keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Reiman kevät 2012


Ensimmäinen kevätmallisto johon oikeesti tykästyin.
Värejä, ihanaa harmaata ja keltaista. Hyvä Reima!
Tämän talven käyttökokemuksilla voin vaan todeta, että näitä tulee ihan taatusti meille. Nämä iskee niin äidin kun poikien makuun, niiden isojenkin. Mikä mukavinta osassa näissä takeissa ja housuissa on kokoja 164cm saakka. Poimintoja myös teille makusteltavaksi. ;)


Raidat on aina raikkaat ja tuo kelta-oranssi sävyinen on ihan must have.



Näistäkin molemmat kuosit ihastuttaa.
Tuota tähtitakkia on muuten tulossa pojille myös kelta-harmaana ja vihreä-valkoisena (tai v.harm., piirroskuvasta ei sävystä tiedä). Tytöille tähtitakkia tulee pinkki-oranssina ja lila-valkoisena (tai v.harm.).


Nämä liukuvärjätyt miellyttää minua myös, jotain uutta.


Raidallinen fleecetakki on myös ostoslistallani ja harmaat housut..


Pienille löytyisi vaikka mitä kivaa minun makuun.



Pallokuosia saa 74-98cm.


Pienille pojille ihania settejä.


Voi kun keltaisia tennareita saisi edes kokoon 30 saakka, mutta koot taisi loppua 26.


Rukkasissa tulee taas paljon värejä.
Reimatecit on meidän ykkösrukkasia/hansikkaita vuodesta toiseen, joten näitä hamstraan ainakin harmaana meille.

Mitäs tuumaatte?
Tuleeko teille Reimaa?

 

41 kommenttia:

  1. Ainakin muutamat käsineet, mutta puvuista olen jo ostanut Ticketiä, joten en taida ostaa Reiman pukuja, vaikka mistä sen tietää, jos jollakin kauppareissulla ostankin heräteostoksena.

    VastaaPoista
  2. ihana tuo pienten keltasävyinen haalari :) nyt kun vaan osais päättää ottaako sen vai molon vaaleen liilan pikkuselle :)

    VastaaPoista
  3. Jee!
    Varmasti tulee Reimaa, tänäkin keväänä:)

    VastaaPoista
  4. Aika ihania värejä on kyllä tänä keväänä :)

    VastaaPoista
  5. Uskoisin, että meillekin tulee pari settiä reimalta. Vanhemmalle kolmivuotiaalle hankitaan ainakin takki ja housut ja ehkä vauvallekin jotain, ainakin jemmaan. Tuo pienten setti, jossa on keltainen lentsikkatakki, on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  6. Toi kalakuvioinen haalari näyttää kivalle.samoin tykkän kovasti VÄREISTÄ!En vaan tiiä raaskinko ostaa haalaria jos hinta liikkuu siinä satasen kieppeillä.Syksyks tarvittais 86cm haalari,mutta se taas ei enää seuraavana keväänä mene:(JOtenkin tosta keltasävystä tulee 70 luku mieleen:))mutta yhtä kaikki kivoja kuoseja ja värejä

    VastaaPoista
  7. Ihan kivan värikästä on kyllä =) hamsterin kaapista löytyy vaan kummallekkin pojalle taas ainakin päällivaatteet, ehkä jotain asusteita voisi ostaa. Oranssi pallotakki on mielestäni kivan raikas, samoin noi tennarit =) ja pienten oranssi haalari.

    VastaaPoista
  8. Harmi, ettei perheessä ole kuin yksi, joka käyttää noita kokoja...eli meillekin voisi tulla noista useampikin, mutta kun on tarve vain yhdelle vk-puvulle - ja siltäkin osin vain haalarille, kun ainakin kevät pärjätään niillä kaksiosaisilla, mitä kaapissa jo on - joten meille saattaa tulla tuo kelta-oranssi-harmaa-raidallinen haalari. Yhtenä vaihtoehtona haalariksi on myös Molon sininen, mutta ehkä tuollainen raidallinen olisi kiva vaihteeksi.

    Kaapissa olisi jo valmiina ainakin yksi kelta-oranssi vk-pipo tuota Reiman pukua varten - tosin keltaista meillä on kevääksi muutenkin, kun kaapissa odottelee myös Po.P.:in keltainen windfleece.

    VastaaPoista
  9. Olettekohan saaneet taas ilmaiset Reimat, kun noin kehutaan? Viime syksynä taisitte saada enemmän kuin tarpeeksi!

    VastaaPoista
  10. Mä en osaa päättää tykkäänkö tuosta pienten tyttöjen oranssista haalarista tosi paljon, vai onko se sittenkin ihan hirveä.. "Elämän vaikeita kysymyksiä" on myös että ostaisinko tuon haalarin heti keväällä, vai odottaisinko kesäaleen. Tarve kun olisi vasta syksyllä kuitenkin. Voi olla kyllä niin mielipiteet jakava kuosi, että tuota jää aleen, ehkä..
    Tällä hetkellä ajattelen että oranssi haalari olisi ihanan pirteä synkkeneviin syksypäiviin :)
    Meillä oli tänä kamalan pimeänä ja pitkänä syystalvena käytössä kaksi käytettynä huudettua, mutta täysin vedenpitävää Reimatecia lumettomalle pihalle (ettei niitä uusia talvihaalareita tarvitse laittaa ennen lunta). Toinen oli pinkki ja toinen harmaa. Ja kyllä lähes aina valitsin ulos lähtiessä sen pirteän pinkin. Ulkona oli ankeutta tarpeeksi niin halusin että tyttö sentään erottuu harmaudesta ;)

    VastaaPoista
  11. Kiitos Miia!

    IHANIA OVAT! Polkadotsit taitaa kotiutua meille :).

    VastaaPoista
  12. Mä kyllä tykkään. Molemmille pojille löytyi jo suosikit, harmi että oon hamstrannut jo viime vuonna tälle keväälle sopivat setit...

    Odotan muuten niitä käyttökokemuksia reiman talvikengistä ja -haalarista?... :)

    Anna

    VastaaPoista
  13. Ensimmäisessä kuvassa olevan harmaan/raidallisen värit ovat tosi kivat! Muille kuoseile en sitten lämmennytkään. Harmaaseen yhdistettyjän juttuja on liian harvoin. Nuo liukuvärit eivät iske minuun kipinää, ei niin yhtään =)

    VastaaPoista
  14. Reima alkaa pikku hiljaa päästä jyvälle miten tehdään myyviä lastenvaatteita;)
    Ei vaan raidat kivoja ja tuo pallo-setti, mutta kääk meidän tättähäärä neiti 2-vee kun yhdet kakut paistaa tuolla metsän mullikossa niin avot :)pesukone laulaa...
    Yleisilme jees ja ainakin minä olen ollut tyytyväinen tuohon reimatecin laatuun, joten voipa hyvinniin olla!

    VastaaPoista
  15. napakymmpimallisto! Ihania keltaharmaita, palloja, tähteä just sopivasti ja noi pienten takit - nyt näyttää toosii hyvältä!

    VastaaPoista
  16. Tänä vuonna voisi vaikka tullakin. Ihan hienoa että Reima on suunnittelussaan päivittynyt vihdoin nykyaikaan :)
    Oli monta vuotta niin kaameita monivärileikkaushaalareita että voin ihan pahoin.
    Rukkaset on toiminut kyllä vuosien saatossa ihan hyvin. Niitä meillä onkin ollut.
    Kengät on olleet aivan kamalan jäykkiä ja painavia. Toivottavasti tekisivät niistä hieman laadukkaampia kun on sentään lapset ja pienet taapertajat kyseessä.

    -SJ-

    VastaaPoista
  17. Tuo keltainen/harmaa yhdistelmä on kyllä kiva, voi olla että nuorimmainen saa jotain kevääseen Reimalta. Meilläkin tykätään noista rukkasista, voi keväällä uittaa rännin alla ilman että kastuvat sisältä :)

    VastaaPoista
  18. Voi sekaannus sentähären, mitä välikauden kanssa tekisi!?
    Tuohon ensimmäiseen haalariin olen iskenyt silmäni nähtyäni sen kuvan jossain. Voisin sen ehkä esikoiselle hommata. Tai sitten Popin haalarin. Toisaalta mietin, hommatako haalaria laisinkaan, vai menisikö vk jo kaksiosaisella. Tyyppi on vasta 2,5v niin haalari kuitenkin houkuttelee. Ongelmahan on se, että haluan laadukkaat ja järkevät kamppeet. En hirveän montaa eri settiä kaipaa, mutta äkkiä silti tulee raha vastaan. Höh. Popin turkoosi kuoritakki ja vihreä windfleece sekä kappiksen mustat housut ovat jemmassa. Tuo raitahaalari olisi hauskasti aivan eri värinen kuin kaksiosainen setti. Reiman vk-haalareissa miellyttää notkea ja kestävä materiaali. Rukkasia tulee merkiltä molemmille pojille ehdottomasti myös.

    VastaaPoista
  19. ...ja kaikki keltaiset jutut mallistossa ovat IHANIA. Tuntuu vaan toi kelta-valkoinen polkadot liian tyttömäiseltä?! Tykkään unisex-jutuista, mutta hassusti pallot tuntuvat tyttöjen jutulta, mitä mieltä olette? Kerrankin olisi aivan ihania juttuja, mistä valita, jos meillä siis olisi tyttö... ;) Nuo keltaiset tennarit on saatava.

    VastaaPoista
  20. Muutkin tykkää. :D

    Anonyymi; Voi ei, ihan liikaahan me tosiaan saatiin. Onhan se aika kamalaa, että joskus jotain jostain saa testattavaksi, vielä kun itse ei edes ole mitään pyytänyt (tämän voit tarkastaa kysymällä Reimalta s-postitse että pyysinkö vaatteita sieltä). Kai se olisi pitänyt kieltäytyä, että sinulla olisi ollut hyvä mieli..

    Täksi kevääksi en ole saanut tai ole saamassa mitään Reimalta ilmaiseksi.
    Kehun vaatteita siksi, että minusta ne ovat hurjan hyviä meidän monen vuoden käyttökokemuksen perusteella ja aion niitä ostaa jatkossakin meille (ihan omalla rahalla).

    VastaaPoista
  21. Minuakin ärsyttää että joka muu vuosi olet nirsoillut Reimaa, ja nyt on tuuli kääntynyt paketin jälkeen.

    VastaaPoista
  22. Näistä linkitetyistä kuvista ei ainakaan ensi katsomalla mitään pakko saada-juttua löytynyt. Tuo tähtitakki on kiva, mutta mun mielestä ticketin kevään malliston versio oli kivempi. Pienten haalarit ja puvut on kyllä suloisia, mutta meillä ei niille enää oikean kokoisia käyttäjiä ole. Täytyy katsoa kun koko malliston näkee, löytyykö mieleistä :) toistaiseksi t2h on mulla listan kärjessä. Hanskat menee mietintään ostanko niitä enää jatkossa-tälle talvelle pitkästä aikaa kehujen jälkeen ostin ja tänään reimatec+ -rukkaset olivat nollakelin lumisateessa parin tunnin ulkoilun jälkeen selvästi märät sisältä. :/ Tuohon hintaan pitäisi kuitenkin vettä tosiaan pitää, jos niin kerran luvataan. Vastaavasti esikoisen urheiluliikkeestä edullisempaa hintaan ostetut goretex-toppasormikkaat olivat sisältä kuivat. Vaikka voihan se olla, että meille on jälleen kerran sattunut jotkin maanantai-versiot...

    VastaaPoista
  23. Nuo tennarit on niin ihanat, meille meni keskimmäiselle vielä viime kesänä suurin koko, käsittämätöntä ettei näitä tehdä isompia, nyt ei taida saada kuin kuopukselle.

    Meillä on ollut 6 vuotta reimatecin välikausi- ja talvihaalareita. Välikausivaatteiden laatuun olen edelleen tyytyväinen, mutta talvihaalareita en osta enää koskaan. Viime talvena jo kävi niin mutta jattelin että huonoa tuuria, mutta tänä talvena sama juttu, muutaman viikon käytön jälkeen haalarit kauttaaltaan karheat kaikkialta minne hiukan kulutusta tulee, karsean näköiset ja nyt jo kastuvatkin.

    Eli mielestäni talvivaatteiden laatu on huonontunut oleellisesti, ennen meillä ei ole ollut mitään ongelmia ja olen aina vannonut reimatecin nimiin. Välikausihaalarit sen sijaan on edelleen aivan kuin uusia, kahden lapsen käytön jälkeen saattaa olla joitakin pieniä purkaantumisia nappilistojen reunoissa.

    Kintaisiin olen edelleen todella tyytyväinen, tämän talvenkin kintaita on uitettu ties missä lammikossa eikä koskaan ole kastuneet läpi. Musta on aina ollut huvittavaa se kun joku sanoo että kintaita tarvii olla niin monet ettei viitsi ostaa kalliita (monellakin äiti-ystävälläni tällainen ajattelu), siinähän se ongelma just onkin, ostapa halpoja niin ne on litimärät 3 minuutin ulkoilun jälkeen, osta laatua niin ei tarvi kuin 1 max 2/lapsi. Vaikka kyllähän se kirpaisee kun ostaa kaikille lapsille yli 30e talvikintaat, mutta maksaa sekin että ostaa viidet 6 euron kintaat ja ulkoilu on epämukavaa kun kädessä on jatkuvasti uitetut kintaat. Meillä oli lasten kaverit viime viikolla kylässä. Lapset olivat 1,5 tuntia pihalla, meidän reimatec-kintailla olevat eivät tulleet kertaakaan sanomaan mitään, sen sijaan kaverit kävivät 4 kertaa vaihtamassa vanukintaitansa minkä jälkeen olivat märissä kun mukana olleet vaihdettavat loppuivat, lopuksi ruinasivat sisälle kun eivät halunneet olla enää lits-läts-hanskoissa.

    Samoin ajattelevat ihmiset sanovat että käyttävät kotipihassa huonompia haalareita ja ihmisten ilmoilla kalliita ja parempia. Musta se on aivan vääristynyttä ajattelua, eikö siellä missä eniten ollaan ja leikitään juuri tarvita niitä missä on kaikki ominaisuudet kohdillaan, mitä vedenpitävyydellä ja teipatuilla saumoilla kaupungilla tekee...

    VastaaPoista
  24. Minusta toi ensimmäinen raita takki on ihanaa :) Vaikka en ole tykännyt aikaisemmin tuosta ruskea/lime yhdistelmästä, turkoosi kai tuo siihen ihanaa pirteyttää. Harmikseen tuli alesta vaan hamstrattua jo valmiiksi liika välikautta, samaa ongelma on kai monilla :D No, ehkä alesta sitten jos silloin enää löytyy :O Ps. meilläkin reima hanskat ovat joka voutis juttu, en vaan ole parempia löytänyt!

    VastaaPoista
  25. Anonyymi; Tuota en tajua ollenkaan, eli voisitko kertoa milloin ja missä tekstissä olen nirsoillut Reimaa??
    Jos kuosit ei ole miellyttäneet, niin tottakai en ole Reimaa ostanut ja sen olenkin sanonut. Ylipäätään en osta mitään merkkiä, jos joku kausi siinä on minusta rumat kuosit ja värit.
    Mutta laatua en ole haukkunut mielestäni koskaan. Muistan jopa kehuneeni aiemmin parissakin toisen blogin Reima jutussa Reiman reklamaation toimivuutta.
    Tottakai meillekin on jokunen Reima reklamaatioon lähtenyt, kun niitä on viimeseen 10 vuoteen ollut niin paljon, mutta aina on siellä hoidettu reklamaatiot hyvin.

    Eli mikään tuuli ei ole kääntynyt.
    Olen aina tykännyt Reiman laadusta ja malleista. Joskus valinta on vaan ollut kuosista kiinni. En nimittäin koskaan osta mitään mikä ei miellytä silmää. Oli se sitten Reima, Jonathan, Po.p, Cupcake, Ticket tai Molo Kids.

    Kommentteja saa toki laittaa suuntaan ja toiseen, mutta ärsyttää tuollaiset perättömyydet joita huudellaan, vaikka ei tosiaan tunnu olevan hajua totuudesta.

    VastaaPoista
  26. Ihanaa Reimaa! Pitää nähdä livenä, tuleeko meille pienelle tytölle tuo harmaa raita vai punapohjainen sydänkuosi.

    VastaaPoista
  27. Ihania ovat ja positiivinen yllätys! Tiedätkö onko tuota pienten pallokuosia tulossa haalarina?

    VastaaPoista
  28. Voi noita anonyymejä, kun pitää purkaa omia angsteja nimettömänä toisiin ihmisiin. Huoh.

    Mutta tää mallisto on musta parasta Reimalta mitä on koskaan ollu! "Harmi" ku kaikille lapsille saatiin po.p:n alesta välikausivaatteet, niin ei tarvi enää. Mutta tuo keltapallotakki ei kyllä jätä mua rauhaan! Vaan eihän sitä voi ostaa, kun kokoja on vain kahdelle nuoremmalle... tai jos ostais vain vauvalle? Miksi isommille ei oo palloja?

    VastaaPoista
  29. Vielä en osaa sanoa tuleeko reimaa vai mitä tulee.. ;) Riippuu aivan tuon kirpun kasvutahdista. Isoille pitää ostaa tuulivaatteet että niitä nyt sitten mietin vielä että onko se reima vai jokin muu. Mutta mallisto oli sellanen että miellytti ainakin minua. Ja reima on ollu hyvä laadultaan. Toki talvihaalarina ei meillä ole ollut enkä usko että tuleekaan koska olen hyvän haalarin löytänyt tuolle vilukintulle.

    VastaaPoista
  30. Tuo tähtitakki on kiva, sitä voisin jopa harkita pojalle. Mutta muut ei kyllä iske! Varsinkin nuo isompien tyttöjen setit on mun makuuni liian levottomia! Tyttöjen tähtitakin väritkään eivät innosta...

    Jostain syystä Reiman ulkovaatteet ovat jääneet meillä ihan paitsioon. En osta niitä enää oikeastaan koskaan, johtuneeko hinnasta?

    Koululaisen makuun löytyy tätä nykyä paremmin kaikkea urheilukaupoista ja täytyy myöntää, että iskevät myös tähän äitiin paremmin ;)

    Jotenkin ei vaan osaa vielä miettiä välikautta, kun juuri vasta sai ottaa toppakamat käyttöön!

    Mutta jos joku Reimalla on ylitse muiden niin hanskat! Niistä maksan suosiolla pyydetyn hinnan -tietysti, jos alesta löytää niin hyvä- ovat yksinkertaisesti parhaita mitä markkinoilla on!

    Rose

    VastaaPoista
  31. Keltaiset jutut näyttää kivoilta, miellyttää silmää!

    Reimalta yhdet vk-hanskat onkin jemmassa pojalle (yhdet viime kevään Reimatec+ oli vialliset ja kastuivat ekalla käyttökerralla, palautin kauppaan ja sain rahat takaisin). Reiman pipojen koot on ärsyttävät paikkaansapitämättömiä :/ 56 pipo ei mahdu enää 53 päähän (hattua ei ole pesty, joten ei edes ole kutistunut)

    Meillä on ollut vain yksi Reimatec-haalari tytöllä, enkä tykännyt sen laadusta, nepparit oli silloin huonot ja pinttyi nopeasti - varmaan ovat siitä kehittyneet. Tällä hetkellä tykkään Molo Kidsin kankaiden laadusta enemmän - uusi vk.haalari on tosin arvoitus, viimevuotinen toimi ainakin meillä hyvin.

    VastaaPoista
  32. Hmm..toistaiseksi ei kolahtanut muut kuin tuo pienten poikien keltainen takki. Tosin ei mahdu enää meidän pojalle =) Hanskat varmaan tulee meille Reimalta.. Täytyy vähän makustella.

    VastaaPoista
  33. Tuo pienten poikien iloisen keltainen takki on tosi kiva! Ja harmaa-keltaraidallisesta fleecestä tykkään myös kovasti.

    VastaaPoista
  34. Meillä on tänä vuonna ollut kahdet Reimatecin hanskat, molemmille haaraleille oman väriset, ja molemmat ovat olleet kyllä ihan loistavat. Kädet on pysyneet kuivina, vaikka poika on lihmunnut lumessa ja märässä maassa. Ja niissä on vetskarit, niin sen spagetipeukalonkin saa sinne paikalleen, niin ollaan tykätty kovasti.

    VastaaPoista
  35. Yllättävän kivoja Reimalta kevääseen :)

    Meille kaivataan tytölle haalaria päiväkotiin, muut jo hankittu. Tuo sydänhaalari olisi ihanan pirteä. Hämääköhän tuo kuva vain, vai onko siinä oikeasti joku kiristys/kavennus vyötäröllä? Viime vuonna meillä oli reimaa talvi ja välikausihaalarit, mutta nyt siirryttiin moloon, joka tuntuu/näyttää paremmalta hoikalla, pitkäjalkaisella tytöllä. Noh, täytyypä käydä hypistelemässä kun näkee kaupoissa.

    Haalareiden laatuun olen ollut tyytyväinen, mutta tämän talven koto-rukkaset tuntuu olevan ihan susia. Yhdet kävin viemässä takaisin kauppaan parin kerran käytön jälkeen ja ne kaupasta vaihdossa saadut eivät ole kestäneet sen paremmin. Ja leikit eivät tosiaankaan ole rajuja. Parin käyttökerran jälkeen rukkasten päästä lähtee haituvia vaikka kuinka. Harmittaa, eipä olisi aikaa juosta kaupoissa joka päivä vaihtamassa rukkasia. Viime vuotiset koto-rukkaset ovat selvästi eri kangasta, ne ovat vuoden käytön ja pesujen jälkeen kuin uudet.

    Anteeksi harmitus-vuodatus ;) ja kiitos kivasta blogista.

    Ai niin, mekin on odoteltu käyttökokemuksia niistä reiman kengistä, tosin ostin nyt alesta sellaiset ja tuntuvat muutaman kerran jälkeen toimivilta.

    Ja vielä onnea uuteen kotiin :)

    -Eve

    VastaaPoista
  36. olisin kiinnotunut miten teidän toppahaalari toimii. mähän voitin sen haalarin sillo sun arvonnasta.... sunnuntaina otettiin käyttöön kun tuli pakkaset ja hiukan lunta. tänään katsoessa peppu ja polvet pahasti kuluneet ja toinen polvi rikki. eli mielikuvani reimasta ei anakaan tällä tullut positiivisemmaksi. siksi kyselen kun meillä puvun käyttäjä on 4kk vanhempi ja samaa sukupuolta kuin teidän käyttäjä.... reimalle kyllä jo asiasta kyselyä laitoin. katotaan mikä on vastaus.

    VastaaPoista
  37. Ostin 2v pojalle reimatec talvirukkaset ja ne ei kyllä täysin vettä pidä. Viime talvena meillä oli ainoina rukkasina popin ja ne kesti vesilätäkötkin.

    Eipä siis reima vakuuttanut.

    t.L

    VastaaPoista
  38. Jenna; pallokuosia tulee pienille haalarina 98cm saakka, mutta väreinä tuo pinkki ja lila. :)

    Marjuli; Sanos muuta! Isoille olisi pallot sopineet siinä missä pienille.

    tinni; Laitan kokemuksia kuvien kera lähiaikoina. Mutta tähän jo voin sanoa, että meillä on toimineet erinomaisesti. Olen siis ollut tyytyväinen.
    Harmi että teidän haalarille kävi noin. :(
    Kannattaa ihmeessä laittaakin reklamaatiota.

    VastaaPoista
  39. tuo sydänhaalari olis ihana tosin meille täytyy olla jo kokoa 104 ja toi on se pienempien haalari.

    VastaaPoista
  40. Oi että! Minäkin vaihtelevalla menestyksellä olen mieltynyt joihinkin reimoihin ajoittain, mutta nyt!! Nyt on kyllä tosiaan niin mun makuun, varsinki nuo poikien jutut! Harmi ettei pallokuosia saa isompana, tytölle olisin ostanut muuten heti. Ja välikausirukkasien puolesta liputan minäkin, topparukkaset on olleet kylmäkätiselle ihan liian ohkaset.
    Reiman materiaali on musta ihan parhaimpia. Itselläkin reimatecin puku käytössä ja en voi kun kehua!

    VastaaPoista
  41. Meille tulee aivan varmasti näistä jotain. Tähtitakki on ykkönen. Tiedätkö onko se reimatec vai perus reima?
    -Katja-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)