriltään käytännölliset. Takaan, että nuo valkoiset Vikingit ovat kaikkea muuta kuin valkoiset alta aikayksikön.

  VastaaPoista
 2. Pahan pistit! Molemmat on ihanat, mutta itse ottaisin, ehkä nuo Vikingit. Aivan ihanan ja suloisen näköiset isommassakin koossa.:)


  Nuo Superfitin sandaalit on mun makuuni liian umpinaiset sandaaleiksi.:) Melkein sama (no ei ihan), kuin ois tennarit.;)

  VastaaPoista
 3. Valkoiset ottaisin itse ehdottomasti : ) ovat paljon kesäisemmät ja malliltaakin kivat! valkoinen on kyllä 'arka' väri,mutta haitanneeko tuo? Silti valintani olisi valkoiset : )

  VastaaPoista
 4. Vaikea kysymys... värin puolesta pitäisin sinuna nuo valkoiset, mutta mallin osalta nuo Superfitin. Olis toiset avonaisemmat ja toiset umpinaisemmat, toisaalta olisi toiset valkoiset ja toiset rusehtavat. Joten mun vastauksesta ei varmaan kauheasti ollut apua. Molemmat on kauniit.

  VastaaPoista
 5. Valkoiset on musta tosi kauniin väriset. Kivammat kuin ruskeat, mutta voivat olla hiekkalaatikkoleikkien jälkeen nopeasti tosi likaiset. Ottaisin varmaan molemmat...
  Noi valkoiset ois siis siistimpään menoon.

  Itse olen ostanut pojalleni kolmet sandaalit kesään. Yhdet vähän siistimmät ja kahdet arkiseen menoon (2x Garvalin ja 1x Gabor)
  Viime kesänä meillä oli myös kolmet sandaalit muiden kesäkenkien lisäksi ja mielestäni määrä oli ihan sopiva. Kesä oli kuitenkin melko pitkä ja lämmin.
  Oli mukava kun sai vaihdella kenkiä. Siskollakin kuitenkin kesäkenkiä piisaa, niin olisi ollut vähän hassua, jos isoveli olisi kulkenut samoissa koko kesän :)

  Kiitos kivasta blogistasi!

  Aurinkoista kevättä! :)

  -Serafina

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi näyttää lähinnä ilmastoiduilta lenkkareilta :D , eli käyntivara sama kun normisti umpikengissä, meillä lapsille jo se 1.7cm olisi liikaa, ostan aika 'sopivat kengät' (tyhjää se 1cm siis) ja yleensä yhden kauden aikana tuleekin ostettua kahdet, joskus jopa kolmet eri koot kun seurailen jalan kasvua... liian pienet ei ole hyvät mutta jos itse kävelisi kengillä joissa on 2cm tyhjää niin huonolta tuntuisi, saati sitten lapsella jonka jalka on niin paljon pienempi.

  Säästäisin ruskeat, ainakin meillä nuo vaaleat olisivat harmaat ennen kuin ehtisi heippa sanoa leikkipuistossa.

  VastaaPoista
 7. Minäkin katselin Halosella noita superfitin sandaaleja ja ihastuin malliin. Eli jos minä valitsisin, niin ottaisin superfitit; koska ovat umpinaisemmat ja kärki tuommoinen, että kuluminen ei näy ja pysyvät paremmassa kuosissa mahdollisesti, varsinkin vaaleisiin verrattuna. Ja toiseksi myös siksi, että meillä lapset valittaa jos hiekkaa menee sandaaleihin yhtään, siitä syystä ostan aina mahdollisimman umpikärkiset.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi; Joo mietin sitäkin, että pysyykö miten puhtaana vai ollenkaan. ;D
  Mutta ne saa pestä koneessa 30 asteessa ja onneksi on sappisaippua.

  Helmi; Totta, tennarit ajaa melkein saman asian. Paitsi noissa on enemmän ilmareikiä. ;D
  Nuo valkoiset on kauniit kyllä.

  Anonyymi; Tosiaan arka väri, mutta toisaalta en osaa ei haittaa vaikka vähän likaantuukin kun voi pestä koneessa. :)

  katri; Eikös ookkin vaikeeta? :D

  Serafina; Kiitos! :)
  Olenkin kovasti miettinyt jos otan molemmat, mutta toisaalta en tiedä. Tykkään kyllä kanssa vaihdella, niin että on sitten vähän joka menoon yhdet.

  Anonyymi; No nuo Superfitit menisikin sellaisista. :)
  Eikös se suositus ole umpikenkiin nykyisin 1,7cm? vai miten se meni.
  Itse jätän yleensä 1,5cm pienillä, koska noilla meidän pojilla on aika nopsaan aina kasvanut jalka (paitsi Oliverilla).
  Nyt viimeseen kolmeen kuukauteen Emilin jalka on kasvanut 1cm eli jos nyt kesällä kasvaa saman niin laskettuna tästä hetkestä noihin jää heinäkuun lopulla sellanen 0,5-0,7cm tyhjää.

  Susanna; Noissa Superfiteissä on tosiaan parempi kestävyys ja laadullisestikin ovat varmaan vähän paremmat. Tykkään tosiaan minäkin niiden istuvuudesta enemmän kuin noiden Vikingin.

  VastaaPoista
 9. Ottaisin ehdottomasti Superfitit, ovat paljon tukevamman oloiset!

  VastaaPoista
 10. Pahan laitoit. Omille lapsilleni en vaaleita ottaisi, vaikka voi pestäkin. Mutta sinuna minä varmaan valitsisin ne :)

  VastaaPoista
 11. Sinuna pitäisin Superfitit :)

  Johanna

  VastaaPoista
 12. valkoiset on kaniimmat, mutta meidän pojille en niitä kyllä ottaisi juurikin värin takia! Hetken päästä eivät olisi enää lainkaan kauniit :) Eli käytännön syistä valitsisin ruskeat! Tietty jos ei ihan pihaleikkeihin tule niin sit valkoset kaupunki sandaaleiksi!

  VastaaPoista
 13. Nuo kahdet etummaiset on kyllä paljon kivemmat kuin nuo takimmaiset. JOs pitää valita niin ottaisin ne vaaleammat. Minä en mieti niin likaantumista, käyttöä vartenhan ne on:)

  VastaaPoista
 14. Nuo vaaleat on kauniimmat ja noihin alelöytö sandaaleihin nähden erilaisemmat ku ruskeet. Menisi sit sillasissa hienommissaki tilaisuuksissa jos niitä kesällä tulee

  VastaaPoista
 15. Minä palauttaisin valkoiset sandaalit. Ensinäkin ne on pienemmät, eli käyttöikää jäisi vähemmän.
  Lisäksi näin teille jäisi järkevästi 2 paria sandaaleja, yhdet avonaiset ja yhdet umpinaiset, eli tavallaan vähän erityyliset.

  VastaaPoista
 16. Tämä turhamainen äiti ottaisi nuo valkoiset, vaikka totta onkin että ei ne ainakaan meillä olisi valkoiset-enää kahden tunnin päästä:)

  VastaaPoista
 17. Hankalaa on! Tosiaan, nuo superfitit on aika tuhdin oloiset, mutta varmasti kestävämmät jos niillä touhuillaan enemmän. Meillä on itseasiassa tytöllä tuollaiset viimekesän jäljiltä vielä hetken varmaan käytössä. Aivan helteellä niitä ei kyllä tehnyt mieli jalkaan laitattaa, sen verran umpinaiset olivat. Itse varmaan ottaisin sinuna nuo viikkarit, koska toisaan noiden superfittien tilalla menee aivan hyvin tavalliset nahkakengät hiekkiksellä tms. karummassa menossa. Kaupungilla ja ns. asfaltimenoissa nuo valkoiset varmaan säilyvät ihan ok kuosissaan. Mutta hankala dilemma, ei helppoa vastausta! :)

  VastaaPoista
 18. superfitit! Terkuin tuusis joka jaksoi kerrankin kommentoida :D

  VastaaPoista
 19. Itselläni on henk.koht sellainen kokemus että ale/kirppuostoksen lisäksi ostan erittäin helposti saman tuoteen vielä normihinnalla oikeasti kivana ja laadukkaana ;)
  Melkein tässä sinunkin kohdalla voisi sanoa, että harmi kun löysit ne alekengät kaupasta.. Palauttaisin ne, mutta voiko aletuotteita palauttaa?
  Mä taisin haukkua sandaaleita rumiksi, mutta nuo Brandokselta tilaamasi sandaalit on niin kivat kun vaan poikien sandaalit voi olla.
  Pitäisin niistä molemmat, koska harvoin kenkäostokset on noin silmää miellyttäviä. Ja ainahan se Emilin jalka kasvaa, niin löytyykö enää noin söpöjä ensi vuonna ;)
  Mä ostin 1 vuotiaalle Kavatin umpisandaalit perättäisissä kokonumeroissa. Hän kaatuili sillä 1,7cm kasvunvaralla, niin otin myös kokonumeroa pienemmät 1,3cm kasvunvaralla. Maalis-huhtikuussa oli siis kasvunvarat noin. Joku voi pitää hulluutena.. Mutta tytön jalka on niin kapea ettei pysty isoja kasvunvaroja olemaan ja ihastuin malliin niin kovasti että haluan varmistaa että meillä löytyy se kenkä varmasti käyttökelpoisessa koossa kesällä :)

  VastaaPoista
 20. Valkoisista tykkään ehdottomasti enemmän ja jos on jo nuo ruskeat halvemmat, niin Vikingit ottaisin.

  VastaaPoista
 21. Meillä oli tytöllä nuo superfitit (siis malliltaan) viime kesänä ja jäivät käyttämättä lähes kokonaan. Kylmemmällä säällä käytti mielummin lenkkareita ja kesällä nuo on todella liian kuumat (ainakin jos on samanlainen kesä kuin viimeksi). Viileämällä säällä kun on satanut mutta ei kumppareita tarvitse, nuo ei ole hyvät koska siinä on kuitenkin ne reiät eli gorelenkkarit tuli käytettyä. 4-vuotiaasta tytöstä oli kysymys ja koko oli juuri tuo 28. Tänä vuonna yritetään niitä 3 vpikkuveljellä:)

  Vaaleat taas ovat mielestäni liian vaaleat. Niissä näkyy hiekka melko pian:/ Yleisesti kannatan Superfit merkkiä, Vikingin sandaaleista ei olekaan kokemusta.

  VastaaPoista
 22. Pattitilanne tosiaan! Hmm. Mä ehkä päätyisin noihin valkoisiin. Ovat kivan kesäiset ja kivat väritykseltään... :) Helpottiko yhtään??

  VastaaPoista
 23. Mua miellyttää enemmän superfittien ulkonäkö, mutta jos nämä tulevat sandaalikäyttöön, niin uskon että nuo valkoiset ovat paremmat ja viileämmät kesähelteille. Ainakin tuntuu että superfitit voivat olla aika kuumat kun ovat niin umpinaiset. Sitten jos käyttöonkin enempi kaupunkikäyttöä ja sandaalit on erikseen niin varmaan superfitit ottaisin :D Oliko ees liian vaikeesti selitetty! :D

  VastaaPoista
 24. Vikingin sandaalit miellyttävät enemmän minun silmääni! :)

  VastaaPoista
 25. Hei,

  pitikin tuohon kasvuvaraan kommentoida, että olen ymmärtänyt, että sandaaleissa ei pitäisi ihan tuota normikasvuvaraa 1,7 cm olla vaan niissä riittäisi se 1cm tai jopa vajaa sentti.
  Mutta kirjoititkin, että jos jalka kasvaa niin varaa on juuri tuo ideaali sandaaliin eli 0,5 -0,7cm.

  Minun pojallani on todella kapea jalka, joten tennareissakin pitää olla vk-kenkiä/talvikenkiä pienempi koko kun eivät muuten pysy jalassa lainkaan. Eli todella vaikea ostaa etukäteen kesäkenkiä kun koon pitäisi olla just eikä melkein ;)
  Ja jalka on kasvanut yleensä juuri kesällä sen kaksi kokoa, joten keväällä käytetyt vk-kengät eivät enää mahdukaan syksyllä.

  Haastellisia nämä lasten jalka-asiat ;)

  Aurinkoista kesän odotusta!

  terv. 4 -vuotiaan äiti

  VastaaPoista
 26. Sydän verta vuotaen luopuisin valkoisista. Olemassa olevat sandaalit ovat avoimet, joten tuuletuspuoli on hoidossa. Superfitit ovat kuin tehty hiekkaisten pallojen potkimiseen, kivillä kiipeilyyn yms. touhuun, jolla poikalapset tuhoavat kaikki äidin hyvää tarkoittavat tyyliyritykset.

  VastaaPoista
 27. Ottaisin nuo vaaleammat ja nimenomaan siitimpään menoon, kaupunkikävelyille jne. Tosi Kivat!

  Padmélla oli viime vuonna valkoiset sandaalit, pysyivät kyllä siisteinä, kun ei pidetty varsinaisissa pihaleikeissä eikä päiväkodissa.
  Vaikka välistä puistossa käyvätkin niin kyllähän kuivaharjauksella siistimäksi ne saa, ja mielestäni käytönjäljet saavat kyllä näkyä lastenkengissä. Eihän mikään kenkä käytössä uudenveroisena pysy :)

  VastaaPoista
 28. Suositus tosiaan on nykyisin tuo 1,7 cm, kun lapselle ostaa uutta kenkää. Siinä on sekä käynti- että kasvuvara. Jos tilaa on enää 0,5cm, on uuden kengän ostoaika. Suurin osa lapsista kulkee liian pienissä kengissä! Avosandaaleissa ei tosin kamalaa varaa voi jättää, sillä muutenhan niillä vain kompastelee.
  Minusta kaikki ovat hyviä. Jos et tykkää aiemmin ostamistasi, myy ne pois:)

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti nuo vaaleat!!:)

  VastaaPoista
 30. Ottaisin Superfitit, koska ne ovat erityyppiset kuin ne jo olemassa olevat ruskeat ja kuin nuo valkoiset. Valkoiset ovat taas valkoiset, vielä :)

  VastaaPoista
 31. Mäkin tykkään ehkä noista Superfiteistä enemmän, ne on laadukkaamman oloiset ja suljetun mallin ansiosta ei menis niin helposti hiekkaa. Mutta toisaalta Vikingit on ihanan vaaleat ja "tuulettuvammat" kun kerran sandaaleista on kyse... Kun nuo ruskeat Vikingit teiltä jo löytyy niin ehkä sitten vaaleat olis kivat niille vaihtoehdoksi. Ääh, en osais itsekään päättää, ehkä pitäisin molemmat... :D

  VastaaPoista
 32. Ruskeat ottaisin, koska kuten joku mainitsikin, vaaleat olisivat meillä mustat yhden käytön jälkeen. Lisäksi malli on kiva ja menee useammassa eri tilanteessa. Ja noi aiemmat sandaalithan on jo avonaiset. Lisäksi mä en pidä tuosta vaaleiden väristä (luin, että sä pidät, joten ei maut kohtaa ;)

  Riippuu tietysti, milloin teillä sandaalit ovat käytössä. Meillä menis hyvin kahdet tuollaiset avonaisemmat kesän aikaan hyvin. Ja onhan se vaaöea kesään sopiva, paremmin kuin tumma.

  Että tällainen savolainen vastaus.

  VastaaPoista
 33. Minä tykkään Superfiteista enemmän :). Eikä haittaa, vaikka ovat enemmän umpinaiset, kun toiset ovat kuitenkin avonaiset.

  Nimim. Titta

  VastaaPoista
 34. Anna käyttäjän ratkaista kummat haluaa...

  VastaaPoista
 35. Voi teitä, äänet jakaantui noin 20kpl Superfitille ja 18kpl Vikingeille (joiltakin laskin molemmille äänen, kun ehdottivat molempia). :D
  Edelleen emmin, molemmissa hyvät puolensa ja menisi tosiaan vähän eri menossa. Valkoiset olisi siistimpään menoon ihan huiput, mutta tosiaan ei varmaan leikkipuistokäytössä.. Siihen olisi nuo ruskeat ihan parhaat.
  Yritä tässä sitten päättää! ;)

  Nuo alesta ostetut ei miellytä ollenkaan niin paljon silmää, joten nyt olenkin alkanut miettiä jos kävisin ne vaikka vaihtamassa isompiin seuraavaa kesää varten. Kun tosiaan ei taida saada palauttaa aletuotetta..
  Tai sitten myyn ne pois, luulisi että menisikin 25e (olivat puoleen hintaan).

  Kiitos kuitenkin hurjasti kaikille avusta!, tuossa sai monia hyviä näkökulmia ja kokemuksiakin sandaaleista sekä kokoasioista. :)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi; Käyttäjältä olen kysynyt moneen kertaan ja vastaus on molemmat. ;D
  Jos käsken valita vain toiset silti, niin vaihtelee vastaustaan eri kerroilla. Heh.

  VastaaPoista
 37. Hei!
  Meidän tytöllä oli tuollaiset samanmalliset Vikingit viime kesänä. Tuo "takaläppä" hinkkasi jatkuvasti rakon kantapäähän, vaikka kenkä oli oikean kokoinen ja kenkäkaupan myyjän avustuksella valittu. Loppukesä niitä sitten pidettiin niin, että se läppä oli tuon takaremmin ulkopuolella, jolloin ei hinkannut...

  VastaaPoista
 38. pitäisin kaikki! meillä on aina ollut sekä yhdet umpinaisemmat ja yhdet avonaisemmat sandaalit, koska molemmille on käyttöä. jos viime kesän helteet jatkuvat, ei lenkkareille juuri ole käyttöä, joten näille kaikille varmasti olisi. enkä itse jaksaisi olla valkoisia pesemässä "jatkuvasti", joten niitä säästelisin siistimpään menoon.

  VastaaPoista
 39. Ääni valkoisille =)Ovat raikkaat ja tosiaan vaihtelua kenkäväritykseen.

  -Eerika

  VastaaPoista
 40. Ehdottomasti ottaisin valkoiset! Pitäisin niitä lapsella ns. siistimpinä sandaaleina, ja ne alesta ostetut saisivat olla "hiekkalaatikko-sandaalit".
  Nuissa Superfiteissä on kuitenkin niin vähän ilma-aukkoja, että eivät mielestäni kunnon sandaaleista käy.

  Tietty jos rahasta ei olisi kiinni, pitäisin kaikki kolme :)

  VastaaPoista
 41. Nuo valkoisethan on ehdottomasti kivemman näköiset. Itse valitsin meidän poitsulle kuitenkin umpikärkiset sandaalit, sillä olen aivan vakuuttunut siitä, että avokärkisiin menee koko ajan kiviä ja hiekkaa ja sitten niillä on inhottava kävellä. En tiedä, oletko kokenut tätä ongelmallisena aiemmin? Huolettomampi valinta olisi siis nuo ruskeat Superfitit.

  Mutta jos vaan on varaa, ottaisin varmaan molemmat. Toiset siistimpään menoon ja toiset kulutusta kestämään. Jos kengissä pitää valintoja tehdä niin meillä aina järkevämmät (istuvammat, käytännöllisemmät jne.) voittavat. ;)

  VastaaPoista
 42. Sinulla on kyllä vaikea valinta edessä :) Meillä on päiväkodissa käytetty tuollaisia umpinaisempia, koska siellä jotenkin helpommat kesälläkin ja pitkälle syksyyn jos lämmintä. On nytkin yhdet samantyyliset odottamassa kesää. Jos tulee hellekesä, niin nuo SF:t on liian kuumat, menisivät kävelykengistäkin keväällä ja syksyllä?! Jos kesäkesää ajattelee, niin nuo vaaleat ja avonaiset. Nuo SF:t voisi olla kaupunkiin viileillä kesä ja alkusyksyllä sekä jo nyt keväällä. Mutta ne palauttaisin, jos joku pitäisi palauttaa...

  VastaaPoista
 43. Mia Valkoiset näyttää kevyemmiltä ja jotenkin kivemmiltä kuumaan kesään =)
  tämä siis minun mielipide. Meilläkin sandaalien hankinta edessä

  VastaaPoista
 44. Mia jelp! ku teillä on noi keltaiset croksit koossa 27/28 niinku siel netis luki nii minkä pituselle jalalle ne on hyvät?? ku meidän 4 vuotiaalle niit tässä pähkäilen että ovatko sittenki liian isot.. :) melko pien jalka pojalla..

  VastaaPoista
 45. Pitäisin nuo vaaleat. Kesään ihanan raikkaan väriset ja kivan avonaiset! Pojille kun tuota tummaa väriä aina löytyy :\

  VastaaPoista
 46. Minä taas palauttaisin superfitit, kun ne on niin umpinaiset että on melkein kuin lenkkarit. Kesälle kaipaa kuitenkin kevyitä ja hengittäviä sandaaleja joita on mukava käyttää ilman sukkia ja nuo vaikuttaa niin umpinaisilta, että hiostavat ja hiekatkin on vaikea ravistella sieltä kengästä pois. Nää on näitä makuasioita! :D

  VastaaPoista
 47. Molemmat näyttää hyviltä, mutta itse ottaisin nuo valkoiset. Ihanan raikas väri ja nehän voi toki pestä jos tarvis.Superfit meillä malliltaan aina parhaimmat, mutta ei ehkä niin kesäiset kuitenkaan...:)

  VastaaPoista
 48. Kiitän taas! Nyt valkoiset meni johtoon. ;)
  Enkä vieläkään ole saanut päätöstä aikaan, no ehkä se kypsyy tai otan tosiaan molemmat.

  Omppumamma; Meillä ei tuota hiekka/kivi ongelmaa ole ollut tai siis kyllähän sitä tuonne sandaaliin pääsee hiekalla, mutta kukaan pojista ei ole koskaan valittanut että olisi inhottavaa. Mutta tosiaan muualla sinne ei ole mitään ylimääräistä mennyt, kuin vain hiekalla. Joten en usko että sillä on nytkään tässä päätöksessä merkitystä. :)

  Suwi; Mittaan sinulle huomenna noita Crocseja.

  VastaaPoista
 49. Ehdotan että myyt nuo aiemmin ostamasi sandaalit ja pidät nämä molemmat uudet :)

  Umpinaiset sandaalit ovat oivat rymyämistarkoituksessa ja vähän viileämmällä kesäkelillä, vaaleat taas täydelliset hellekelin popot ja siistimmät kengät kaupungille tms.

  Ja en mä ainakaan osaisi noiden kahden välillä päättää mitenkään, joten summa summarum: pakko pitää molemmat ;D

  VastaaPoista
 50. Vieläköhän ennättää kommentoida - Superfit, laadukkaat ja tukevat jalkaa, kunnon kantakappi ja varvassuojat.

  Meillä pojalle eniten ostettu Superfitejä eli jos sellaiset löytyy kauden alkaessa niin ostetaan mieluiten. Nytkin olen pistänyt Huuto nettiin todella hyväkuntoisena poikamme kahdet Superfitin sandaalit ja viime kesäiset kävelykengät. Kaikkia noita olisin pitänyt pojalla edelleen, mutta kun ei mahdu enää.

  Meillä noita ei saa myöskään rikki millään ilveellä, tosin poika ei muutenkaan onnistu rikkomaan vaatteitaan tai asusteitaan.

  Leveälle jalalle Superfit ei käy, mutta noemaalille ja kapeahkolle kylläkin.

  Hannele

  VastaaPoista
 51. Vieläkö kerkee:D?
  Lasten kenkämyyjänä ottaisin ehdottomasti nuo superfitit:). Laatu on parempi kuin vikingissä. Vikong on nätti, mutta pintanahkainen eli kärjet "rispaantuu" ekasta mopo-/keinukerrasta. Jalalle parempi on tuollainen umpikantainen, eikä silloin haittaa vaikka kenkä olis vähän reilun kokoinen ostohetkellä.
  Superfiteissä on myös mun kokemuksella paremmat tarrat, jotka ei väsy niin herkästi (eli aukeile koko ajan).
  Kuvan perusteelle tuossa vikingissä ei oikeaan jalkaan jää varaa kuin vajaa 1cm, joka voi tietysti olla optinen harha, mutta jos näin on, ei tilaa mun mielestä ole ostohetkellä tarpeeks.Toki tolla kantatarralla saa vähän huijattua sitä jalkaa taaksepäin.
  Tässä siis mun mielipiteeni:D!
  Oikeastihan noi vikingit on paljon nätimmät, mutta...

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 52. Aina kerkee! Kaikki kommentit luetaan ja kaikista mielipiteistä otetaan tietoa talteen. :)

  Tirlittan; Kuva valehtelee tosiaan noiden Vikingin sandaalien kohdalla. Noissa on turhan tiukalla kantapääntarrat kuvassa ja kun katsot tarkkaan, niin huomaat että sinne jää sentin verran tyhjää.
  Korjasin tarroja kuvan oton jälkeen ja istui heti paremmin. :)
  Ja mittasin sisäpohjan, jota vertasin Emilin jalanpohjan mittaan.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)