maanantai 4. lokakuuta 2010

Harmaako?


Vähänkös kiire viikko takana.. Hyvä että on edes blogeihin kerenny vilkaista, mitään muuta ei siis olekaan ehtinyt kun kurkata, joten hiljaista on ollut.



Ellokselta tuli se Ticketin haalari 98cm (104cm odottelen edelleen).

Vähänkös suututti kun avasin paketin, siis MITÄ, missä se harmaa?
Täytyy kyllä olla joku täysin värisokea sen joka tämän haalarin värin on sinne naputellut, koska harmaatahan tuo ei ole nähnytkään.. HARMITTAA!
Jos olisin tiennyt että saan tummansinisen, niin olisin ehdottomasti tilannut sen mustan. Mutta minkäs teet, kun tuotetietoihin pitäisi voida luottaa. Palautetta asiasta käyn ehdottomasti antamassa.



Todellisuudessa siis tuo väri on tummansininen tai ihan tarkasti mustikka. Koko 98cm olisi ollut juuri oikea koko n.101cm Emilille, mutta minkäs teet kun en tykkää väristä ollenkaan..
Eli tämä siis lähtee takas tai jos joku haluaa ostaa, niin ottakoon yhteyttä s-postiini. Tämä on tilattu -40% alella ja lähtee uuteen kotiin hintaan 79,15e+postit 8,50e (haalarin hinta koostuu näistä; Haalari 72e, postikulut 5,20e ja laskutuslisä 1,95e).
Sen 104cm odottelen vielä ja tuumin mitä sen kanssa teen (säästänkö vuoden päähän, jos sit tykkäiskin), joten en sitä kauppaa nyt vielä.



Lauantaina löysin Emilille villahaalarin 110cm, tosi kiva sellaisen ja kivaan hintaan. ;)
Sokoksen tämän kuun kanta-asiakastarjouksena on tämä Cirafin 100% villaa oleva villahaalari 39,95e. Olin ensin hiukan epäilevä merkin takia, mutta mielestäni laatu tuntuu tosi hyvälle ja mallikin on on hyvin päälle istuva (sopivan kapea). Lisäksi väri on kaunis harmahtavan ruskea, limen ja valkoisin raidoin. Sopivasti kun vielä sattui, niin sainkin hiukan lisää alea ja haalari lähti n.34e. En siis jäänyt miettimään enää, vaan nappasin matkaan. On taas yksi vaateongelma vähemmän. ;)



36 kommenttia:

  1. Voi harmistus - meillekin nimittäin tulossa sama 'harmaa'. Pöh!

    Mä löysin pojalle talvivaatteet, käy vilkaisemassa, kun ehdit =O

    Haalari meni uusiksi, kun pojalle ei kelpaa musta ja mustakin (oh, mikä sanaleikki ;) se on vähän synkkä.

    Vaikeeta...

    Tuo t.sininen kyllä sopii pojallesi, onko se jo vähän ironista?

    VastaaPoista
  2. Harmaasta en tiedä, mutta onpas tosi pitkät lahkeet Ticketeissä. Onneksi en edes harkinnut Ticketin haalaria.

    Kivannäköinen tuo Cirafin villahaalari. Kivat-haalaria vilkaisin Anttilassa, ja se oli tosi tikkuinen, ja hintakin oli mielestäni järkyttävä (49,90 euroa).

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen harmaa todellakin... ;) Itse kyllä tykkäisin väristä, mutta ei mahtuisi tuo koko meille.

    Mielenkiintoista nähdä palautuuko Ellokselle noita haalareita värien ja koon vuoksi. Ei ollut enää niin suurta mitoitusta ku ennen, Meidän 98cm lähti heti eteenpäin kun olis ollut jo talvella pieni. Höh.

    VastaaPoista
  4. Hyvä tuo villahaalari! Yleensähän noissa halvemmissa on just se, ettei ne ole täyttä villaa.

    Musta toi mustikansininen T2H:kin on oikein hyvännäköinen. Mutta makuasioita tietysti:-)

    VastaaPoista
  5. Meille (kuten kaikille harmaan ticketin tilanneille) kävi samallain, sininen tuli postissa!! JA harmittaa muakin, mustan oisin ottanut jos oisin tuon tiennyt, koska puku tulee tytölle!! Täytyy kyllä käydä antamassa palautetta, en ymmärrä miksi väri oli noin harhaanjohtava..

    VastaaPoista
  6. Siis onko toi Ticket noin reilua kokoa? TAi miten sanot verraten esim Villervallaan? Kävin pojan kanssa kokeilemassa Villervallan talvitakkia ja siinä oli 110cm sopiva, joten tilasin Ticketinkin takin 110...

    VastaaPoista
  7. Kappas, näyttääpä tutulta tuo teidän "harmaa".. Sama juttu täällä haalarissa 110cm, joten poispois palautteen kera lähtee meiltäkin.

    VastaaPoista
  8. moi, laitoin sinulle mailia haalarista. Olisin kiinnostunut, mikäli koko vain natsaa. (meillä ei ole kokemusta ticketeistä, muutakuin nyt tytölleni kerkesin tilata ellokselta pienemmän).

    VastaaPoista
  9. Miksiköhän Ellos oli nimennyt tuon haalarin harmaaksi. Luulen, että tuo on se Ticketin Ombre blue värinä myymä.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanan värinen haalari, juurikin siksi että väri on tosiaankin mustikka! ja tosi erilainen mitä ajattelin! mä taas olisin ehdottomasti tilannut tuon "harmaan" jos olisin tiennyt sen olevan tuollainen. ja samaa mieltä, pukee poikaasi. Mukavaa talven odotusta teille!

    VastaaPoista
  11. Kurkkimuksella :)
    Minunkin silmään pisti heti ensimmäisenä, kuinka hyvin tuo väri sopi Emilille.

    terkuin:Tiina

    VastaaPoista
  12. Meille tuli sama "harmaa", mutta aion sen nyt hyväksyä. En kyllä ole edes sovittanut 104 cm kokoa pojalle, joka kesäkuun alussa oli 100 cm... Vertailin vaan mm. Kappahlin 110 cm haalariin ja oli himpun pidempi toi T2H.

    VastaaPoista
  13. Minä pidän tuosta Ticketin sävystä todella paljon! Mutta minä tykkään sinisestä muutenkin... ;) En tiedä olenko nähnyt unta, mutta muistaakseni kirjoittelin siulle kommenttia tuon haalarin sävystä????!! Mutta kerro jos olen ollut niin hajamielinen ja unohtanut...

    IHANAN villahaalarin löysit! Minä katselin sitä Ticketin villahaalaria, mutta lähikaupungissa koot loppuivat jo 104cm:iin... PÖH!!

    VastaaPoista
  14. Kivannäköinen haalari, mutta tosiaan, selvästi mustikansininen eikä mikään harmaa. Noi turkoosit sukat sopii muuten kivasti tuohon väriin! ;) Eli jos meillä olis ko puku, yhdistäisin varmaan turkoosia asusteissa! Mutta harmi ettei väri ole teille mieluinen.

    VastaaPoista
  15. Meillä oli viime talvena Ciraf:n 100%sta villaa olevat haalari käytössä molemmilla lapsille ja tykkäsin tosi paljon! Nehän on täysin kotimaisetkin vielä eli uskon niiden olevan hyvät! Huutiksessa möin sitten uudenveroisina sillä käyttöä ei huomannut mistään! :)

    VastaaPoista
  16. No onhan kiva! Tää tykkää ainakin :) Onhan tuo ihan tylsää väittää silti väriksi harmaata... Katselin kanssa noita samoja villahaalareita, kivalta näyttää. Mutta mehän ei tosiaan tarvittu ;)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  17. Meille tuli se musta ticketin haalari koossa 104cm ja palautin perjantaina...ei sopinyt yhtään meidän pojun päälle. oli ihan kaamean iso/leveä. :/

    Nuo cirafin villahaalarit on muuten tosi kivoja!! Meillä oli yks vuosi tuollanen rukea-vaaleansininen ja oli mielestäni paljon kivempi ku kivatin vastaavat niin hinnaltaan kuin laadultaan/malliltaan. :)

    VastaaPoista
  18. Mitä ellos muuten tekee noille palautuneille haalareille ? Sinne on tulossa niitä ja PALJON.

    VastaaPoista
  19. Olipas kivan näkönen haalari..Mä tykkään tuollasesta Tummasta haalarista..tuo ei kyllä oo harmaata nähnykkään ja kuvassa tuo näyttää oikeen tumman tumman harmaalta..siniseen menevältä..vaikeasti sanottu ;) Villa haalarin sait edullisesti :) Ja on erittäin hyvän näkönen. siskolla on tuota merkkiä ollut ja se on tykänny kyllä.

    VastaaPoista
  20. Meille tuli Ellokselta ensi talvea varten haalari kohta 5-vuotiaalle tytölle. Lähti palautukseen, koska mahtui kolme vuotta vanhemmalle isoveljelle! Sitten tilasin kokoa pienemmän Ticketin takin myöskin ensi talvea silmällä pitäen, sekin oli sopiva isoveljelle..Siis koon 122cm takki sopiva 134cm vaatteita käyttävälle.. =O No, okei, hihoissa olisi saanut olla pari senttiä lisää pituutta, mutta muuten oli hyvä isoveikalle.. =/ Eli meni palautukseen sekin..Isoveikka itse sai takin, joka kokoa 140cm, sekin reilu, mutta voi jopa käyttää, kun enemmän vaatetta päällä. Ihmeellisiä nuo koot..

    Mimma

    VastaaPoista
  21. Minä tykkään tuosta haalarin väristä, vaikka kieltämättä se mainittu harmaa kiehtoisi enemmän :).
    Harmi ettei meille tarvita haalaria, nämä Ticketin ovat niin tyylikkäitä, että melkein tekisi mieli vaihtaa pikkumiehen haalari tällaiseen!

    VastaaPoista
  22. Ohhos ! Onpa todella harmaa :o/ Meille tuli musta. Ois tuokin kelvannu. Ei yhtään pöljemmän värinen siis jos yhtään sinisestä tykkää ;o) Teille todella ironista.

    VastaaPoista
  23. No, eip tuo kovin harmaalta näytä.;) Minusta näyttää kivalta ja sopii Emilille hyvin!

    Vois melkein tilata meidän pojalle jo ensi talvea varten tuollaisen, jos tietäis vain minkä koon tilaisi...

    VastaaPoista
  24. Se on tosiaan totta, että tummansininen sopii Emilille. On vaan niinkin turhamainen äiti, joka ei voi sietää tummansinistä. ;D

    Mari A. ; Kävinkin päivällä äkkiä kurkkimassa teidän topat ja tosi hyvältä näytti!, menen vielä uudestaan paremmin kurkkimaan heti kun ehdin. :)

    Saana; Joo Ticketeissä on pitkät lahkeet. Meidän pojille yleensä hyvä mitoitus, kun niitä jalkoja riittää. ;)

    Ida-Antonia; Saa tosiaan nähdä onko Ellos kohta takas pullollaan noita "harmaita". ;)

    Fru Citron; Ihan itsekin yllätyin, kun on tosiaan täyttä villaa tuo villahaalari. Hyvä niin. :)

    Anskuli; Tosiaan harmillinen juttu! Anna palautetta ihmeessä sinäkin, niin ainakin jatkossa katsoisivat tarkempaan sävyt.

    Anonyymi; Minusta Ticket ainakin näissä Baggien haalareissa vastaa seuraavaa kokoa mikä lapussa on. Tämä 98cm vastaa mielestäni tässä haalarissa 104cm.
    Takit ei ole yhtä reiluja, ei ainakaan ne mitä meillä on ollut. Tuosta Elloksen mallista en osaa sanoa.
    Uskoisin kuitenkin että on reilumpi kuin Villervalla..

    Piia; Ihan kökköä, kun niin moni joutui harmistumaan. :(

    ilona; Taisin vastatakin sinulle. :)

    Oliviah; Luulen kanssa että tuo on se Ombre blue, en siis ymmärrä minäkään miksi se on harmaaksi laitettu..

    Anonyymi; Mustikka on taas minun makuun liian tummansininen. ;D
    Mukavaa talven odottelua sinullekin!

    Tiina; ;)

    Anonyymi; Meillekin on se 104cm siis vielä tulossa samassa värissä, minä taas luulen että se on liian jätti täksi talveksi Emilille. Vuoden päähän ajattelin, jos nyt edes sitä otan..

    Hanna; Nyt kun sanoit, niin muistan että kirjoitit/sanoit. En kai sitten vaan suostunut uskomaan. ;D
    Ticketin villahaalaria pyörittelin minäkin käsissäni, mutta päädyin sitten tähän halvempaan versioon kun on paksumpikin.

    Tulppaanisipuli; Heh, tosiaan turkoosin kaverina kiva. ;)

    KA; Kiva kuulla käyttökokemus. :) Ehkä sitä vaan on joskus liian ennakkoluuloinen merkin suhteen..

    Jamina; Saa sit nähdä tyrkytänkö teille sitä 104cm. ;) ;)

    Sifia; Kiva kuulla että sinäkin pidit Cirafin villahaalarista, ei siis ollut huono ostos. :)
    Onhan tuo hiukan pussimainen tuo Ticket tosiaan..

    ninnu; Sanos muuta! :D

    Anne T; No just sellaselta sinisen harmahtavalta. Heh.

    Mimma; Ticketin koot tosiaan heittelee, mutta yleisesti minusta ovat reiluja mitoitukseltaan. Tylsää siksi kun ei aina tiedä mikä olisi se oikea koko..

    Hipsu; Oi sellanen kunnon harmaa olisi ollut täydellinen. ;)

    äiti kuudelle; No on! ;)
    Harmittaa kun en tajunnut toista tilata mustana..

    Helmi; Minä uskoisin että se meille tulossa oleva 104cm olisi oikea koko vuoden päähän, vastaa varmaan sitä 110cm. Mutta varmahan ei voi olla, vaikeaa tämä arviointi. ;)

    VastaaPoista
  25. No juu, ei tuo kyllä harmaa ole. Nyt ei harmita enää yhtään, etten saanut nuoremmalle tuota. Musta oli ihan jees vanhemmalle pojalle. Sama juttu on tässä me&i:n "harmaassa" dinopaidassa, sininen se on, vaikka miten kattois. :D

    VastaaPoista
  26. Siis mitä.. Tuohan on eri haalari muutenkin.. Vai onko isommilla vaan tosiaan yksi vetoketju edessä? No onneksi tilasin vauvalle mustan.. Siis vuoden päähän mutta kun halvalla sai.. Ei ole tullut vielä mutta toivottavasti musta sentäs on musta ;)

    VastaaPoista
  27. Piia!! Sinulla on tuo sininen/harmaa ticketin puku koossa 110 cm. Haluatko myydä sen eteenpäin ja jos, niin mihin hintaan? Laitatko mailia osoitteeseen katariinas@jippii.fi, kiitos :)

    VastaaPoista
  28. Mietin tuota värisävyä silloin kun tein tilauksen ja minun silmään se näytti niin siniseltä, vaikka tuotekuvaus väittikin sitä harmaaksi. En uskaltanut tilata sitä sitten, vaan nappasin pojalle punaisen puvun. Värisokeutta Elloksella ilmassa? :D

    VastaaPoista
  29. Kirjoitin eilenkin, mut kommentti huusi erroria eli uusi yritys!
    Meille kotiutui Ticketin musta 122 erittäin blondille pojalle ja meille tuo Ombre blue olisi ollut se mieluisampi väri. Nyt odottelenkin palautuksia "tummanharmaista". Mittailin myöskin noita haalareita. Pojalle (pituus 108cm) on täksi talveksi vanha ReimaTec 110 ja Tähti-Minymo 116. Tuossa Minymossa 116 ja Ticketissä 122 on sama niska-haara-mitta= 64cm, mut Ticketin kokonaispituus (niska-lahje) on 6cm pidempi ja 12cm pidempi kuin Reima 110. Eli tekeeköhän tuo leveys tuon Ticketin niin suuren tuntuiseksi(?). Nyt tuo 122 oli pojalle suuri ja muttei mehdoton... katsotaan vuoden päästä miten hyvin istuu vai meneekö myyntiin. Ticketin haalarit sopivat siis paremmin leveäharteiselle ja -lantioiselle? Oma poikani on siis hoikka mutta roteva. Talveksi on myös hankittu Ticketin Eliot-takki 116, joka vaikutti aluksi valtavalta, mutta toppahousujen ja fleecen kanssa olikin ok... tammi-helmikuun pakkasia odotellessa.
    Mutta Emilille tosiaan sopii hienosti tuo sininen, jos sen päädytkin pitämään :)

    VastaaPoista
  30. Oi kiitos Mia! :) Mä jo luulin itseäni ihan täysin latvasta lahonneeksi...
    Tosiaan se Ticketin villahaalari oli todella ohut. Meillä taidetaan mennä vanhoilla ja perityillä välihaalareilla. Yksi murhe siis vähemmän!! :D
    Se uusi lastenvaateliike aukeaa tänne tämän kuun viimeinen viikonloppu! ;)

    VastaaPoista
  31. Katri; Ihme sävysilmiä liikenteessä. ;)

    Anonyymi; Siis joo nämä isojen mallit on vain yhdellä vetoketjulla. :)

    Anonyymi; Minäkin katsoin silloin tilatessa, että ei näytä harmaalta, mutta silti ajattelin ettei se nyt voi olla muuta jos kerran niin lukee. Näköjään siis voi.. ;)

    Minnis; Niinpä, voi se olla että se erilainen mitoitus tekee reilumman. Ticketeissä on ehkä myös lahkeenpituutta enemmän kuin muissa, tosin en ole nyt vertaillut kokoja kuten sinä. :)
    Sopii tosiaan tämä sininen, mutta en vaan osaa tykätä. Heh.

    Hanna; Kiitos tiedosta, ihanaa kun pidät minut ajantasalla. ;)

    VastaaPoista
  32. Se vaan on niin, että jos ei tykkää, niin ei tykkää :) Minäkään en ottaisi sinistä haalaria lapselleni, harmaan kyllä. Näissä saa mennä tunteella mun mielestä ja mielestäni tuo hyvää mieltä, jos lapsella on vaatteet, jotka miellyttävät omaa silmää. Siis, jos on vara valita!!

    VastaaPoista
  33. Täällä on haalarin metsästys pojalle alkanut... Jos päätät palauttaa sen 104cm haalarin niin kysele olisko halukkaita täällä lunastaa sitä. Meille passais hyvin sininen haalari :)

    VastaaPoista
  34. Eipä ole eka kerta, kun Ellos töpeksii =( Mä en tilannut haalareita lainkaan, kahtena talvena sitkeästi soviteltu.. Ja ei vaan sovi hirveän leveytensä vuoksi meille, hihan pituuskin mun mieleen liian lyhyt.

    Mutta tilasin molemmille pienille Ticketin takit ja housut - ne on tosi kivat päällä!! Asusteet ompelin niihin itse. Kuvat blogissani.

    Onko jossain jo saatavilla Ticketin talvirukkasia pidemmällä varrella?

    P.S. Perustin muutama päivä sitten oman blogin ja lisäsin sinutkin listalle =)

    VastaaPoista
  35. Anonyymi; Hyvin sanottu!, ei lisättävää. :)

    emh; Toki kyselen, tuossa se nyt on harkinnassa. ;)

    Sari; Sehän onkin parasta kun itse osaa. :)
    En ole ainakaan minä nyt törmännyt Ticketin rukkasiin pidemmällä varrella..
    Menen heti kurkkimaan blogiasi. ;)

    VastaaPoista
  36. Moikka!
    Olet varmaan jo palauttanut tuon sinisen 98? Oon vähän myöhässä liikkeellä, olisin sen ostanut pois :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)