maanantai 6. huhtikuuta 2009

Viikonlopun ohjelmat

Viikonlopun hiljaiselon jälkeen viimein taas bloggaan. ;)
Meillä on vietetty 5v pippaloita eilen ja tänään, hiukan etukäteen (ovat virallisesti torstaina).
Juhlien tarjoilu on ollut hyvin pakasteesta pöytään tyyliä, koska itse olen kovassa flunssassa ja olo on melkosen heikko. Pikkuinen on samassa taudissa ja korvat siis olivat tulehtuneet, toivon mukaan ovat nyt paranemaanpäin kun saatiin lääkekuuri muutama päivä sitten. Yöt on siis nukuttu vähän huonosti, pikkusen heräillessä yskän tai tukkosen nenän takia.
Ei olla koskaan sairastettu näin paljon kuin tänä talvena, tautia on ollut taudin perään aina jollain.. Mutta kyllä se siitä!
Toivottavasti tämä alkava kevät saa taudit kaikkoamaan ja ollaankin sitten terveitä, ainakin ensi talveen saakka. ;)

Lauantaina kävin tuttuun tapaan omissa menoissani. Tapaamassa ystäviä ja kaupungilla. Nyt en ostanut mitään muuta kun yhden ihanan velourpuvun Lindexiltä, uusia tutteja ja kankaita.
Illalla kävin sitten ystäväni Me&I kutsuilla katselemassa kesän mallistoa. Sieltä kyllä taas tuli jotain tilattua, mutta niistä lisää sitten kun saapuuvat. :)Tänään siistimmissä; H&M:n pikeepaita ja Lindexin ruskeat kangashousut (jotka ei kyllä näy..). Meillä oli muuten kaikki isot pojat samanlaisissa ja värisissä paidoissa tänään, sekä pienikin vaaleansinisissä. :)

Pienellä siis Tuttaa kaikki.


Tämä velourpuku tarttui Lindexiltä mukaan.Nämä tutit Cm:stä. Saa taas vanhoja heittää pois..Eurokankaaseen oli tullut paljon joustofroteita, jee! ;)
Näistä siis meille tuli oranssi, ruskea ja tuo turkoosin vihreä (on vihreämpi mitä kuva antaa ymmärtää) ja samat+"tyttövärit"+musta on Tuusikselle.
Niin ja tuo tumma lila on velouria.
Nämä oli 20e kilo.

12 kommenttia:

 1. tuusis lupas mullekkin näitä! :D

  komiat poijat "pyhemmät" kamppeet päällä. :)

  VastaaPoista
 2. Joo Hanna, niin se Tuusis sanoi. Hyvä hyvä! =)

  VastaaPoista
 3. Mä olen ihan vihreänä täällä noista joustofroteista, miksei meidän Eurikseen tule noita? Toivottavasti tulee, varsinkin ruskeaa ja tyttövärejä.

  Teillä muuten hieno syntymäpäivä pojalla, meillä täyttää eskarilainen 9.4. 7v! Onnea teidän 5-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 4. Onnea Tilda teidän eskarilaiselle kanssa! Hyvä päivä tosiaan! ;D

  Täälläkään ei noita joustofroteita aiemmin ollut, mutta nyt sitten viimesellä tuli. Jospa vaikka sitten teillekin tulee vielä..

  VastaaPoista
 5. Etukäteisonnittelut komealle 5v:lle! "Hassua" nähdä poikia vaaleansinisissä, mutta hyvin sopii nämäkin. On vaan silmä tottunut näkemään teidän poikia hieman värikkäämmissä. ;-)

  merlin

  VastaaPoista
 6. Ihana velourpuku. Nuo teidän pojat on ihanan vaaleita, vaaleansininen sopii hyvin heille.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! =)
  Nyt kun ihan mietin, niin meidän juhlapukeutuminen on hillittyä aina. Ei siis retroja, eikä yleensä mitään kovin värikästäkään. :D

  VastaaPoista
 8. Minunkin mielestäni teidän pojille sopii todella hyvin tuo vaaleansininen!! Niin komeita pikku miehiä! :) Onnittelut täältä meiltäkin teidän 5-v:lle!!

  VastaaPoista
 9. Vitsit noi joustofroteet on ihania, varsinkin sinivihreä ja ruskea ja oranssi....

  VastaaPoista
 10. Ihania kankaita. Kiitos vinkistä. Kävin hakemassa pinkkiä, turkoosia ja keltaista. Samalla rahalla kuin olisin saanut yhdet Meandin trikoohousut sain kilon kankaita ja kuminauhat;) Enää tarvitsee opetella käyttämään saumuria, mutta veljen vaimo lupasi kouluttaa. Ja onnea teidän sankarille, ihania ovat koko poikapoppoonne! sanna

  VastaaPoista
 11. Kiitos Sanna ja Sifia! =)
  Oi oliko teillä Sanna keltaistakin?? voi meille on kanssa sitä saatava ja kunnon turkoosia kanssa. Säästää tosiaan ison rahan kun tekee itse ja saa "uniikkia" vaikka malli olisikin suht sama. ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)