torstai 13. elokuuta 2009

Höpöttelyä ;)Olen taas saanut haalittua itselleni pariin päivään ison kasan puuhaa. Kuten aina, laitan kaikki huutis kohteet sulkeutumaan parin päivän sisään ja sitten en niiden sulkeutumisen jälkeen pariin päivään nää yhtään vapaahetkeä muuhun kun huutis puuhiin. Siis kotitöiden lisäksi. Hohoijjaa..
Jos olisi tosi fiksu, niin laittaisi vaan vähän kerralla ja sitten taas uutta. Mutta kun ei jaksa jatkuvasti olla postittelemassa jotain, joten ehkä pysyn tässä systeemissä ja huokailen sitten joka kerta tyhmyyttäni. ;)

Torstai on myös siivouspäivä meillä, joten jossain välissä ehdin senkin tehdä. Myönnän muuten olevani erittäin pinttynyt tapoihini!, olen juuri se tyyppi jonka on tehtävä ne asiat tietyllä tavalla ja rutiinilla. Sitten jos joku sanoo, että eikös tämä olisi parempi tapa, niin intän vastaan. Sitten tietysti saatan myöhemmin sen itsekin hoksata ja uskallan (ehkä!) muuttaa tapani. Mutta se on tosiaan hoksattava ihan itse.


Perjantain haluan aina ottaa rennommin, yleensä pyrin siihen että teen kotityötkin mielummin muina päivinä. Perjantain lötköilen ja lauantai onkin minun oma päivä. Eli menen minne haluan päiväksi (yleensä kaupoille, kaverille tai äidille). Pääasia että olen ilman lapsia, viikottainen latautuminen siis. :)


Nyt lähden mieluisiin yöpuuhiin (heh) eli kurkkimaan nettikauppoja. Jos vaikka viimein saisin aikaan sen Me&I tilauksen ja H&M:n tilausta vois kurkkia kanssa, kun tuli se hurja 10% alekin.


Kuvassa pojat illalla lukupuuhissa. Oliver haki lelulehden ja Emilin oli kanssa saatava lehti käteen. Nalle Puh kelpasi. Sitten luettiin ristiin ja rastiin. :)


P.s. Nyt oli eilen tullut ainakin meidän Lindexille pörrötakit, mummo oli käynyt ne meille jo haalimassa.

8 kommenttia:

 1. Jaahas, allekirjoitukset ei toimi?.. Ruksin kohtaan siis Mia. ;)

  VastaaPoista
 2. Mäkin mietin H&M-tilausta mut kun just tilasin ennen kun tuli tuo alennuskuponki... Ei ollu ajotus kohdallaan!

  Mullakaan ei eilen toiminu allekirjotus ja hätäpäissäni "tein" jo uuden, nyt näyttäs toimivan! Mikä lie vika noissa ollu!

  VastaaPoista
 3. Minua harmittaa, kun mulla ei ole aikaa edes listailla huutikseen mitään, pitää vain niitä samoja laittaa uudestaan huutoon, mitkä ei mee kaupaksi.;)

  VastaaPoista
 4. Itsekin laitoin eilen meandin ja hm:n tilaukset menemään :)

  VastaaPoista
 5. Minä taas postittelen pitkin kuukautta tasaseen, tosin välillä tulee rykäyksiä, jos on saanut rauhassa listailla vaikka 10-20 tuotetta.

  Ja meilläkin on to siivouspv, mutta myös ti+la.

  ja kyllä minäkin rakastan rutiinejA=)

  VastaaPoista
 6. Ihanat veljekset, lelulehdet on muuten ihan ykkös juttu meilläkin. Niiden kanssa jopa nukutaan :D

  VastaaPoista
 7. Mun äiti oli kans pinttynyt tapoihinsa ja joka perjantai oli superhyper siivouspäivä (+imuirointi melkein joka päivä ja rätin kanssa kulki aina...siivoushullu kun oli aikoinaan) Joten mulla on jäänyt vähän vähemmälle tällaiset rutiinit. Meillä siivotaan kun on sotkuista ja silloin kun minä haluan/jaksan/innostun. =D Mutta koskaan ei oikestaan ole kaaosta. Tykkään kuitenkin että on siistiä!! :)

  Huutisjuttuja olen todella laiska laittamaan. Nytkin olisi kaksi isoa laatikollista myyntiin meneviä pieniä vaatteita mutta ei niitä kukaan ole viitsinyt koko kesänä kuvailla ja naputella myyntiin huutikseen. :P Pitäisi kyllä ottaa itseä niskasta kiinni niin saisi lisää tilaa syksyn vaatetuksille. :)

  Lelulehdet ovat meilläkin suosiossa...kohta niitäkin varmaan alkaa taas tupsahdella postista...jouluahan tässä jo kovasti odotellaan. (siis pojat odottavat) ;)

  VastaaPoista
 8. Vauhtivekaroiden äiti; Sanos muuta! Nytkin sain todella ison pahvilaatin tyhjäksi, kun myin kaikki turhat viime talven kamppeet. :)

  JOO, joulun alla varsinkin ne lelulehdet on joka iltaista (ja päivästä) lukemista. Muutenkin kyllä ihan huippusuosittuja lehtisiä! ;D

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)