tiistai 31. tammikuuta 2012

Pikainen pipo- ja housuvinkki





Lindexille ja KappAhliin oli tullut aika kivoja trikoopipoja myyntiin, eikä ollut hinnalla pilattu. Tilasin nettikaupasta meille muutaman ja ystävälle ostin liikkeestä yhden. Näyttäisi Lindexin nettikaupasta osa jo loppuneen, mutta varmaan liikkeistä vielä löytää. Näissä kuvissa Emilillä koko 52/54. Saatavilla oli myös kokoa 56/58, joka mahtui minunkin päähän. ;)
Tähtipipot siis Lindexiltä ja raitapipo KappAhlista.
Raitapipoja oli kolmessa värissä ja isoin koko niissä 52/54.


KappAhliin oli ilmestynyt myyntiin myös Woxon vedenpitäviä välikausihousuja. Koot alkaen 128cm.
Meillä ei näitä ole aiempina vuosina ollut, kun materiaali ja yksityiskohdat ei ole vakuuttaneet. Nyt ostin koska selvää parannusta on tapahtunut. Housut ovat minusta nyt kestävämmän oloista kangasta, lisäksi lisää kestoa tuomaan on lahkeensuun takaosiin laitettu tuplakangas. Ei siis luulisi kuluvan kantapään alla puhki. Lahkeensuissa on myös kiristettävä kuminauha, jos ei tykkää suorista lahkeista. Tai siitä että yhtään liian reilut housut laahaa siellä maassa ja on kantapään alla. Vyötäröllä on kuminauhan ja vyönlenkkien lisänä säädettävät tarrat. Meillä ainakin hoikilla pojilla sai niillä pysymään jalassa hyvin kun soviteltiin. Vyöt kun tuntuu aina olevan hukassa tai sitten muuten vaan epämukavia menossa.
Hintaa housuilla oli 35e kieppeillä. Itse hyödynsin yhden alelappusen ja sain kahdet housut (146cm ja 158cm) n.60e. ;)

Vielä kolmantena vinkkinä; Lisäsin huutikseen 110-116cm paitoja, housuja tulossa ihan pian myös. Kannattaa kurkkia!

 

19 kommenttia:

  1. Harmi että pipot ovat jo heti kättelyssä loppuneet nettikaupasta. Mua on jo pitkään harmittanut se, että Lindexin lastenvaatteiden saanti on mennyt yhdeksi kilpajuoksuksi jos meinaa ehtiä saada mieleisiä juttujaa, sillä uutuudet voivat netissäkin mennä ihan parissa päivässä pahimmillaan loppuun. Ja kun Lindexillä on useimmiten juuri niitä kuoseja jms, mistä meillä eniten tykätään.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun jaat vinkkisi silloin kun kaikki on jo nettikaupasta loppu :(
    Kaikilla ei ole Lindexiä kodin kupeessa.

    VastaaPoista
  3. Noi pipot on kyllä kivoja! Ton valkoisen tähtipipon ostinkin meidän tytölle. Ja harmittelin, kun noita vihreitä ja sinisiä pipoja ei ollut mustavalkoisena tai vaaleanpuna-valkoisena... :D

    VastaaPoista
  4. Susa; Totta, silloin kun minäkin nämä tilasin niin osa koista oli jo loppunut. Liikkeessäkin saa monesti olla kärppänä paikalla suositumpien mallistojen kohdalla (kuten esim. ne muumit).
    Nykyisin ei enää tulee juurikaan lisää kokoja, vaikka ennen tuli kun joku loppui heti. :/

    Anonyymi; Olen pahoillani etten osaa itsekään aina arvioida mitkä menee nopsaan. En näitä heti huomannut kun tulivat ja osa koista oli tuolloin jo loppu. Sain pipot juuri. Harmi tosiaan. :(

    Eedith; Tytöille oli aika ihana myös se vaaleanpunainen/musta, jossa paljettitähti edessä. :)

    VastaaPoista
  5. Jännä että tuo tähti koristeena viehättää aina vuodesta toiseen, helpolla pääsevät suunnittelijat :)

    Tuo turkoosi voisi sopia hyvin tämän kevään turkoosin Tiketin haalarin kanssa, jos nyt ovat suunnilleen samat sävyt.

    VastaaPoista
  6. Minä sain pojalle tuon lindexin valkoisen tähtipipon, oli just laitettu meijän kaupassa esille niin nappasin... :D tytölle ostin myös sen paljettitähtipipon... :D ei tosiaan ollu hinnalla pilattu... pari pvää näiden ostamisen jälkeen pyörhdin jälleen lindexillä niin oli enää pienintä kokoa jäljellä, pitihän se sitten tuoreelle kummitytölle ostaa :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos vinkistä! Ryntäsin heti paikalliseen Lindexiin ja harmikseni jäin ilman vihreää 56/58cm pipoa. Neljä pipoa kuitenkin lähti mukaan. Täytyy yrittää tuota vielä jostain metsästää. Yllättävän pientä kokoa olivat, sillä tuo 52/54cm meidän 2v:lle melko napakka, py. n.51cm.

    Viimeksi kävin Lindexissä viikko sitten lauantaina eikä pipoja silloin vielä ollut. Sanoinkin myyjälle, että tämä on tosi harmillista, kun tuotteet tulee ja saman tien menee, ei kuitenkaan joka päivä viitsisi siellä laukata. Myyjä vaan vahvisti, että juuri näin se on.

    Saman olen huomannut Polarn och Pyretin kanssa. Kerran Tampereella (emme asu siellä, olimme vaan ohikulkumatkalla) myyjä kertoi, että yhdet autokuosiset paidat oli myyty loppuun kahdessa tunnissa. Pitäisi siis aina tietää, mitä on tulossa ja milloin, että osaisi rynnätä paikalle oikeaan aikaan. Kuinkahan sitä sitten saa haluamansa, kun on päivät töissä ;)

    2v:lle ostin Ticketin tähtikuosisen talvihaalarin heinäkuun lopussa, elokuussa ne oli jo myyty loppuun.

    VastaaPoista
  8. Kivat pipot! Meillä on vielä kevät ihan auki, joten en ole uskaltanut mitään uusia ihania asusteitakaan ostaa. Jemmassa on kyllä mm. Meandin vihreä sienipipo. :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkeistä! Täytyykin huomenna poiketa Kappiksessa:) Meillä on tykätty ainakin kovasti WOXOn toppahousuista;kestävät,vettäpitävät ja pestävät;)

    VastaaPoista
  10. Kiitos pipovinkistä! Kävin lähi-Lindexillä ja siellä oli vielä muutamat kappaleet pipoa jäljellä. Onneksi molemmista haluamistani väreistä löytyi juuri oikea koko!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi; Totta. ;) Tähti on ehkä sellainen etenkin pojille sopiva kuvio, simppeli ja toimiva. Tytöille kun on sydämet, kukkaset yms. Pojille on aika vähän, kai se siksi toimii.

    Elina; Oi oi tuoreelle kummitytölle, onnea kummille! ;)
    Tosi nopsaan menivät varmasti, ei tosiaan meinaa itsekään pysyä mukana.

    Täti Ruskea; Hyvä, että ehdit saada muutaman. :)
    Voin ostaa ensi lauantaina sinulle sen vihreän koossa 56/58, jos niitä on ja jos haluat? :)
    Ilmoittele jos kuitenkin ehdit jo jostain metsästää.
    Tosiaan kärppänä saa olla vähän joka malliston kanssa, ainakin niiden jotka näyttää suositulta jo omaan silmään. ;)

    Janina; Niin olisi kyllä paras aina odottaa että ne vaatteet on ensin kasassa, eikä asusteet ensin. ;D

    Niinu; Ole hyvä. :)

    Myrmeli; Hienoa, että löytyi vielä. :)

    VastaaPoista
  12. No onpas hyvää palvelua. Mielelläni otan vihreän pipon vastaan, jos sellaisen saat käsiisi :) Ilmoitan, jos satun saamaan muualta, mutta tuskin. Kiitos paljon jo etukäteen! Mieltä lämmittää jo kovasti sekin, että viitsit katsoa :) Laitan sit tarvittaessa yhteystietoni sähköpostitse.

    VastaaPoista
  13. Ihania nuo pipot, vihreä on tilauksessa meillekin.

    VastaaPoista
  14. Tuntuu, että Lindexillä tuo tavaran kesken loppuminen on markkinointikikka...

    Eli tavaraa otetaan sen verran, että ei riitä ihan kaikille halukkaille (sen verran iso ketju on ja pitkään Suomessakin ollut, että taatusti osaavat ennustaa, mikä myy ja minkä verran menee). Jos tavaraa olisi aina sen verran, että kaikki ei menisi hetkessä, vaan tavaraa jäisi hyllyihin, niin sitä varmaan moni miettisi tarkemmin, että onko vaatteelle tarvetta. Koska nyt kaikki menee heti, niin jos jotain kivaa näkee, se on pakko ostaa heti eikä voi jäädä odottelemaan alennysmyyntejä tai miettiä, että olisko tarvetta.

    VastaaPoista
  15. Mia: Kiitos paljon... ei se toki ollut ensimmäinen kummilapsi, se oli jo 5.s... toinen tyttökummilapsi... :D

    VastaaPoista
  16. Täti Ruskea; Kurki tästä kommenttilootasta sunnuntaina löysinkö pipon, ilmoitan tässä. :)
    Tottakai voin katsoa ja napata jos löytyy!

    L.M; ;)

    Anonyymi; Voi olla juuri noin. Minusta tuntuu että aiemmin siis pari vuotta sitten tuli aina lisäyksiä vaatteiden kokoihin jos joku loppui, mutta tuleeko enää?
    Kovin usein nimittäin myyjät sanoo, että ne on nyt kaikki siinä ja lisää ei tule.
    Harmi kyllä että näin on, ei palvele oikein ostajia.

    Elina; Hih, mutta aina yhtä ihana asia. :)
    Minulla on neljä kummilasta (alle 10v), kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. ;)

    VastaaPoista
  17. Kiitos hyvästä pipovinkistä! Kävin tänään Espoon Tapiolan Lindexissä ohikulkumatkalla ja siellä oli ainakin noita vihreitä tähtipipoja vielä, ja yhden valkoisen pientä kokoa bongasin myös. Vihreä 52/54 oli juuri sopiva meidän 2v:lle, joten koot ei tosiaan ole hirmu isoja. Mutta se 56/58 olisi kyllä mahtunut minullekin sitten...

    VastaaPoista
  18. Matilda; Hyvä hyvä! ;)

    Täti Ruskea; Ei ollut vihreää pipoa enää kahdessa eri Lindexissä koossa 56/58. :(
    Tainneet muutkin näistä innostua.

    VastaaPoista
  19. Pakko vielä kommentoida pipo asiaa, ovat pipot olleet niin suosittuja :) Tahtoisin meidän pojalle valkoisen tähtipipon koossa 56/58. Meidän kaupungista eikä lähi kaupungista löytynyt näitä pipoja enää helmikuun alussa, ja kyselin myös pipoja Lindexin asiakaspalvelun kautta, muttei sieltä ole tullut vastausta :( Saakohan näitä enää mistään?? Osaisitko neuvoa? :)

    -Sanna

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)