maanantai 30. tammikuuta 2012

Jeriika - lukijatarjous!
Jeriika tarjoaa lukijoilleni 15% alennusta tilauksesta, myös ALE tuotteista. Tarjous ei koske merkkejä; Minymo, Molo Kids, Phister&Philina, Racoon, Ticket to Heaven ja Maxomorran sekä Alba babyn uutuuksia. Jos tilauksen palauttaa, alennuksen menettää. Alen saat koodilla; poikientyyliin ja se on voimassa 4.2.2012 saakka.

Kannattaa kurkkia myös kevätuutuudet, esim. Racoon, T2H, Minymo, Mc Baby, Phister&Philina ja tulossa pian mm. Maxomorraa.

Ostoksille pääset tästä. :)

 

4 kommenttia:

 1. Hei Mia! Kiitos tarjouksesta. Eihän se sinun vikasi ole, mutta ko. verkkokaupalle palautetta, että ikävää, kun tarjous ei koske mitään suosituimmista merkeistä, joista jo lukuisissa verkkokaupoista on saanut uusistakin alennusta. ystävällisin terveisin ostan siis muualta.

  VastaaPoista
 2. Jeriikalle vaan terveisiä, että ettekö huonompaa tarjousta keksinyt? Jos alekoria halutaan tyhjentää, on prosentit korkeammat. Tuollaiset prosentit koskee muilla myös uutuuksia. Tälläiset asiakkaan aliarvioimiset harmittaa :(.

  VastaaPoista
 3. Heissan,

  Kiitos palautteistanne. Molo, Minymo, Philina&Racoon, T2H ja Maxomorra ovat tuoneet kantansa hyvin selkeästi esille, että uutuuksia ei saa myydä alennuksella. Haluan pitää nämä merkit jatkossakin valikoimassa, niin tästä syystä uutuuksista ei saa alennusta.

  Alennus siis ei koske uutuuksia eikä ulkoiluvaatteita. Kaikkia muita tuotteita kylläkin.

  Ystävällisin terveisin,
  Jeriika

  VastaaPoista
 4. Kiitos tarjouksesta, tuli hyödynnettyä =)
  t: uusi lukijasi

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)