perjantai 6. tammikuuta 2012

Villervallan kevät






Kun tuossa muutama viikko sitten sain s-postiini Villervallan kevätmalliston kuvia, niin alkuun petyin.. Missä ne ihanat joka kauden tähtitakit ja paidat. No nyt jo moneen otteeseen kuvia katselleena löysin sieltä ne meidän jutut.
Takit on kaikessa yksivärisyydessään raikkaat, etenkin keltainen on meille mietinnän alla. Canvashousuja pitää ainakin taas tilata parit, ne on tosi hyvät. Niin ja nuo alimman kuvan raitavaatteet on kivoja. Ruutukuosi on minusta kamala, saa nähdä tottuuko silmä kuitenkin..
Mutta sanokaa nyt tekin, mitä teille voisi tulla? :)

Niin ja nyt muuten kannattaa kurkkia Skidin sivut, jos talvimallistosta tykkäsitte. Siellä on kaikki vaatteet -20%.

 

12 kommenttia:

  1. Mua inspiroi suuresti nuo ruudut! Tuntuu vaan heittelevän toi Villervallan laatu jonkin verran.

    VastaaPoista
  2. Onneksi tulee jotain muutakin kuin ainasta tähtikuosia. Täytyy käydä livenä katsomassa tuota ruutua ja raitaa, värit on ainakin passelit.

    VastaaPoista
  3. Taidetaan olla aika samoilla linjoilla. Keltainen takki on täälläkin mietinnän alla, olis kiva tietää että minkä värisiä housuja niihin tulee? Varmasti ainakin se musta. Noi raitajutut on myös mileen, ruutu on jotenkin tosi sekavaa.

    Pidän kovasti Villervallan jutuista, mutta sisävaatteet ei vaan ole valitettavasti mielestäni hyvä laatuisia. Ainakaan ne kappaleet mitkä on meille eksyneet. Ne mitkä on pitäneet muotonsa on nyppyyntynet ja mitkä on menettäneet muotonsa on lörpsähtäneet pesussa. Olen kuitenkin tosi tarkka pesijä pesen aina nurin päin ja 40 asteessa. Ulko vaatteet ja velourit ovat olleet tosi hyviä. Toivonkin että ovat valinneet materiaalit hyvin tähän kauteen :)

    VastaaPoista
  4. Nuo alimman kuvan ihanan raikkaat raitapaidat kolahti täysillä. <3

    VastaaPoista
  5. Tästä aiheesta bloggasin itsekin viime vuoden puolella. Jäin todella kaipaamaan tähtitakkia ja ruutukuosista en tykkää yhtään. Tykkäsin myös tomaatinpunaisista vaatteista, ja niitä on tullut meille monesta mallistosta. Alimman kuvan keltaisesta raitasetistä tykkään kyllä kovasti!

    VastaaPoista
  6. Raidat iskee mulle aina! Varsinkin musta-valko ja kelta-valko raidat näyttää niin hyvältä. Pastellisävyiset ei niinkään iskeny. Lisäksi nuo söpöt lakit on villervallan parhautta.:)

    VastaaPoista
  7. Ruutukuosi oli minullekin ihan nounou. Raidat ihan kivoja, mutta tämä mallisto ei ainakaan toistaiseksi oikein sykähdyttänyt ylipäätään.

    VastaaPoista
  8. Meille ei ole koskaan villervallaa eksynyt, ei natsaa ihan meidän makuun. Nyt kuitenkin etenkin tuo musta-valko raidallinen huppariasu miellyttää. Jos meidän tulokas on poika niin menee ehdottomasti harkintaan kesäksi!

    VastaaPoista
  9. Mä tykkään noista raidallisista! Oon muutenkin aikamoinen raitafani.

    VastaaPoista
  10. Onko noissa takeissa oikeasti jotkut pitkät nauhat roikkumassa tuossa etureunassa? Eivät voi kyllä olla kovin turvallisia... Muhun ei kyllä iskenyt nuo raidat jotenkin yhtään, meillä on sen verran sotkevaisia poikia, ettei valkopohjaisia vaatteita kannata oikein ostaa. Kestääkö nuo canvashousut ulkohousuina vai miten olet niitä pitänyt?

    VastaaPoista
  11. Mä oon tykänny Villervallan tähtijutuista ja pyöreistä palloista (no minkäs muotosista sitten;), mut tää ruutujuttu.. huh. En tykkää. En ruuduista, enkä etenkään niiden värisävyistä.

    VastaaPoista
  12. jarna; Mukava että makuja on suuntaan ja toiseen. :)

    Retromoderni; Totta toisaalta, mutta tähdet jotenkin kuuluu Villervallan vaatteisiin. ;)

    Monalisa; Niin mustia varmaan ainakin, tulisipa oikein värikkäitäkin. :)
    Meillä taas Villervallat on kestäneet hyvin käyttöä.

    Zirk; Tosiaan raikkaita. :)

    Vera; Keltaista raitasettiä minäkin katselin silläsilmällä. ;D
    Minäkin sain kuvat jo viime vuoden puolella (17.12), mutta jäi vaan bloggaamatta kun ei vaan ehtinyt.

    Sonsku; Joo pipot on kivoja, kun saa niin värikkäinä ja yksivärisinä. :)

    Reija; Juu sellainen innostus jäi minultakin puuttumaan, vaikka kivoja onkin.

    Ida-Antonia; Ahaa, teillä jännätään. ;)
    Minustakin kiva tuo musta-valko setti.

    Onaha; Raidat on jees. ;)

    Ainoliisa; Minäkin noita nauhoja ihmettelin.. Toivottavasti ovat vaan näissä mallikuvissa noin pitkät ja ovat korjanneet asian.
    Canvashousut on olleet meillä kesäisin pihahousuina ja ovat kestäneet. Ei ne tosin mitkään paksut ole.

    Taina; Joo, pallot on ihanii. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)