keskiviikko 19. elokuuta 2009

Väriä vailla?


Jos tuntuu siltä että syksyn synkähköt vaatemallistot tympii, niin nyt löytyy huuto.netistä kohteistani kasa ja päivittäin lisää 86cm värikkäitä vaatteita pikkuiselle. Postikulut max.6e, vaikka huutaisit ison paketin.
Käykäähän siis kurkkimassa! :)

9 kommenttia:

 1. Ihania bodyjä ! Meilläkin Emilin kuivaksioppimisen takia tosiaan laiteltiin myyntiin kasa bodyjä. Myös 92cm vaikka vielä mahtuisivat.

  VastaaPoista
 2. Ihan kunnioitettavan väripaletin olet saanut aikaan! :) Kyllä pojillekin nähtävästi löytyy hyvin värejä, jos osaa etsiä.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanuuksia..harmi ku meillä on samanikäset nassikat.. ;)

  VastaaPoista
 4. Eilen illalla just bongasinkin noi huuto.netistä ja kävin huutelemassa. Ihania!Empä arvannut, että ne on teidän vanhoja :) Ja tietenkin tänään oli kaikkia jo korotettu :) Onko muutes pelkkiä paitoja tulosa myyntiin 86 koossa? Tahtoo ne kaikki!!!!

  VastaaPoista
 5. mie huuvvan ne tyttömäisimmät !!!

  Mullakin sama leijonabody ja sen alla oleva lime metsäneläimet body on juuri eilen menossa kirppiskassiin! ihana samat ja samaan aikaan ;)

  VastaaPoista
 6. Meille halutaan - siis sitä väriä! Mutta ei taida enää nuo mahtua. Milloinkas taas Oliverin vaatteet on kaupan?!

  VastaaPoista
 7. Myyntiin on tulossa vielä paitoja, velourhousuja, muita housuja, unihaalareita, settejä yms.
  Emilillä on kuulkaas ihan älytön kasa 86cm vaatetta! ;)

  Lisäksi sain ystävältä myytäväksi (joo lupasin nyt tän kerran myydä ;)) 30kpl bodeja, joten tuohon meidän bodykasaan lisättynä bodeja pelkästään on yhteensä tulossa n.60-70kpl!
  Päivittäin siis lisäilen, aina kun vaan ehdin. :)

  Oliverin vaatteet (122cm) menee edelleen, joten niitä ei luultavasti tule myyntiin vielä vähään aikaan.

  VastaaPoista
 8. Ihania! :) Harmillista että 86cm sopii joskus hamassa tulevaisuudessa, ja varastot pursuilee jo nyt....

  Kiitos muuten pilvipuvusta, se on suloinen, mutta hurrrrrjan suuri. Ajattelin ettei se nyt niiiin suuri voi olla, mutta ilmeisesti voi. :) Ei se mitään, kyllä se joskus sopii! Ja pääkaupunkiseudun talvet on lauhoja, kyllä sitä jossain välissä tulee pidettyä!

  VastaaPoista
 9. Kaneli; Joo se tosiaan on reilua kokoa ja meni meilläkin Emilille pitkään. Alussa pidin ne hihat ja lahkeet pussina vaunu-unilla. Tosiaan talvella se meilläkin oli käytössä, kun on niin muhkea. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)