keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sovituksessa Reiman haalarit

 
 
Tilasin pari viikkoa sitten meille Ellokselta pari Reiman talvihaalaria. Olin jo aiemmin Reiman liikkeessä ne bongannut ja ihastunut etenkin toiseen. Sitten kun sattui tulemaan hyvä alekoodi Ellokselle, niin olihan ne tilattava kokeiltavaksi ainakin..
Emil on nimittäin sitä mieltä että haluaa vielä ensi talvena pitää haalaria esikoulussa ja minullahan ei ole mitään sitä vastaan. Onhan se paljon nopeampi pukea ja eikä mistään välistä sitten niin herkästi karkaa luntakaan, kun taas takin alle saattaisi mennä.
 

 
Haalari johon eniten ihastuin on tämä Reimatec Zapp.
Tuossa on minusta jotain tosi kivaa ja erilaista. Haalarin pohjaväri on tummanruskea ja viivoja on limellä, keltaisella ja oliivilla. Kokona 128cm. Melko reilu, mutta en uskaltaisi enää pienempääkään ottaa. Emil on kuitenkin nyt n.123cm ja käyttöaikaan ehtii kasvaa ainakin pari senttiä lisää.
 
 
 
Olen todella ihastunut Reiman uudistuneeseen ilmeeseen. Myös vaatteiden malliin on selvästi kiinnitetty huomiota ja ne istuu paremmin kun koskaan. Tosin meillä reimat on aina minusta istuneet kivasti poikien päälle, mutta nyt vielä paremmin. Tähän haalariin saisi kivasti yhdistettyä keltaiset tai limet asusteet.
 
 

 
Lahkeissa on lumipussit ja suorat lahkeet. Lahkeensuissa on takana vahvistettu kangas ja kuten näkyy vaikka haalari onkin reilu niin lahkeet ei mene kengän alle.
 
Tykkään kovasti ja myös Emil kun kysyin lempparia näistä ja niistä Molo Kidsin sekä Ticketin haalareista.
Valitsi tämän.
 Mutta jäin nyt silti miettimään olisiko joku raikkaampi väri kivempi. Meillä kun on jo jemmassa musta Molo Kidsin haalari. Haalareita saakin olla kaksi, viime talvena tuli todettua että kaksi on tarpeen jo ihan vaihtelunkin vuoksi. ;)
 


 
Tein myös pientä kokovertailua haalareille, kun ehdin verrata näitä niihin meillä kuvattavana käyneisiin Molo kidsin ja Ticketin haalareihin.
 
Vasemman puoleisessa kuvassa on alla Molo kids 128cm ja päällä tuo reimatec 128cm. Reiman haalari on ihan hiukan pidempi hihojen ja lahkeiden mitasta (n.2-3cm), mutta kuinka ollakaan Reiman haalari on kapeampi kuin Molo kids! Reiman haalarissa on vielä vyötäröllä vuorissa kuminauha, jota voi halutessaan kiristää, mutta näissä kuvissa en ole sitä kiristänyt yhtään.
 
Oikean puoleisessa kuvassa on alla Ticket Outdoorin North haalari 128cm. Ticketissä on hihat hiukan lyhyemmät, mutta niska-haara ja lahkeet on taas pidemmät. Ticket on myös selvästi leveämpi.
 
 

 
Toiseksi haalariksi sovitukseen tilasin Reiman Sonny haalarin 128cm.
Tässähän ei ole kaikkia saumoja teipattu, mutta ne tärkeimmät kuitenkin. Materiaali tuntuu kestävämmän oloiselta sekä karheammalta kun tuossa Zapp-mallissa ja on myös jäykempi. Kuvissa näkyykin että kangas jää helpommin kurtulle, kun kun on vielä reilu. Muuten leveys ja mitoitus on melkein samat molemmissa haalareissa, hiukan on tuo Sonny leveämpi.
 
Tämä ei ollut kuitenkaan niin minun mieleinen väri, joten tämän lähetinkin jo takas..
 
 

 
 Lisäksi soviteltiin Reiman Anders - pipoa koossa 54.
Kokona juuri oikea Emilin n.52,5cm päähän. Lippa jäi päässä hiukan "aaltoilemaan", mutta voi olla että oikenisi käytössä. Tässä ihan huippua on tuo muunneltavuus, eli pipon otsalle taitetun osan saa käännettyä myös kasvojen suojaksi. Pipossa on 50% villaa. Tämän olisin meille ottanut, mutta tuossa oli likatahra jo valmiina, joten palautukseen lähti.
 
Nyt vaan siis pähkäilen tuon Zapp-haalarin kanssa, pidänkö vai en..
Mitäs te siitä tykkäätte?
 
P.s. Muistaakaa käydä äänestämässä Minun Reima-blogihaasteen mieluisinta (tai pariakin) kuvakollaasia, sieltä löytyy minunkin kollaasi (se jossa keltainen takki). ;)
 


32 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :)
    Mä olen odotellut myös Ellokselle jotain hyvää alekoodia, jolla tilaisin Reiman haalarin ekaluokkalaiselle. :D
    Kokoa olen myös miettinyt, mutta ehkä se sitten on tuo 128cm, kun poikanen nyt ehkä sen 125cm.
    Meillä ihastuttiin Luno- ja Petter-malleihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että teillekin ois tuo 128cm paras, on noissa reiluutta kuitenkin että menee vaikka lapsella ois pituutta sen 128cm. Mutta en usko että teillekään riittäisi se 122cm ainakaan koko talvea. Minulta löytyy koodit jotka käy noihin merkkituotteisiin, eli:
      Kun tilaat 130e saat 40e alea koodilla 284102
      Kun tilaat 80e saat 20e alea koodilla 284101
      Koodit on voimassa 22.10.2013 saakka. Toivottavasti toimii! :)

      Poista
    2. Kiitos!
      Koodi toimi ja haalari laitettu tilaukseen. :)

      Poista
  2. Tuo Zapp nousi kans heti mu suosikiksi, kun se julkaistiin. Meillä suoritetaan myös eskaritalvi haalareissa pääosin. On se vain niin kätevä vielä tuossakin iässä. Zappia en kuitenkaan meinaa ostaa, koska kaapista löytyy vähän samaa tyyliä oleva menneiden vuosien Ticket vielä käyttämättömänä. Zapp on kyllä paremman näköinen malliltaan. Ostin tuon Anders pipon punaisena ja se vaikuttaa kivalta. Harmaana oli toiveissa, muttei ollut kokoja jäljellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeen nopeesti on tosiaan nuo pipot menneet ainakin Reiman nettikaupasta. :O
      Ticketillä tosiaan oli aika samanoloinen kuosi joku vuosi sitten, meilläkin sitä oli silloin.
      Kyllä se haalari vaan toimii vielä siellä eskarissa, miks ei koulussakin vielä eka luokalla jos lapsi itse haluaa. :)

      Poista
  3. Haalari on mun milestä hyvän näköinen ja istuu Eemilille hyvin. Eli ite varmaan pitäisin tuon Reiman haalarin jos poikakin siitä itse tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkää varmaan enempi kun äiti. ;) Toisaalta tiedän että hän tykkäisi jostain toisestakin, jos kuvia näyttäisin..

      Poista
  4. Toi haalari on mun mielestä sellainen "ihan kiva", mutta ei sellainen mitä meille hankkisin. Asusteilla saa kyllä pirteän. Tykkäsin ehkä enemmän tästä kirkkaana värinä. Toi alempi haalari taas näyttää mun silmiin takaa hyvälle, mutta edestä huonon malliselle, sellaiselle että voisi kuvitella haarojen repeävän kovemmassa käytössä. Ton pipon idea on aika hieno!

    Jos Emil itse tykkää tosta haalarista niin pidä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oliviin värinen Sonny-haalari on sen verran jäykempää kangasta, että ehkä siksi ei istu päälle niin kivasti. Minun makuu tuo Zapp kyllä on, mutta kun on jo toinen haalari tumma, niin saattaisin kaivata vaihtelua. ;)

      Poista
  5. Minusta molemmat on aivan ihania! Tuo Zapp on kyllä värinsä puolesta aivan huippu, lika ei näy mutta tuo raidoitus tekee siitä tosi raikkaan, etenkin tosiaan lime/keltaisilla asusteilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se on tuossa huippua, että on kuitenkin tumma ja lika ei näkysi. Toisaalta taas nuo viivat tuo raikkautta. Voi elämä miten on vaikee päättää. ;D

      Poista
  6. Tosi hyvän näköinen haalari! Itse ihastelin tuosta sitä turkoosia mallia. Istuu aivan älyttömän hyvin. Todennäköisesti hommaan meillekin tuon haalarin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se turkoosi viivallinen oli kans tosi kiva! Mies tykkäsi meillä enemmän siitä, mutta Emil ja minä taas tästä sävystä. ;)

      Poista
  7. Hei! Kivoja haalareita molemmat, mutta itse tykästyin tuohon vihreään :) mulla pojalle limenvihreä haalari ticketiltä täksi talveksi ja toinen NameIt haalari joka on kokonaan tumman sininen. Tykkään ite yksivärisistä, mutta luulen että kun poika tuosta kasvaa ja saa itse vähän sananvaltaa niin ottaa myös mielummin värikkään kun yksivärisen.

    miopoikanimio.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Limenvihreä yksivärinen kuullostaa ihanalle! Meillä oli sellainen pari vuotta sitten ja tykkäsin kovasti. Joo kyllä se vaan meilläkin Emil mielummin valitsi tämän kun yksivärisen, kun kyselin. Alkaa jo tulla oma maku. ;)

      Poista
  8. Pitäisin haalarin. Näyttää todella kivalta, ei yhtään synkältä, ja jos vielä haalarinkäyttäjäkin sen valitsisi niin... en miettisi enää :)
    Tuo Zapp hurmasi minutkin kun kävin Jesper juniorissa katselemassa uutuuksia. Tosin ajattelin meille tulevan zapp-kuosin toppahousuja ja sihhen kaveriksi yksiväristä takkia mutta täytyy vielä tytön kanssa käydä katsomassa ja kysyä mielipidettä. Niin ja siis meille ajattelin sitä ruskea-pinkkiä versiota, mutta katselin silloin jo tuota ruskea-limeä että ompas kivat värit siinä myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ruskea/pinkki oli tosi ihana kanssa. :) Minusta ois ollut ihanaa, jos tätä kuosia ois saanut takkinakin. Ois voinu vaikka ostaa takin ja housut, sit ois menny vaikka yksivärisenkin takin kanssa tai housujen. ;)

      Poista
  9. Minusta haalari on hieno. Päällä kivemman näköinen kuin tuotekuvissa. Ihanaa, että Reiman mallit ovat vähän kaventuneet. Pidä ihmeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa tosiaan että uudistusta parempaan suuntaan tapahtuu. :) Ja tosiaan päällä kivempi kuin tuotekuvissa, livenä vielä kivempi kun näissäkään kuvissa. ;)

      Poista
  10. Minäkin pitäisin Zapp-haalarin, on upea! Taas kerran kävi niin, että tuotekuvissa en noista "sotkukuoseista" oikein tykännyt, mutta nyt kun katselee teidän sovituskuvia, alkaakin miellyttää! Kiva, ettei pohjaväri olekaan ihan musta ja kiva, että värikuvioissa on kahta sävyä: helpottaa asustamista. Haalarin malli on tosiaankin erinomainen. Tässä voisi olla alekyttäilyn ehdokas ;) Tulevan talven haalarit kun meillä on jo kaapissa.

    Tuo toinen haalari sen sijaan on pienoinen pettymys. Tuotekuvien perusteella kuvittelin tuon olevan se, jota meillä alennusmyynneistä vahdataan. Haalarin malli onkin ilmeisen hankala ja vaatii ilmeisesti juuri pituuden mukaista kokoa istuakseen päällä (istuuko sittenkään?). Väri kyllä kiehtoo jotenkin edelleen.

    Aika yllättävää, että Reiman haalarit ovat nyt noin kapeita verrattuna kilpailijoihin. Mitoitus on selvästi ihan muuta kuin takavuosina. Sopii paremmin hoikille nykylapsille?

    Kiva nähdä Anders-pipo Emilin päässä. Hieno! Tilattiin nimittäin meille punainen versio ja pähkäilin kokoa. Päädyin samaiseen 54, kun isoveikan pää on jotakuinkin 52,5. Lienee siis oikea koko. Mulla on vaan tapana ostaa liian isoja hattuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten jännä miten erilailla sitä tykästyy kun näkee jonkun kuosin sovituskuvissa tai livenä. Tuotekuvat ei kuitenkaan kerro sitä lopullista totuutta. ;)
      Asustamiseen kiva kun voi just limeä tai jopa keltaista käyttää, mutta olen itse sen verran tarkka että sitten niiden täytyisi olla yksivärisiä. Kuosiin yhdistän yksiväristä ja yksiväriseen kuosia. :D

      Joo tuo Sonny pitää selvästi olla just sopiva, että istuu kauniisti. kangas on sen verran jäykkää kuitenkin. Uskon että istuisi sitten hyvin. Siinä on mukavan erilainen väri, mitä on tottunut lasten haalareissa näkemään.

      Kyllä, näin sanoisin että Reimat istuu nyt hoikille lapsille paremmin. Mikä on tietysti tosi hyvä juttu!

      Uskon että teille tulee ihan oikean kokoinen hattu. :)

      Poista
  11. Ihan mahtavia ja etenkin tuo Zapp! Meilläkin se oli haaveissa kunnes poika ilmoitti kelpuuttavansa vain kokonaan vihreän haalarin :) Tilasinkin siis Jonathanin Classic haalarin vihreänä ja kaksiosainen ostettiin jo Lassien tulevan talven mallistosta.
    Ehdottomasti tilaisin vielä Reimaakin... Millä koodilla sait alen.. Minä kun en ikinä saa niitä merkkialekoodeja :(
    Ja kiitos kivasta Blogista!
    Terv. Entinen anonyymi joka vihdoin hankki tunnukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että rekisteröidyit ihan virallisesti. :)
      Pitää se lastakin kuunnella näissä valinnoissa, kivaahan se on että sanoo mielipiteensä. :)
      Kirjoittelinkin koodit tuonne ekaan kommenttiin, tässä sinullekin;
      Kun tilaat 130e saat 40e alea koodilla 284102
      Kun tilaat 80e saat 20e alea koodilla 284101
      Koodit on voimassa 22.10.2013 saakka. Toivottavasti toimii! :)

      Poista
  12. Tykään, tykkään itseasiassa molemmista! Tuo oliivinvihrä vaan on (mun lempi)väri, joka ei taida sopia oikein kenellekkän?!?

    Mutta ei tuo turhan synkeä ole, raidat elävöittää tosi kivasti ja tärkeintähän on, että käyttäjä pukee mielellään päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo jännä sävy tuo oliivi, kiva kyllä, sopimisesta en sitten tiedä. ;D
      Zapp haalarin raidat tuo tosiaan pirteyttä ja kivaa ilmettä siihen. Edelleen olen kahden vaiheilla että otanko..

      Poista
  13. Toi Zapp näyttää varsin hyvältä! Sonnyyn ihastuin joskus kun oltiin siellä Reiman toimistolla test patrolin kanssa, päällä se ei vaan näytä niin hyvältä, harmi =(

    VastaaPoista
  14. Ihanaa nähdä Reiman kuosit "livenä". Suoralahkeiset mallit ovat kyllä tosi kaivattuja pienempienkin haalareista!

    Vaikka isojen poikien sovittelut ovatkin blogissasi vähentyneet, niin mitä olet mieltä reiman valinnasta tehä isompien haalareita tänä vuonna? Samaa kai on Mololla ja Travallella...

    VastaaPoista
  15. Aivan loistavasti istuu molemmat haalarit, hyva Reima! :) Tykkaan myos tuosta vinosta vetskarista, antaa vahan erilaista ilmetta. Varit ei ole kummassakaan haalarissa ihan minun mieleen (lime-oliivi allergia :)) mutta upeat haalarit molemmat!

    VastaaPoista
  16. Tuo Zapp on todella hyvännäköinen haalari Emilin päällä. Raikas, räväkkä, poikamainen...IHANA! Siitä vaan haalari ja asusteita miettimään.

    On ne vaan reiluja nuo Reimat. Omalle ostin viime vuoden alesta tälle talvelle 134cm Reiman ja nyt tajuan, että poikahan hukkuu siihen. Mitat nyt n. 125cm ja 23kg. Taitaa tämä mamma joutua haalariostoksille...

    VastaaPoista
  17. Blogissani sovituksessa Reimatec Luno-haalari, jonka mitoitus taas mielestäni tosi nafti.. :/
    Istuvuus näissä uusissa haalarissa kyllä ihan loistava! :)

    VastaaPoista
  18. Mäkin oon vähän tykästynyt tohon reiman Zapp haalariin, tosin turkoosin viivoin. täytyy vaan odotella ja toivoa että reimallekin tulis joku alekoodi. Tuo koko asia vaan on hyvin hankala. meidän pojalla mittaa 114cm mutta on rotevampi, esim. molo kids 128 koossa oli mielestäni ok mutta siinä on tosiaan lahkeissa ja hihoissa sen verran tiukemmat kuminauhat että on hyvä päälle ja jäi toki kasvuvaraa. tämä haalari (reiman)näyttäisi että hihat ja lahkeet ovat löysemmät että se kokona voisi riittää 122. reiman leap takki meiltä löytyy koossa 128 ja siinä on hihoissa pituutta mutta helma on varsin lyhyt...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)