keskiviikko 11. marraskuuta 2009

5v:n talvivarustus


Kävin läpi tuon Oliverin talvivarustuksen uudemman kerran ja kyllä me näilläkin pärjätään.
Yksi haalari, pari takkia, housut ja kasa asusteita.
Mutta mielellään se yksi lisähaalarikin saisi meille vielä tulla, tosiaan kun Oliver tykkää pihalla haalarista enemmän..
Nämä siis on meille jo kertynyt;


KappAhlin turkoosi/musta vedenpitävä haalari 122cm.
Musta villapipo 8v veikan vanha, lohishattu oma tekele, aluskypärämyssy Jonathan.
Reimatecin mustat rukkaset ja Hans Companyn norsurukkaset.
Goretex kengät Kavat.


Ticketin toppatakki 128cm ja Jonathanin tähti toppahousut 122cm.
Raita myssy+kaulaliina H&M, lohismyssy oma, aluskypärämyssy Jonathan.
Ruskeat rukkaset Minymo ja Jonathan.


Ticketin 128cm vedenpitävä takki tullut Tuusikselta.
Lime/harmaa pipo Reima, rukkaset Reimatec & Jonathan.
Kengät Kavat.
Tähän settiin voisi ostaa mustat toppahousut..


Lämmintä väliin.
Ruskea fleecesetti H&M, samoin molemmat lapaset.
Villahousut viime talvista Jonathania.



16 kommenttia:

  1. Tosi kivalta taas näyttää nämäkin kaikki! Tosi hienot asusteet olet hommannut. Ja tosiaan, varmasti pärjäätte näillä ainakin alkuun ja jos se mieluinen haalari kävelee vastaan jossain vaiheessa niin sitten voit iskeä siihen kiinni. ;) Nuo sun lohishatut on kyllä ylivetoja!

    Meillä on myös tuo sama Ticketin harmaakuvioinen takki, mustilla reimatecin cordura housuilla ( housut oli huippulöytö viime keväältä JJ:stä -50%). Tykkään tuosta lehtikuviosta ihan hirveesti, viime vuonna sitä oli sekä tytöllä (musta-vaaleanpunainen) että pojalla (vihreä) haalarissa ja onneksi sain sitä vielä täksikin vuodeksi tuon harmaan takin myötä. ;) Yhdistin tähän pojan settiin tämän vuotisen Reiman pipon, jossa on harmaata ja limeä sekä lime-harmaat reimatec+ käsineet ja huipennukseksi vielä löysin syksyn Halosen Hinta haloo-päiviltä Vikingin goret -50% mustana ja limen värisillä tehosteilla. Olen kyllä niin tykästynyt tähän settiin (hykertelen), voi kun tulis lunta ja pakkasta kunnolla että saataisiin käyttöön! :)

    VastaaPoista
  2. Teillä 5-vuotiaan talvivarustus on hyvällä mallilla. Katsoin sillä silmällä, että vertasin meidän melkein viis veen kamppeisiin. Totesin, että me taidamme tarvita lisää rukkasia. Mustat housut olen todennut hyvin käytännöllisiksi, sillä se sopivat monen takin pariksi.

    VastaaPoista
  3. Tuo lehtikuosin Ticket on aivan ihana!

    VastaaPoista
  4. Tulppaanisipuli; Kiitos! ;)
    Voi teidän setti kuullostaa huipulta, ihanan yhteensopivalta.
    Meille tämä Ticket tuli vähän yllättäin Tuusikselta ja nyt vasta tajusin että toppahousut on vielä hommattava.

    Violette; Mustat housut on tosiaan sellanen vakiovaruste. ;D

    Ida-Antonia; :)

    VastaaPoista
  5. Itse olen sitä mieltä etenkin kun lapset ovat päiväkodissa, että ainakin siellä on kouluikään asti käytössä haalari. Ei ne siellä niin tarkkaan katso miten on puettu niin ei ainakaan jää selkä paljaaksi...

    Kivat setit! Ainakin alkuun pääsette;)

    VastaaPoista
  6. Kerrothan sitten, miten tuo Kappiksen puku pitää vettä?!

    Meillä on ollut nyt Molon haalari ja Jonathanin housut käytössä ja ilokseni olen päässyt toteamaan, että molemmat selviävät tuolla kurakeleissä =)

    VastaaPoista
  7. Kivalta näyttää pojan vaatetus. Kerro tosiaan onko hyvää laatua tuo kappiksen haalari. Vois harkita ens vuodeksi sitten Eeville. Voi tuota sinun velourhousujesi määrää :) Niitähän on ihan älyttömästi! Sormet syyhyäisi huudella, mutta totesin taas yksi päivä, että eiköhän meillekin nyt piisaa noi velourit kun niitä oli 11 kpl :)

    VastaaPoista
  8. Marika*; Niinhän se on. Itse olen tarkka että vaatteet on hyvin lapsen päällä, mutta päiväkodissa ei monesti olla tai ei ehditä olla.

    Shaoli; Jep, infoan sitten. :)
    Varmaan käyttöä tulee pian, kun lumi nyt tuli ja toivotaan että pysyy!

    Sini; JOO! :D En ymmärrä miten niitä onkin kertynyt, joka väriä on näköjään pitänyt ostaa. Ei ihme että ne on hyvässä kunnossa kaikki! Heh.

    VastaaPoista
  9. Sulla on kyllä nätit setit valmiina!
    Turkoosi näyttää todella hyvältä ruskean ja mustan kanssa. Osta tosiaan ne mustat toppahousut, niin aivan täydellinen pakettihan tuo on.

    Mä olen Marikan kanssa samaa mieltä, että jos pojat olisivat teilläkin päiväkodissa, niin mieluummin haalareita kuin kaksiosaisia. Kotona ollessa äiti ehtii(!) katsomaan tuleeko takki hyvin kiinni jne. niin luulen että kaksiosainen puku on ihan yhtä hyvä silloin. Päiväkodissa hlökunnalla ei tosiaan ole aikaa katsella lasten vaatteiden perään, meidänkin isompi on monesti kengät väärissä jaloissa jne. ja vaatteet päällä miten sattuu, kun itse on kiirellä pukenut;-);-)toki he nyt katsovat, että vaattet ovat lasten päällä, mutta eihän siinä isossa yli 20 lapsen ryhmässä millään ehdi jokaisen takkia oikomaan.

    VastaaPoista
  10. Onko teillä jo testattu tota kappahlin haalaria? Mä olen miettinyt kans sitä omalle 5v pojalle. Tiedä sitten onko niitä enää edes kaupoissa. On niin ihanan värinen. Teillä on kyllä hyvästi vaatetta talven varalle =)

    VastaaPoista
  11. Ootko jo kaikki 80cm bodyt kaupannut? Kävin kaupoilla kun oisin ostanut kuopukselle jo jemmaan tuota kokoa, kun esikoinen vanhat on niin tylsiä. Ei löytynyt Lindexiltä eikä KappAhl:sta mitään mieluista. Jälkimmäisessä oli alehinnat puoliksi eikä Lindexiltäkään tarvinnut tyhjin käsin poistua. Sieltä löysin alejuttuja esikoiselle. Ootko muutes kuullut Retrokista (retrokki.com)?

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  12. Aamunkukka; Kiitos! :o)
    Niinhän se on että päiväkodissa puetaan monesti päiväkodin tyyliin, heh. Mutta oikeesti joskus voisi hoitajat vähän katsoa miten sinne ulos lähdetään..

    Vauhtivekaroiden äiti; Kiitti, teillä oli kyllä kanssa ihan huiput. ;)

    -S; En ole vielä testannut, mutta varmasti tulee pian käyttöön. Kerron sitten kokemuksia. :)

    Äiti ja pienet pojat; Kaikki 80cm on lähtenyt meiltä jo kiertoon.
    Retrokki on tuttu kauppa, tilannut tosin en ole vielä mitään.

    VastaaPoista
  13. Ihanat varusteet on teidän Oiverillakin... Eiköhän noilla jo talvi pärjätä?? :)

    Harmi kun täältä ei mistään saa noita norsurukkasia!! Pystyisitköhän sä delekoimaan ketään?? :)

    VastaaPoista
  14. Voi että kun ihania vaatteita :) Meillä on molemmille pojille toi Kapp Ahlin talvihaalari. Kun vaan jo tulis haalarikelit, eli paljon puhdasta lunta :)

    VastaaPoista
  15. Hanna; Kyllä niillä varmaan pärjäis, mutta se haalari ois kivempi. ;D

    Minulle ne rukkaset tarjoutui ostamaan yksi lukija, joten en nyt äkkiseltään osaa sanoa kenet delekoisi. Tuusis varmaan vois ostaa, mutta postitus kestää. ;D
    (Tuusis, vai oletko rivakoitunut?)

    Tellu; Aivan totta! Pysyisi vähän siistimpänä talvikamppeet kun olisi se lumikerros maassa. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)