maanantai 30. tammikuuta 2012

Perjantain Meandi pippalot







No niin.
Minullahan oli siis perjantaina Meandi kutsut. Kuten hiukan jo etukäteen "pelkäsin" oli mallisto aivan yhtä ihana livenäkin, ellei jopa ihanampi! Melkein kaikki lähti tilaukseen mitä olin suunnitellutkin ja hiukan enemmänkin. Varsin onnistunut mallisto lastenvaatteiden osalta, en muista koska olisin yhtä monta vaatetta viimeksi tilauslipukkeeseen kirjoitellut. ;)

Kutsuja olen kyllä emännöinyt jo monta kautta ja sitä ennen tilannut yhtä monta kertaa ystävän kutsuilta. Monta vaatetta vanhoista mallistoista onkin kiertänyt jo kahdella veljeksistä, esim. tämän kauden uusintatuotannossa oleva pilvipaita on meillä vieläkin siitä ensimmäisestä kaudesta jolloin pilviä sai. Tilasin sen aikoinaan meidän nykyiselle 11v:lle, hän piti paitaa pari vuotta. Nyt se on 7v:llä jo yhden kesän ollut ja mahtuu toisenkin. Edelleen todella siisti ja muotonsa pesuista huolimatta pitänyt paita. Nyt tilasin pilvipaidan Emilille, saavat sitten veljekset samistella.

Kutsut oli siis varsin onnistuneet. Suosittelen emännöimään kutsuja ja menemään ystävän kutsuille, vaatteet on ihan eri juttu nähdä livenä. Ohessa kuitenkin makupaloja valokuvin.
Kiitokset kovasti minun vakkarimyyjälle! ;)

 

14 kommenttia:

  1. Mulla oli kans perjantaina kutsut. Meidän 4-vuotias ei vaan aio missään tapauksessa pukea päälleen niitä oransseja shortseja, joten ne jäi toistaiseksi tilaamatta. Hän olisi välttämättä halunnut vihreän Smulan-paidan, mutta se on mun makuun tyttömäinen. Pähkäilenkin tässä, että tilaisinko kuitenkin, ja ompeluttaisin mummulla helman suoraksi tms.

    Mun mielestä tällä kertaa oli tosi hyvät emännänedut, ite otin pilvitopin ja isomman alen. Olisin saanut ne polvihousut, mutta tummansiniset ei mulle kelvannu, ja en tarvii kaksia ruskeita. Otin nimittäin ne froteiset polvihousut itelle.

    Varmaan vielä tulee tilattua yhtä sun toista tässä kevään mittaan, kunhan tulee uutuuksia jne. Siellä kutsuillahan oli kuvasto nähtävillä, ja siellä vilahteli kaikkea kivaa, mitä on vielä tulossa :) aika vauvapainotteista, mutta kuitenkin...

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä totta, että vaatteet eivät näytä netissä yleensä miltään, mutta livenä ihastuttavat! Mulla on kutsut ylihuomenna, pitäisi jaksaa alkaa leipomaan...

    VastaaPoista
  3. laura; Mitä täh? Ei minun myyjällä ollut mitään kuvastoa, eikä kertonut mitään tulevasta. :O
    Minäkin haluun nähdä! ;)

    Marjuli; Leipomisintoa ja mukavia kutsuja! :)

    VastaaPoista
  4. Mukava nähdä vaatteita "lähikuvissa" :) Onko sirkuspaidan pohjaväri turkoosi vai vaaleansininen?

    Itse tilasin ensimmäiset Meandi-vaatteet kolmannen pojan (nyt 2v.) ollessa vauva. Sitä ennen en vaan ollut saanut kutsua esittelyyn. Johtunee siitä, että olin pitkään yhden toisen lastenvaatemerkin jälleenmyyjä eikä kukaan "rohjennut" kutsua "kilpailevan" kutsuille. Nyt kun ei ole enää vaatteita "omasta takaa" on ollut "tilaa" muillekin merkeille ja olen saanut kokea monta uutta "ihastumista". Nämä Meandi:t yksi niistä :) Miltä muuten ne ruskeat pilvitakit näytti? Oliko tyttömäiset vai käviskö pikkupojille? Oliko neuletta vai trikoota?

    Itse tykkään ostella pojille "samiksia", mut neljät samikset alkaa ehkä olla jo liikaa. Ja muutenkin toki vaikea löytää samaa vaatetta sekä vauvakoossa että 11v:n koossa. Yksi ratkaisu "samistelulle" on ostaa samantyylistä tai samanvärisiä yhdistelmiä. Esim. kaikille ruskeat shortsit, mut erilaiset t-paidat. Tai kaikille samat Gantin/Gapin/Benettonin tm. hupparit, mut eri väriset jne. Miten teillä samistellaan vai samistellaanko ollenkaan?

    Tulipas pitkä viesti... :/

    VastaaPoista
  5. Mä olin kanssa torstaina kutsuilla, kävi vaan sääliksi myyjäparkaa joka ei päässyt pitämään mitään kunnon esittelyä. Äidit ryntäsivät rekille ja alkoivat samantien kokeilla vaatteita itselleen ja lapsilleen. Jossain vaiheessa juttelin kutsujen emännän ja myyjän kanssa, myyjä sanoi vähän hämmästyneensä, mutta kun suurin osa kutsuilla olijoista oli ennenkin käynyt kutsuilla, niin ei alkanut sitten väkisin esittelemään =)

    Itse ajattelin pitää kutsut sitten alennusmyyntien aikaan, täällä pienellä paikkakunnalla kun ei oikein olisi asiakkaita heti perään toisille kutsuille.

    VastaaPoista
  6. Mulla kanssa kutsut ensi viikolla :) Kälyni esittelee, joten aika paljon tulee tilattua ja rekiltä suoraan ostettua kesällä :) Tykkään niin paljon!

    Tilasitko itsellesi jotain?

    VastaaPoista
  7. Kivalta näyttää. :) Voi kun joku järjestäisi täälläkin päin kutsuja niin näkisi vaatteita livenäkin. Harmittaa palautella, kun poika on niin hoikka ja pitkä, että kun housut sopisivat vyötäröltä ovat ne jo shortsit. :D

    VastaaPoista
  8. Itse kävin viime viikon torstaina ja tilaus lähti...meilläkin myyjällä oli kuvasto, joskin näytti vasta kun aloin puhua maaliskuun uutuuksista...kuulemma niistä ei tiennyt, tulevatko mallistoon vai ovatko rekvisiittaa..mutta vavalle jotain;)

    VastaaPoista
  9. On kyllä tosiaan ihana mallisto tälläkertaa.

    Minä tein nyt vain tilauksen suoraan myyjälle. En jaksanut ruveta kutsuja järkkäämään.
    Tilaukseen lähti pinkki tunika vihreällä sammakolla ja itselle kotihousut.(ne tummansiniset:))

    VastaaPoista
  10. Ihan totta, teilläkö ei ollut sitä pikku vihkosta näytillä? Ainakin on tulossa turkoosi ja ruskea pilvi-kalastajanlakki, ruskea pilvipeitto, sinipohjainen sammakkopaita vihreillä sammakoilla tai toisinpäin, sammakko-solmupipo, -haaremit, -body. Olikohan vielä muuta... äh ku en muista... vaaleanpunainen sammakkomekko tais olla tytöille.
    se oli siis ohut läpyskä, missä oli näytillä tän kauden vaatteita, ja kuvissa vilahteli myös niitä mahdollisia uutuuksia.

    VastaaPoista
  11. Miekin emännöin sunnuntaina kutsuja :) Nyt kyllä tarttui paljon mukaan tulevalle kesälle. Pojalle ne oranssit polvihousut ja vihreät yogapantsit, sekä tummansininen traktori- teeppari. Tytölle taas se ihanaihana ruskea pilvi- tunika, pinkit frotee- housut ja mustat sweatpantsit. Itsellekin tuli hommattua kahdet housut kun niistä on ollut puutetta. Arkihousuiksi ne tummansiniset yogapantsit tai mikä niiden virallinen nimi olikaan ja tunikoiden kanssa kivat harmaat sweatjeansit. Niitä voi kyllä suositella kaikille kun on niin mukavat päällä ja istuvat hyvin :) Voih. Esittelijällä oli kansio mukanaan, mutta en hoksannut katsoa sitä kun ajattelin,että siinä olisi ollut samat kuin rekissäkin. Jospa joku tuttu sitten myöhemmin järjestäisi kutsut kun uutuudet ovat ilmestyneet :D

    VastaaPoista
  12. Niin ja noiden lisäksi tietenkin emännänlahja päälle. Kivaa pakettia siis odotellessa ;)

    VastaaPoista
  13. Täti Ruskea; Minusta sirkuspaidan pohjaväri on turkoosi.
    Hitsit arvaa kokeilinko kädessä sitä ruskeaa pilvitakkia.. Minusta se kuitenkin oli trikoota tai ohutta collegea, ei neulosta. Olen kuullut että moni on tilannut sen pienelle pojalle, eli sopii varmasti oikein ihanasti. :)

    Meillä harvoin samistellaan ihan samanlaisilla ja samanvärisillä vaatteilla. Just tuo poikien kokoero jonka sinäkin mainitsit lienee syynä siihen. Mutta ihan kuten teilläkin, meillä myös ostetaan jotain vaatteita esim. t-paitoja samalla kuosilla, mutta eri väreillä. Mm.H&M:ltä löytää noin joitain vaatteita. Samoin just shortsit tai housut, jos löytyy joku hyvä malli tai väri, niin niitä sitten ostan mahdollisimman monelle. ;)
    Nyt muuten tilasin juuri 4v:lle ja 7v:lle nuo ruskeat canvasshortsit kesäksi.

    Aika jännä muuten tuo ettei jonkun tietyn lastenvaatemerkin myyjälle, voi laittaa kutsua toisen merkin kutsuille. Olen huomannut hiukan samaa, kun itsekin olen lastenvaatejälleenmyyjä. ;)
    Silti ostelen kyllä monilta eri merkeiltä vaatteita, mutta ehkä ihmiset ei tiedä onko se sopivaa. :D

    Pitkät viestit on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  14. Vera; Oho! :D En ole ennen kuullutkaan ettei myyjä olisi esittelemään ehtinyt. Minusta on ainakin kiva kuulla mitä esittelijä vaatteista kertoo, vaikka olisikin tuttu merkki.

    Jenni; Tilasin itselle ne ruskeat frotee polvihousut ja sitten tietty otin emännänlahjana pilvitopin. ;)
    Muut ei istunutkaan päälle niin kivasti, kun noilla nettikuvien malleilla. Kummaa! ;D

    Janina; Näissä on aika hyvä tuo kiristysmahdollisuus joka housuissa, eli saa aika tiukalle. Meillä Emil on tosi hoikka nyt kanssa (huono syömään) ja tuntuu että kaikki housut saa olla ihan kireimmällä.

    Myrmeli; Ei tiennyt. ;D Uskon että tietää, mutta ei varmaan saa kertoa.. Harmi kun en itse moista kansiota nähnyt.

    Miikku; Niissä yogapantseissa on kyllä ihana malli, harmi se väri tai harmi kun ei siedä tummansinistä. :D

    laura; Oi, tulispa isoillekin jotain kivaa, vauvoille kuullostaa hyvältä. Kiitos kun kerroit! Tosiaan ei sellaista ollut meidän emännällä. ;)

    AnuH; Ai sinunkin esittelijällä oli sellainen kansio, harmi ettet sinäkään tajunnut kurkkia. No eiköhän ne pian nää sitten. :)
    Kiva paketti sinullekin tulossa!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)