lauantai 22. elokuuta 2009

Shoppailupäivän saldo


Kauppakierros ja Me&I kutsut käyty.
En tilannut mitään Me&I kutsuilta!, no syynä kyllä oli se että tilasin jo viikko sitten Minnyn kautta Emilille päärynäbodyn, 8v:lle mörköpaidan ja 3kpl paketin salaisia vaatteita Oliverille. Täytyy siis ainakin ennen uutta tilausta odotella nuo vanhat ja maksaa pois. ;)

Kävin kiertämässä perinteiset; Lindex, KappAhl, Seppälä, Eurokangas, Intersport, Cm ja Prisma. Nämä on siis ne jotka tuosta n.35km päästä löytyy.
KappAhlista olisin viimein toivonut löytäväni ne turkoosi/punaiset fleecetakit, mutta ei vieläkään. Joko joku muu on jossain bongannut?
Seppälässä pyörittelin käsissäni pitkään ruskeita fleecevuorellisia/topattuja kurahousuja, mutta jäi sitten harkintaan vielä (oli myös rusk./beige ruudullisena takkina samaa).
Eurokankaasta olisin halunnut kivan verhokankaan pojille ja jotain mukavan retrohtavaa kangasta Emilille, mutta ei tietenkään löytynyt. Höh.
No jotain sentäs tarttui matkaan, tässä saalista;


Äitini oli ostanut jo reilu viikko sitten pienille pojille nämä Lindexin turkoosit (tai siniset?) pörrötakit, Oliver sai 122cm ja Emil 98/104cm.
Oliver rakastui takkiinsa ja huokaili "Tää on niin ihanan pehmoinen, saanko äiti pitää tätä talveen saakka?" :)


En voinut vastustaa kiusausta. Citymarketista uutta Tuttaa Emilille 92cm, jotenkin tosi kiva setti ja nämä Tutan vaatteet istuu meidän Emilin päälle tosi hyvin.


Lindexiltä maatilakuosia pitkillä hihoilla ja tähtisukat Emilille.
On muuten tuo maatilakuosi nyt vähän hailakampaa, kuin ne kesän t-paidat ja trikoot. kesäisissä on pinkimmät possut ja lehmien nenut ja ruohokin hitusen vihreämpää.


Oliver sai Lindexiltä hirvipaidan ja sukat.
Housut Kappahlista (meillä on nuo jo pienemmät ja nyt oli ostettava isommat jemmaan, tosi kivat!).


Tärkeää ja tavallista; Oliverille & 8v:lle alushousuja Kappahlista ja samoin mustat sukat 10v:lle. Oliverille Lindexiltä nuo vihreät ja turkoosit.
Meillä menee 8v:lle laiheliinille ja Oliverille saman koon alkkarit. Tai Oliver juuri siirtyy tuohon isompaan. Molemmat tykkää enemmän tästä perinteisestä mallista, vaikka minusta (ja 10v:stä) bokserit on kivemmät. ;)

16 kommenttia:

  1. Ihanaa tuo uusi Tutta, taitaa vaan olal ettei ole enää kuopuksen kokoja :(

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt. Voikun sais vaan tuhlata ja sais edelliset alta pois myytyä.

    VastaaPoista
  3. Voi miten kivat nuo tutan raitapökät..pitäsköhän ostaa Karpaasille! :D Pitää vaan nähdä livenä, että antaako matsku masulle tilaa? ;)

    Meillä ei oo tollasia alkkareita miesväellä..meillä niistä ei tykkää kukaa..tai siis poitsu ei ees tiedä, että on muitaki ku boxereita ja pitkiä kalsareita. ;)

    VastaaPoista
  4. Ison koko Tutan sarjasta oli 92cm ainakin cm:ssä. Olis kyllä kivaa jos sais isompanakin!

    Minäkin Pieni Lintu juksasin jo 5v:lle ja 8v:lle, että ei kaupasta saa enää teidän koossa muita kun boksereita ja olivat niin pettyneitä että. Hellyin sitten ja ostin kun löysin nuo kivat, pitäkööt siis vielä alkkareitaan! ;)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivalta näyttää Oliverilla tuo takki! Mahtaako mennä nukkumaankin se päällä...?! :) Mä kanssa ihailin noita Tuttia eilen marketissa, mutta tosiaan kun ei koot riitä.

    Hirvipaita näyttää kanssa kivalta ja mä en edes muistanut että se T-paita oli just tuo sama kuosi, ajattelin niitä paitoja missä oli sen eläin isona kuvana :) Meidän paitahan oli silloin turhan sopiva ja lähti kiertoon muutaman pitokerran jälkeen.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  6. Meidän kappahlissa oli jo muutama viikko sitten nuita eläin fleecejä (kummaa kun siellä ei ole kun me asutaan näin pohjoisessa...). Ja halpa hallista saa tuttaa 104cm asti täällä päin. Ainut et bodyt loppuu 92cm.

    Kivat ostokset olet tehnyt!! :) Minä just hyödynsin seppälän sukka-alen kun ostin kolme pakkausta sukkia 2 hinnalla. :) Täällä seppälässä oli kivoja yksivärisiä sukkiä nyt!! :)

    VastaaPoista
  7. Meidän kaapista löytyy nuo sammarit ja hirvisukat, hirvipaitakin olisi kiva. Olen ihan katkera, ettei poika hyväksy tuota pöttöfleeceä. Yritetään sitten jotain muuta. Tuo sininen on muuten niin erinäköinen teidän vaalean pojan päällä. Ihan kun olisi eri väri, kun on eri taustaa vasten...

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo sininen pörrötakki.Ja hirvipaita kasn kiva. Noita tähtikalsareita on meilläkin .

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia oot taas tehnyt !


    Meillä tuolle 2v poitsulle hommasin kans tuollaisia (on muuten just noita samoja ;) )alushousuja, kun kesälomalla jätettiin vaippa pois (paitsi nukkuessa on vaippa& reissussa), mutta isommalla pojalla on suurimmaksi osin jo boxeri mallisia.

    ps. Meidän 2v kattoi tässä vieressä ja näki kuvan missä Emilillä on nenässä tuo pipi ja totes " Voi pipi " ja perään heti "sama harja "...hänellä siis samanlainen hammasharja kuin Emilillä.

    Mukavaa sunnuntaita !

    VastaaPoista
  10. Täällä sun blogissas on ollut kiva huomata että onhan sitä pojillekin kivoja vaatteita kun vaan osaa etsiä...ja tietää mistä etsiä!
    Vielä enemmän please niitä 8- ja 10-vuotiaidenkin vaatteita:)
    Mä löysin tänään kirpparilta meitin 8 veelle pitkät housut, uimashortsit, shortsit ja hupparin,
    pitkästä aikaa, kun ei sieltäkään oikein pojille meinaa mitään löytyä...

    VastaaPoista
  11. Jamina; Ei sentään mennyt. ;D

    Sifia; Ei muuten ollut niitä Metsäkuosin paitoja enää yhtään jäljellä meidänkään Kappahlissa. :(
    Voi miks täällä ei ole sitten missään niitä turkoosi/punaisia fleecejä! Sitä harmaata vaan kolmessa eri Kappahlissa, missä olen käynyt. Höh!
    Kiitti sukkavinkistä, täytyy katsoa sukatkin siis ensi kerralla. ;)

    Shaoli; Ihan totta, niin on. :) Meillä on vielä sinistä niin vähän, että johan se hassulta näyttää. Heh.

    Wanilja; Kiva kun toinen pienikin huomaa pipin. <3
    Hyvää sunnuntaita sinullekin!

    Niinu; Lupaan laittaa isompien poikien vaatekuvia kanssa aina kun niitä ostan, isoille tulee vaan osteltua vähemmän. Jostain kumman syystä. ;D

    VastaaPoista
  12. Toi hirvipaita on tosi kiva ja uus Tutta myös. Odotankin innolla minkälaisia ne Tutan syksyn norsukuosiset vaatteet luonnossa on...

    VastaaPoista
  13. Tuo poropaita on ihan huippu, täytyy alkaa metsästää sitä pojalle :)

    VastaaPoista
  14. Kivoja hankintoja olet tehnyt, pörrötakki on ihku!! Munkin pitäisi päästä Eurokankaaseen, josko siellä olis veloureita housuja varten.

    Multa jäi toi maatilakuosi kauppaan uusilla hailakammilla väreillä. Tytölle jotenkin kaipasin sitä vanhaa, vaikkakin pitkähihaiselle olisi käyttöä.

    VastaaPoista
  15. Kivoja ostoksia.:) Kivan näköinen tuo sininenkin pörrötakki on.

    Mä näin Tukholmassa niitä Kappahlin turkoosi-punaisia fleecejä, en kumminkaan ostanut. Siellä oli myös metsäneläinkuosisia trikoo-housuja, mutta vauvojen puolella vain. En sitten ostanut niitäkään, kun ne 86cm ois varmaan jo pojalle pienet. Niissä ei ollut euro-hintaa ollenkaan, joten tuleekohan niitä Suomeen ollenkaan... Sieltäkään en bongannut enää niitä paitoja, bodeja vain.

    -Helmi (en pysty kirjautua)

    VastaaPoista
  16. Tia; Minäkin odotan niitä Tutan norsuja, että onko ne kivat livenä. Jotenkin uskon että nekin meille tiensä löytää. ;)

    Helmi; Voi, tulisipa niitä fleecejä Suomeenkin pian! Tai Sifia sanoikin että jossain jo olikin, mutta ei vaan täällä. :/

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)