sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Ostokset vihertää


Ostoskassien sisältö näyttää olevan kovin vihreä. ;D
En tykännyt vihreästä ennen, nyt huomaan että sitä kertyy eri sävyissä kaappiin yhä enemmän ja enemmän.
Tänään kävin kaupoilla ja jouduin taas niin monessa kaupassa ja etenkin poikien osastoilla kauhistelemaan sitä värimaailmaa.. Suoraan sanottuna kurjaa!
Minun makuun niin kaukana lapsenomaisesta maailmasta kuin olla ja voi, synkkää..
Mutta ehkä niistä joku tykkää, kun niitä nyt on kaupat pullollaan?

Onneksi taitava osaa etsiä sieltä ne helmet ja vierailemaan myös tyttöjen osastolla. Hih.


KappAhlista parit kaxsin puserot.
Vihreä Oliverille ja turkoosi/lime Emilille, puserossa on musiikkia (kitaroita, rumpuja, nuotteja ym.)


Lindexin tyttöjen osastolta Empsulle parit puserot, nappasin jo 104cm kun luulen että sitäkin kokoa voi kohta jo alkaa käyttämään.


Name It:n ihanat limet pussimaiset velourit 98cm.
Sukat H&M:n tyttöjen mallistoa. Pojille ei vaan ollut just mieleisissä väreissä, niin nappasin sitten nämä. Vaaleanpunaiset lähtee kiertoon. ;)


Vaikka itse en niin välittänyt, mutta tiesin että Oliver tykkää höpsönä..
H&M:n Turtles paidasta siis.
Joskus se on vaan uhrauduttava, eikös?
Velourit Lindex.


10v poika sai Lindexiltä ihanan pehmoiset vuorelliset farkut.


27 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Kyllä minunkin pitää tehdä joku ostopostaus kun olen ihan hirveästi ostellut kaikkea kivaa viimeaikoina, mutta voih kun olen ollut blogin suhteen laiska ja niin oltiinhan me sairainakin :D.

    Nuo Name Itin velourit on hauskat, meillä on ne sinisenä. Pitää vaan olla just oikean pituiset, ettei mene kantapään alle. Tai no voisihan niihin laittaa kummarit, mutta joo olen liian laiska :D.

    Tuo vihreä kissapaita on aikas yökee. Katselin sitä tänään lindexillä, mutta pinkit kantit karkoitti. Tarkemmin ajatellen kuitenin aika kiva pojalle.

    VastaaPoista
  2. Ihastelin kanssa tuota vihreän tuloa, Gymboreella ainakin on taas vihreää vaatteissa paljon. Tytöillä siis =)

    Pojille on kyllä kurjat valikoimat, käyn sitten hakemassa ne iloisimmat kuviot, esim. KappAhlin kaupunkipaitoja sai mm. lilana. Samoin ilokseni huomasin, että H&M:n autopaitoja sai lilana. Jotain edistystä. Mutta Lindexillä ei edes jaksa katsoa poikien osastoa - tai lähinnä nurkkausta, sinne nurkkaan hissin viereen ne poikien vaatteet on sullottu ikään kuin pahoittelemaan olemassaoloaan...

    Meillä tytöllä oli eilen just tuo kissapaita vihreänä päällä.

    VastaaPoista
  3. Siis piti vielä kirjoittaa, että tyttö tykkää höpsönä kissoista...

    VastaaPoista
  4. Minä en yleensä pidä vihreästä, mutta huomaan että näin pimeän syksyn ja talven tullen kaipaan kirkkaita värejä tuomaan hiukan piristystä. Minä olen haalinut lasten kaappeihin turkoosia ja oranssia odottamaan vuoden vaihdetta, jolloin kaikki tummanvioletit, mustat, harmaat ja tummanpunaiset saavat jatkaa kiertoaan toiseen perheeseen ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia! Kävitkö taas kauempana etkä siellä mein vanhassa kaupungissa?

    VastaaPoista
  6. Hienoja vihreitä! Nuo Lindexin puserot on ihania :). Meidän tyttöhän on Emilin kanssa samankokoinen ja on käyttänyt Lindexin puseroissa kokoa 104 jo kesästä asti, että kannattaa kokeilla päälle, nuo tyttöjen puolen vaatteet taitaa olla piempiä kuin vastaavat poikien. Meidän typsyllä on kyllä se pitkä selkä, että helmassa pitää olla pituutta :).

    VastaaPoista
  7. Kyllä meillä ainakin Onni repeäis Onnesta, jos saisi tuon turtlespaidan. Kaikki supersankarit on vaan niin tärkeitä tämän ikäisille pojille, eikä tuo paita nyt niin kamala ole. On niitä hirveämpiäkin nähty! Ja sopii kivasti noiden vihreiden vellukoiden kanssa, joita meilläkin on sattumalta kaapissa...joten hmmm. Pitäisi varmaan ilahduttaa tuota omaakin 5-vuotiasta ;)
    Meillä vihreä on pienestä pitäen ollut se Empukan väri, mä tykkän kovasti!

    VastaaPoista
  8. Mistä tuollaisia Name It- veloureja saa! Pakko saada tuollaiset, ihanat! Muutkin ostokset kyllä ihania, mulla on menossa myös vihreä kausi, koko meidän asunto on alkanut vihertää :D

    VastaaPoista
  9. Onpas sattuma, kun katselin nuita Lindexin paitoja, mietin että miksi Lindexillä ei ole unisex mallistoa, kuten esim. Kappahlissa.

    Oikein pirteitä ostoksia!! Haluan taas sanoa samaa mitä aiemmenkin, minusta on upeaa kun äiti uskaltaa käyttää pojallaan värejä. Hiiteen harmaus, värit on lapsen oikeus!!!!

    VastaaPoista
  10. Sama juttu, minäkään en ennen tykännyt vihreästä mutta nyt sitä kertyy yhä enemmän ja enemmän vaatekaappiin.

    Kivat ostokset, erityisesti nuo Name it velourit :)

    VastaaPoista
  11. Vitsi että tykkäis muuten meiänkin poika tuosta Turtles-paidasta. Ne on ihan in! Kyllä mäkin myönnytyksiä vaatteiden suhteen teen. Jos lapsi itse tykkää jostain hahmosta ja ilahtuu saadessaan sellaisen paidan niin miksen sellaista hänelle ostaisi...ehkä äiti sen verran kestää ;)

    VastaaPoista
  12. Samaa mieltä noista poikien vaatteista. Aina sitä mustaa tai harmaata ja örkkiä. Ei kaikki pojat halua pukeutua mustaan örkkipaitaan, jossa vilistää jotain pääkalloja.

    -Aivan kuten kaikki tytöt ei halua olla aina pinkeissä rimpsunrämpsyissä.

    VastaaPoista
  13. Minä olen pitkään tykännyt vihreästä ja edelleen tykkään. Nyt on tosin alkanut innostaa siniset!!!! Sähkönsininen ja petrooli etenkin.

    VastaaPoista
  14. Kivoja ostoksia :oD Vihreähän on ihan kiva väri ! Varsinkin limenä. Meillä on aikas paljon limen väristä vaatetta ihan sisävaatteissa ja ulkoasusteissa tuolle pojalle. Minusta vihreä onkin enemmin "poikien väri".

    VastaaPoista
  15. Kauniita vaatteita! Meilläkin poika 5-v pitää kovasti värikkäistä vaatteista ja häntä ei haittaa vaikka joku sanoisi niitä tyttöjen vaatteiksi :) Meillä löytyy nuita vihreitä vaatteita kans reippaasti kun se on esikoisen lempiväri!

    VastaaPoista
  16. Oi, että tuo eläinperhepaita tyttöjen puolelta on ihana! Tuommosen vois ostaa tytöille sekä Onnille :) Vaan mistä tilaa vaatekaappeihin?!?!?!

    Ja jos pojille ei löydy vaatteita, niin miusta ei löydy enää tytöillekään tuosta 128cm:sestä ja yli! Meillä ei ekaluokkalainen neiti todellakaan saa käyttöönsä mustaa pitsiä ja glitteriä ja "hot girl" -tekstejä tms.!! Miksi noita lapsellisempien vaatteiden kuoseja ei noissa edullisemmissa ruotsalaisissa ketjuissa tehdä johonkin 140cm asti ainakin!

    VastaaPoista
  17. Ovat kivoja;-) ihanan keväinen olo tulee, kun kaiki ovat sävyltään tuota kaunista ruohonvihreää. Tämäkin sävy muuten sopisi aivan loistavasti teidän turkoosi-ruskea-musta linjaan!

    VastaaPoista
  18. Rettamon; Laita ihmeessä!, ostospostaukset on minusta aina ihania. ;o)
    Meillä oli 86cm juuri samanlaiset Name It:n samanlaiset pussimaiset velourit ja tosiaan liian pitkinä oli kantapään alla kokoajan.

    Shaoli; Minä joka kerta valitan meidän myyjille Lindexillä siitä poikien valikoimasta! :D Jos vaikka sitten laittaisivat hekin valitusta ylöspäin..
    Kissat on kivoja, Emilkin huusi paidan nähdessään että "miun miun & miau miau". Hih.

    Mar3ngi; Itse tykkään nimenomaan ympäri vuoden väreistä, minulle ei tule sitä tummempaa kautta yleensä.

    Tuusis; Just siellä kauempana, tapasin Minnyn ja erään toisenkin ystävän. Meinasin soittaa sinulle ajellessa, mutta ajattelin että ehkä sinulla on muuta puuhaa. ;)

    Haituva; Tosiaan, täytyykin kokeilla. Ajattelinkin että 98cm on varmaan aika sopivia nyt ja voidaan melkein hypätä 104cm suoraan ainakin Lindexin paidoissa.

    Hansu & Ida-Antonia; Meillä pojat saa joitakin näitä Turtles-Spiderman yms. vaatteita. Yleensä pyrin ostamaan mielummin alusvaatteina ja pyjamina, mutta kyllä jokunen paitakin saa olla.
    Niinhän se vaan on että lapsihan ne pukee eikä äiti. ;)

    Laura; Löysin Nicky&Nellystä nuo Name Itin velourit.
    Vihreä on kyllä sisustuksessa kiva, ennen minulla oli monet vihreät verhot.

    dibsukka ja TulevaRouvaM; Alleviivaan! ;D

    Vauhtivekaroiden äiti; Vihreä on salakavala väri, heh.

    Jarna; Minulle taas sinisen sävyistä menee vain turkoosi, muut ei uppoo. Voihan se olla että sekin kausi koittaa, niin se -J-;kin minulle tuossa soittaessaan manasi. ;D

    Äiti kuudelle; Ulkovaatteissa vihreä on ihana, kevääksi täytyisi sitä kyllä saada!

    joponen; Meidän 5v Oliver sanoi että meillä Oliverin lempparivärejä on kaikki muut paitsi tummansininen ja valkoinen. ;D

    Mirka; Sepäs se. ;D

    Aamunkukka; Niin sopiikin. :)

    VastaaPoista
  19. Täällä pojilla on paljon vihreää, itseni päällä vierastan sitä (0n pari vihreää puseroa), mutta pojilla tykkään. Ihan tummanvihreä ei menettele.
    Mä kans joskus ihmettelen kauppojen sisäänostajia. Eikä ihan oikeesti ole olemassa muita värejä kuin ikuinen tumman sininen.

    VastaaPoista
  20. Tää tykkää tuosta tyttöjen paidasta missä noita kissojako siinä siinä oli.. Kiva :)

    VastaaPoista
  21. Kivoja nuo lindexin kissapaidat.

    Meillä lapsen vaatekaapissa on ollut vihreää jo kauan. Välillä ajattelen, että siihen kyllästyy, mutta kummasti sitä löytää taas uusia kivoja.
    Itselläni en osaa sitä käyttää.

    Ihana fani tuolla alemmassa postauksessa. Ja ihanat paidat.
    Meillä minä kyllä kuuntelisin frööbeleitä, mutta lapselle ei kelpaa.

    VastaaPoista
  22. Katja ja Kaari; Minulla ei myöskään ole itsellä vihreää, en kyllä tiedä oikeestaan miksi. ;D
    Voihan se olla että ei sopisi minulle.. Tulee lähes aina ostettua sitä mustaa tai ruskeaa, yhdistettynä pinkkiin tai vaaleanpunaiseen.

    S: Juu kissat rulettaa. ;D

    VastaaPoista
  23. Pakko vielä kommentoida tuota lindexin poikien mahtivalikoimaa.

    Nimittäin, oletteko koskaan huomanneet kuitista, että melkein kaikki nekin vähän kivat paidat sun muut joita poikien osatolle on aseteltu onkin "tyttojen" vaatteita. Minulla lukee aina kuitissa kaikkien edellämainitunlaisten kohdalla, että "tyttöjen trikoo" tai jotain vastaavaa.

    Muistelisin, että näin oli esim. maatilapaidan (sen niin suositun :D) kohdalla.

    Hölmöä!

    VastaaPoista
  24. Reettamon; JOO, ihan samaa olen monesti kuitista ihmetellyt! Kummallista. :D

    VastaaPoista
  25. MIA: Olisit soittanut ajaessa, mä AINA (okei melkein) haluan jutella sun kanssa, muista se rakas ystävä!!!

    VastaaPoista
  26. Tosi kivoja ostoksia!! :)
    Noi Lindexin kissapaidat ovat tosi kivoja. Joutuu siis uhrautumaan, varsinkin kun kuopuksen kaapissa on käynyt paitakato!!

    VastaaPoista
  27. Tuusis; <3 Oikeesti ihan vaan ajattelin että sinulla on muuta, muuten oisin tottakai soittanut! :)

    Hanna; Kiitos! :) Äkkiä vaan shoppaamaan kissoja.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)