lauantai 28. tammikuuta 2012

Småfolk kevät 2012













Småfolk on yksi lempimerkeistäni. Paidoissa on niin ihanan pehmoinen materiaali ja hyvin päälle istuva malli. Paidat pitää myös hyvin kuosinsa pesussa ja nukka on aika vähäistä, mitä meillä paitoihin on eksynyt. Emilillä on siis merkkiä kaapissa muutama ja tämän kevät malliston kuosit on sen verran kivoja, että pitää lisätä kaappiin vielä pari. ;)
Minä se en vaan jaksa kyllästyä retrokuoseihin ja iloisen raikkaisiin lapsellisiin vaatteisiin. Nämä on just niitä, taatusti aina joka mallisto. Tykkään!

Tykkäättekö te?

 

32 kommenttia:

  1. Oispa kiva saada välillä muutakin tästä blogista irti kuin pelkkiä mallistoja..

    VastaaPoista
  2. Småfolk on lemppari!!! Voisin otta kaikki vaatteet Småfolkilta jos lompakko antais periksi...

    VastaaPoista
  3. Noista taatusti löytyy useampikin suosikki :) Meillä vaan on tuo 122/128 jo vähän turhan nafti ja seuraava tuntuu ihan jätti-isolta.

    Mukavaa vkonloppua!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää taas noi Småfolkit =) tykkään kyllä paljon, joka mallistosta löytyy aina kivaa, värikästä ja lapsekasta vaatetta =)

    VastaaPoista
  5. Kyllä tykkään! Haluaisin tietää, mitkä nettikaupat myyvät paitoja suurimmassa koossa, eli 146/152, meille olisi tarvetta siinä koossa! :)

    VastaaPoista
  6. Nuo takit on kivan näköisiä. Paidat on liian kirjavia minun makuuni. Olen jotenkin yksivärisen ystävä enemmän tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  7. Pesetkö 30 asteessa ohjeen mukaan? Meillä ei tule käytännössä yhtään 30 asteen pyykkiä, joten paidat menee 40 asteeseen muiden mukana ja kyllä ainakin se yksi paita, joka meille on tullut (ruskeapohjainen eläinpaita) on haalistunut aika tavalla alkuperäisestä väristään. Mulla menee vissiin tässä se retron raja, kun näissä on minusta aina ollut vähän liian tiheässä kuviot, ts. liikaa tavaraa pieneen tilaan. Mutta hyvä, jos joku tykkää. ;)

    VastaaPoista
  8. Tykkään kovasti!

    Lehmäpaita täytyy saada 4-v. tytölle ja pikkuveljelle tietenkin traktoreita :)

    Teidän uusi koti on kaunis!

    t. vakkarilukija päivi

    VastaaPoista
  9. Anonyymi; Sitten kannattaa siirtyä toiseen blogiin.
    Minun blogini keskittyy lastenvaatteisiin ja teen vain melkein ainoastaan niistä juttua. Joskus, mutta harvemmin on arkipäivän elämää. Ihan syystä että en jaksa sitä täällä enää käydä läpi, se on meidän normi arkea ja en usko että sen kertominen olisi kovin kiinnostavaa.
    Mallistot kuuluu aina näin kausien alussa blogissani tärkeimpiin asioihin, joten niitä tulee.
    Muuta vaatejuttua tulee sitä mukaa kun ehdin, valitettavasti en ehdi kulkea kamera kourassa ja kaivella kaappeja kuvaamassa meidän vaatteita kovinkaan usein. Eli poimin kuvia paljon netistä.
    Mutta tosiaan kannattaa siirtyä niihin arkisiin blogeihin, jossa on sitä mitä haluat lukea. :)

    kewa; Sanos muuta, sama täällä. ;)

    Jamina; Tuo välikoossa oleminen in inhottavaa, meillä tahtoo se olla menossa nyt 110/116cm ja 122/128cm välillä.
    Hyvää viikonloppua! :)

    Vera; Lastenvaatetta. Synkistellä ehtii isompanakin. :)

    Annemari; Jaahas, nyt en olekaan niin tarkkaan katsellut. Meillä ei isot pojat enää näitä halua, joten ei ole itselle tullut siinä koossa hankittua..

    Mammis; Meillä on tätä värikästä ja hillitympää, eli nyt sellanen kausi menossa. :)

    Ainoliisa; Meilläkin pestään 40 asteessa kaikki 30 pestävätkin. En ole huomannut silti mitään haalistumista. Pesen kaikki vaatteet nurinpäin.
    Minusta taas näissä on sopivasti värejä ja kuviot toistuu symmetrisesti. Eli uppoo. ;D
    Minulla menee raja Molo kidsin sisävaatteissa, niissä on mielestäni ihan liikaa kaikkea. Yleensä hihat toista ja keskiosa valokuvia yms. sekamelskaa. :D
    Mutta tosiaan kiva kun meillä on niin monia makuja, tylsäähän se olisi jos kaikki kulkisi samoissa. :)

    VastaaPoista
  10. Täähän on just loistava "palvelu", kun jaksat/ehdit/viitsit sesongista toiseen esitellä eri tuotemerkkien lastenvaatteita! Ja lisäksi niistä voi kysyä ja keskustella. En ymmärrä, mitä valittamista tässä olisi... Nytkin odotan innolla, että esittelet lisää kevään ulkovaatteita ;)

    Meillä ei oo ollu Småfolkia aiemmin. Noista suosikeiksi nousi leijona-, kupla- ja elefanttipaita. Olikohan kaikissa ruskeat kanttaukset? Mitkä nettikaupat noita myy?

    Itse en aiemmin tykännyt mistään "printtikuoseista", mutta nyt kyllä pikkupoikien myötä olen oppinut pitämään niistä, tosin kohtuudella. Tuo jotenkin raikkautta, väriä ja iloa vaatteisiin. Etenkin juuri poikien vaatteisiin, jotka helposti on tummia sävyiltään. Isoille pojille onkin sitten taas haasteellista löytää kivoja vaatteita. Etenkin juuri sitä 146/152cm kokoa.

    VastaaPoista
  11. Ihana tuo värikäs omppupaita.

    Näissä laatu tosiaan hyvää ja niin ihanan lapsekkaita kuoseja:)

    VastaaPoista
  12. Rakastan småfolkia! Mut rakastan myös ruskeeta niissä, ja kun erään kauppiaan kanssa juttelin, niin hän kertoi sen mitä olin epäillytkin - ruskea småfolkin vaatteissa haalistuu helpoiten pesussa, jos on haalistuakseen. Tylsää :P Haluaisin mieluiten rusehtavia, mutta en sellaisia pesussa haalistuvia.. oispa joku koekäyttänyt niitä, ties vaikka laatu ois parantunut.

    VastaaPoista
  13. Missä vaiheessa tavallisesta maalaisäidostä, joka teki arkiblogia maustettuna lastenvaateinnostuksellaan tuli ylpeä nirppanokka tyyllin "vaihda blogia jos ei kiinnosta". Varmaan tuolla linjalla pikkuhiljaa moni vaihtaakin. Siulla on suuren maailman elkeet, mutta teet vaan itestäsi naurun alaisen. Siulla olisi nyt uusi hieno (?) kotikin mitä kuvailla ja poikia nelin kappalein joita aina ennen jaksoit kuvata, mutta yhtäkkiä et enää ehi? Jaksa? Halua? Kun olet niin lastenvaatebloggari että. Voi voi. Ja mitä tähän kommenttiin tulee, niin sitä saa mitä tilaa. Kun alat vastailemaan ynseästi ihmisille, alat saada myös samaa itse. Ja en ole tuo eka ano, alkoi vaan sapettaa vastauksesi hälle.

    VastaaPoista
  14. Se on kyllä JÄNNÄ että et ehdi ottamaan muutamaa hassua kuvaa, mutta ehdit kuitenkin kaivella netistä mallistoja. "Elämää neljän pojan äitinä", just joo. Jännä tyyppi oot. Ja miten aliarvioit meijät lukijat, kun et usko teidän elämän olevan kovin kiinnostavaa? kuitenkin uskot että mallistot on meistä kiinnostavia? JÄNNÄ juttu!

    VastaaPoista
  15. Ohoh! Ompas siinä kirkkaita kuoseja kerrakseen. Muutama voisi kyllä Oliverillekkin kotiutua. =)

    VastaaPoista
  16. Piti vielä tulla kiittelemään siitä Iloisen kirahvin dinopaitavinkistä, on meidän pojan (ja äidin ;)) ihan ehdoton suosikki! Erityisen tärkeää on, että dinot hymyilevät, ettei pelota! :) (poika on aikalailla Emilin ikäinen, pari kuukautta taitaa olla vanhempi)

    VastaaPoista
  17. Anonyymeille kiitos kommenteista!
    Tiedättekö, aikansa sitä p...aa jaksaa ottaa vastaan, mutta monien jälkeen tulee stoppi. Nykyisin lähes jokaiseen postaukseeni on jonkun anonyymin pakko tulla heittämään jotain ilkeämielistä.
    Ja miksi vastaisin asiallisesti jos kommentti ei ole asiallinen? Eikä edes nimimerkillä uskalleta kirjoittaa.
    Siitä syystä ympeät vastaukset, jos niitä edes sellaisiksi voi kutsua, en kuitenkaan hauku ketään enkä heidän elämäänsä.
    Ylpeä en ole, sellaiseksi minua ei saa tekemälläkään. Ihan tavallinen NELJÄN pojan maalainen "puolikas" kotiäiti (nykyään) kiireineen edelleen, kuten kuka tahansa. ;)
    Aina ei tosiaan ehdi kaikkea, vaikka sitä onkin vaikeä ymmärtää.

    Taidan siis muuttaa hiukan tätä blogini kommentointi systeemiä ja ottaa jatkossa niitä vastaan vain kirjautuneilta lukijoilta..

    Ja minulle saa nauraa, anna mennä vaan, kestän sen kyllä! :)

    VastaaPoista
  18. Salanimi; Minunkin mieleinen kuosi. ;)

    Täti Ruskea; Näinhän se on minustakin.. ja kyllä sitä muutakin juttua tulee, kun vaan ehdin ja kun mallistoja ei enää niin paljon putkahtele. :)
    Juuri noissa paidoissa näyttäisi olevan ruskeat kantit. :)

    Miikku; Minustakin. ;)

    Taina; Meillä on nyt just viimeisimmän malliston ruskea pohajinen oravapaita käytössä, joten kun käyttö/pesukertoja tulee enemmän niin voin infota kuinka paljon haalistuu. Taitaa ollakin eka ihan kokonaan ruskeapohjainen Småfolkin paita.

    Janina; Näissä on. ;)

    Ainoliisa; Kiva kun oli vinkkiä. :)

    VastaaPoista
  19. Jos ehdoin tahdoin itsensä lapsineen, koteineen kaikkikeen puskee "julkisuuteen" (juu, juuri sitähän tämä blogin pito on), täytyy osata odottaa negatiivistakin palautetta! Itse olet sitä vielä saanut verraten vähän, joten olisit onnellinen! Kommenttien salliminen vain kirjautuneille olisi pelkurimaista, siitä näkisi sitten, ettet kestä itse itsellesi hankkimaa taakkaa julkisen blogin pitäjänä.

    Ja kyllä luulisi olevan aikaa kuviin, mm. tuon taannoisen lapsesi nimissä tekemäsi laiskottelupostauksen perusteellakin.

    Terveisin taas kerran uusi anonyymi

    VastaaPoista
  20. Älä välitä anonyymien kommenteista. Kukin tekee blogistaan oman näköisensä ja sinun blogisi on juuri hyvä tällaisena. Itse ainakin luen sitä hyvin mielelläni ja odotan aina uusia postauksia. Monta hyvää vinkkiä olen täältä saanut. Positiivista on myös se, että jaksat/ehdit aina vastata/kommentoida. Sekin jo kertoo, että olet "sitoutunut" blogiisi :) Surullista, että jonkun täytyy kommentoida ikävästi.

    t. myös neljän pojan äiti

    VastaaPoista
  21. Nämä ei kyllä ole meidän juttu alkuunkaan :D mun retro-raja taitaa mennä tästä. ;)Ovat jo liiankin värikkäitä mun makuun.

    Ja koita jättää anonyymien huutelut omaan arvoonsa, tuntuu olevan niin kovin helppoa arvostella toisen elämää blogin perusteella ja vielä anonyyminä. Tämä on sun blogi, joten luulisi näiden anonyymienkin ymmärtävän että saat kirjoittaa tai olla kirjoittamatta mitä itse haluat. Itse olen varsin tyytyväinen blogisi vakkarilukija, niin monta hyvää vinkkiä olen täältä saanut ilman kaupoissa ravaamista. Ja siitä tulikin mieleeni, että kiitos Brandoksen Outlet-vinkistä, sieltä lähti tilaukseen kasa kenkiä kesäksi lapsille! :)

    VastaaPoista
  22. Kiva kun jaksat esitellä meille lukijoille uusia mallistoja, itse en jaksa niitä metsästellä netistä. Tämä on ainakin minulle helpompi tapa löytää mallistoista haluamansa. Näistä uusista Småfolkeista meille voisi tulla tuo lentokonepaita, ei ole liian retro meidän makuun :).
    -H

    VastaaPoista
  23. Pystytkö poistamaan itse samantien tyhmät kommentit? Tämähän on sinun blogisi, jota kenenkään ei ole pakko lukea eikä ainakaan tulla saastuttamaan ilkeillä kommenteilla. Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  24. Minä tykkään Småfolkista tosi paljon, pojalla (3v) on useita kymmeniä Småfolkin lyhyt-ja pitkähihaisia paitoja, olen tosiaan niihin hurahtanut:) aleaikaan niitä olen ostellut tai alekoodeilla nettikaupoista. Lähes kaikki paidat pysyneet hyvinä pesuista huolimatta, ainoastaan juurikin yksi ruskeapohjainen paita oli haalennut ja yksi vihreäpohjainen.
    Kuviot ovat hauskoja ja erilaisia paitoja on ihanan paljon, hyvin on valinnanvaraa.
    Ostan näitä jatkossakin.
    Minulla on itselläkin muutamia Småfolkin naisten paitoja ja ne ovat kans kivoja päällä.

    VastaaPoista
  25. Anonyymi; Kestän kyllä todella hyvin negatiivista palautetta, et kyllä taida yhtään edes tietää minkä verran olen sitä saanut?

    MUTTA itse olen sitä mieltä että sen negatiivisenkin palautteen voi antaa asiallisella ja rakentavalla tavalla, mitä sekin kertoo siitä kommentin laittajasta joka töksäyttää vaan jotain ilkeää?
    Saako hän itse siitä jotain tyydytystä? Mitä ihemttä se voi oikeasti antaa sille ihmiselle?
    En tiedä, mutta itse en koskaan voisi mennä toisen blogiin tieten tahtoen töksäyttelemään mitään ilkeää. Ei kuulu minusta ihmisen tapoihin..

    Samaa mieltä ei tarvitse olla, eikä tykätä kaikesta mistä kirjoitan. Silti asian voi ilmaista tavalla jonka jokainen fiksu ihminen osaa.
    Mutta kuten nähty ei moni osaa.

    Moni anonyymi sortuu luulemaan että kerron blogissani koko elämäni. Tai paremminkin luulee meidän elämän olevan juuri sellainen kun ovat mielikuvat omaan päähänsä luoneet. Uskomatonta että joku voi näin pienen pintaraapasun perusteella sanoa millaista elämää elämme??
    Sinäkin näyt sortuvan samaan.
    Eli mielestäsi me vaan laiskotellaan päivät pitkät kotona, kun tein sen yhden jutun yhdestä päivästä ja pilke silmäkulmassa.

    Jos päädyn siihen, että anonyymit ei voi blogiini kommentoida, niin se ei tarkoita sitä etten kestä negatiivistä palautetta. Tulkaa ihmeessä sitä antamaan sitten kirjautuneena! Omalla oikealla nimellä minäkin täällä kirjoitan. :)

    VastaaPoista
  26. Täti ruskea; Minulle se on tärkeää, että huomioin lukijat. Pyrin aina vastaamaan jokaiseen kommenttiin, tietysti aina en ehdi, mutta niin usein kun mahdollista ja kysymyksiin vastaan aina.
    Minusta se antaa lukijallekin jotain takaisin, kun tietää että hänen kommenttinsa on otettu huomioon. :)
    Niin ja olen samaa mieltä, että jokainen meistä blogisteista pitää blogiaan omilla ehdoilla. Niillä jutuilla jotka itseä kiinnostaa, lukijat voivat sitten itse lukuisten blogien joukosta etsiä ne itselle sopivat.
    Ja ei, minua ei tosiaan saa ilkeyksillä matalaksi. Sen verran on elämä opettanut, että osaan kyllä paljon antaa mennä toisesta korvasta ulos. ;)

    sufee; Kiitos! Ja hyvä että Brandoksen outlet vinkistä oli hyötyä! :)
    Itsekin olisin sen hyödyntänyt, mutta ei taas onnistunut ilman visaa..

    -H; Näin minäkin ajattelen, että kaikki uutuudet on siinä sitten saman sivun kautta löydettävissä. Itse ainakin toivoisin juuri mallistopostauksia paljon muiltakin blogeilta. ;)

    Anonyymi; Kiitos!
    Pystyn kyllä poistamaan kaikki asiattomat kommentit, koska kaikki menee hyväksyntäni kautta. En kuitenkaan ole kovin montaa hylännyt koko blogihistoriassani, juuri siitä syystä että jokainen saa sanoa mielipiteensä.
    Ne mitä olen hylännyt, on olleet todella törkeitä ja asiaan kuulumattomia kommentteja. Sellaisia joita vain sairas ihminen pystyy laittamaan.

    Imdina; Pitäisi minunkin testata näitä itselle, voin kuvitella miten mukavia ovat päällä. :)

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Nyt haluan pistää pisteen tälle kirjoittelulle tästä aiheesta. Eli en enää julkaise kommentteja jotka ei liity tämän postauksen aiheeseen.
    Pidetään kommentit asiallisina suuntaan ja toiseen. Eikös. ;)

    VastaaPoista
  29. Voi sinnuu, poistit juuri sen viestin, jossa olin huolissaan sinun jaksamisesta. Lepää hiukan jooko. Kohta olet ihmis raunio muuten. Eikä tämä ole kettuilua.

    Minusta ikävää, että juuri minun kommentti poistettiin, kun siinä ei ollut pahaa sanaa. Vain että miksi aloit kuittailemaan ekalle anolle, joka vain toivoi postauksia muustakin kuin mallistoista?! Ehkäpä osoittautuikin että sinä olit se joka heitti ensimmäisen kiven, etkä voi näyttää sitä muille!

    VastaaPoista
  30. Mä (ja lapset) tykkään Småfolkista kovasti, mutta meillä on laadusta huonoja kokemuksia. Muutaman paidan olen ostanut ja kaikki olleet n. puolen vuoden ahkeran käytön jälkeen (pesty siis parisen kymmentä kertaa, kun ovat olleet suosikkipaitoja) ihan kauhean näköisiä. Tuon hintaisen paidan pitäisi kestää pidempikin käyttö.

    Nyt vaan kiinnostaa, että kuinka monta pesua yleensä lastenvaatteille tulee ennen kuin jäävät pieneksi...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)