lauantai 21. syyskuuta 2013

Niilo Ilon uudistus

 
Joko olette huomanneet Niilo Ilon uudistuksen?
Niilo Ilo verkkokaupan yrittäjä Anne otti minuun viikolla yhteyttä ja kysyi olisinko halukas testaamaan Niilo Ilo verkkokaupan uudistuneita sivuja, tottakai lähdin messiin. ;)
Pääsin siis testaajaksi kauppaan jo torstaina ennen heidän virallisia avajaisia. Virallisesti kauppa aukesi eilen. Testauksen tarkoituksena oli selata uudistuneita sivuja ja kertoa teille blogissani uudistuksesta.
 
 
 
Ihan rehellisesti on sanottava, että sivut on juuri minun mieleiset. Ne on selkeät ja sieltä löytää helposti etsimänsä. Kuvat tuotteista on mielestäni tarpeeksi suuret, mikä yksi tärkeimmistä asioista minusta nettikaupassa. Jokaisen tuotekuvan kohdalla löytyy suoraan missä koossa tuotetta on saatavilla, mikä on oikein mukava lisä. Tuotteet löytyy eri kategorioiden alta lueteltuna vaatetyypin mukaan ja merkin mukaan erikseen. Myöskin huippua on se että merkeistä on sivuilla koko-opas. Aika usein ainakin itse uusien merkkien kohdalla tulee ihan liikaakin pähkäiltyä sitä mitoitusta.
 
Niilo Ilossa on muuten nyt tutustumistarjous kaikille!
Saat koodilla ILO -20% alennuksen tilauksestasi. :)
(voimassa 29.9.13 asti, ei koske Outlet tuotteita)
 
 
 
 Kaupan ilmeen lisäksi uudistui kanta-asiakasohjelma, uuden ohjelman nimi on ILONA. Ilonaan kannattaa liittyä, kaikki kanta-asiakkaat saavat nimittäin -10%:n alennuksen kaikista yli 30€:n normaalihintaisista tilauksista! Plus tietenkin säännölliset, vain kanta-asikkaille suunnatut erikoistarjoukset. Mukavaa vai mitä?

Lisäksi muutui toimituskulut. Postikulut vaihtuvat portaittaisesti lähetyksen painon mukaan
(0-200g = 1,90€, 201-500g = 3,90€, 501-2000g = 5,90€). Yli 100e tilaukset saa ilman postikuluja.
 
 
 
Kokosin tähän lemppareitani Niilo Ilon valkoimasta. Kaupassa jatkaa moni ihana merkki ja lisäksi uutuus merkkejä on tullut jo syksyn mittaan esim. ihana Gugguu.
Kannattaa siis käydä kurkkimassa uudistunut Niilo Ilo! :)
 
 

2 kommenttia:

  1. Juu, huomattu on :)

    Tykkään uudesta musta-valkoisesta ilmeestä, joka antaa paremmin tilaa värikkäille lastenvaatteille. Parasta on jo listauksessa näkyvät jäljellä olevat vaatekoot.

    Hmm...mitähän sitä tilaisi tuolla alennuksella? ;)

    VastaaPoista
  2. Hienot uudistuneet sivut mutta kännykällä käyttö oli todella vaikeaa :(

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)