tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pirteää iltaa!

Päivä on hurahtanut laittaessa pienen KAIKKI 80cm vaatteet huuto.nettiin, niitä muuten riittää. ;) Vielä vähän on tuossa pinoa jäljellä..
Huuto.net on ollut rakas harrastukseni jo n.5v. Silloin kun odotin tätä meidän 5v poikaa, aloitin huutiksessa huutelemalla hänelle vaatteita ja sitten hiukan myöhemmin aloin myös myymään.
Jos kirppikseen vertaa niin työtä on kyllä enemmän, mutta siellä myös saa hyväkuntoisista vaatteista paremmin, joten kannattaa nähdä vaiva.
Kun vaan löytäisi aina aikaa tarpeeksi..

Kyllä meillä kirppistellään myös. Kirpparille vielä kodin turhat tavarat, omat ja isompien vaatteet suurimmaksi osaksi. Ihan vain jotkut hyväkuntoiset ja merkkivaatteet laitan isoilta pojilta huutikseen.
Kirppiksellä pidän pöytää pari kertaa vuodessa ja huuto.netissä myyn n.2kk välein jotain. Aina kaapista jotain löytyy, kun kyllästyy. ;)

Huuto.netistä siis löytyy etenkin meidän pienen vaatteet jatkossakin. Sieltä niitä huutaa ystävät ja tutut. Suoraan en myy, koska tämä on minusta reilumpaa kaikille osapuolille. :)

Jaahas, listaus jatkuu kun pojat saan yöpuulle..


Pikkuinen herkkuväreissään; Name It body, Lindexin velourit ja Maxomorran sukat.

Isompi möksöttää, kun oli tylsää olla kuvattavana. ;)
Päällä Lindexin vaatteet.

10 kommenttia:

 1. Voi että kun näyttää kivalta noiden raitahousujen kanssa tuo paita! Meidän raitahousut odottaa vielä vähän kasvamista. Mahtaiskohan alesta löytää niihin molempiin paidat??! :) Kivat vaatteet pikkuisellakin.

  -Jamina-

  VastaaPoista
 2. Sama harrastus on ollut täälläkin, iso osa koon 104 cm lähtee myyntiin. Aika homma tässä kyllä on ja hyvin menee muutama ilta listatessa.

  VastaaPoista
 3. Mä kans huutonetteilin kun meihän Ronja syntyi (8/03) möin ja ostin sieltä ahkeraan. Sitten jostain syystä alkoi kyllästyttää ja nyt oon vain harvakseltaan myyny esim nyt siel on meidän turvakaukalo. Mutta ostanu en oo aikoihin, vaikka oon sieltä kyllä etsiskelly meille tarpeellisia joskaan niitä löytämättä.

  VastaaPoista
 4. Jamina; Meidän Lindexiltä saattais saada ehkä sen turkoosin paidan, kun sinne ei tullut noita vihreitä paitoja ollenkaan. Eikä muuten noita vihreitä raitapöksyjäkään. Ostin vähän kauempaa kaupungista paidan silloin ja raitavelouritkin (ja Tuusikselta yhdet).
  Mutta ilmoitan jos alerekissä on. ;)

  Minäkin ennen ostin paljon Huuto.netistä, nyt ostan tosi vähän. Ihan joskus vaan, kun jotain tiettyä haen.
  Myyn siis lähinnä vain pelkästään enää.

  VastaaPoista
 5. Pojat niin ihanasti vihreissään! Tosi kivan värinen tuo Name it-body.

  Minulla tuo Huutonet-innostus iskee aina välillä, sitten on taas pitkiä aikoja etten käy edes katselemassa mitään. Kohta pitäisi laittaa vähän lastentarvikkeita, turvakaukaloa jne., myyntiin. Mutta on siinä niin iso homma, että tulee vain lykättyä eteenpäin..

  VastaaPoista
 6. Kivat värit molemmilla. Minäkin enimmäkseen myyn huutiksessa. Jos ostan jotain, on se sitten osastosta antiikki. Vanhoja kalusteita, valaisimia yms. Muutama juttu on tullut sieltä ostettua.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin huuto.net kovassa käytössä, ainakin ajoittain. Nytkin paljon kuopuksen ekan vuoden vaatetta odottaa myyntiin menoa, nuo isommat vauvatavarat myin jo mutta vaatetta tulee (liian) helposti säilöttyä kun vievät vähemmän tilaa (ainakin suhteessa listausvaivaan).

  Kiva jos sulta ostaa tututkin huutiksen kautta, minustakin reilumpaa kaikille. Kuinkas ystäväsi suhtautuvat siihen ettet myy suoraan?

  VastaaPoista
 8. Tilda; Hyvin minusta suhtautuuvat, siis mitään nöksähdyksiä ei ole tullut vastaan, kun olen sanonut myyväni siellä enkä suoraan. ;)

  Olen kertonut kaikille että minulla on niin moni joka haluaisi ostaa vaatteita meiltä ja siksi olen katsonut reilummaksi tuon huuto.netin. Eipä tartte kenenkään ainakaan siitä suuttua että möin jollekin toiselle suoraan ja hän jäi ilman.
  Tuolla on sitten kaikilla mahdollisuus huutaa haluamansa. :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat vaatteet pienellä!!!

  Mä lähinnä myyn huutiksessa, mut nytkään ei ole mitään myytävää.;)

  VastaaPoista
 10. Mia, tuo onkin ihan hyvä että toteaa että ostajaehdokkaita olisi useampi joten on reilua että myy siellä. (Joka onkin useinmiten ihan totta!) Mä välillä kuulen että "Oi miten ihana haalari, tuon ostan sitten sulta kun ei mahdu enää teille...".

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)