tiistai 3. toukokuuta 2011

Huuto.net kohteet päivitetty!Naputtelin taas Huuto.nettiin paljon myytävää.
Vähän pienemmille löytyy 98-110cm väliltä ja isommille 122-134cm väliltä. Kurkkikaa löytyisikö jotain teille! :)
6 kommenttia:

 1. Tuo sydänpaita on kyllä niin ihana että varmaan pakko huutaa sitä... =)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi blogin kautta myyminen huuto netissä pitäisi kieltää. Kyseenalaista tollainen mainostaminen, kun "tavalliset" myyjät myyvät samannäköistä lindex raitapaitaa niin kukaan ei osta. Mutta kun se on blogijulkkiksen raitapaita se on haluttava. Näin se on! Muuten tämä blogi on ihan kiva.

  VastaaPoista
 3. Voi kamala, miten noita huudetaan. :D Olisin kyllä halunnut montakin vaatetta, mutta nousee vaan hinnat. :((

  VastaaPoista
 4. MrsAgatha; Se on kyllä tosi nätti. :)

  Anonyymeille; Mistä syystä en saisi täällä ilmoittaa myymistäni käytetyistä vaatteista? Onko se jossain kiellettyä?
  Minulta usein pyydetään ilmoittelemaan blogissa, kun laitan myytävää huutikseen. Näin moni halukas saa tiedon ja pääsee sitten nappaamaan sieltä omansa.

  Minulla on tosi monta vakihuutajaa, eli ihmisiä jotka huutaa minulta lähes joka kerta kasan vaatetta. Uskon ja tiedän saamani palautteenkin kautta, että he uskaltaa huutaa hintaa korkeaksi senkin vuoksi että tietävät tasan mitä saavat.
  Kuvailen kaikki viat ja kohteet muutenkin tarkkaan. Moni lisäksi varmaan tarkastaa palautteet ennen huutamista ja varmaan mielellään huutaa ihmiseltä jolla on yli 1000 palautetta ja kaikki positiivisia.
  Luulen siis että enemmänkin on kyse luotettavuudesta, kun mistään "julkisuudesta". ;)

  Sitä paitsi, kuten huomaatte, laitan lähtöhinnat kunnon mukaan ja mielummin alas. Ymmärrän toki että hintojen nousu harmittaa, mutta minähän en niitä lopullisia hintoja päätä, jokainen huutaa sen minkä kokee sopivaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Juuri kommentoin toiseenkin blogiin, että Villervallan turkoosi on kyllä ihana väri. Täytyy kurkkia uutuuksia, mutta ajattelin yrittää hillitä ostosklikkailua, mutta ehkä jotain pientä...

  VastaaPoista
 6. Meillä viime kesän mallistosta tähtikuviollinen t-paita ja vauvan kesäpuku ja lapset on tykänny ja hyvin on kestänyt käyttöä!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)