sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Höyryjä shoppailusta


Olen nyt parina päivänä päässyt kiertelemään kaupoilla, mutta matkaan ei ole tarttunut oikein mitään..
Ei sillä että sieltä kaupoilta olisi aina jotain ostettava, vaan nyt todella tarvittaisiin Oliverille 128cm paitoja ja Emilille 98-104cm paitoja.
Mutta minähän en osta sellaista josta en tykkää, en edes alesta. Joten aika laiha saalis on, kun kaupat on pullollaan niitä "ei meidän tyylisiä" vaatteita.
H&M, Lindex ja KappAhl eli ne perinteiset edulliset liikkeet ei enää innosta tai siis niissä ei ole oikeastaan mitään.
Joo joku sanoo nyt että on, mutta minua ei kiinnosta mustat, harmaat ja tummansiniset vaatteet (ei edes jouluna). Tämän olen aika moneen kertaan tainnut mainitakin, eli se joka ei jatkuvaa jurputustani jaksa lukea niin hypätköön nyt yli. ;)

Myyjälle Lindexillä tästä muistin myös jälleen kerran rutista ja (tuttu mukava) myyjä sanoi että ehkä ne retrot/värit oli niin kauan, että nyt jo jotain muuta.
Mutta hei kamoon!, ne värikkäät vaatteet/retrot oli myynnissä näissä peruspuljuissa ehkä jotain 1,5v ja näitä tummia synkkiä tylsiä vaatteita on jo nähty vuosikaudet!

Luulen että aletkin jää vähälle kiertämiselle, miksi kiertäisin kun en edes normaalihinnoilla löydä ostettavaa.
Mutta ei siinä mitään, ostan sitten muualta. Täytyy keskittyä nettikauppojen aleihin, onhan se muuten paljon helpompaa kun voi sitten shoppailla aleryysiksen sijasta omalla kotisohvalla. ;)
Silti eniten harmittaa se että itse olen ollut tyytyväinen näiden taviskauppojen laatuun ja hinnat on kohdillaan.
Nyt sitten täytyy ostaa kaksi-kolme kertaa kalliimpaa (paitsi jos malttaa odottaa niitä aleja), että saa mieleistä.
Lisäksi kun pidän siitä että vaatetta on reilusti, mielummin kuin vähän..

Kiltisti siis kävin illalla naputtamassa tilauksen pariin nettikauppaan, tulossa on ihanaa värikästä ja lapsellista vaatetta lapsille. :)
Mutta kiitos!
Että sain taas päästää tänne shoppaushöyryjä ulos. Minun ei näköjään kannattaisi käydä kaupoilla nyt ennen kevättä, kun tarjonta saa tälläistä ahdistusta aikaan. heh.

Päivän saldona oli kuitenkin kaksi paitaa.
Eli KappAhlin punainen paita Oliverille ja Lindexin turkoosi traktoripaita Emilille.
Nämä sentään oli kivat.


Nyt näissä punaisissa tunnelmissa toivotan kaikille mukavaa sunnuntaita!


24 kommenttia:

  1. Kyllähän sitä tosiaan löytää värikästä, mutta ei välttämättä Lindexiltä. Se vaatii hieman vaivannäköä ja nettikauppoja. Tosin mikäpä tässä kotisohvalla shoppaillessa =)

    VastaaPoista
  2. No mie ymmärrän täysin siun ajatukset! Miusta tuntuu, että Onnille ei enää löydy kaupoista mitään, kun siirrytään kokoon 92cm, eli vauvojen puolelta pois. No ehkä siinä on suurin syy, että Onnin kaappissa on kaikki esim. paidat joko 86cm:siä näistä ruottalaisista ketjuista, tai sitten ite ommeltuja ja sitten jokunen 92cm ostettu, mutta ne on just niitä arvokkaampia merkkejä. Mie kapinoin sitä vastaan, että pojalle pitäisi pukea täysin poikamaisia vaatteita. Tai niitä mitä on iät ajat mielletty poikamaisiksi. Miksi ihmeessä pojilla ei saisi olla väriä ja iloisia kuvia?!?!?! Onni ihastuu aina itekin kaikkeen värikkääseen, ja iteasiassa tykkää vaaleanpunaisesta.

    VastaaPoista
  3. Tuo on niin totta että kun etsii jotain, niin ei varmasti löydä! Onko teillä päin po.p? Siellä on mun mielestä kivoja värikkäitä vaatteita!

    VastaaPoista
  4. Meillä ois kanssa kova tarve Empulle 98cm paidoista. En oo jaksanu edes käydä katsomassa, pitäsköhän luovuttaa ennenkuin on edes aloittanut =D
    Onneksi on nuo nettikaupat!

    VastaaPoista
  5. Ihan asian viereen:D Osaisitko neuvoa minulle mistä löytäisin 110 kokoisia rock-henkisiä vaatteita pojalle? En ole poikien vaatteita ostellut lähes koskaan, joten aihe on iiiihan outo:D Kuulemma pitäis olla pääkalloja ja mustaa ja huh:D

    VastaaPoista
  6. Ootko tsekannut Tutan uudet oravat?Ite ainakin tykkäsin siitä punaisesta :)

    VastaaPoista
  7. Tuo turkoosi traktoripaita on tosi kiva! Onko se nyt juuri liikkeisiin saapunut? Lindexin kuten noiden muidenkin ketjujen vaatteet on niin tylsiä. Onneksi saimmekin kivemman värisiä veloureja viimeviikolla ! (kiitos!)

    VastaaPoista
  8. Harmi ettei löydy mieleistä. Mut luojalle kiitos netistä!! :D Mä rummutan sen nimiin. Aina löytyy jotain. :)

    VastaaPoista
  9. Varmaan palaa hermot kun ei löydä mieleistään;))). Mä taas jotenkin kaipaan kuviollisen ja värikkään kauden jälkeen ehkä jotain rauhallisempaakin, toki meillekin tulee väriä!

    Päiväkodissa vaan tuntuu jo olevan ihan hirveästi arvostelua vaatteista! Olin ihan "järkyttynyt" kun kuulin että esim. jotain meidän 4V(!!!!) n paitoja oli sanottu lapsellisiksi??!!! Siis HÄH niiden vähän tossa iässä kuuluukin olla lapsellisia(?), kai?? Eli muumit ym on siis tästä lähtien vain kotikäytössä.

    VastaaPoista
  10. Minäkään en ole viime aikoina löytänyt kaupoista yhtään mitään. Tuo traktoripaita on kiva ja sen vois meillekin ostaa isommassa koossa odottamaan.:)

    VastaaPoista
  11. Voi Mia, nythän sun pitää just aatella näin MITEN paljon säästit, kun valikoima oli mitä oli! Malta vielä pari viikkoa, niin varmasti saat shoppailla! Nettikaupat aloittavat alet jo ennen joulua, ja niistä löytyy kyllä teille retrokuoseja;-);-).

    VastaaPoista
  12. Itsekin aina jaksan ihmetellä, miksi talvea kohden poikien vaatteet muuttuvat kaupoissa tummiksi ja synkiksi. Eikös just talvella olisi hyvä olla piristäviä värejä? Ja varsinkin kun mennään isompiin kokoihin poikien vaatteissa, tarjonta muistuttaa samaa, tummaa ja örkkiä.
    Tuo traktoripaita on mainio.

    VastaaPoista
  13. Heippa!

    Et ole ainoa joka on lopen kyllästynyt Lindex:n,KaphAhl:n ja H&M:n lastenvaateosastoihin.Aina yhtä "masentuneena" poistun kyseisistä kaupoista kun en löydä sieltä mitään järkevää.Todella tylsää tummaa ja kaikenmaailman printtipaitoja..Mäkin tykkään iloisista ja värikkäistä varsinkin tuolla 1 vuotiaalla.
    Mutta nyt olenkin siirtynyt Zara vaateliikkeisiin.5 vuotiaallle olen nyt usein löytänyt kivaa ja tyylikästä.Kun ei löydy kivaa kuviollista ,tykkään pukea sitten yksinkertaisen tyylikkäästi ja Zarassa mun mielestä on kivoja vaatteita.Niissä on usein jotain pientä yksityiskohtaa.
    Silloin kun 12v. tyttöni oli pienempi ostin aina zarasta,tykkäsin espanjalaisesta "röyhelö"muodista tytöllä.Ja niitä ei tullut ihan joka nurkalla vastaan.
    No onneksi on huuto.netti ja sieltä löydän silloin tällöin näitä "vanhoja" lindex:n retro vaatteita pikkuiselle.=0)
    Ihanat muuten noi kyntteliköt,erityisesti noi jalka osat!

    VastaaPoista
  14. H&M:llä en oo käynyt aikoihin, mutta sen oon minäkin huomannut ettei Lindexiltä mitään kivaa löydy.

    Meillä on tuo traktoripaita vihreänä.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  15. 3 x mami; Joo siis eikö olekin huvittavaa, kun pitää lähteä masentuneena jostain kaupasta! :D
    Ehkä se johtuu siitä kun siellä välillä oli niin kivaa ja nyt se meni taas niin tavalliseksi ja perinteiseksi.
    Zarasta ehkä löytäisin jotain meidän 8v ja 10v pojille, mutta pieniä en osaa niihin vielä pukea.

    Katri; Aivan! Minä ainakin tykkään juuri syksyllä ja talvella eniten niistä keltaisista ja muista kirkkaista vaatteista. Harmaus tekee sen että kaipaa valoa vaatteisiin. :)

    Aamunkukka; No sitä sitten aloin ajatella että hei, minulle jäi shoppailurahaa nettiputiikkeihin. Jee! :D
    Oli kyllä kivaa tilata muutama himoitsemani vähän kalliimpi paita Wilmikseltä. ;)

    Helmi; Minäkin ostin tuon traktoripaidan jo 104cm odottamaan, kun 98cm otettiin juuri käyttöön Lindexin paidoissa.

    Maria; Siis on niin onni kyllä että on netti! ;o)

    dibsukka; Minusta juuri KappAhlissa on nyt rock-henkisiä vaatteita todella paljon ja Lindexilläkin jotain.
    Eli kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa poikien osastot. :)

    Sini; Ne orava Tutat oli ihan hauskat. :) Pitkään mietinkin että ostanko, mutta meille se koko 92cm on jäämässä pikkuhiljaa pieneksi ja ajattelin että jätän väliin.
    Toisaalta Tutan koot on reiluja ja etenkin housut menee tosi pitkään.

    Hansu; Jos olet jo ne muutamat kivat Kappahlin sekä Lindexin paidat ostanut, mitä syksyn mittaan on tullut, niin kannattaa jättää väliin. Ei noissa ole mitään uutta mullistavaa. ;D

    Taija; Meillä ei ole lähelläkään Po.Pia. :(
    Alkusyksystä kyllä pääsin käymään ja silloin ei sielläkään ollut oikein mitään muuta kuin tummansinistä ja punaista pojille.
    No oli muutama tosi kivakin paita, myönnän. ;)

    Mirka; Joo, minuakin on pitkään ärsyttänyt tuo jaottelu tyttöjen ja poikien vaatteisiin!
    Siis ymmärrän mekot, hameet ja tunikat, mutta miksi ihmeessä värit pitää olla niin jaoteltuja!
    Yritä siinä nyt sitten opettaa lapselle ettei tyttöjen ja poikien värejä ole, kun kaupat niitä pursuaa. :(

    Shaoli; Niin tosiaan löytyy kun nettiä selaa, mutta harmittaa vaan kun ei noista edullisista ketjuista saa. ;)

    Marika*; Tuo on niin järkyttävää!!
    Harmi että toiset vanhemmat opettaa lapsensa tälläiseen, kun eihän lapset sitä itse keksi.
    Miksi lapsi ei saa olla lapsi?, miksi sille pitää pukea samaa kuin teineille ja sitten kehutaan kun on niin mageet vaatteet. Plääh..
    Pistää vihaks..

    SannaMaria; Ole hyvä! ;)
    Oli ihan just tullut tuo traktoripaita ja Tyylikkäiden termiittien blogissa oli sama punaisella pohjalla, eli kannattaa pistäytyä hakemaan pois. :)

    VastaaPoista
  16. Minäkin huomasin eilen kaupoissa ettei enään kovin värejä löytynyt! Meillä esikoinen on alkanut vaatimaan nyt jo mustaa/harmaata ja sinistä vaatekaappiinsa ja haluaisi kaikki vaatteet missä on kitaran kuva tai ovat muuten "rock" vaatteita. Täällä siis kerhossa on pojat ilmeisesti "kiusanneet" meidän esikoista "lapsellisista" vaatteista joten nyt ei sitten poika suostu niitä enään kerhoon laittamaan. Rockkia pitää kuulemma olla! :/ Harmittaa hirveästi että vaatteista aletaan huomauttelemaan!! En kuitenkaan halua että poikaa kiusataan vaatteiden takia joten en halua pakottaa sitten epämiellyttäviin vaatteisiin.

    Onneksi on vielä tuo pienempi poika jota saa pukea lapsellisesti ja värikkäästi!!

    VastaaPoista
  17. joo, nyt on kyllä aika huono paitatilanne. siis kaupoissa :o) kaapissa onneksi siinä mielessä hyvä tilanne, että nyt ei edes tarvetta, kun hamsterina olen niitä ostanut aikaisemmin. nettikauppojakin olen yrittänyt vältellä, kun kaappiin ei mahdu. jos jotain tosi kivaa ilmaantuu, niin ostan sitten jo hyvällä kasvuvaralla. eli jos vaikka vuoden päästä vielä huonompi tilanne, niin kaapista löytyy ;o)

    VastaaPoista
  18. Mulla on sama ongelma. Molemmat tarvitsisivat isompia vaatteita, mutten löydä ostettavaa. Mikään ei vaan tunnu kivalta. Nytkin jätin Nextin tilauksen kesken, kun fiilis oli "on ne ihan ok, muttei sellaisia kun oikeasti haluaisi"...Noh, jos keväällä saisi taas "ostoinspiksen"?

    VastaaPoista
  19. -Äiti ja pienet pojat; Meilläkin on tuo traktoripaita vihreänä molemmilla ja käytössä just nyt. ;)

    Elene; Luotetaan kevääseen, että tulee uutta kivaa. :)

    Poikien äiti; Minäkin yleensä olen kova hamstraamaan, mutta olin hamstrannut Emilille vain 92cm saakka. Pöh..
    Arvaa että harmittaa kun en ostanut osaa Lindexin vanhoista isommassa koossa.
    Onneksi jätän kuitenkin Oliverin vanhat ihanimmat 116-122cm jemmaan Emilille. ;)
    Niin ja nyt kun Oliver siirtyy 128cm, niin tarjonta huonenee kokoajan..

    Sifia; No voi kurja, että teilläkin on tuota. :(
    Meillä Oliveria ei ole onneksi kerhossa kiusattu ja luulen ettei se välittäis, kun se vaan tykkää väreistä. ;D

    VastaaPoista
  20. Juu ei jaksa enää kappahlin ja lindexin valikoimat kinnostaa :(

    Meille tarvittiin myös 98cm ja 128cm pojille lähinnä paitoja ja tilasinkin näistä kaupoista:

    http://niiloilo.shop.wosbee.com/PublishedService


    https://linuslotta.com/cartContent.asp


    http://www.busochrackartyg.com/

    Tilasin edullisesti mm. Minymoa, Moloa, NameItia, Shampoodlea ja Metsolaa.

    Tuo Linus&Lotta muuten oli muuttunut täysin sitten viime käynnin! Uskomaton määrä ihan tuttuja merkkejä nyt myynnissä siellä. Ja edullisia vaatteita mm. NameIt.

    T. Mami-75

    VastaaPoista
  21. Mami-75; Meille läks Niilo Ilosta kanssa pieni tilaus. ;)
    Linus&Lotta muuten myy tosiaan kaikkea kivaa!, monesti olen meinannut sieltä tilata.

    VastaaPoista
  22. Kappahlissa oli kuin olikin rokkivaatteita. Nyt saa veljen poika kunnon kamppeet:) KIITOS!!!

    VastaaPoista
  23. dibsukka; Ole hyvä!, tosi hienoa että saatoin vinkata ja oli ihan apuakin. :o)

    VastaaPoista
  24. Täytyy myöntää että itsekin pidän että on mieluummin liikaa kun liian vähän vaatteita. Molemmat tarvitsee meilläkin kipeästi isompia, mutten löydä mitään.
    Ostan yhtä lailla edullista kun "kallistakin", iloitsen joka löydöstä :D Ja täytyy myöntää että jos joku "halppis"vaate hajoaa/likaantuu ettei saa puhtaaksi, se ei ota päähän yhtään. Mutta voi apua jos joku kallis vaate kärsii samoista ongelmista niin AUTS!

    Ja ainakin valitettavasti meillä kalliit vaatteet kuten Me&I eivät ole kestäneet yhtään sen pidempään kun muutkaan perushalppikset :((
    Paitsi Po.P on kyllä yllättänyt, mutta kyllä kirpaisee maksaa yhdestä t-paidasta 18-25euroa, kun esim. hm:stä saa 5:llä eurolla.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)