perjantai 20. tammikuuta 2012

Kavat kevät 2012


Kavatin kevät mallisto näyttää jälleen varsin herkulliselta.
Näitä ei voi kun kehua, taattua laatua aina ja kauneimpia kenkiä mitä minä olen pojille nähnyt. Meidän luottomerkki siis. Yksivärisyys ja värikkyys on se joka tekee näistä minun makuun täydellisiä. Nyt vaan odottelemaan mitä Ellos ottaa tänä keväänä mallistoonsa. ;)

Noita vasemmanpuoleisia Tor-kenkiä odotan erityisesti, niissä kun koot riittää jopa 35 saakka. Tosin ei meillä enää 7v. halua, mutta suht isojalkaiselle (koko 30 kevääksi) 4v:lle ne on ostoslistalla.
Kaipailin keltaisia, mutta nyt niitä ei näytä tulevan.
Väreinä tälle keväälle tuon lilan lisäksi lime ja turkoosi.
Ymer-tarrakengät olisi myös kiva vaihtoehto.

Pienille on värejä ja malleja taas paljon runsammin, tosi ihanuuksia..

Sandaaleja meillä ei ole koskaan kavatilta nahkaisena ollut, kivoja malleja etenkin tytöille. 

Ägir-nauhatennarit olisi kivat 7v:lle, mutta niissä ei ole sopivaa väriä meille.
Alvin-tarramallissa valkoinen kärki ei tunnu hyvältä ratkaisulta..

 
Peppi-kenkiä löytyy mallistosta kevääksi myös.

Mikäli jonkun kaapissa sattuisi olemaan tarpeettomana keltaiset Tor-kengät (ekan kuvan lila kenkä) koossa 30, niin saapi tarjota meille. ;)
 
 

12 kommenttia:

 1. meillä oli myös nuo Torit käytössä turkoosina, aika nopeasti meni kärjet kuluneen näköisiksi. En kyllä käsitellyt niitä millään tavalla... muistan, että teidän kengät saa yleensä huolellisen käsittelyn, eikö niin? Suosittelepa jotain ainetta, millä nuo Torit voisi käsitellä.

  Nuo Ymer-tarrakengät on mun mielestä jotenki kauhean painavat. Ehkä kuitenkin täytyy 4-vuotiaalle harkita niitä, jos viime syksyn Torit ei enää mahdu.

  Jos mulla ois tyttö, nuo Hagerit olis ihan ehdottomat suosikit :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen pähkäillyt minkälaiset kengät meidän kuopukselle oikein hankkisin (ikää 1,5v ja kenkä vaatimaton 26) kun kenkäkauppojen pienien mallistoista tai muutenkaan valikoimasta ei enää löydy ja jotain tukea nilkalle tahoisin. Taidankin siis kokeilla noita Kavetteja :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli viime kesänä valkoiset Emma-sandaalit. Ihan parhaat! Sopivat kaikkien vaatteiden kanssa ja samoilla kengillä pystyi menemään sekä kaupungille että hiekkalaatikolle. Umpinainen kärki on minusta kiva, niin ei mene niin helposti kiviä tai hiekkaa kengän sisään. Meille tulee ehdottomasti Emmat, jos kokoja riittäää tai sitten ne isompien mallit hieman matalammalla varrella, kahta vaihtoehtoa löytyisi sieltä mitä harkitsen.
  Hamstrasin viime keväänä viidet Kavatit, joista kahdet 23 numeroiset jäi käyttämättä, tytön jalka ei kasvanutkaan niin paljon kuin luulin kevät-syksy välillä.

  VastaaPoista
 4. Voi eiiii, miksei Kotteen tai Myraan voi tulla tuota violettia... Höh.

  Ja onneksi meillä on pinkki-violetit Vesslat sentään kesää odottamassa, uusissa väreissä ei ollut niin mieluisaa :D.

  Hyviä nämä on aina oli väri sitten mikä tahansa!

  VastaaPoista
 5. Oih mitä herkkuja! Ostin viime keväänä juurikin täältä lukemastani vinkistä Ellokselta kivalla alella pinkit Tor-kengät. Nyttemmin Ellokselta ei ilmeisesti saa näitä merkkikenkiä enää alella... Onneksi asumme Tampereella joten eiköhän täältä sitten löydy esim Tullintorin kenkäkaupasta (edes ilman alennusta..). Lapsella on oltava kunnon kengät myös kaupungilla käpsyttelyyn. ;-)

  VastaaPoista
 6. Kavatit on munkin mielestä hyviä! Itse en niinkään ole oppinut käyttämään noita värikkäitä kenkiä, ruskea on (yllättäen!) näissäkin suosikkini.

  Aikoinaan, kun esikoiselle mietittiin ensimmäisiä kenkiä, kysyin vinkkiä lastenfysioterapeutilta (ja neljän lapsen äidiltä). Hän suositteli Kavateja ja Tepsuja :)

  Meillä 2v:n jalka nyt 27. Viime kesäksi oli hankala löytää vähän enemmän nilkkaa tukevia sandaaleja (jollakin oli juuri tämä sama ongelma), kun "vauvakoon" kengistä ei enää löytynyt kokoja. Ostimme silloin Bisgaardit, jotka olivat ehkä aavistuksen liian kapeaa mallia ko. lapselle.

  t. Neljän pojan äiti, jonka bloggernimimerkki vaihtui jälleen, josko nyt tällä mentäisiin...

  VastaaPoista
 7. Ihania herkkuvärejä! Harmi kun meidän lapset joutuu jo 10- ja 12-vuotiaana asioimaan melkeistään aikuisten puolella...vaikkei me mitään isokenkäsiä olla;) Oma koko on 39 ja tytön 38...

  VastaaPoista
 8. Voisit tulla meillekkin valitsemaan lastenvaatteet ja kengät. Sen verran olen tykännyt kaikista valoinnoistasi, että Oliverin kaappi näyttää ihan masentavalta. Et olisi palkattavissa henkilökohtaiseksi lastenvaate agentiksi? :D

  VastaaPoista
 9. laura; Täällä oli juttua meidän kenkien huollosta;

  http://poikientyyliin.blogspot.com/2011/10/talvikengat-ja-kenkahuoltoa.html

  Suosittelen ehdottomasti noita Wolyn suihkeita. :)

  Nanna; Kokeile ihmeessä, laatukenkiä. :)

  elly; No teillä on sitten mukava jemma. ;) Kiva kuulla että toimii sandaalinakin.

  L-E; Näin on. :)

  Ompsinpompsin; Totta, suurinosa alekoodeista ei enää käy näihin Kavateihin. Välillä onneksi joku koodi aina käy, joten saa edes tuurilla säästöä. ;)

  Zirk; ;)

  Täti ruskea; Brandoksen outletissa on muuten ruskeat Kavatin sandaalit hyvässä alessa, käy kurkkaa olisiko teidän kokoja. ;)

  Niinu; Meidänkin 12v:llä on 38 jalka ja siirtyy varmaan pian 39. :O

  Janina; Kyllä! :D

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kenkiä! Noi valkopohjaiset kukkakuviolliset olis ihan täydelliset meille ♥ Mistä näitä siis saa?

  VastaaPoista
 11. Hei! Ihania nuo Kavatit, törmäsin niihin ensi kertaa tässä postauksessa jo tuolloin tammikuussa. Tilasin juuri turkoosi Tor-kengät Ellokselta miinu 40 %:n alesta. (Koodi löytyy Tyylisuuntauksia blogista).

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)