torstai 5. marraskuuta 2009

Pienet on kotiäidin ongelmat eli haalari asiaa ;)


Olen onnistunut saamaan aikaan pienen ongelman..
Kun Oliverilla ei ole kuin yksi talvihaalari (KappAhlin turkoosi/musta), niin mietin mikä toiseksi vai tarvitseeko 5,5v oikeesti toisen?
On meillä lisäksi yksi Ticketin kauppatakki ja Ticketin vedenpitävä takki, joihin parit toppahousut.
Kuitenkin sekä äiti (pojalla), että poika itse tykkää haalareista enemmän ja vain yksi pihaulkoiluun tuntuu kovin vähäiseltä koko talvea ajatellen.
Takit kun varmasti jää siitä syystä enemmän kauppa/kyläily käyttöön.

Olen asiaa pyöritellyt ajatuksissa jo pari kuukautta ja odottanut vastaan tulevaksi jotain ihanaa alle 100e haalaria, no ei oo näkyny! ;)
Ne mieleiset kun maksaa sitten reilusti päälle 100e, mutta ei kai kannata ostaa sellaistakaan joka ei miellytä silmää?..

Toinen mietinnän aihe on koko.
Oliver on nyt kotimittauksessa 121cm pitkä, niin riittääkö haalarissa 122cm?
Tietenkin tämä riippuu merkistä, koska toiset ovat reiluja mitoitukseltaan ja toiset ei.
128cm onkin sitten vielä vaikeampi löytää silmää miellyttävää haalaria..
Ei elämä että osaa olla vaikeeta. ;D
Auttakaa siis ystävää pulassa?


Tämä ruskea Cupcake tähtihaalari olisi yksi ihanuus ja löytyisi vielä 122cm, mutta ei isompaa.
Millaista mitoitusta nämä ovat?


Molo Kidsin vihreä haalari on ollut yksi suosikeista jo alusta saakka, mutta mahtuukohan se 122cm tästäkään?.. Yllättäen isompaa ei sitten tästä myöskään ole.


Mimymon ruskea haalari olisi ihan kiva, vaikka enemmän tykkään noista ylemmistä.
Tässä olisi vaan sopivampi hinta..

Mietin sitäkin että jos ostan haalarin vasta alesta, mutta luulen että en tule löytämään näitä enää sieltä. Varsinkin kun tuo 122cm on kiven alla muutenkin..

Ostaako siis haalari josta tykkää ja satsata rahallisesti, vai jättää ostamatta ja yrittää pärjätä ainakin aleen saakka?
Ja tietenkin noitua sitten kun ei ole enää yhtään ihanaa jäljellä. ;)


43 kommenttia:

 1. Olen kuullut huhua että CC:tovat pienentyneet. Mielestäni tuo viimevuodenkaan haalari ei mikään jätti ole eli tuskin ovat ainakaan isompia kuin kokomerkintä antaa ymmärtää.

  Itse odottaisin aleen. Jos käytössä on kunnon haalari niin eipä sesisäpuolelta kastu... ja varalla on sitten kuitenkin niitä 2-osaisia niinkuin kerroit.

  shaolin blogissa oli Hummelin haalari joka näytti kivalle sekä Didriksonilla on tuo Molon tyylinen haalari myös, oletko niitä harkinnut?

  Ihanuus on ongelma, tänä vuonna yksikään haalari ei ole kolahtanut, onneksi meillä on jo tälle talvelle haalarit, ensi talveksi muutamme ilmeisesti sitten etelään ellei seuraavissa mallistoissa ole jotain kolahtavaa :D

  EI nää ole pieniä ongelmia, kotiäidille ihan niitä isoimpia, ei kai muutakaan työtä voi ilman välineitä tehdä ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo cupcaken haalari on ihana! Mun tekis mieli hankkia se pojalle ja tytölle se tyttöjen versio. Itse asiassa ajattelin tilata Bella bambinan alesta tytölle sen haalarin, mutta ei sitten ollutkaan enää kokoja.

  Ei Oliverille varmaan Molosta mene enää se 122cm tai ainakin musta tuntuu, että meillä ois pojalle saanut olla se haalari kokoa 98cm. Lähinnä hihat tuntuu lyhyiltä.

  Ticketillä taitaa olla muuten turkoosit rukkaset...

  VastaaPoista
 3. Anana; Voi kurja, sitten se ei ehkä meille mene tai menee mutta mahtuuko koko talven..
  Didriksonsin haalarit täytyy vielä katsoa tarkempaan, joitakin katsoin, mutta ei just ihan iskeneet. ;)

  Ihan totta!, nämä on niitä suuria arjen pohdintoja. ;D

  Helmi; Niin, sepä se. Harmittaa kun ei 128cm saa.. Niisk.

  VastaaPoista
 4. Cupcaken puvuista on muistaakseni Sisukkaan sivuilla mitat, ja muistakin puvuista löytyy mitat nettikaupoista. Käypä kattoo jos huolestuttaa.

  Mä ostaisin sen Molon puvun (ehkä odottaisin vielä aleja, ostin viime vuonna ennen joulua jostain Miniq:n alesta puvut satasella). Meillä on Shaanilla 122 Molon puvussa, niska-haarasta mättää, mutta lahkeita riittää. Varmaan sopisi O:lle.

  VastaaPoista
 5. Näyttäisi muuten olevan aika vähissä tuokin Molon puku liikkeissä.

  Didriksonilla on punamusta-puku, sen punaisen Emilin puvun kaveriksi? Se on aika kiva luonnossa, näin sellaisen kadulla kävelevän...

  VastaaPoista
 6. No minun mielestäni haalari näyttää työmiehen asulta ja kun on noin iso poika jo, niin mielestäni ei tarvitse toista haalaria. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Meillä 6-vuotiaalla ollut jo kaksi talvea vain kaksiosaisia, ja täälläpäin harvemmin näkee haalareita noin isoilla. Makuasia mikä makuasia.

  VastaaPoista
 7. niin, alethan alkaa ihan just, monessa paikassa jo joulukuussa, eli ehkä maltat sinne asti odottaa.

  itse luulen, että meillä esikoinen tämän talvaen jälkeen siirtyy vyötärömallisiin haalareihin. nytkin on yksi reimatec. ei ehkä kaikkein kauneimpia, mutta mielestäni isommalle lapselle käytännöllisempi ja istuvampi. ja kokojakin taitaa riittää noissa malleissa enemmän :o)

  VastaaPoista
 8. Mites Legon haalari? Mun mielestä kivan näköinen.

  Ja olen mielestäni nähnyt Molosta koon 128. Jossain nettikaupassa..

  Kunhan pääsen töistä kotiin (joskus illalla) voin yrittää etsiä sen Molon koossa 128 ja linkin Legon haalareihin (löysin jostain nettikaupasta Legon haalareita, joita en ole nähnyt missää muualla).

  Mulla on meneillään ihan samat pohdinnat :) Ostaako 5-vee tytölle toista haalaria Minymon haalarin rinnalle. Mietin myös merkkejä (ja kokoja ja hintaan..) Molo, Ticket ja Mini A Ture.

  Helmikkä

  VastaaPoista
 9. Lisäystä vielä: mäkin olen havainnut, että Cupcake on aika pieni kooltaan.

  Ja siis tuohon, että tarvitaanko haalareita kaksi: kyllä meillä ainakin, kun talvet ovat kuraista aikaa, toinen haalari on tarpeen. Poika on helppo saada ulos, kun vetäisee haalarin päälle, ja kyllä ne haalarit likastuvat. Ei ole kiva, jos ei pääse ulos iltapäivällä tai seuraavana päivänä, kun haalari on märkä.

  Tuli mieleen meidän uusi merkki, Mini a ture. Lucky little me muistaakseni myy alella jo nyt. Kiva istuva malli.

  VastaaPoista
 10. Haalareita ei varmaan ole enää isommille kun tosi monet siirtyy 2-osaisiin. Itsekin katselin juuri meidän lasten päiväkotiryhmässä (3-5-vuotiaat) että montako haalaria siellä on - no ei kyllä kovin monta, kaikilla on 2-osaisia ja niinpä minäkin nyt hankin sitten sellaiset täksi talveksi.

  Harmi kun tänä vuonna ei oikein ollut mitään kivoja haalareita, onneksi huutis pelastaa :)

  VastaaPoista
 11. Cupcake on tosiaan hurjasti pienentänyt mitoitustaan. Sovitin tytölle, joka on nyt n. 90 cm 98 cm takkia ja eipä se hurjan iso ollut. Haalarista olisi varmaan voinut ottaa jopa pituutta isomman koon.

  VastaaPoista
 12. Niinpä,me tarvittaisiin koon 134 toppahaalari...juu juu,yhteenkään en ole vielä törmännyt.
  Saa vinkata tännekin jos tiiätte mistä löytyy tokaluokkalaiselle haalari?
  Me tarvitaan se ehrottomasti pihahommiin ja Lapin reissuille:)
  Siskolla on Reimatec kokoa 140, mutta ainakaan meitin kaupungista ei löydy pöjalle Reimatecia koossa 134...

  VastaaPoista
 13. Tuo vaaleansininen CC on kyllä kaunis! Väri on kyllä niin vaalea, että mitenkähän se puhdistaminen sitten..
  Minäkin sinuna odottaisin aleja. Eihän tässä ole enää kuin reilu kuukausi, ja haalaritkin tulevat aleen joka paikassa.
  Molon vihreä on aivan upea, tosin mitoitus on tosiaan pientä joten voisi se isoin koko jäädä teille pian pieneksi..
  Tai sitten, vanha ja tuttu Ticket. Baggiestä riittäisi taatusti 122cm, on ehkä "tylsä" mutta taatusti kestävä ja laadukas asu;-)

  VastaaPoista
 14. Luulen, ettei Molon haalari mahdu enää. Meillä on 87cm tytöllä käytössä koko 92 ja on ihan sopiva, ei liian reilu.

  Itse odottelisin myös aleen. Tai oletko kytännyt huuto.netistä jos tulisi jotain miellyttävää vastaan?

  VastaaPoista
 15. Mää ainakin paikallisten putiikkien annin perusteella vannoisin, että aleen jää nimenomaan isot koot, mutta mene tiedä. Yleensähän se on vaan niin, että just ne omat koot on finaalissa, kaikkea muuta piisaa kyllä miinus -70% hintaan ;) Cupcaken haalari on ihqu; mutta eikös sieltä Jonathanilta nyt oikeasti löytyisi jotakin Oliverille?

  VastaaPoista
 16. Ihania haalareita.Täälä olis kans edessä pikkumiehelle talvihaalarin ostoa,tuo vihreä mielytti kovasti silmää,mutta on aika hintava yhdeksi talveksi:(

  VastaaPoista
 17. eikös viime vuonna talvialet alkanut ennen joulua? voisi luullaa että niin tänäkin vuonna. mä ainaskin meinasin pärjätä vanhalla haalarilla + vk&villapuku-yhdistelmällä. tosin pakkaset täällä täällä etelän rannikolla on harvinaisia ennen tammi-helmikuuta nykyään...

  VastaaPoista
 18. Ei voi työtä ilman välineitä tehdä ei, mutta sama kai se minkä värinen välinen on loppujen lopuksi kunhan sopii tarkoitukseen = haalarilla on tarvittavat "tekniset ominaisuudet", vaikka kuosi ei nyt ihan täydellinen oliskaan ;-)

  Mutta saman koko-ongelman kanssa painin. Meillä kans 5v, jolle menee vielä just viime talven 122cm haalari. 128cm haalareita onkin sitten paljon vähemmän tarjolla, niin kun kaikkia muitakin tämän ikäiselle lapselle sopivia vaatteita...

  VastaaPoista
 19. Meillä on vähän sama ongelma... Molemmilla tytöillä on yksi puku nyt käytössä. Isommalla kaksiosainen ja pienellä 74cm vauvamallin haalari. Mietin kanssa odottelisinko alea, kun en ole löytänyt mitään ylikivaa kummallekaan. Sepä se että onko alessa sitten yhtään mitään harkinnan arvoistakaan.

  Enpä siis osaa sanoa mitä kannattaisi tehdä kun samaa mietin itsekin. :)
  Minusta huonoin vaihtooehto on se, että on sitten lopulta pakko ostaa "joku vaan", kun edellinen ei enää mahdu.

  VastaaPoista
 20. Minäkin odottaisin aleihin. Eihän tässä nyt ole enää kauan kunnes alet alkaa. Ja pojallahan on periaatteessa haalari.
  Ellei sitten alesta löydy mitään kivaa, ehkä tulee vastaan sittenkin jostain käytettynä (tai onkohan niitä käytettyjä 122 tai 128 enää ollenkaan?).

  VastaaPoista
 21. Didriksonssilla on ainakin yksi haalari, josta minä tykkään eli turkoosi aspen. Hintakin on ollut alle 90 €. En tosin tiedä, minkä kokoisina niitä saa.

  Kyllä te varmaan pärjäätte, itse odottaisin aleen. =) Mut tietysti, jos iskee se must have, niin sitten... :D

  VastaaPoista
 22. Eikös mikään Jonathanin malleista miellytä myyjän silmää? ;)

  Iida

  VastaaPoista
 23. Nuo Cupcaken haalarit on ihanat! Meille tulee pojille Cupcaken takit ja housut, haalareita ei nyt enää pidetä kun kaksosetkin on jo eskarissa. Neidille tulee sitten se Cupcaken sydäntakki ja housut, oi että se on ihana. Testailen ensin vähän itse noita Cupcaken ulkovaatteita, ja otan varmaan sitten niitä enemmältikin myyntiin. Ehkä jo keväällä :)

  Mutta minäkin sanoisin, että jos on jo yksi kunnon haalari ja lisäksi vielä kauppatakki, niin en minäkään ostaisi toisia haalareita jos ei kolahda kohdalle. Mutta tämähän on tietysti makuasia :) Meillä on on yleensä ollut varavaatteena jotain käytettyä tai ihan marketista ostettua halpaa.

  VastaaPoista
 24. Tajusinkin, et teillähän on jo turkoosi haalari, joten ei varmaan enää toista saman väristä.

  VastaaPoista
 25. Meillä on tytöllä tämän vuoden Cupcake ja on mielestäni yllättävän naftia kokoa. Tytteli käyttää sisävaatteissa 98-104cm ja tämä haalari on 104cm ja juuri nyt sopiva. Ei välttämättä mene edes koko talvea.:( Mutta ihana se on silti!!

  ajos miettisin pojalle haalaria, ottaisin Molon. Sinun tapauksessasi odottaisin kuitenkin ehkä aleihin...eihän niihin ole kuin vajaa pari kuukautta...;)

  -Helsa-

  VastaaPoista
 26. Mulla on 5v pojalla myös vain yksi haalari ja olen miettinyt, että pitäisikö ostaa toinen. Pojan kanssa päädyimme siihen, että ei osteta enää haalaria. Ostetaan sitten alesta toppatakki ja kahdet housut yhdet käyttöön nyt ja toiset ensi talvelle. Takki menee siis vielä ensi talvenakin. Päästään niillä sit mukavasti alkuun. Meillä poika on sitä mieltä, että eskariin ei varmana osteta enää mitään haalareita. Eli tämä olisi viimeinen haalaritalvi. Äidin mielestä haalarit olisi talvella tosi kätevät. Meillä poika kieltäytyi jo vuosi sitten välikausihaalarista ja siirtyi kaksiosaiseen.

  VastaaPoista
 27. Shaoli; Itse löysin vain yhdestä suomalaisesta nettikaupasta Molon haalarin 122cm, tosiaan siis vähissä ja kokoja ole tainnut tullakaan 122cm isompana?
  Jääkö sitten aleen ollenkaan jos ei nytkään ole kun juuri missään..

  Toisaalta mahtuuko se taas sitten, täytyy katsoa nuo mitat.
  Didriksonin haalari vois olla vaihtoehto, mutta en halua samantyylistä toista kuin se Kappahlin ja noissa Didsiksoneissa on monissa aika samalla tavalla ne "paikat".

  Niin ja kyllä meilläkin kakasi haalaria on tarpeen, tosiaan likaantuu ja kastuu. Jos ei muualta niin lahkeensuut saattaa imaista kosteutta.

  Saako tuota Mini a turea Suomesta?, en siis edelleenkään "osaa" tilata ulkomailta. Rajoittaa vähän..

  Anonyymi; Meillä on välikauteen jo pelkät takki+housut setit, mutta talveen on minun mielestäni vielä kätevämpi haalari ja poika kun siis itsekin tykkää.
  Meillä isoveljetkin on olleet haalareissa esikoulussakin talvella, kouluun en ole sitten enää ostanut.
  Tietty jos lapsi itse ei suostu pukemaan, ei halua, niin sitten ei varmaan ostettais. ;)

  Poikien äiti; Sepä se, kun ne ei vaan miellytä nyt silmää. Siis Reimatecit tai muutkaan, joissa on yläosa eri väriä kuin alaosa. ;)
  Jos löytyisi yksivärinen vyötärömalli, niin ostasin heti.

  Helmikkä; Kiitos kovasti!, jään odottamaan tietoa. :)
  Legon haalari kelpais kanssa, mutta en yhtään tiedä mitä kuoseja heillä on?

  Laura; Näinhän se on monessa paikkaa, mutta itse tykkään haalareista vielä alle kouluikäisellä.
  Ehkä ensi vuonna on kuitenkin pakko siirtyä kaksiosaisiin, kun koko olisi jo niin iso ja taas vaikeampi löytää kivaa..

  Oliviah; Kiitos tiedosta, harmi. :/

  Niinu; Varmasti vaikeaa löytää tuossa koossa haalari, meillä oli joskus esikoisella 128cm ja sekin oli aika kiven alla. Onnea etsintään!

  Aamunkukka; Onko jossain (taas) Suomalaisessa nettikaupassa 122cm Ticketiä? :)

  Marjuli; Huuto.nettiä olen kytännyt jo kuukauden päivät, ei ole tullut vastaan. :(

  -J-; Varmaan jättäsin aleen suosiolla, jos asuisin siellä kauppojen keskellä. Mutta kun täällä maalla olen, niin en välttämättä alehin sinne pääse..
  Joo Jonathanilla ei ole yhtään edes kivaa haalaria isommalle nyt, joten ei kiitos. ;)

  Usi; Hinnat on kyllä ihan hulluja joissain, varsinkin kun yhtään kivemmän näköinen!

  Monenäiti; Niin tais jo monessa paikkaa alkaa, mutta taas se ongelma että ei täällä maalla. ;)
  Ellei sitten nettikaupoista saa.

  Anonyymi; Itse olen kuitenkin niin tarkka siitäkin että pidän väristä ja kuosista, etten suostu ostamaan sellaista joka ei miellytä. Ainakaan jos ei ole tosi hyvässä alessa. ;D

  Anna; Tuota koitan välttää, että on pakko ostaa vaan joku. Minusta on tosi tylsää ostaa sellaista joka ei miellytä.

  Zanne; Juurikin 122cm ei esim. huutiksessa ole ollut, eli aika kiven alla ovat..

  Katri; Juu ei toista samanväristä. ;)

  Iida; Ei. ;) Vaikka olen kotimyyjä, niin osta mallistosta jos ei se silmääni miellytä ja nyt tosiaan ne värit on siellä minun silmään rumia. Paitsi vauvahaalarin oranssi..

  Nirppanokka; Täytyy seurailla sinun kauppaa. ;)

  -Helsa-; Voi kun vaan uskaltais odotella, etenkin kun on näin nirso! :D

  Marita; Haalarit tosiaan on käteviä ja ainakin meidän Oliver möyryää lumessa niin paljon, että takissa olisi kilo lunta sisällä. ;D

  VastaaPoista
 28. Mia, ei sitä mini a turea taida Suomesta saada. höh! Itse ostin pojan puvun huutiksesta. Enkä muuten ole tarkistanut, onko sitä enää koossa 122.

  Entä H&M:n musta haalari?

  VastaaPoista
 29. Tässä se Legon haalari, jota aamulla mainostin:

  http://www.sundbaby.dk/shop/lego-wear-flyverdragt-93793p.html

  Onko liian tylsä? Siinä olisi mahdollisuus kuroa vyötäröä, jos ei halua ihan baggie-mallia. Ja kokoja 122 ja 128. Miinuksena tanskalainen nettikauppa :(

  Helmikkä (miten se kirjautuminen on niin hankalaa ;))

  VastaaPoista
 30. Ja täältä löytyy Molon haalareja koossa 128:

  http://www.houseofkids.dk/shop/overtoej-regntoej-og-776c1.html

  Ja Mini A Turen haalareja isoissa koissa:

  http://www.houseofkids.dk/shop/overtoej-390c1.html

  Mitenkähän noi Mini A Turen koot menee? Onko 6 år 116 vai 122?

  Helmikkä

  VastaaPoista
 31. Vielä yksi kommentti :D

  Eli Mini A Turen koot menee 6 år=116, 7 år=122cm jne.

  Ja sori Mia, kaikki kiva löytyy Tanskasta ;D

  Helmikkä

  VastaaPoista
 32. Mä viimevuona tuskaalin saman asian kanssa. Ja meillä oli varalla takki ja housut. Ja ottaisin 128cm haalarin kyllä pojalle. kun tuo 122cm ei mene koko talvea..Ei meillä ainakaan ole menny noilla mitoilla. Haalari merkkiä en osaa sulle ehottaa. Meillä oli vaatteet viimetalvena 128cm ja haalari 134cm ja näin mentiin kevääseen saakka.

  VastaaPoista
 33. Meillä 6-vuotiaalla on yksi haalari ja kaksi takki/housut settiä. Ne saa riittää koska oikein kurasilla keleillä käytetään kurahousuja ja kodinhoitohuoneessa kaikki kuivuu kyllä aamuksi. Eli meillä ei tarvitsisi toista haalaria.
  Vaikea on löytää koossa 128cm.

  VastaaPoista
 34. Cupcaken mitoitus on todella pieni!! Meidän n. 2v tytöllä, pituutta noin 92cm on cupcaken haalari koossa 104! Hieman reilu mutta 98 olisi ollut liian tyköistuva :)

  Pihalle leikkeihin ostaisin kyllä tuon ikäiselle vielä haalarin. Mutta se mistä löytyy kaunein haalarin niin en osaa antaa vinkkejä.

  -Johanna-

  VastaaPoista
 35. Jos yksi haalari jo on ja takki+housut settikin löytyy odottaisin aleihin tai en ainakaan ostaisi nyt enää 122cm varsinkin jos toinen haalari on jo sitä kokoa. Itselläni kovasti haalri asiat kans taas mietinnässä kun neidin kakkos haalarin vetoketju sanoi sopimuksensa irti ja nyt käytössä haalari ja kauppa takki :X

  VastaaPoista
 36. Meillä tytöllä on tuo molon tähtihaalari viimetalvelta koossa: 110cm ja tyttö on tällähetkellä 115cm pitkä ja menee edelleen hänelle käyttää. Ei ehkä koko talvea jos kasvaa kamalasti, mutta ainakin vielä jonkun kuukauden :)
  Ja jalat on neidillä pitkät, selkä taas lyhyempi jos noista mitoista mitään hyötyä :)
  Samoin neidillä käytössä ticketin 110cm talvihaalari viime talvelta.

  Uudet saa siis odottaa käyttöä, kun nämäkin vielä mahtuvat :)

  VastaaPoista
 37. Kiitos taas vastauksista ja kommenteista. :o)
  Tuo kokoasia on niin kamala. Meillähän oli jo Ver de terre koossa 7v ja vastasi ehkä jotain 122/128cm väliltä, mutta se oli Oliverille liian suuri.
  En siis halua sellasta liian väljääkään haalaria, kun sitten se ei istu niin kauniisti ja jää helposti "pussimaiseksi".

  Kappahlin 122cm haalari on minun makuun juuri sopivan väljä, mahtuu hiukan poika kasvamaankin.


  Shaoli; Mitä, missä? Katselin että H&M:n sivulla on vaan sellanen siniharmaa, jossa mustat "paikat". Mustaa en nähnyt, onkohan ne menneet jo?
  Mihinhän ne Lindexin haalarit muuten jäi? Ei tainnut koskaan tulla Suomeen asti myyntiin..

  Helmikkä; Voi hitsit, nyt harmittaa etten osaa tilata ulkomailta. :P
  OIKEESTI en siis osaa ja en omista visaakaan. Täytyisi tilata kai jonkun taitavan kanssa kimppaan. ;)
  Tuo Legon haalari näyttäis kivalta kanssa!, kiitos kovasti vinkeistä. :o)

  VastaaPoista
 38. Aivan ihana tuo ruskea Cupcake haalari. Meillä poika tykkäisi tuosta ihan hurjasti!
  Vaikka poikani käyttääkin jo 122cm ulkovaatteita (ikää siis just se 5v) niin haalarin hän haluaa.
  Tyttäreni on koulussa ja hänkin haluaa haalarin. Hänelle onkin TTH ruskea baggie täksi talveksi. Sen ehdottomasti halusi! Mutta näin "maalla" lapsilla on haalareita ym. "ihania" vaatteita koulussakin. =) (Eikä todellakaan noita TTH tai Cupcake haalareita, vaan suoraan 80-luvulta äidiltä perittyjä rytkyjä...)

  VastaaPoista
 39. Anrinko; Ihan sama täälläkin maalla, haalarit on todella tuttu näky. ;)

  VastaaPoista
 40. Pakko kommentoida vielä;poikkesin eilen lounastauolla kaupoilla ja löysin pojalle tosi kivan ruskea/beigen Lennen "hiihtohaalarin" koko 134 cm ja puoleen hintaan!!!!
  Vähänkö äiti ja poika on nyt onnessaan,kun ensilumikin tuli ja ainakin vielä pysyy!
  Meitin poika siis 8 v eikä todellakaan pärjää kaksiosaisella puvulla talvella pihalla,tyttökin(10 v.) suuttui kun sanoin ettei ensi vuonna enää hälle haalaria osteta:)Jos edes kokoja löytyiskään...

  VastaaPoista
 41. Juu, juu. Samat ovat ongelmat teillä päin... Tosin mä jo pähkäilen kevään ulkovaatteiden kanssa, vaikkei talvikaan ole vielä kunnolla päässyt alkamaan! ;)

  Mä pidän kovasti noista Cupcakeista!! Ne vaan on niin sulosia!! ;) Mä en tiedä noista haalareiden mitotuksista. Mutta kevääksi meille varattuna anorakissa on mielestäni reiluhko koko...

  Mukavaa viikonloppua!
  T: Hanna, jolla kädet on maalin peitossa. ;)

  VastaaPoista
 42. Odottaisin alennusmyynteihin asti, kun sellaista oikein kivaa ei ole tullut vastaan.
  En tiedä miten toisilla, mutta hinnan laskiessa selllainen " ihan ok" lastenvaate voikin näyttää "oikein kivalta".

  Vaikka ei maalla asuta niin kyllä täällä haalareita on isommillakin päiväkoti-ikäisillä. Koululasillakin olen haalareita aikaisempina vuosina nähnyt.

  Meillä lapsi ei pienempänä pitänyt haalareista. Nykyisin haluaa haalarin päiväkotiin, koska se on nopea pukea.

  VastaaPoista
 43. Niinu; Vau mikä löytö! :o)

  Hanna; Mukavia maalaushommia ja viikonloppua! :o)

  Kaari; Täällä en ole muuten koululaisilla nähnyt haalareita, mutta esikoululaisilla ja päiväkotilaisilla vielä monesti on.
  Juuri varmasti hyvä syy tuo että ne on helppo ja nopea pukea.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)