keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Yöllä yökkäreissä


Myönnän olevani yöpukuhamsteri. Hamstraan aina uusimpia ihanuuksia kun niitä vaan tulee vastaan, vaikka ei varmaan yksi lapsi tartte lähes kymmentä pyjamaa, mutta minkäs teet. ;)
Onneksi niitä voi ostaa aina jo seuraavaakin kokoa jemmaan ja vaihtaa vaikka joka yöksi uuden. Yleensä meillä kyllä vaihdetaan pyjamaa 3kertaa viikko..
Ja meidän vilukissat ei muuten ilman pyjamaa pärjää.

Isoilla pojilla pyjamia on vielä kohtuullisesti eli 3-4/per poika.
Oliverilla ja Emilillä aikamoiset pinot, jotka kyllä pitäisi käydä läpi. Puolet varmaan saan pois, kun ovat pieniä tai muuten jo niin kuluneita.
Emilillä tykkään enemmän unihaalareista ja parhaiksi istuvuudeltaan ja materiaaliltaan olen todennut Tutan unihaalarit.
Oliverilla on suurin osa Lindexin pyjamia, ne istuu pojalle hyvin kun ovat suht kapeaa mallia. Pariin olen kyllä joutunut tiukemman vyötärökuminauhan lisäämään, että pysyy menossa mukana.

Koska Lindexillä ei ole 122cm isompana kivoja pyjamia ja nyt Oliverin 122cm Lindexin pyjamat alkaa olla ihan kohta pieniä, pääsen ostamaan vähän reilumpaa kokoa, jos vaikka näitä KappAhlin uusimpia koossa 122/128cm ;)


Ihanat apinat ihanissa väreissä!


Krokoja ja vinkeet värit.


Autoja


Tämän tyttöjen osaston pyjaman voisin ostaa Emilille..


Ja voi mikä norsu!, tämä Emilille tottakai.
Täytyy vaan ostaa jo 98/104cm jemmaan, kun ne unihaalarit jää pieneksi. ;)


Vauvaosastolta myös pari poimintaa.
KappAhlin 86/92cm on aika reilua mitoitusta tai ainakin unihaalareissa menee meille vielä hyvin.


Suloinen Smurffipyjama

Kävin jo tänään innolla kurkkimassa, mutta ei ollut vielä yhtään uutta pyjamaa tullut. Niisk.. Yritän kestää ja katsella vanhoja vielä tovin. ;D

Minkä merkkiset uniasut on teillä suosikkeja?



28 kommenttia:

  1. Tunnustaudun myös yökkärihulluksi. Onneksi eskari tuli eilen illalla Marimekkoyöpaidassaan , jossa hihat oli kummasti kutistunut 3/4 osa pituisiksi ykskax.Saa lähteä tästä katselemaan pyjamia isommassa koossa. Mä olen hamstrannut yöpukuja juuri siksi paljon,että niitä pestään koko ajan ja niiden täytyy olla mukavan pehmeät päällä.Saumat eivät saa kiertää eikä hiertää.

    Suosikkeja olivat smurffi, apina, naama.

    Tutta on pehmeä , mutta edelleen huonolaatuinen nukkapintainen. Sitä hyvää laatua en ole vielä löytänyt.
    Isommilla yöasuina paljon marimekkoa, lindexiä, kappahlia. Kuopuksella paljon uusretro kokopukuja ja PO.P unihaalareita. Oikeastaan molo kids ja PO.P ehdottomasti laadukkaimmat meillä ja mukavat päällä. Isommille en ole vastaavia laatumerkkejä löytänyt. Pitäisi satsata PO.P yöpukuihin, sillä niitä pystyy laadun ja kestävyyden puolesta kierrättämään pikkusiskoille. Ja onhan meillä toki isoilla paljon Lingon&blåbäriä. Se on erittäin hyvä yöpuku merkki ainakin tytöille, josta kokemus. Poikien tummansiniset pyjamat on tylsiä heilläkin.

    VastaaPoista
  2. onpas kivoja! mielestäni kappahlissa ei ole viime aikoina oikein mitään kivaa pyjamakuosia ollutkaan.

    meillä on tykätty paljon idaT:sta yöpukukäytössä. siis pitkähihainen paita ja leggingsit, kuopuksella oli myös niitä kokohaalareita. nyt on ne kuosit alkanut vähän kyllästyttämään. on ollut myös gap, lindex, lollopard, me&i, molo, småfolk, moonkids jne. yökkäreitä. ja nyt on sitten tuttaa molemmilla :o) ehdottomasti paras laatu on ollut kyllä me&i, ei ole haalistunut eikä nyppääntynyt. meillä yökkärit vaihtuu joka yö ja vaikka määrällisesti niitä on paljon, niin usein ovat pesussa kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Meillä ei ole mitään tiettyä suosikkia uniasuissa, pojalla on niitä tällä hetkellä 4 ja kaikki eri merkkiä! Pienempänä meillä oli aina Lindexiä mutta jotenkin sieltä ei ole enää löytyny sopivaa. Suosikki on tällä hetkellä Tutan ihana retro-pyjama!
    Mä en tykkää ostaa pyjamia ja noista neljästä onkin kahdet saatu... =)

    VastaaPoista
  4. Täällä toinen yöpukuhamsteri:) Juuri eilen pistin H&M:ltä tilaukseen yhden unihaalarin esikoiselle, kun oli tarjouksessa.

    Siis AIVAN ihania nuo kaksi ylimmäistä poikien pyjamaa!! Milloinkahan noita tosiaan tulee sitten esille myymälöissä?

    VastaaPoista
  5. Meillä on tytöllä yövaatteina eniten KappAhlia ja Tuttaa :). Meilläkin Tutan unihaalarit on hyvän mallisia, ja reilua kokoa ovat. Vasta ostin 92-senttisen, että kyllähän tuo vähän aikaa menee, ja onkin niin hyvän kokoinen, että menee vielä aika kauan :).

    VastaaPoista
  6. Meillä on ihan järkky yöpuku tilanne...jospa joulu toisi helpotusta:). Ei ole mitään erityisiä suosikkeja.

    Tosi kivoja kuoseja noissa KappAhlin yökkäreissä! Täytynee poiketa, jos olis vielä parin viikon pääsät tarjolla!

    VastaaPoista
  7. Manulla on yksi ainut yökkäri lindexiltä ja sitäkään ei oikeastaan käytetä kuin saunan jälkeen. Poika haluaa nukkua alasti tai no pelkässä vaipassa vaikka meillä on yläkerrassa aika kylmä, itse nukun yökkärissä ja kahdella peitolla :D

    VastaaPoista
  8. Mä myös tykkäisin ostella unipukuja, mut meidän pojat ovat puolestaan sellaisia kuumakalleja, et univaatteet riisutaan jo ennen iltasadun loppua. Pienempi riisuu, mitä osaa ja isoveli kaiken. Hyvä, jos pikkarit suostuu päällään pitämään.
    Tuo smurffi-pukukin olis niin nostalginen... =)

    VastaaPoista
  9. Mäkin oon uöpukuhamsteri :) Meillä on nyt käytössä tutan retronorsuja ja IdaT:n yökkäreitä. Lindexin omista kans tykkään, harmi vaan kun joskus niistä lähtee värit niin herkästi!

    VastaaPoista
  10. Hurjan kivannäköisiä pyjamia olet bongannut.

    Aapella on yksi pyjama ja kasa haalareita. Mies pukee aina sen pyjaman kun on kuulemma kätevämpi (se vaan ei osaa nepittää niitä haaroja kiinni) joten pyjamiin siirrytään aapen kohdalla pikkuhiljaa.

    Eetukalla on pari yömekkoa ja kasa pyjamia. Tyttö tahtoo aina niitä mekkoja joten niihin siirrytään pikkuhiljaa.

    Olemme siis suuren muutoksen kourissa :)

    VastaaPoista
  11. Mä en välitä yökkäreistä, kuten sie tiedätkin jo, meillä kiertää kaikki yökkärit, yleensä vielä kirpprilta tai kavereilta... muumia melkein jo harkitsin! =)

    VastaaPoista
  12. Jeps, täällä kans yks yöpukufani :-D En tiiä miksi, mutta noita vana kertyy ihan älyttömästi. Aina sillontällön laitankin sitten nettikirppareille jokusen myyntiin kun niitä vaan on liikaa. Mitään suosikkimerkkiä ei ole, mutta ehkä eniten noita KappAhl/Lindex/HM löytyy. Onnilla iteasiassa yks lemppari (vai äidin lemppari...) on Tutan vanhasta retronorsubodysta leikattu paita ja siihen aidot Tutan retrot pitkät kalsarit, molemmat ruskeasävyiset. Ei näin kuulosta miltään, eikä ne etes ole mitkään ns. hienot, mie vaan tykkään <3 Onnilla on myös jokunen miun ite tekemä. Esikoinen (ekaluokalla) ihastui ihan täysin tuohon Tutan 50v-malliston norsumekkoon, se meneekin heti kuivurista päälle takas. Siis yöksi. Ei sentäs päivällä pidä :-D

    VastaaPoista
  13. Ton autoyökkärin mä haluun ehdottomasti meidän pojille!

    Voitko kuvitella että mä olen päässyt tuosta tavasta eroon, meinaa yökkäreiden hamstraamisesta...

    Pitäisi kyllä aloittaa tuo hamstraaminen uudestaan, sillä yökkärit kuluvat aivan kaameeseen kuntoon useiden pesukertojen myötä!! :)

    VastaaPoista
  14. Yökkärit on parhaita ;) ja nuo kaikki on kyllä tosi ihania ! Tänään käväsin Kappahlissa mutta en osannu sieltä mitään ettiä. Pitää varmaan suunnistaa uudelleen ja kävästä samalla Lindexillä jos löytäsin yhtä ihania ;) . Ihanaa päivää !

    VastaaPoista
  15. Meilläkään ei ole mitään suosikkimerkkiä yöpuvuissa enkä viitsi niihin kauheasti edes satsata. Lindexistä haluaisin nyt sen violetin muumiyökkärin, en muumien takia, vaan sen värin takia. :)

    Ihanimmat näistä yökkäreistä on nuo apina- ja autoyökkärit. En kyllä noita eilen vielä nähnyt, kun kaupoilla pyörähdin.

    VastaaPoista
  16. Kiitos vinkeistä, täytyy käydä ostamassa joitain noista. Esikoisen (melkein 3v) pyjamat on kaikki KappAhl:sta ja kuopuksen (pian 8kk) haalarimalliset H&M:ltä. Meillä on kylmät makuuhuoneet ja nyt jo kuopuksella käytössä velouriset. En tiedä pitäiskö unipussi hänelle ostaa vai miten sitten talvipakkasilla tarkenee? Ryömii ja pyörii sängyssään ja kontatusasennossa hytkyy myös. Esikoisen jäljiltä ei ole sopivaa unipussia ja tämä kuopus ei ole vielä koskaan pussissa nukkunut. Oli pitkään hyvä nukkumaan, joten ei tuntunut olevan tarvetta.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  17. Meilläkin kiertää yökkärit. Hyvin harvoin ostan uusia, ehkä pukinkonttiin tai alesta. Kivoja pyjamia olen mixannut myös kirpparilta, trikoot ja pusero on tyttöjen suosikkeja.

    VastaaPoista
  18. Ostan useimmiten pyjamat alesta Lindexistä, sopivan kapeita malliltaan.
    Tässä vähän aikaa sitten oli Lidlissä froteisia pyjamia ja ne oli tosi hyvät malliltaan ja kooltaan.

    VastaaPoista
  19. Tyttötiimi; Minusta taas juuri ne uudet (siis viimesen vuoden sisällä valmistetut) Tutan unihaalarit on pysyneet nukattomina tosi hyvin, yhtäkin 86cm on pidetty ihan hullun paljon ja pinta edelleen nukaton. :D
    Oliverilla on kanssa odottamassa yksi PoPin pyjama.

    Poikien äiti; Ei muuten olekaan, nyt kun sanoit. Meillä on yksi Kappahlin pyjama 8v:llä ja sekin on ostettu joskus vuosi sitten.

    MrsAgatha; Minä en tiedä mikä minuun on mennyt noiden pyjamien kanssa. ;D
    Toisaalta pojat viihtyy pyjamissa ja niitä käytetään paljon.
    Lauantaisin jopa koko päivä, jos ei ole mitään menoa. Heh.

    Susa; Ei mitään tietoa, toivottavasti kuitenkin pian. ;)
    Nettiin olivat vasta tulleet.

    Haituva; Meillä juuri laitoin Emililtä pois loput 86cm Tutan unihaalarit, että reiluja tosiaan.

    Marika*; Joululla tuppaa olemaan sellanen vaikutus. ;D

    Heidi & Katri; Meillä taas juuri toistepäin, vilusia poikia siis..

    Sini, Mari & Mirka; Ei kun vaan lisää hamstraamaan! :D

    Tuusis; Joo, etkä antanut minunkaan ostaa viimeks teillä yöpukuja. Muistatko? :D
    Tosin se oli hyvä niin jäi muutama ylimääräinen ostamatta.

    Hanna; Minä inhoan juuri sellasia haalistuneita ja nyppääntyneitä yökkäreitä, eli senkin takia hamstraan. ;)

    SuurellaSydämellä; Kuin myös!

    Henna; Se muumiyöksy onkin ihana, meillä sellanen vihreä pohjaisena 98/104cm odottaa Emiliä. ;)

    Äit ja pienet pojat; Kannattaa kokeilla. Meillä Emil nukkuu edelleen unipussissakin ja alla unihaalari. On juuri sopiva setti viileään makkariin.

    Piia; Meillä jää vain ihan jotkut kivimmät seuraavalle.

    VastaaPoista
  20. Ninnu; Tuollaset Lidl:n froteiset pyjamat on mennyt minulta ihan ohi!, tulee kyllä aika harvoin käytyi kyseisessä kaupassa.

    VastaaPoista
  21. Soittelin tänään meidän molempiin Kappahleihin ja kyselin tuosta apina- sekä autopyjamasta. Sanoi, ettei vielä näy heillä edes koneella, että olisi tulossa, eli ainakaan niihin myymälöihin ei ole tulossa ainakaan pariin seuraavaan viikkoon. Arveli, että tulisi lähempänä joulua tai jos jossain on jo, ovat sitten niitä kaikista isompia myymälöitä. Höh...minä jo olin ihan valmiina tuplarattailla tekemään hyökkäyksen sinne niitä ostamaan:)

    VastaaPoista
  22. Hei,
    Ihan ovat meidänkin makuun nuo samat yöpaidat. Tuon smurffiyöpuvun ostin kuopukselle jo n.1kk sitten Etelä-Suomen reissulla (Turusta). Autopyjamaa näin Kappahleissa jo aiemmin, ainakin Turussa mutta taisi olla täällä kotopuolessa eli Oulussakin.
    Meillä on pojilla Lindexin muumipyjamia useammassakin koossa, pienellä vihreäsävyinen ja molemmilla turkoosi-sinisävyisenä- ovat kyllä herkkuja, mutta ainakin vihreä on haalistunut väreiltään nopeasti.
    Pienemmällä tykkään myös esim Dunsin bodysuiteja pitää yöpukuna. Småfolkin bodysuitit vaihtelevat kovasti laadultaan, vanhemmissa on kangas jämäkämpää, uudemmissa kovin lirppua enkä siksi tykkää, vaikka kuosit ihania onkin:(
    Tutan unihaalareista ei mitään kokemuksia..
    t Kahden pojan äiti

    VastaaPoista
  23. Tuo apina-yökkäri saa ainakin luvan tulla meille.:)

    Meillä on pojalla varmaan 6 haalarimallista yökkäriä, mutta ne on jäämässä pieneksi ja uusia tarvitaan tilalle ainakin se kuusi, mielellään enemmänkin.;)

    VastaaPoista
  24. Susa; Kiitti kun vinkkasit asiasta täällä! :)
    Nyt siis täytyy vaan odotella ja käydä kyttäämässä.

    Kahden pojan äiti; Aika jännä, minä en muista nähneeni kumpaakaan meidän Kappahlissa. Vaikka oikeesti katselen uutuudet tarkkaan. ;)
    Jospa noissakin on sitä vaihtelua miten minnekin tulee.

    Helmi; Minuakin tuo apinapyjama miellytti eniten. :)

    VastaaPoista
  25. Mä oon ostanu aina halvimpia mitä oon saanu..Rahatilanne on ollu yleensä huono. Ja kun kaksi tarttee saman kokosia nii ei niitä tuu montaa ostettuakaan..Meillä on jonkin hm pyjamia mutta nyt taitaa niistä loppua koot. miellä kun pitää olla pitkähihaasta ja lahkeesta nuo pyjamat.

    VastaaPoista
  26. No ehdottomasti pitää pyjama olla! meillä on tuo Kappahlin autopyjama kirkkaamman sinisenä. Tänä syksynä ostin eskarilaiselle. Hänen pyjamissaan löytyy tuon lisäksi henkkamaukkaa ja Lindexiä. Kuopuksella on yksi popin pyjama, oravakuosinen lemppari ja loput taitaa olla ties mistä. Ovat peritty veljiltä.
    11-vuotias ei tällä hetkellä käytä pyjamia, nukkuu kalsareissa ja t-paidassa. Teinityttö käyttää pyjamaa.
    Meillä vaihdetaan lähes joka yö joten kyllä niitä saa olla. Meilläkin kuluvat puhki :)

    VastaaPoista
  27. AnneT; Meilläkin pitää olla pitkät lahkeet ja hihat.
    Tuohan on kätevää että kaksi pitää samaa kokoa, niin saa sitten vaihdella. :)

    Katja; Meillä just kanssa se Popin oravakuosinen odottamassa Oliveria. ;)

    VastaaPoista
  28. Täällä yksi yökkäri hamsteri myös!
    Pienin vielä käyttää haalari mallia, mutta tuolla 2 veelle olen jo kaksi osaisia ostanut. Tuttaa, lindexiä ja henkkaa ja maukkaa pääasiassa. Juuri tilasin yhden Hatleyn pyjaman Riemulista...ja ihan vain ihanan kuosin takia. Poika kun on hulluna traktoreihin. Sopivan kapoinen malli meidän hoikkeliinille.
    Nuo kappiksen pyjamat voisi vaikka kaikki tulla meille... :)

    Iida

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)