keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Ostoksia ja vastausta maanantaihaasteeseen

Tässä on taas "kertynyt" mukavasti uusia ostoksia, joten tartun niitä esitellessäni samalla Jarnan maanantaihaasteeseen.

Kuten varmaan onkin jo nähty ;) ostan puhtaasti tunteella. Järki on joskus mukana, jos on. No onneksi edes kenkä ja ulkovaateostoksissa yleensä.
Yleensä ostan sen mikä silmää miellyttää, en ole kovinkaan merkkiuskollinen. Tietysti ihan huonoa laatua en osta, vaan hinta-laatusuhdekin vaikuttaa.

Näistä perusketjuista (H&M, Lindex, KappAhl) ostan vaatteita yleensä silloin kun johonkin ihastun, mutta melkeimpä aina ainakin Lindexille ja KappAhliin on jotain alelappusia tai kampanjoita jotka hyödynnän.
Kalliimpia merkkejä ostan yleensä vain alella. En ole valmis maksamaan ihan järkkyhintoja vaatteista tai saa ainakin olla todella "pakko saada" juttu ja älyttömän hyvälaatuinen. Monia kalliimpia merkkejä kun en ole todennut (kokemuksella) niin paljon esim. Lindexiä laadukkaammiksi, että alkaisin maksamaan 2-3kertaisen hinnan.

Alesta ostan merkkijuttuja jopa -20-30% alella, mutta perus kaupoissa saa olla ainakin -40% että tulee ostettua. Mielummin -50-70%.
Ennen hamstrasin paljonkin alesta kaikkea, nykyisin pyrin ostamaan vaan sitä mitkä on huippuhalpoja tai tarpeellisia. Ainakin toivon niin. ;)

Nyt alkavia ja jo alkaneita aleja enemmän kiinnostaa tuleva syksy!
Kaikkia syksyn uutuuksia jo odottelen innolla kauppojen hyllyille ja hei kohtahan näkee talven ulkovaatemallistojakin. :)

Mutta nyt pidemmittä puheitta ostoksiin viimeiseltä viikolta;


Wilmikseltä tein kanta-asiakkaana tilauksen, kun sain -20% ja postikuluitta.
Ihan ylimmässä kuvassa olevat Maxomorran paidat 5v:lle ja myös nämä kolme.
Eli Moonkids raitapaita, Snoozy t-paita ja Maxomorran caprit (jotka lähtee kylläkin myyntiin, koska oli niin ihonmyötäiset ja tyttömäiset).Lindexiltä tarttui tänään -70% alerekistä parit farkut, nämä pientä odottamaan.Kävin tänään myös kurkkimassa Me&I myyjän varastoa ja lähtihän tuota taas jotain ;)
Eli kaneja t-paita ja turkoosit froteehousut 5v:lle.
Pienen Me&I saalis; vihreät froteehousut (86/92cm), diskoapina t-paita ja leijona t-paita. Nämä jo seuraavaa kokoa (98/104cm).


Retretin reissulta oli ihan pakko saada nämä minulle sopivalla tekstillä olevat keittiöpyyhe ja purkki. :D


12 kommenttia:

 1. ihania ostoksia ja näköjaan samojakin Meandeja ku meillä :D

  Ja NIINPÄ siis odottelen minäkin jo innolla innolla kaikkia niitä syys ihanuuksia kauppoihin!! =)
  Ja varsinkin niitä talvihaalari mallistoja, että tietäisi edes mihin suuntaan menee ku tulee talvi ja tarttee pojille haalarit :) Millonkahan esim. reima julkistaa?

  VastaaPoista
 2. Yläkuvan koirapaita löytyy meiltäkin ja olen ollut laatuun tosi tyytyväinen. Ollut jo useamman kerran pesussa ja tästä on tullut Niklaksen suosikkipaita.

  Ihana ostos Retretistä, tahtoo kanssa keittiöön samanlaiset.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat nuo keittiöjutut!

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia! Tuttuja Meandeja, joita meidänkin kaapista löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Hih, hauskat ostokset itselle. Meillä Snoozy tytöllä pinkkinä, ai etä tykkään. Nuo Meandi:t menisivät kanssa. Raidat taas eivät meillä pysy kaapissa, vaan lähtevät kiertoon, poika ei suostu niitä käyttämään.

  VastaaPoista
 6. EN OLEKKAAN AINUT, Jihuu !!! *huojennus*

  Minäkin se vaan odottelen syysmallistoja :) Tyttöjen puolella varsinkin on syksyllä paljon sellasta mitä voi käyttää läpi talven. Basic tyylisiä neuleita ja kivoja farkkuja olen jo parina vuonna löytänyt mieleisiä juuri syksyllä. Ja kaikkia niitä olis tarvis kun lähes kaikki on edellis syksysiä, vielä mahtuu justiinsa.. kevät jo mentiin samoilla farkuilla kuin syksy (jotain 10-15kpl) Ja nyt on kohta pieniä. Yhtiäkään farkkuja ei seuraavassa koossa ole,koska tyttöjen vartaloita on vaikea ennakoida. Vyötärö istuvuus on sovitettava. Esikoinen on hoikka, housuja on tosi vaikea löytää.

  VastaaPoista
 7. Sä oletkin paljon maltillisempi kuin minä =) tosin, ajattelin etten menisi (paljoa) ollenkaan alennusmyynteihin... ehkä. Mutta sitä vasten jos saisin jotain ostettua netistä, mä olen siinä niin huono!

  VastaaPoista
 8. Voi vau, mikä keittiöpyyhe! Mulle kans tuollainen! Nimim. Keittiöpyyhehamsteri. Oliko tuossa jonkun valmistajan tms. nimeä? Ajattelin vaan, että mistähän muualta löytyis, ettei tarvis Retrettiin mennä. :)

  VastaaPoista
 9. Mä tilasin kanssa nuo Maxomorran caprit ja palautin samantien,oli tosiaan niin pinkeät, kuvasta sai ihan toisenlaisen käsityksen. Olettaisin että caprit on löysemmät leveimmillä lahkeilla.

  Ihania vaatteita taas !

  VastaaPoista
 10. On ihan teitin näköisiä ostoksia=) Ja siis kivoja!

  VastaaPoista
 11. Ihania ostoksia olet tehnyt!! :)

  Mäkin tahtoisin nuo lindexin farkut meidän 2-v lle, mutta eipä niitä enään taida olla kun kaupoille pääsen. :/

  Me&i vaatteetkin on ni ihania!!!! Ja toi kirahvi paita on hauska!!

  Minäki odotan innolla syysuutuuksia!!

  VastaaPoista
 12. Sande; Tuossa kiettiöpyyhkeen lapussa lukee merkkinä Half Moon Bay. Tämmönen osoitekin löytyi; www.halfmoonbay.co.uk

  Voin minä käydä teille Retretistä tuollasen hakemassa ja Katrille kanssa, jos haluatte? :)
  Noita oli siellä kahta erilaista, en nyt muista millanen toinen oli. Teksti oli ainakin eri ja väri.
  Maksoi 7e.

  Suwi; Reiman mallisto on tullut aina elokuun alussa nettiin, Jonathanit näkee varmaan vähän aiemmin. ;)

  Ninnu; minäkin sain ihan eri kuvan noista capreista netissä, ne näytti sellasilta unisexeiltä, mutta mitä vielä ja tosiaan sellaset vartalonmyötäiset.

  Sifia; Täälläkin oli noita farkkuja vaan yhdet kumpaakin ja koot otin jo isommat (98cm ja 104cm), koska oli ainoat.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)