torstai 18. kesäkuuta 2009

Mitä Juhannuksena?

Huomenna se sitten on, Juhannus. Me ollaan ihan kotosalla ja jos käytäis kokkoa kurkkimassa. Ei tällä säällä suurempia suunnitelmia kannata tehdä, vaikka olishan se kiva päästä veneilemään ja uimarannalle. Mutta huonolta näyttää sään suhteen.. Tänään meillä täällä maalla on ollut peräti +8 astetta, sataa ja tulee. Pöh!
Mutta meneehän se tässäkin. Koti on siivottu ja pyykit pesty. Syödään sitten hyvin ja käydään mummolassakin syömässä. ;)
Yhdet synttäripippalotkin mahtuu viikonloppuun.

Ihan mielenkiinnosta kyselen millasia Juhannusperinteitä teillä on?
Meillä kun mennään aina ihan mielenmukaan, mitään kummempia minne mennään ja milloin ei ole. Grillaus tietysti liittyy olennaisena osana meidän Juhannukseen, mutta ei oikeastaan muuta. Veneilty ollaan sään salliessa mummon ja ukin kanssa.

Tänään onkin viimeinen mahdollisuus äänestää minun blogille uutta blogitaustaa, ei kun siis äänestämään täältä;


Huomenna arvomme poikien kanssa äänestäneille palkinnot ja blogipohja vaihtuu uuteen Juhannuksen aikana.Anana kyseli jokunen päivä sitten suosikkeja juuri nyt. Meidän pienellä leluista ne on ehdottomasti Legot, ne onkin ehkä ainoa juttu jonka parissa pikkuinen saattaa viihtyä yhteenmenoon jopa 20min. Se on paljon se, kun muuten on menossa ja tihutöiden teossa kokoajan. ;)


Ensin rakennetaan ja sitten rikotaan, jee hauskaa on. Varsinkin jos äiti on rakennusapuna.
(Päällä tänään Lindexin leijona body+sukat ja Bamse velourit)

Poikien kanssa toivotamme oikein ihanaa ja kaunista Juhannusta! :)


8 kommenttia:

 1. Meillä suunnitelmat vielä vähän auki (ai mietn niin viimetipassa suunnitellaan...??). Grillailua ja mölkyn pelailua ainakin perheen kanssa. :) Ei oikein olla vielä saatu kehitettyä meille mitään joka vuotisia juhannusperinteitä. Mitä nyt mummon ja papan mökillä ollaan yritetty käydä jonain päivänä. Ja joskus ajeltu Kalajoen hiekkasärkille katsastamaan tilanne mutta siellä tuntuu olevan vähän turhan kova meno näin perheellisille/lapsille. Hyvä näin...eipä ole mitään ylimääräisiä stressejä mistään. Rauhallista ja herkullista juhannusta vietellessä. :)

  Meilläkin isommalla on nuo bamse velourit...ovat ihan lempparit!!


  Oikein ihanaa juhannuksen aikaa teidän perheelle!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta teille!
  Me ollaan kaiketi vain kotosalla tuon sään vuoksi tää juhannus :/ Normaalisti mökkeillään jussina.
  Ihanat nuo Velour pökät =) ja body myös!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sifia ja Suwi! :)
  Ihan vaan perheen kesken on kyllä mukava olla, aikaa kun tuntuu aina olevan liian vähän ihan yhdessä.

  Hiljentyä taitaa monien blogien elämä kuitenkin Juhannukseksi, no minä täällä ainakin postailen! ;D

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta! Teillähän on siellä kotonakin jo omasta takaa juhannusmaisemat :)

  Meillä ollaan yleensä menty vanhempieni luokse, mutta nyt ei tosiaan se kylmä sää houkuttelen. Ja sellainenkin ihme on tapahtunut, että miehellä on peräti vapaata, niin päästään koko perheen voimin matkaan. Käväistään toisella puolella lahtea, ihan sama mikä sää, onpahan taas kiva tulla kotiin :)

  VastaaPoista
 5. Meidänkin pojat Tykkää eniten Lego Dubloista, ja parasta on se kun isi rakentaa linnan ja sen saa sitten särkeä =)

  VastaaPoista
 6. Täällä kotosalla vaan olla möllötetään. Huomenna vietetään viimeiset kuutossynttärit sukulaisten kera, sekin rumba saadaan päätökseen.
  Oikein hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Eipä meilläkään ole suurempia suunnitelmia jussiksi. Huomenna mennään miehen vanhempien luo syömään. Kaikista parasta on, kun miehellä alkoi juuri loma. Yhdessä olo on parasta. :)

  VastaaPoista
 8. Kaupungissa kun asutaan, on pakko suunnata juhannukseksi JONNEKIN :D Paikka vaihtuu joka vuosi, usein jonkun kaverin (vanhempien ;) ) mökille tai vuokratulle mökille. Tänä Jussina tultiin talonvahdeiksi lähelle mummolaa, pieneen maataloon, ja tuolla jo ulkosauna lämpiää ja grilliin on halot kannettuna :) Jos meilläkin olisi sellaiset maisemat kuin teitillä omasta ikkunasta, niin saattaisi juhannuksenakin olla helpompaa vain jäädä kotiin ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)