keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ticketin & Molo kidsin toppaa

 
 
Meille tuli viime viikolla aika iso paketti toppaa. Paketti sisälsi Ticket Outdoorin ja Molo Kidsin talven ulkovaatteita. Ei, en mennyt sekaisin ja tilannut meille talveksi vaihtovaatteita reilusti. ;D Nämä ihanat haalarit, hatut ja rukkaset tuli meille vain kääntymään. Päätimme nimittäin Jeriikan nettikaupan kanssa tehdä teille juttua talven mallistoista ja mikäs sen parempi idea kun sovitella toppaa Emilille ja laittaa teille kuvia katseltavaksi.
 
 
 
 
Molo kids polaris haalari amber-sävyssä on aika kaunis väri. Ei räiskyvän neon, vaan ennemminkin lempeä ja pehmeä sävy. Kuvissa väri hiukan heittelee riippuen valosta (kuvat on otettu ulkona), mutta sanoisin että on noiden sekoitus. Ei siis ihan noin kirkas kun ylimmässä kuvassa, muttei myöskään aivan noin hailakka kun kyykkykuvassa (alempana on vielä yksi kuva, jossa sävy näkyy parhaiten). Haalari on kokoa 128cm ja Emil n.123cm.
Kokona juuri oikea, kasvuvaraakin on vielä. Tämä koko menisi varmasti Emilille koko talven.
 
Kypärämyssy Molo kids Snow ja värinä electric blue. Koko 3/5v. Aika napakka päähän laittaessa, mutta istuu päähän nätisti, eikä sitten päässä kuitenkaan kiristä. Myssyssä on 50% villaa ja 50% akryylia, vuori on fleeceä.
 


 
Molo kidsin Polaris värissä Ski resort ja kokona 128cm.
Kuosi on minusta kauniimpi livenä, mitä kuvissa. Siihen on helppo yhdistellä vaikka minkä värisiä asusteita. Tässä pipona Molo kids colder värissä black iris koossa 6/8v., jossa on myöskin 50% villaa ja vuori fleeceä. Istuu päähän tosi hyvin. Rukkaset Molo kids igor sävyssä amber.
 
Nämä Molo kidsin kuosilliset haalarit on materiaaliltaan hiukan eri kun yksiväriset. Kuosillisissa on liukkaampi pinta, kun taas yksivärisissä se on hiukan karhea.
 
 

 
Sitten hypätään Ticket Outdoor baggie north haalareihin.
Tässä yläkuvissa värinä red orange. Todella raikas ihana oranssi.
Haalarin kokona 122cm ja on se oikea koko Emilille. Ticketit on siis edelleen reiluja mitoitukseltaan tai ainakin tämä baggie malli. Haalari on nimensäkin mukaisesti hiukan väljempi kuin Molo kidsin polaris. Ihmeen hyvin kuitenkin minusta sopii tuollaiselle hoikemmallekin lapselle. Eritysesti tykkäsin haalarin lahkeensuissa olevista tarranauhoista, joilla tuota lahjetta saa kiristettyä hyvin ja pysyy näin taatusti kengän päällä. Hupun karva on irroitettava, jos joku ei tykkää. materiaaliltaan pinta on liukas, mutta kuitenkin hiukan karhea. Uskon että todella kulutuksen kestävä, ainakin ennen oli ja sama matsku tuntuu olevan edelleen.
 
 


Mutta voi tätä Ticketin Baggien väriä Beetroot! Ihan mielettömän kaunis. Sanoisin että on sellainen vadelmaisen pinkki. Jos meillä olisi tyttö, niin tämän taatusti kotiuttaisin. ;)
Tässä kokona 128cm ja kuten näkyy on liian suuri. Lahkeisiin jää minusta liikaa ruttua ja haara roikkuu. Hihat sen sijaan ei ole niin pahat, mutta reilut nekin. Haalariin sopii todella kauniisti tuo Molo kids snow kypärämyssy gray melange värissä (koko 3/5v.).

 
 
Tässä noita sävyjä hiukan lähempää.
 
 


 
Ticket Outdoorin Baggie north sävyssä majolica blue. Sävy on tumma petrooli. Kokona tässäkin 128cm. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy että hihat ei ole kovin pitkät kuitenkaan, kun kättä nostaa niin hiha jää aika alas. Keltainen sopii tähän kivasti ja kokeiltiin Molo Kidsin igor rukkasia sävyssä sub yellow.
 
 

 
Tässä vielä Ticketin ja Molo kidsin oranssit haalarit vierekkäin. Sävyt vastaa hyvin todellisuutta. Eli Molo kidsin haalari on selvästi hailakamman sävyinen, Ticketin taas tummempi ja runsaampi. Itse tykkääsin enemmän Ticketin sävystä.
 
 

 
Koko vertailua Ticketin ja Molo kidsin kesken.
Vasemmalla alla Ticketin 122cm ja päällä Molo kidsin 128cm. Haalarit ovat kokonaisuutena samankokoiset, mutta hihat on Molo kidsissä pidemmät ja Ticketissä niska-haara on pidempi kun taas Molo kidsissä lahkeet on hiukan pidemmät kun haarasaumat laittaa päällekkäin.
Oikealla alla Ticketin 128cm ja Molo kidsin 128cm. Ticket on selvästi pidempi sekä lahkeista että niska-haara mitasta. Hihat on saman mittaiset. Kuvista myös näkee että Molo kids on kapeampi malliltaan.
Sanoisin siis että Molo kids istuu nätimmin hoikalle lapselle ja on mittasuhteiltaan parempi pitkäkätiselle lapselle. Ticket taas on pitkäjalkaiselle ja pitkä selkäiselle parempi.
 
Vielä noista materiaaleista sen verran että kestäviltä vaikuttaa minusta molemmat ja kokemukseni perusteella sitä ovatkin. Ticketissä on vesipilari ja hengittävyys 8000mm. Molo kidsissä vesipilari on 10 000 mm ja hengittävyys 8000mm. Molemmissa teipatut saumat ja fleecevuori muualla, paitsi ei lahkeissa ja hihoissa.
 
 

 
Loppuun vielä haalareita ja asusteita yhdisteltynä.
Molempiin oransseihin haalareihin sopii kivasti nuo samat Molo kidsin asusteet.
 
 

 
 
Ticketin ja Molo kidsin haalareita ja asusteita on helppo miksailla keskenään. Tuossa keskimäisessä kuvassa näkyy hyvin miten ski resort kuosiin käy melkein mikä vaan rukkas väri, pinkitkin menisi kivasti jos haluaa tytölle sen ostaa.
 
Mitäs tykkäätte näistä? Onko teille tulossa jo jotain Ticketiä tai Molo kidsiä talveen?
 
Jeriikasta saa normaalihintaisista Ticket Outdoor tuotteista -15% koodilla; jeriika3
Alennus on voimassa 6.9.2013 saakka.
Myös Molo kidsin ostajille on mukava tarjous. Haalarin ostaja saa 10€ lahjakortin sekä Molo kids kassin kaupanpäälle.
Kannattaa siis hyödyntää pian nämä edut ja klikkailla Jeriikaan ostoksille. :)
 
 

30 kommenttia:

 1. Aivan upeita kaikki! Meille on viime talven aleista ostettuna Ticketin haalarit pojille. Molo on kyllä ehdoton hoikan lapsen haalari. Se istuu niin kauniisti. Meilläkin oli viime talvena, mutta en saanut alesta mieleisiä eikä täyteen hintaan pysty ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on näissä, niin kun monella muullakin merkillä, aika suolainen. Kivaa että tarjotaan näitä mahtis lukijatarjouksia. ;)
   Molo kidsin haalari on ehdottomasti paras hoikan lapsen haalari, mutta pakko sanoa että yllätyin miten kivasti tuo Ticketkin istuu.

   Poista
 2. Pahus, ehdin jo tilata tuon ticketin oranssin haalarin muualta.

  VastaaPoista
 3. Siis toi kotiuttamis sana pitäisi lailla kieltää. Joo molot hintaan nähdän ei kestä meidän käytössä. Heistimista irtoo ja menee kuluneeksi ja polvet karheena joten ei meille enää. Legon haalari ruotsista tilattuna maksoi reilu 50 euroa ja kesti paremmin, eikä joka nico petterillä ollut samaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en muista koska oisin viimeksi käyttänyt. Tosin voihan se olla että tulee sitä aina väliin viljeltyä. ;D
   Ai, no sinulla on sitten ihan eri kokemukset kun minulla Molo kidsistä. Meillä on tähän mennessä ollut Emilillä jo viimeiset neljä talvea Molo kidsin talvihaalari ja aina on ollut erittäin hyvässä kunnossa talven jälkeen. No saa nähdä kuinka ensi talvena, kun ikää on jo sen 6v.
   Niin ja täällä meilläpäin en nähnyt viime talvena kuin kahdella lapsella Molo kidsin haalarin ja nekin eri värissä kun meidän keltainen. ;)

   Poista
 4. ihana kyllä tuo beetroot väri. Olen miettinyt, jos tilaisin sen 96 senttiä pitkälle tytölle.. Mutta mietin vain että siinä taitaa olla nykyään lyhyempi niska-haara mitta. Kun tytöllä on pitkä selkä ja lyhyet jalat. Siksi Molo kidsin haalarit eivät oikein istu ainakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko näin? Minusta vaikutti ihan samalta mittasuhteeltaan kuin joskus pari vuotta sitten, mutta varmaksi en tietenkään tiedä. Pidempi on kuitenkin niska-haaraltaan kun Molo kids. Kuullostaisi kuitenkin että teille näistä kahdesta tosiaan parempi olisi se Ticket.

   Poista
 5. Olen myös sitä mieltä, ettei Molon tekstiililaatu ole kovin hyvää, vaan kuluu aikalailla ja heijastimet kuluu myös. Pienemmillä varmaan menee, mutta 5-6 v kuluttaa jo aikalailla!

  Meillä oli poika noin 120 cm viime talvena (aluksi allekin) ja jo silloin 128 cm oli sopiva.
  Nyt 125 cm ja yritetään käyttää vielä alkutalvi se rähjäinen haalari loppuun ennen uuden käyttöönottoa. Uuden merkistä ei vielä tietoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaahas, sinullakin siis erilaiset kokemukset kuin minulla. Meillä on tosiaan neljä talvea Emilillä ollut ja aina pysynyt hyvänä. Viime talven keltainenkin on todella siisti, vaikka toki ihan aavistus on polvissa karheumaa. Ensi talveksi on musta jemmassa, joten saa nähdä kuinka sen käy kun ikää on sen 6v. sitten. ;)

   Poista
  2. Minä olen huomannut laadussa todella suurta vaihtelua, meillä ollut takkien lisäksi pari haalaria, joista toinen on kahden lapsen jälkeen vielä hyvässä kunnossa, toinen puolen talven käytöltä jo aika resuisen oloinen.

   Poista
  3. No voi harmi! Onneksi meille ei ole sitten vielä ainakaan sattunut huonoa Molo kidsin ulkovaatetta.

   Poista
 6. Moloa meille tulee melko varmasti. :) Hyvä ale Ticketin tuotteisiin, kunpa Moloon tulisi samanlainen. :) semmosta odotellessa jostakin kaupasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, jospa saatais Molo kids alekoodikin jossain välissä. ;)

   Poista
 7. Upea postaus! Hienosti on teidän eskarilainen jaksanut sovitella useaa pukua! Pojille on etsinnässä parkamalliset takit ja eskarilaiselle joku "laskettelu" takki tyylinen myös. Muuta emme taida enään tulevaan talveen tarvia. Parka malliset takit tulee luultavasti ticketiltä, molokidsiltä tai Reimalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sifia! :) Ski resortin kohdalla iski väsy (näkyy naamasta) ja sitten pidettiin tunnin tauko ja taas oli poika iloisena sovittelemassa. ;) Eli kyllä hän yleensä ihan mielellään sovittelee, mutta hänen mukaan mennään, jos ei huvita tai jaksa niin sitten kokeillaan myöhemmin uudelleen.

   Parka malliset takit on ihania, meillekin taitaa tänä talvena sellaiset tulla. :)

   Poista
 8. Tänä vuonna on vaikeus valita kun kaikkia haluamaansa ei pysty ostamaan. Molon ski resort houkuttaa mutta hinta itkettää, 3* takit ja 3*housut = yli 900e! Tuohon hintaan joutuisivat meillä vitriiniin katseltaviksi. :D Ja 7 vuotiaan housut on koetuksilla niin ostappa sitten vielä vara housut. Joo-o.
  Reima on yllättänyt ja siltäkin houkuttais vihreää oranssia ja keltaista. Mutta mikä olis se mein väri... Ticettiin en lämmennyt koska ei olis enään kokoja missään (kolmas luokkalainen ja 152cm) ja koot loppuu 140cm.
  Vaikea on valinta kun haluais ettei sitte kaikilla olis samaa, eikä koulussa juoksis 20 saman värisissä olevaa poikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tuo ulkovaatteisiin menevä summa hirvittää! Meilläkin neljälle pojalle tarvitaan kaikille jotain, vaikka osa kierrätetäänkin. Täytyy jakaa ostoksia eri kuukausille ja aloittaa hankinnat jo nyt. ;)

   Reimalla on ihanuuksia kyllä täksi talveksi ja meillekin tulee ainakin isoille sieltä jotain ja Emilille kanssa. Valinnan vaikeus vaan vaivaa täälläkin.

   Muistaakseni yksi lukijoistani eli Täti ruskea kertoi joskus tilanneensa Ticketiä isommassakin koossa koululaisille, olikohan suoraan Tanskasta? Nyt en muista mutta kannattaa googlettaa, jos Ticketit kiinnostaa. :)

   Poista
 9. Oikein tarpeellinen postaus, kiitos siitä :)

  Oranssi Ticket on kyllä harvinaisen herkullinen...Pisteet myös reippaalle sovittelijalle! :)

  Parka-takeista puheen ollen: se Stockan takki ei olekaan "Pat", vaan joku sellainen versio, jota ei ole (vielä?) verkkokaupassa. Vai olisko ihan tehty oma malli stockalle??? Takki on edestä aivan samanlainen kuin Pat, mutta takaa helma on suora, eikä ole sitä "lovea" helmassa. Tässä saa nyt sitten arpoa, kumman takin lähettää takaisin, kunhan se reimashopin paketti saapuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! :D Emil oli tosiaan reipas ja sai palkkion kuvausten jälkeen. ;)
   Oranssi Ticket on tosiaan hurjan kaunis väri.

   Kävinkin kurkkii sen Stockan Reiman parkan blogistasi, kaunis sekin! Uskon että on varmasti sitten Stockmannin oma malli tai siis heille tehty ja siksi ehkä tarjouksenakin?

   Poista
 10. Meille ei enää taida haalareina muuta tullakaan kuin Ticketiä ja Molo Kidsiä (paitsi ehkä Reima, joka alkaa olla kiinnostava merkki...?). Vaikka en muuten mitenkään merkkivaateäiti olekaan, niin viiden lapsen kokemuksella olen valmis maksamaan noiden korkeankin hinnan. Kyllä, heijastimet kuluvat ja polviin ja takapuoleen tulee karheumaa, mutta ei sentään mene rikki, kuten moni muu merkki. Meillä lapset saavat laskea mäkeä palajaalla haalarilla, kiivetä puihin (ei erotella "parempia" haalareita joilla ei saa), ja tehdä mitä vaan mikä lasten elämään kuuluu. Toki siinä haalarit kuluvat, mutta vetskarit ovat pysyneet ehyinä, vaatteet ovat lämpimiä ja kuivia joka säällä, istuvat hyvin ja ovat notkeita liikkua. Ja vielä kivannäköisiä kaupanpäälle :). Polaris-haalarit ovat hyvin kestäneet kaksi talvea ja vielä sen jälkeen ollut kohtuullinen jälleenmyyntihinta. Mielelläni kyllä kierrätän lapselta toiselle, mutta joskus tulee vaihdettua värejä lasten sukupuolen ja mieltymysten mukaan. Tulevan talven hankinnat alkaa olla valmiit, mutta noista kokovertailuista oli kyllä apua. Osaa vähän miettiä mitä ostaa jemmaan, jos hyvä aleprosentti eteen sattuu. Kun pitäähän sitä aina varahaalarit olla ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin haalarit ostetaan käyttöön eli niillä todellakin ulkoillaan päivittäin, en voisi kuvitellakaan ostavani kallista ja hyvillä ominaisuuksilla sisältävää haalaria hienostelukäyttöön. Siitä syystä meillä ei ole edes kuravaatteita, kun on vedenpitävät ja kulutusta kestävät ulkovaatteet niin en nää syytä kuravaatteille. ;)
   Meillä myös kierrätetään veljesten kesken ainakin ne hyvänä pysyneet ja muutenkin lempparit. Toki aina mielipiteet huomioiden, eli jos isoveikan takki on pikkuveljen mielestä ruma, niin ei sitä silloin kierrätetä.
   Hyvä että kokovertailusta oli apua ja tosiaan hyvät aleprossat kannattaa hyödyntää aina. :)

   Poista
  2. Meillä on vielä tähän mennessä mennyt läpi se, että isoveljen (11 v.) takit ja housut vaan otetaan käyttöön. En kysele, sovitan vain, että koko on ok. Välillä kyllä käy niin, että isoveljen varatakki näkyy siirtyneen keskimmäisen jokapäiväiseksi takiksi ja toinen jää enemmän varalle.

   Sitten asusteissa saa itse sanoa mielipidettä, niissä on eri mieltymyksiä. Samoin kengissä, ja jalkojen muotokin aika erilainen kaikilla kolmella.

   -Laura

   Poista
 11. Mä tykkään paljon tosta Ticketin materiaalista, on jotenkin tosi likaahylkivä ja kestävä. Moloa meillä ollut nyt pari talvea (ja tulevanakin talvena), ja se imee kyllä helposti likaa kun materiaali on huokoinen, ja karvat tarttuu kiinni =( tykkään vaan paljon niiden ulkonäöstä ;)
  Ticketiltä on muuten olemassa sellainen kapeampi malli, rugged suit, meinasin ton oranssin siinä mallissa tilata vaikka sitten kallistuinkin Moloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Ticketin materiaali on tosi kiva, tykkään myös ehkä enenmmän kun Molo kidsin, mutta muuten Molo kidsillä on tosiaan kivempi malli. ;)
   Tuollaisesta en ollutkaan tietoinen, että Ticketillä on kapeampikin malli. Mistähän niitä saa?

   Poista
  2. Ainakin Miniq, Babyshop, Raskaukeiju, Bella Bambina ja Ozbaby näyttävät myyvän =)

   Poista
 12. Ticketit ovat aina olleet todella leveän mallisia meille vaikka ei meidän tytöt mitään laiheliineja ole. Molon haalarit olivat ihan ehdottomat suosikit, mutta nyt ei enää edes nuorimmainen 5v haluaisi pitää haalaria kun ei isosiskokaan pidä :P Molon toppatakit ns. tyttöjen mallissa taas olivat aikamoinen pettymys istumisensa puoleen. Takki oli himpun liian pitkä ollakseen sporttinen ja himpun lyhyt ollakseen kaupunkitakki sekä omituisesti pussittava vähän kauttaaltaan. Takkien käyttö jäi tämän ruman ulkomuodon vuoksi tosi vähälle vaikka ominaisuuksiltaan olivat ihan yhtä huiput kuin haalarikin. Meillä mennäänkin siksi edelleen Reiman takeilla jotka vaan istuu niin älyttömän hyvin, housuja ollaan käytetty sitten useammalta taholta.

  -Neepu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reiman takit istuu kyllä huippukivasti hoikallekin. :) Haalarit istuu nyt hyvin myös, ainakin osa malleista.
   Sitä ne pienet perässä mitä isotkin. :D

   Poista
 13. Juu-u kiva postaus. Olen jahkaillut ja jahkaillut minkä molon haalarin ostaisi. Ostin jo mini rodinin ensi talveen alesta oranssin värisenä. Olisin ostanut amberin, kun niitä tuntuu olevan vielä kokoja.. saisi varmaan alesta. Halusin kuitenkin rodinin oranssin värisenä. Nyt ihastuin vähän kuitenkin sub yellown mutta ne tuntuu olevan loppuunmyyty. Todella vaikea valita. Meidän lapsilla haalarit tuntuvat kestävän hyvin oli minkä merkkisiä vain, mutta meillä onkin ainakin yksi haalari ja toinen housut ja takki versio. Eihän nyt varmaan mikään merkki kestä jos on koko vuoden käytössä..paitsi ehkä ticket. Alesta kun ostaa saa rahaa hyvin takaisin kun myy eteenpäin..

  VastaaPoista
 14. Kivan vertailun olit tehny näistä haalareista, vaikka nyt on kaikki jo ostettukkin ja tän postauksen hoksasin vasta nyt :)
  Meillä on pojilla rainbow värisenä ja mustana Molon polarikset, ja isompi tyttökin halusi vielä haalarin niin hälle otin mustana, viime talvena oli sub yellow joka kyllä otti vähän itteensä väriä kovalla käytöllä! Puvut on hintavia, mutta kestäviä! Eiköhän ne maksa sillä ittensä takasin :) Ja nuo Ticketit on minun mielestä ollu aina niin 'pusseja' et siksi oon ne hylänny, rugged suitista olen lukenu et ois kaposempi, mutta kun en ole nähnyt sellaista, niin jääny sen takia sit ostamatta..

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)