perjantai 11. joulukuuta 2009

Tilaanko 122cm vai 128cm? (pikaista apua kaivataan)...


Sisukkaassa näyttää olevan topat alessa ja nyt viimein täydentäisin Oliverin haalari tilanteen kahteen. ;)
Yllättäin jäin taas tuota kokoa miettimään..
Eli tämän ruskean Minymon haalarin ajattelin ehkä laittaa tilaukseen, mutta tilaisinko Oliverille joka on siis n.121-122cm pitkä haalarin 122cm vai 128cm?
En yhtään muista näiden Minymon haalarien mitoitusta, että olikos se reilua vai pientä vai mitä?

Niin ja onhan nyt tämäkään sitten kiva päällä 5v:llä..


16 kommenttia:

 1. Vastaa hyvin kokoaan eli ottaisin ehkä isomman teidän hujopille=)

  VastaaPoista
 2. On se, kaunis puku! Just simppelin yksinkertainen ja ihana ruskean sävy,ihme on jos ei teidän poju tykkäisi tuosta;-)
  Mä ottaisin sinuna 128cm:n ja jos olisi aivan liian iso pidettäväksi, palauttaisin. Tai vaihtaisin pienempään.
  Kauniita unia ja mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Isomman ottaisin, mutta itse tykkään kuvan haalarin olevan turhan baby-mallinen. Roikkuuko pahasti hoikan pojan päällä?

  VastaaPoista
 4. Jarna; Kiitti pikaisesta vastauksesta! :)
  Niin teillähän on nuo Minymot pienillä, onko ollut jo käytössä ja oletko tyytyväinen?
  Minä olen vaan kaupassa katsellut ja 8v:llä on takki..

  Aamunkukka; Tykkään höpsönä tuosta ruskeasta, saa sitten yhdistää värikkäitä asusteita. ;)
  128cm taidan nyt just tilata, meneepähän sitten ensi talvenakin jos kotipihassa tai eskarissa haluaa haalaria pitää.
  Kuin myös, kauniita unia ja rentouttavaa viikonloppua! :)

  Katja; Isompien haalari on tuosta kuvasta poiketen lyhyemmällä vetoketjulla eli haaraan saakka.
  Voihan se olla että on hiukan väljä malli, mutta toisaalta hiukan löysähkö on minusta ihan kiva. Toivottavasti ei ihan säkki kuitenkaan..
  Tuo hinta on vaan nyt niin sopiva, kun en raaski suuria summia maksaa. Lisäksi on vedenpitävä ja väri miellyttää silmää, joten sen takia annan anteeksi vaikka pienet pussittamisetkin. ;D

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tilasit kun siellä ei enää ollut kokoa 128. Kyttäsin pojalle ensi vuoteen, mutta täytyy sanoa, että mä en osaa yhtään ajatella ruskeaa pukua. Ja taas punainen olisi ollu liian punainen. Minymoissa ei nyt ollut tänä vuonna just sitä meidän väriä... Mutta Minymo on kyllä kivan simppelit. Ja se cupcaken tähtihaalari olisi musta Oliverille just sopiva =) Mutta taitaa olla liian sininen, kun eikös teillä ollut se kappiksen turkoosi jo...

  Ruskea sopii kivasi turkooseihin asusteisiin, niin ei näytä niin ruskeelta...

  VastaaPoista
 6. Meillä on ollut vain kaksiosaisia pukuja Minymolta. Koko 134 cm on n. 137 pitkälle vielä aika reilu. Haalarissahan ei tosin haittaa vaikka lahkeissa olisi vähän liikaa mittaa. Liian pieni haalarikin on aika kamalan näköinen. Seurasin ennen meidän muskarin alkua isompia 5-6 v lapsia päiväkodin pihalla ja muutamalla oli selkeästi liian pieni haalari, jossa vyötärökuminauha oli lähempänä rintaa kuin vyötäröä ja liikkuminen tosi hankalan näköistä. Haalari tarjonta näille nykysukupolven 5-6 vuotiaille taitaa olla aika huonoa, kun koon 110 sijasta tarvitaan oikeasti yli 120 cm haalareita.

  VastaaPoista
 7. Aika pieniä kokoja reimateciin ja ticketiin verrattuna, eli isompi varmaankin parempi.

  VastaaPoista
 8. Mia, tänään vasta on otettu Minymo Nöpöllä käyttöön ja poika ei ole suostunut pitämään mitään haalaria vielä. Kunhan pakkaslukemat nousee, kaivetaan pojallekin haalari. Mutta minusta vaikuttavat aivan ihanilta haalareilta noin näppituntumalla!

  VastaaPoista
 9. Meidän 119cm pitkällä (kotimittauksen mukaan..!) hoikalla tytöllä on käytössä 116cm Minymon haalari. Ostin viime talven alesta sekä 116 että 122 tätä talvea varten (kun en osannut päättää kokoa..;)). 122 on hänelle aivan liian suuri, 116 on juuri sopiva. Eli minä ehdottaisin teille 122.

  Minusta Minymon haalarit eivät ole liian pussimasta ja leveää mallia isommillekaan lapsille. Meillä tyttö haluaa ehdottomasti haalarin ja minä en 'voi' ;) ostaa haalaria vyötärökiristyksellä, joten Minymo on ihan ok.

  VastaaPoista
 10. Itsellä kanssa hakusessa haalari meidän 5veelle (2 os.löytyy). Minunkin mielestä puku on liian babymallinen, ehkä kolme-neljävuotiaalle vielä pukisin. Itse ostan alesta po.pin puvun, ja muutenkin huippulaatuisia. Miettisin vielä tai ainakin kysyisin Oliverin mielipidettä!!!

  VastaaPoista
 11. Shaoli; Tilasin yöllä sen 128cm eli varmaan vein sen viimesen. ;D
  Katselin noita mittoja Wilmiksen sivulta ja siellä ainakin noiden kahden peräkkäisen koon erot oli niin pienet (hihoissa 1cm, niska-haarassa 1cm ja lahkeissa taisi olla 3cm), että päädyin 128cm.
  122cm mitat oli aika samat kuin meidän 122cm Kappahlin haalarin, joka menee just nippanappa.

  Cupcaken tähtihaalari olisi ollut niin ihana, mutta siinä oli lahkeenmitta vielä lyhyempi kuin tuossa 122cm Kappahlin haalarissa, joten pienihän se olisi ollut.
  Harmi kun siitä ei saanut 128cm. :(

  Ja joo, halusin mieluiten erivärisen kuin se Kappahlin. On sitten vaihdella. ;)

  Oliviah; Sanos muuta! tosiaan mielummin hiukan reilu, kun liian pieni.
  Se on muuten totta että nykyisin monet lapset on jo 5-6v niin pitkiä, että alkaa olla vaikeaa löytää haalaria kivassa kuosissa!
  Harmi juttu, kun varmaan aika monet vielä tuossa iässä tykkää haalarista ja onhan se talvella käytännöllisin.
  Meillä on n.132cm pojalla Minymon takki 134cm ja voi kyllä hyvin pitää, vaikka onkin reilu.
  Uskon että olisi se 122cm haalari mennyt myös ehkä, mutta meneepähän tuo 128cm sitten ensi talvenkin. ;)

  Mari; Reimatecissä meille olisi riittänyt ehdottomasti 122cm. Mutta turvallisempi oli tosiaan ottaa tästä Minymosta 128cm..

  Jarna; Itsekin tykästyin tuohon materiaaliin kun kaupassa tunnustelin ja 8v:n takki on ainakin ollut tosi hyvä. :)

  Helmikkä; No voi, toivottavasti tuo 128cm ei ole sitten ihan jätti kuitenkaan.. :O Toisaalta Oliver on vähän pidempi kuin teidän tyttö ja pitkäkoipinen etenkin, joten tiedä sitten.
  Minä tykkään enemmän kanssa näistä joissa ei ole vyötärökuminauhaa, mutta olisin voinut ostaa vyötärökuminauhallisen jos olisin löytänyt yksivärisen ja sopivaan hintaan. ;)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi; Oliverille kelpasi meidän edellinen syyskuussa ostettu Ver de terrekin, joka oli tosi pussimainen (möin sitten pois, kun oli liian isokin). Joten tuskin välittää vaikka vähän pussittaa. :D
  Toinen minkä olisin mielummin halunnut on Cupcake tai Molo kids, mutta kotimaisista nettikaupoista ei löytynyt niistä 128cm. Muiden merkkien haalarit ei tänä talvena iskeneet ja en osta haalaria joka ei ole minun(kin) makuun. ;)

  VastaaPoista
 13. Kivalta näyttää ruskea haalari.:) Itsekin sitä vähän katselin, mutta en tilannut. Voi olla kyllä, että tarvitaan pojalle toinen haalari vielä tälle talvelle, mutta haluan sitten jonkin iloisen värisen.:)

  VastaaPoista
 14. Minun kokemus on, että Minymo on aikas pitkää ja hoikkaa mallia, mutta ottaisin minäkin silti 128 cm haalarin, ajatellen, että se menee ehkä ensi talvena alkutalvesta.

  VastaaPoista
 15. Mä tilasin meidän 4-vuotiaalle ensi talveksi tuon 122 senttisen (vein muuten viimeisen). Tuo väri vaan on niin ihana ja just turkoosilla tai vihreellä saa siihen kivasti piristystä.

  VastaaPoista
 16. Helmi; Ymmärrettävää, kun teillä on se musta haalari. ;)

  Hipsu; Joo tosiaan uskon että se 122cm olisi nippanappa mennyt, mutta meneepähän 128cm sitten vuoden päästäkin (varmaan).

  Katri; Noita taiskin olla enää yhdet kumpaakin kokoa. :D
  Ei siis auta vaihtaa enää jos on 128cm Oliverille liian iso, mutta säästelen sitten. ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)