keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hiljaksiin niitä alkaa näkyä..


Siis syysuutuuksia, ainakin Lindexillä.
Itse odotan kovasti syksyn mallistoja, mutta hiukan pelonsekaisin tuntein (siis jos vaateasioissa voi olla peloissaan? ;D).
Jännitän mitä värejä tulee ja millasia kuoseja. Että rynnitäänkö Lindexille vai keskitytäänkö nettikauppoihin. Vai löytyykö mistään enää mieluisia?, onko värit ja kuosit enää yhtään mieluisia..
No jos ei niin ompelen enemmän itse. ;)

Itse olen edelleen uusretrohullu, olen jo ollut kohta pari vuotta ja loppua ei näy.
Toivon värejä ja iloisia kuoseja. Etenkin lapsellisia kuoseja, en mitään örkkimörköja ja Spidermania tai muita omituisia printtejä. En halua joutua pukemaan lapsia taas vaan niihin taviksiin, joissa ei ole mitään erikoista..
Enkä myöskään halua vain synkkiä värejä pojille.

Jo nyt kesän KappAhlin ja Lindexin mallistot oli minusta aikas tylsät, ainakin jos vertaa viime vuoteen. KappAhlisissa oli erityisen paljon pojille outoja printtejä.
Molemmissa lisäksi kesää vasten oudon synkkiä värejä?
Vauvaosastollakin oli paljon mustaa!
Onneksi sentäs Lindexillä oli muutamia helmiäkin.

Katsaus Lindexin nettisivujen syysuutuuksiin kuitenkin antaa hiukan synkähköä viitettä.. Mustaa, tummansinistä, tummaa vihreää, peruspunaista. Plääh!
Tosin suurin osa uutuuksista on tytöille, mutta tuskin pojille väriä ainakaan enemmän on tarjolla.
Ei vaan voi kun toivoa että syksyä kohti paranee! ;)

Mitä te odottatte syksyn eri merkkien mallistoilta?
Mitä värejä? materiaaleja? millasia vaatteita?
Mitä toivoisitte kaupoilta löytävänne?


Hauska tunika, mut tätä nyt ei voi pojalle pukea.. ;)



Tuttuja velourhousuja tutuissa väreissä. Oisin kaivannut uusia värejä esim. turkoosit, keltaiset ja vaaleanvihreät olis kivat.



Maatuskat on kyllä hauskoja.
Tätä bodya pyörittelin jo reilu viikko sitten käsissäni 86cm, mutta en ostanut. Oli lisätty kankaaseen lycraa ja oli aika mukavanoloinen, venyi kivasti ja kuitenkin napakka. Olis mennyt meidän Emilille kevyesti vielä, koska on lyhytselkäinen.




Pienille neideille kiva setti, tätä on myös puna/ruskeana.


Tretornin kumppareitakin saa näköjään Lindexiltä, nämä varjokumpparit on hauskat (toinen väri punainen).

15 kommenttia:

  1. Jee, meille lisää maatuskoja!!!!

    VastaaPoista
  2. Ihana tunika! Maatuskakuosit myös hienoja. Onko näitä jo siis Lindexeissä vai vasta tulossa?

    VastaaPoista
  3. Tuo maatuskabody oli ainakin meidän Lindexillä jo reilu viikko sitten, muita en ole vielä nähnyt. Eli osa vasta tulossa.

    VastaaPoista
  4. Minä näin nuo maatuskat jo Lindexillä, ei jotenkin kumminkaan iskenyt niin paljon, että oisin ostanut. Olen päättänyt, että ostan vain niitä mitkä miellyttää oikeasti.;) Tytön vaatekaappi näyttääkin siitä syystä huolestuttavan tyhjältä...

    VastaaPoista
  5. Keltaisia velourhousuja kaipaan minäkin, olen kaivannut jo pitkään. Sellaisia nätin lämpimän vaalean keltaisia, en tummia...tai miksei niitäkin.

    VastaaPoista
  6. Malmilla oli ainakin viikon alussa velourhousuja, mustia ja harmaita - vähän näin kesäaikaan tökkäsi. Niitä voisi tulla vaikka uusia värejä.

    Vihreä ei ole koskaan iskenyt eikä istunut meillä. Ei ainaksan tuo vihreä, voi yöks.

    VastaaPoista
  7. Tuo tunikasetti on kiva. Täytyypä alkaa päivystämään tuota. Kesähepeniä on tullut shoppailtua sen verran, etteivät enää innosta;)Lindexin alekin on täällä tosi outo...jotakin hajakokoja parissa alerekissä ja suurin osa kesävaatteista vielä ihan normihinnalla myynnissä.

    VastaaPoista
  8. heh, meillä ei tarvitse pelätä syksyn kuoseja, kun varsinkin paitoja molemmilla pojilla kaapit pursuaa =D eli jos mitään kivaa ei läydy, niin ei hätää ;o) mutta oma makuni on kyllä hieman muuttumassa ja tummat väritkin miellyttää. samoin esikoisessa on havaittavissa vaikutushalukkuutta omaan vaatetukseen, maku ei olekaan ihan sama kuin mitä äidillä on ollut, joten saa nähdä, millaiseksi meidän hankinnat alkavat muodostumaan.

    VastaaPoista
  9. Täällä on samanlaisia ajatuksia...toivottavasti pojille tuli myös kivoja värejä. En halua tummansinistä,khakin vihreitä yms...niitä on ihan liikaa tarjolla =(.
    No toivossa on hyvä elää, että tulis jotain pirteitä ja värikkäitä vaatteita.

    ihania nuo maatuskat tosiaan !

    VastaaPoista
  10. Voi että lisää velouria kehiin!! =) ja kaikissa väreissä kiitos ;)

    VastaaPoista
  11. Mä kanssa mietin tuleeko yhtä kivoja enää :) mutta tuo eka tunika on kyllä söpö :) onneksi on varmasti ostamista kun voi vielä ostaa tytön ja pona vauvaa (Jade & jone) ja sitten tyttöjen ja poikien taaperoa (Jone & Jossu) ja vielä isojen osastolta Jerelle ja Julille! Kohta tosin poikien vauvaosasto jää kun Jone ei enää käytä 86-92cm, mutta vielä menee!

    VastaaPoista
  12. Minäkin olen jo nähnyt nuo maatuskat mutta ei oikein iskenyt.
    Ehkä olen vielä liian kesäfiiliksissä jotta "raskaammat" värit kiinnostaisivat.

    VastaaPoista
  13. Mä hiplasin tuota velourtunikaa missä kissat. Jotenkin en vaan halunnut/osannut ostaa vielä syysvaatetta, vaan ostelin sitten alesta kesämekkoja ja shortseja :D Aijon nauttia nyt ensin kesävaatteista, sitten syksy.

    VastaaPoista
  14. Tuo Maatuska ei iskenyt mullekkaan. Mä veikkaan et meille lähtee kasa velour housuja. Ne on kaikkien lasten lemppareita.

    VastaaPoista
  15. Velourit on ihan lempparit meilläkin, niitä lähtee ja loput värit täytyy ommella itse. ;)

    Tuusis; meillähän on ihan sama, että 86-92cm ollaan ja menee selkeesti vielä hetken. Vaikka Emil onkin n.87cm, niin on niin hoikka ja lyhytselkäinen, että bodyt menee tosi hyvin vieläkin osassa 86cm.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)