lauantai 7. tammikuuta 2012

Tenavakulma - lukijatarjous!


Tenavakulma (entinen Anskun nettivaate) tarjoaa lukijoilleni alennusta seuraavasti;

Tilaus vähintään 50€ -> 10€ alennusta. Koodilla; Poikien Tyyliin I
Tilaus vähintään 100€ -> 20€ alennusta. Koodilla; Poikien Tyyliin II

Alennukset koskee kaikkia tuotteita, myös alennettuja.
Lukijatarjous on voimassa 7.-13.1.2012.

Muistathan että vanhana kanta-asiakkaana saat vielä heti -10% alen tuotteista! Mutta uusille hiukan uusituin säännöin, eli;

Kaupan kanta-asiakas puoli on nyt muuttunut. Eli vanhoilla kanta-asiakkailla säilyy se 10% etu aina, mutta nyt uusille rekisteröityneille sitä ei tule enää automaattisesti, vaan yhden tilauskerran jälkeen. Eli, kun asiakas rekisteröityy ja tilaa ensimmäisen kerran, sen jälkeen hänen tietonsa muuttuu kanta-asiakkaiden ryhmään ja se alennus tulee sitten siitä eteenpäin.

Shoppailemaan Tenavakulmaan pääset tästä! :)


3 kommenttia:

 1. Hei!

  Eipä nyt mitenkään liity tämän otsikon alle, mutta kirjoitan nyt kuitenkin tähän ;)

  Kävin tänään läpi esikoiseni (11v.) vaatekaappia ja totesin, että paitoja (yläosia yleensäkin) löytyy vaikka kolmelle samanikäiselle, mutta housuista on pulaa. Sulla kun on noita isompiakin poikia, niin kysyisinkin, mistä löydät heille housuja ja millaisissa housuissa viihtyvät? Yksi iso ongelma on tietty se, että monesta lastenvaatemerkistä alkaa olla koot loppu tai ainakin viimeisiä kokoja menossa. Myös se on ongelma, että tietyt housut valuu (luikeron päällä). Meillä on käytössä mm. Benettonin. Po.Pin. NameItin, Lingon&Blåbärin housuja. Itse tykkään farkuista ja sammareista sekä sellaisista "puolisiisteistä" kangashousuista, joilla voi olla sekä sisällä (koulussa) että ulkona. Jonkin sortin collegehousujakin tarvittaisiin, vaikka itse niitä aina vieroksunkin. Pitkälti kuitenkin lasten kaverit näyttävät ainakin kulkevan juuri collegehousuissa.

  t. Neljän pojan äiti

  Ps. Kovasti myös odottelen noita välikausihaalari/-asuvinkkejä, kunhan niitä alkaa ilmaantua. Ja tähdet tietty kuoseissa kiinnostavat tälläkin kertaa ;)

  VastaaPoista
 2. Neljän pojan äiti;
  En taida kamalan hyvä apuri olla tässä housuasiassa, koska meidän pojat rakastaa just niitä kamalia collegehousuja. ;D
  Niillä siis ovat kotona ja koulussakin. Aikani taistelin vastaan, mutta luovutin. Kun ei muut housut kelpaa niin olkoon. Kyläilyyn ja juhliin ei toki niitä laiteta, vaan sinne sitten farkkuja ja kangashousuja.
  Niitä tulee vaan hankittua tosi vähän, kun tarve ei ole suuri.
  Name It:n farkut on ihan parhaita meidän hoikkiksille (ja muutkin housut), niitä siis löytyy ja jotkut hyvin valitut H&M:n mallit.

  Kevättä on alettu tuumia, hankintoihin asti en ole päässyt. Lupaan laittaa juttua niistäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Ok. Kiitos vastauksesta! Pian vaan alkaa tulla noissa Name It:issäkin koot vastaan, vaikka ovatkin pitkää mallia. Ja vaikka ovat myös luikkeroille tehtyjä, on loistavaa, että niissä on kuminauhasäätimet.Välillä tuntuu, että ne silti valuu, vaikka kuinka kiristäis ;)

  Mulla on myös joku ihme asenne collegehousuja kohtaan. Johtunee siitä, että mielikuva niistä on pussittavat polvet ja likatahrat, aivan kuin samat housut olisi joka päivä jalassa. Mutta taitaa olla hieman vanhentunut tai ainakin kärjistynyt tuo näkemykseni :/

  Jatkan kevään odottelua :) Kiitos kun jaksat olla aktiivinen näissä vaateasioissa!

  t. Neljän pojan äiti

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)