torstai 26. syyskuuta 2013

Lastenpuoti Tenavalinna - lukijatarjous!

 
 
Lastenpuoti Tenavalinna on uusinut verkkokaupan ilmettä ja tämän kunniaksi sain teille aika herkullisen lukijatarjouksen! :)
Kauppa on nyt selkeämpi ja sieltä löytää helposti juuri sitä mitä etsii. Tuotteita voi nyt hakea koon ja valmistajan mukaan helpommin, klikkaat vaan esim. sisävaatteet ja vasempaan laitaan ilmestyy palkki josta voit valita koon.
 
Lisäksi uudistus toi kanta-asiakasohjelman.
Rekisteröityneenä asiakkaana kerrytät bonusta eli alennuspisteitä heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien (ei toimituskuluista). Jokaisesta täydestä eurosta saa yhden pisteen ja 1 piste on 0,10 euron arvoinen. Eli bonuksesi on 10% tilauksesi arvosta ennen mahdollisia toimituskuluja. Alennuspisteet asiakas vaihtaa itse alennuskupongiksi verkkokauppaan ja voi hyödyntää ne jo seuraavassa tilauksessa.
 

 
Tenavalinnan valikoimassa on paljon kivoja värikkäitä merkkejä. Sisävaatteista löytyy mm.Maxomorra, Ej Sikke Lej, Hatley, AlbaBaby ja lisäksi lasten mieleisiä hahmovaatteita. Ulkovaatteista löytyy mm. Racoon, Creamie, Mini A Ture ja Molo Kids. Molo Kidsiä on saapunut lisää kauppaan, joten kannattaa käydä vaikka hyödyntämässä tuo ale toppaan! ;) Lisäksi tarjoustuotteista löytyy mm.Molo Kidsin ja Racoonin välikautta joihin alekoodi käy myös.
Huomatkaa myös että toimitus on ilmainen!
 
-20% alen saat koodilla; POIKA
Koodi on voimassa 29.9.2013 klo.23.59 saakka.
 
Klikkaa siis itsesi Lastenpuoti Tenavalinnaan tästä!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)