sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ej Sikke Lej uutuuksia


Huomaatteko? Minusta on tullut bongaaja. :D
Ej Sikke Lej syksy/talvi mallisto on ilmestynyt heidän sivuilleen.
Löysin vaikka kuinka monta ihanaa..

Tässä makupaloja ja kurkkikaa tuolta valmistajan sivulta lisää, sieltä kun en saanut kuvia tallennettua tänne.



Tämä tulee meille taatusti!

Ihana myös tämä mekko oranssein kantein.


Kameleita. :)


Froteeta ja raitaa


Pupusia


Helikoptereita

Löysitkö jo koko valikoimasta suosikkisi?

Kuvat on napsittu näiltä sivuilta;

http://prinsessebutikken.dk/




11 kommenttia:

  1. Hämmästyttävää, miten samanlaisia Prismassa myytävät Ciraf-vaatteet ovat noiden pöllöjen suhteen. Pöllö on aivan identtinen! Paitsi ettei niissä ole noita ylimääräisiä härpäkkeitä :D

    VastaaPoista
  2. Oih, miten ihania. Enpä ole noita uutuuksia vielä itse mistään bongannutkaan :-) Nuo pöllökuosiset kyllä saattavat löytää tiensä meille ja kamelitkin on aivan ihania!

    VastaaPoista
  3. Kamelit ehdottomadti! En muista nähneeni muilla merkeillä kameleita. Taisi olla myös halvin paita jostain syystä, mut 30 euroa - liikaa hintaa!

    VastaaPoista
  4. Frotee on aina mun suosikki=)
    Mutta pupuhaalari olis Nöpölle kiva unihaalari.

    VastaaPoista
  5. Ihan hyvä kun bongailet meille muillekin :) Katselin linkkejäsi ja päädyin ihmettelemään meille talvihaalaria. Olen aktiivisesti yrittänyt unohtaa koko talvihaalariasian. Kun vanhemmalle ei ole mitään varastossa takkia lukuunottamatta, niin pakko haalari on hankkia ja varmaan toppahousutkin takin kaveriksi.

    Järjen äänellä ajatellen pitäisi ostaa joku halpa haalari, kun päiväkodissa päälle laitetaan joka tapauksessa kurikset märällä ilmalla. Sitä paitsi lapset kiipeilevät kalliolla yms., joten haalarit ovat todennäköisesti rikki aika nopeasti. Haluaisin kuitenkin joko yksivärisen Molokidsin tai Ticketin haalarin. Ne vaan näyttävät maksavan yli 140 euroa ja mies saisi sätkyn. Hänen mielestään sopiva hinta on noin 40-50 euroa. Toisaalta sama haalari kävisi molemmille lapsille. Jos se siis säilyisi ehjänä.

    Tässä nyt sitten mietin päädynkö kauniiseen ja kalliiseen haalariin vai halvempaan ja käytännölliseen Lassien haalariin kumimaisella alaosalla.

    VastaaPoista
  6. Marjuli; Ihan totta! Katsoin samaa, kun ekan kerran näin ne Cirafin pöllöt. Ihana kuosi ja väri minusta Cirafillakin, harmi vaan kun niitä ei saa isommille.

    Shaoli; Hinta on tosiaan aikas hurja. =/ Siksi meille ei näistä kyllä tule kun just tasan pari ihaninta vaatetta. Ehkä alesta sitten lisää..

    Jarna; Tuo pupunen on tosi söpö! :)

    Jasopo; Järkevää pohdintaa, ihan taatusti miettisin minäkin jos lapset olisivat päiväkodissa. Tosiaan monessa paikkaa ne kurikset vedetään kuitenkin haalarin päälle loskakelillä.

    VastaaPoista
  7. Ihania nuo pöllöt, meille on pakko saada edes yksi pöllö-paita!

    VastaaPoista
  8. Aikasta kivoja, lemppari tuo kameli :) Tuskin kuitenkaan meille täydellä hinnalla kotiutuu. Nyt tosiaan kun poika on päiväkodissa, niin kyllä tuo kalliimpien vaatteiden ostelu jää paljon vähemmälle.

    Jasupo: Samaa mäkin mietin talvihaalarin osalta. Meillä oli viime vuonna toisena haalarina se Lassie kumialaosalla, joka oli aivan huippu näissä keleissä. Eikä mitään jälkeä tullut. Kyllä silläkin muistaakseni hintaa oli lähemmäs 70,- kuitenkin.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  9. Jamina: Se haalari oli ominaisuuksiltaan tosiaan huippu. Vaikka se oli talven käytössä ainoana haalarina, niin siinä ei ole kulumaa, pinttymiä eikä mitään. Se näyttää aivan uudelta. Maksoin omastani vajaa pari vuotta sitten kai 55 euroa. Mutta ruma haalari oli...

    VastaaPoista
  10. Pöllö kuosi on kyllä ihana ja sivuilla oleva takki kans ja pupu kuosi ja ja ja... :D

    VastaaPoista
  11. Näissä on monta ihanaa mutta hinnat näköjään noussut kun paita maksaa 30e ?
    Jos näin myös Suomen nettikaupoissa niin ostamatta jää...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)